HOCUS-POCUS! Ce s-a ales de faimosul iluzionist Alin Blaine, dupa ce s-a pocait

Publicat: 14/01/2015 | 00:38
HOCUS-POCUS! Ce s-a ales de faimosul iluzionist Alin Blaine, dupa ce s-a pocait

Pana nu de mult unul dintre cei mai prolifici iluzionisti din Romania, Alin Blaine s-a pocait si a ales sa predice!

Era unul dintre cei mai cunoscuti tineri iluzionisti din Romania, reusea trucuri absolut incredibile, si isi facuse un loc in showbiz astfel incat ajunsese sa castige si cate 1.000 de euro pentru o prestatie.

Iluzionistul Alin Blaine s-a pocait

Vorbim despre Alin Blaine, care aparea des in emisiuni, era invitat la show-uri si petreceri iar fetele se „bateau” sa-l cucereasca. Absolut inexplicabil pentru cei mai multi, intr-o zi, din senin, a decis sa renunte la tot si sa i se dedice lui Iisus!

„Lumea crede ca am innebunit!”, isi incepea fostul iluzionist Alin Blaine povestea incredibila a convertirii. Decizia a luat-o peste noapte.

Alin ne-a vorbit despre pacate si Biblie
Alin ne-a vorbit despre pacate si Biblie

“Mi-a vorbit cineva despre Iisus si a doua zi am decis sa renunt la tot, la bani, la femei, la masini, la faima! Crezi ca am vrut sa renunt la tot? Dar cand Iisus iti vorbeste nu poti ramane la fel…”, spune convins Alin. Acum nu mai vrea sa faca trucuri decat ca sa le arate oamenilor ca la fel procedeaza si Diavolul ca sa le fure sufletele. „Tot ce fac in calitate de iluzionist, totul este un truc, este ceva ce poti face si tu, cel care citesti, dar cu foarte mult antrenament!”, s-a „deconspirat” iluzionistul intr-un interviu.

Alin Blaine

 

Acum, fostul iluzionist a decis sa mai faca un pas sis a se apuce sa predice, pentru cei care sunt interesati sa urmeze aceasta cale.

Blaine si-a schimbat numele in Lolos
Blaine si-a schimbat numele in Lolos

Alin Blaine a vorbit fara perdea despre schimbarile din viata sa, despre Dumnezeui si despre pacate. “Hristos mi-a schimbat viata, in sensul biblic. Intr-o zi, si tu, si toti vom muri pentru ca am pacatuit! Cine nu vine la Tata sa fie iertat cum cere Dumnezeu va merge in Iad.

(M.A.)