Horia Tecău a ajuns în braţele Iuliei Vântur! „Este o experienţă nouă, ne dorim să ne simţim bine”

Publicat: 06/12/2012 | 14:16
Horia Tecău a ajuns în braţele Iuliei Vântur! „Este o experienţă nouă, ne dorim să ne simţim bine”

Ar trebui oare ca Andreea Raicu să-şi facă griji? Iubitul ei, Horia Tecău, a petrecut, în ultima vreme, mult timp în braţele Iuliei Vântur.

Iulia Vantur

Vineri, 7 decembrie, în marea finală a acestui sezon al emisiunii Dansez pentru tine, cel mai bun tenisman român al momentului, Horia Tecău, păşeşte în ring la braţul frumoasei Iulia Vântur, alături de care dansează tot pentru un caz umanitar, scrie Pro TV Magazin.

„Este o experienţă nouă pentru mine şi mă bucur că mi s-a oferit această şansă, din partea ProTv. Dansez pentru tine este o emisiune superbă, dacă voi reuşi să aduc puţină bucurie în viaţa cuiva, prin prezenţa mea aici, sunt onorat”, a declarat Horia Tecău.

Deşi obişnuit cu antrenamente extrem de solicitante, sportivul recunoaşte că emisiunea este un cantonament veritabil.

Repetiţiile sunt mai solicitante decât credeam. De-abia acum îmi dau seama câte ore de repetiţii trebuie să faci şi cât efort trebuie să depui pentru realizarea unui dans de câteva minute. Mă bucur că în acest dans mă pot baza pe experienţa Doinei şi pe cea a Iuliei. Ne dorim să ne simţim bine şi să realizăm un dans frumos, pentru un caz umanitar”, a continuat tenismanul.

Viorela Precupaş

Citește și...