Acasă » Știri » Horoscop 1 iulie. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri

Horoscop 1 iulie. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri

De: Cancan 01/07/2015 | 07:59
Horoscop 1 iulie. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri

Horoscop 1 iulie

Berbec

In prima parte a zilei, poti rezolva cu succes situatii legate de documente. Ai usile institutiilor de stat deschise, ceea ce poate sa te ajute inclusiv sa oficializezi un proiect sau sa-i gasesti o structura legala avantajoasa. Dupa pranz, cariera revine in centrul atentiei, si mai ales relatiile cu persoane cu autoritate. E momentul sa de desprinzi de locuri, oameni sau functii care iti iau din putere si sa pui pe primul plan autoritatea interioara, libertatea si cresterea autentica.

Taur

Pana la pranz, energia te sustine sa gasesti solutii excelente pentru imbunatatirea situatiei financiare sau cai functionale de a iesi dintr-un impas in acest sens. E nevoie sa te lasi purtat de propria inspiratie si sa-ti asculti intuitia. In a doua parte a zilei, se pot urgenta niste demersuri cu participarea unor persoane oficiale si insitutii de stat. Daca ai de rezolvat chestiuni juridice sau de pus la cale un plan de afaceri, acum e momentul sa te ocupi.

Gemeni

Pentru tine, sunt excelente premize pentru a-ti creste popularitatea si a-ti promova cu succes un proiect, o idee, o afacere. Oamenii din preajma ta dau mai departe ideile tale si astfel ele pot ajunge pe un teren mai roditor decat te-ai fi asteptat. Dupa pranz, cand Luna se muta in Capricorn, te poti gandi la mijloace prin care sa obtii resursele materiale de care ai nevoie pentru un proiect sau o achizitie importanta. De altfel, te afli intr-un moment de schimbare radicala in ce priveste administrarea banilor si castigurile.

Rac

horoscop

Pasesti pe teren fertil, roditor, plin de posibilitati de castig si prosperitate. Caile de urmat iti sunt aratate in mod subtil, prin mesaje venite pe cai neconventionale sau prin vocea discreta a intuitiei tale. De asemenea, informatiile cu adevarat utile sunt cele la care ajungi prin cunostinte noi, participand la discutii secrete in cercuri restranse. Dupa pranz, Luna se muta in Capricorn si incepe sa se puna tot mai acut problema transarii unor relatii importante si a unor asocieri. Ori la bal, ori la spital!

Leu

Pentru tine, nevoia de libertate si de exprimare plenara de sine este acuta, prin urmare astazi e posibil fie sa-ti faci iesirea dintr-un context, fie sa intri intr-unul cu totul nou. Fie ca vorbim de proiecte, relatii sau grupuri de prieteni, astazi pur si simplu vrei sa te exprimi exact asa cum simti si sa faci numai ce-ti place. In consecinta, e posibil sa triezi drastic persoanele si activitatile carora le-ai acordat timp si energie pana acum. Dupa pranz, e momentul sa initiezi niste schimbari la locul de munca sau in programul zilnic.

Fecioara

Astazi s-ar putea sa te afli la locul potrivit, in momentul potrivit. Adica exact acolo unde e nevoie de un om ca tine pentru un proiect sau unde „se fac cartile” pentru schimbarile care vor urma in domeniul tau de activitate si in cariera. Asadar, fii atent la ce se intampla in jurul tau si fii gata sa te ridici si sa primesti ceea ce-ti doresti. Dupa pranz, cand Luna se muta in Capricorn, ai ocazia sa-ti sondezi inima si sa vezi ce cale ii este potrivita acum. S-ar putea sa fie nevoie de niste schimbari de prioritati in viata ta, in favoarea iubirii, pasiunii si bucuriei de a trai.

Balanta

Orele diminetii aduc energie, dinamism, vorba multa si schimburi rapide de informatii. De altfel, unele discutii sau vesti pe care le primesti te pot face sa-ti schimbi niste planuri de vacanta sau viziunea despre un proiect. Dupa pranz, cu Luna in Capricorn te imprietenesti doar prin prezenta in camin si atentie la nevoile tale sau ale familiei. De asemenea, daca ai rabdare sa te iei la intrebari cu privire la unele poveri emotionale pe care le-ai tot dus in spate, te poti vindeca de ele, in aceste zile.

Scorpion

Pentru tine, prima parte a zilei poate aduce cheltuieli neasteptate. Oricum, avand in vedere ca tinzi sa fii „mana sparta” si sa nu te gandesti la consecintele unor extravagante, e bine sa fii ceva mai atent la felul in care iti administrezi banii. Pe de alta parte, sunt posibile venituri sau favoruri neasteptate. Dupa pranz, Luna se va afla in Capricorn si e un moment potrivit pentru a afla informatii utile, pentru a purta discutii transante si a lamuri unele lucruri cu persoane din preajma ta.

Sagetator

Pana la ora 12, Luna inca se afla in Sagetator, deci mai ai timp sa-ti exprimi nevoile, cererile si intentiile, mai ales fata de partenerul de viata. Exista sansa ca acum totul sa se materializeze mult mai repede, de aceea e bine sa fii atent ce fel de ganduri mentii si cu ce atitudine raspunzi fiecarei situatii. Dupa pranz, Luna in Capricorn te face constient ca e momentul sa schimbi strategia in materie de finante si ca e nevoie sa regandesti administrarea resurselor materiale.

Capricorn

horoscop

Chiar daca percepi agitatie in jur, sau sunt discutii aprinse la serviciu, e bine sa fii cat mai discret si sa te implici cat mai putin, in prima parte a zilei. Sunt detalii care inca iti scapa, de aceea cel mai indicat este sa astepti pana capeti claritate si apoi sa actionezi in cunostinta de cauza. Dupa ora 12, Luna se va afla in Capricorn, asa ca vei avea mai multa prezenta de spirit si te vei face mai bine ascultat, indiferent de context sau de cauza pe care o aperi. Totusi, sa ai in vedere ca unele relatii parteneriale se tin de un fir de ata si se apropie momentul transarii acestora.

Varsator

Inca esti in prim plan din punct de vedere social, ai mult farmec si sunt posibile legaturi noi avantajoase. Totusi, odata cu intrarea Lunii in Capricorn, esti chemat la raport in fata constiintei tale. Astazi si maine sunt zile de bilant, de confuntare cu consecintele unor alegeri si actiuni, de introspectie si schimbare de directie. Iar aceasta schimbare poate porni de la o revizuire profunda a convingerilor si a viziunii.

Pesti

Orele diminetii sunt propice pentru discutii cu sefii, pentru prezentarea unor idei sau negocierea unei pozitii noi. De asemenea, te poti ocupa de imaginea ta sau de o afacere aflata in derulare. Dupa pranz, pot aparea tensiuni in relatii de prietenie care dintr-odata ti se dezvaluie in alta lumina, si nu una placuta. Potrivit astrocafe.ro, e timpul sinceritatii fata de tine si a unor masuri care, chiar daca par dure, iti sunt necesare, in ce priveste anturajul, prietenii, sustinatorii, proiectele.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!