Acasă » Știri » HOROSCOP 15 Aprilie! Taurii au parte de multe surprize, iar Racii sunt mai confunzi ca niciodata!

HOROSCOP 15 Aprilie! Taurii au parte de multe surprize, iar Racii sunt mai confunzi ca niciodata!

De: Cancan 15/04/2015 | 07:10
HOROSCOP 15 Aprilie! Taurii au parte de multe surprize, iar Racii sunt mai confunzi ca niciodata!

Leii au parte de ganduri si experiente amestecate din care nu inteleg mare lucru, in timp ce Fecioarele sunt foarte atente la detalii.

Berbec- Sensibilitatea este accentuata astazi, astfel ca e posibil sa vezi lucrurile distorsionat si sa interpretezi unele evenimente intr-o nota mai grava decat e cazul. Ai vrea sa faci multe, dar parca nici energia si nici increderea nu te sustin. De aceea, e indicat sa-ti propui mai putin, sa nu-ti fortezi limitele si, mai ales, sa-ti iei ragazul de a te pregati emotional pentru o serie de actiuni pe care urmeaza sa le intreprinzi. Uneori, vitejia nesustinuta de resursele necesare e mai toxica decat iti imaginezi. Ai grija de tine!

Taur- Ai grija ce-ti doresti! Si in ce investesti energie sau ce ganduri hranesti. In aceasta perioada, totul pare sa se materializeze mai repede decat te astepti, de aceea e important sa fii prezent, sa alegi cu constienta totala si sa te concentrezi mai mult pe pastrarea curateniei mentale. Ziua de astazi te poate pune fata in fata cu experiente greu de inteles, neclare, in ce priveste relatiile cu prietenii sau derularea unor proiecte. Asteapta sa primesti toate detaliile si sa ai claritate totala, inainte sa te pronunti radical intr-o directie sau alta.

Gemeni– Venus iti este aliata acum, in sensul ca iti aduce ceva mai mult optimism si usurinta in tot ce vrei sa intreprinzi. Totusi, exista si provocari in zona parteneriatelor, a relatiei de cuplu si colaborarilor. E timpul sa lamuresti lucruri de care ai fugit, sa recunosti niste adevaruri cu privire la ce-ti doresti si ce nu, sa lucrezi ceva mai mult la confortul si bunastarea ta. Ziua de astazi poate aduce si confuzie in zona carierei, dar si iluzionare. Nu e momentul sa tragi concluzii sau sa iei decizii cu efect pe termen lung, ci e mai degraba un moment bun pentru a observa atent si a privi dintr-un punct ceva mai inalt tot ceea ce se intampla.

Rac- Cu cat mai multe neclaritati ai in ce priveste viitorul tau, cu atat mai necesara este flexibilitatea. Cu alte cuvinte, acolo unde simti ca lucrurile sunt neclare, intreaba-te ce poti schimba, cum si unde poti fi mai flexibil, cum ai putea privi lucrurile si altfel. Acum totul tine de perceptie, dar si de cat de mult te asculti. Barometrul interior functioneaza la parametri optimi si te indruma perfect, doar sa-l asculti. In alta ordine de idei, e posibil sa se stabilizeze unele relatii, sa primesti mai mult suport in unele proiecte.

horoscop

Leu- Ai multe idei, e o perioada de inflorire mai ales in sfera profesionala, insa e necesar sa ai rabdare si sa le iei pe rand pe toate. Ziua de astazi poate aduce ganduri si experiente amestecate, din care ai senzatia ca nu intelegi mare lucru. De fapt, nici nu e cazul sa intelegi, pentru ca important acum e ce simti si ce alegi in functie de asta. Nu te baza prea mult pe sprijinul celorlalti astazi, mai ales cand ti se fac promisiuni sub imperiul exaltarii sau al altor emotii puternice. Ramai in energia ta si protejeaza-ti spatiul de gandurile si parerile cu potential de „contaminare”.

Fecioara- E posibil sa ai senzatia ca stai pe nisipuri miscatoare astazi, mai ales cand e vorba de interactiunile cu ceilalti. Cumva, desi atent la detalii, astazi parca ti-e greu sa anticipezi miscarile celorlalti si mai ales nevoile lor. O zi numai buna pentru a te apropia de oameni fara sa astepti ceva anume, fara vreun scop sau pretentia de a intelege absolut totul. Pur si simplu, ia lucrurile asa cum sunt si permite-ti, macar acum, sa te lasi in voia curentului. Ce se poate intampla?

BALANTA- Lucrurile par sa aiba astazi o logica greu de patruns de catre mintea ta. Mai ales cand vine vorba de sarcini de rutina sau de serviciu, ritmul de lucru si eficienta nu sunt cele asteptate. Cu toate acestea, daca te detasezi si incetezi sa fortezi aparitia rezultatelor dorite, solutiile si sprijinul vin de unde te astepti mai putin, pe cai neconventionale sau prin oameni gata sa fie contributie pentru tine si scopurile tale. Cu alte cuvinte, primeste ce vine, in loc sa te superi pentru ce nu ai, si multumeste pentru toate experientele asa cum sunt.

Scorpion- Te preocupa in mod special statusul financiar si material, si chiar daca bilantul iese pe minus, dispui de creativitatea si resursele interioare necesare pentru a inventa mijloace efciente de castig. Totul este sa renunti la comoditate sau plangeri, sa incetezi sa mai astepti sa fii tras de maneca sau impins inainte, si sa-ti folosesti din plin abilitatile, ideile si talentele. E o zi exceptionala pentru a nota ideile, revelatiile, constientizarile. Fii prezent la tot ce simti, traiesti, intuiesti.

Sagetator- O zi excelenta in special pentru introspectie, ingrijire, atentie la nevoile tale. In acelasi timp, generozitatea autentica (nedublata de asteptari sau conditii) cu care vii in intampinarea celor apropiati face minuni. Oricat de neclare ti s-ar parea circumstantele, oricat de mare ar fi tentatia de a te plange ca nu primesti atentia dorita, ramai centrat, nu uita cine esti si fii mereu dispus sa ierti ceva in orice situatie. Pe scurt, accepta ceea ce este si vezi ce creeaza asta.

Capricorn- Oricate provocari ai intampina la locul de munca sau in cadrul echipei de lucru, aminteste-ti ca exista solutii dincolo de ceea ce esti dispus sa vezi la un moment dat. Astazi ajung la tine mesaje subtile, prin capacitatea ta de a citi printre randuri si a vedea dincolo de aparente. Daca ai incredere in intuitia ta si iti bazezi alegerile pe ea si nu pe logica, poti orienta multe contexte in directia benefica si poti extrage roade din orice interactiune cu cei din jur.

horoscop

Varsator- E posibil ca astazi sa-ti zboare foarte des gandul la bani si la calcule. Totusi, energia acestei zile este potrivita mai degraba pentru a-ti urma inspiratia si bucuria, a identifica ce-ti place sa faci si ce te implineste cu adevarat, fara a avea pretentia sa raspunzi, deocamdata, la intrebarea „cum?” De asemenea, nu e momentul pentru a face ordine in facturi si a lua decizii in materie de investitii, nici pentru cheltuieli majore. E un moment in care creativitatea este infloritoare, asa ca foloseste-te de ocazia asta pentru a crea ceva nou.

Pesti– Luna se plimba astazi prin semnul tau natal si iti aduce, pe de o parte confuzie si ezitare, iar pe de alta parte inspiratie si imaginatie. Asadar, e liber la visat cu ochii deschisi si la a-ti creiona in minte realitatea pe care-ti doresti sa o creezi, fara sa te limitezi si fara sa te lasi intimidat de parerile „realiste” ale celor din jur. Ce se poate intampla daca visezi? Maxim nu se implineste. Si daca totusi se implineste?!

Sursa: Astrocafe.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...