Acasă » Știri » HOROSCOP 15 IANUARIE: Nativii din zodia varsator vor avea o zi plina de inspiratie

HOROSCOP 15 IANUARIE: Nativii din zodia varsator vor avea o zi plina de inspiratie

De: Cancan 15/01/2016 | 08:09
HOROSCOP 15 IANUARIE: Nativii din zodia varsator vor avea o zi plina de inspiratie

 

 

Berbec
Cu Luna in semnul tau natal, astazi ai claritate cu privire la unele noi inceputuri in care simti sa te avanti. Intuitia iti este stimulata, vin mesaje catre tine, accesezi tot felul de informatii care te ajuta la limpezirea intentiilor si a mintii in general. Cel mai important insa este sa-ti asculti corpul si sa intelegi incotro te indeamna prin greutatea sau usurinta pe care o simti cu fiecare intentie si initiativa… Ce alegere iti da putere? Cu ce alegere simti usurinta in corp?

Taur
Pentru tine, aceasta zi pune accentul pe interior, pe intelegerea mai profunda a realitatii pe care ai creat-o. E momentul intropectiei, observarii mediului fara a interveni, recapatarii unui echilibru interior de care te-ai indepartat in ultima vreme. Foloseste aceste zile pentru orice demers care simti ca te poate ajuta in sensul relaxarii, vindecarii, schimbarii perceptiei, transformarii interioare. Fii atent la mesajele care ajung la tine, fii gata sa-ti asumi responsabilitatea pentru tot ce ai in acest moment si sa alegi diferit pentru a crea ceva nou… daca vrei.

Gemeni
O zi ca o poarta catre noi posibilitati, proiecte, idei. Luna se afla in Berbec, intr-un context care te inspira sa inchizi unele capitole/relatii si sa pasesti in noi spatii si experiente. Daca ai curajul sa te asculti, daca esti gata sa spui DA ideilor, propunerilor si revelatiilor din aceste zile, e posibil sa deschizi un drum nou pentru tine, in ce priveste proiectele, relatiile si viata ta sociala. Fii gata sa primesti langa tine oameni noi, caci ei vor contribui la ceea ce vei crea.

Rac
Pentru tine, exista potential de innoire si initiativa in ce priveste cariera, statutul profesional, zona de putere si autoritate. Prin urmare, e esential sa fii prezent, sa faci alegeri in functie de intuitia ta si nu in functie de contexte sociale sau pareri auzite de la altii. Acum e momentul sa-ti manifesti autonomia fiintei, sa pornesti pe drumul tau, in felul tau, si sa imbratisezi bucuria, implinirea si succesul pe care le meriti.

Leu
Ti-e din ce in ce mai clar care este urmatorul pas de facut, ce capitole sunt de inchis si ce alte drumuri de explorat. Un lucru e cert: vrei ceva nou, vrei sa te misti intr-un spatiu altfel, sa creezi ceva diferit, o viata noua cu mai mai multa deschidere, actiune, miscare, inspiratie, bucurie. Pentru asta, e necesar sa privesti atent posibilitatile care se deschid acum, sa intrebi, sa ceri, sa fii dispus sa pornesti la un drum nou asumandu-ti riscurile aferente. Ai incredere in ceea ce ti se reveleaza, fii gata sa faci nefacute…

Fecioara
Pentru tine, Luna in Berbec deschide o cale noua spre abundenta, prin transformare interioara. Transformarea interioara uneori pare sa fie provocata de factori exteriori, cum ar fi pierderi materiale, rupturi relationale sau alte experiente asa-zis provocatoare. In realitate, TOATE experientele sunt creatia noastra si le cerem de la un nivel al fiintei cu care nu suntem mereu conectati, de aceea nu ne amintim cum le-am creat si pentru ce.

Balanta
E posibil sa nu fie confortabil ce vezi astazi in relatiile tale si in jurul tau in general. Intr-un fel sau altul, ceea ce vezi este ceea ce ai creat si, chiar daca e greu sa-ti asumi ca si tu contii potentialul unor manifestari pe care le percepi in altii, singura cale de a intelege si a crea urmatorul pas sanatos in viata ta este sa o faci. Asadar, priveste-te in oglinzile exterioare, intelege cine esti si cum ai contribuit la realitatea relationala pe care ai ales-o. De aici, reinventarea relatiilor e doar la o revelatie distanta.

Scorpion
Energia acestei zile este una a innoirii, schimbarii, reinventarii. Este vizata zona muncii, a serviciului, a calitatilor si cunostintelor pe care le pui in slujba altora. E momentul sa te intrebi ce te opreste sa creezi cu mai multa usurinta? Ce ganduri, ce convingeri si puncte de vedere te tin pe loc? Ce pareri ale altora asculti si cum te impiedici in ele? Si ce altceva ai vrea sa creezi, dincolo de toate acestea? Fii gata sa faci o alegere.

Sagetator
Pe tine, contextul astrologic te sustine, reprezentand un avant de care aveai nevoie. E ca o trezire la viata, la o viata noua. Zona vizata de prezenta Lunii in Berbec este cea a creativitatii, iubirii, inspiratiei, inocentei. Prin urmare, e necesar sa descatusezi potentialul creator, sa te uiti ce talente ai reprimat si sa le scoti la lumina, sa fii constient de puterea care sta mereu in inima ta. Iubirea este cheia creatiei tale noi. Fiind constient de esenta ta, iubindu-te pe tine si iubind viata cu tot ce e in ea, poti avea acces la niste experiente inedite, extraordinare.

Capricorn
Cand nu te asezi in calea lor, dorintele sufletului se implinesc. Iata tema acestor zile, pentru tine. E momentul sa constientizezi ca uneori e mai bine sa lasi lucrurile sa curga, iar tu sa te lasi in voia curentului, fara a incerca sa controlezi si sa organizezi totul in cel mai mic detaliu. Ziua aceasta e bine sa fie dedicata nevoilor tale sufletesti, ingrijirii, linistii interioare. Astfel poti intelege multe despre tine si poti alege graul de neghina. In plus, nu te sfii sa ceri sprijin de la cei dragi si daruieste-te acestora fara scuturi si rezerve. Daruri minunate te asteapta in familie si… in suflet!

Varsator
Informatii, vesti, idei, inspiratie. Aceasta zi contine o energie extraordinara in ce priveste schimbul de informatii, curiozitatea fiindu-ti mentor. Nu-ti ramane decat sa triezi tot ce vine la tine si sa-ti dozezi energia alegand constient, cu cine vorbesti, cu cine te intalnesti, cat, in ce conditii. De asemenea, e important sa-ti impartasesti ideile doar cand si cui simti ca poate adauga valoare acestora sau le poate primi cu adevarat. In alta ordine de idei, noi inceputuri se arata si pentru tine, mai ales in zona comunicarii, scrisului, oratoriei, relatiilor cu rudele.

Pesti
Schimbari si noi inceputuri in ce priveste zona finantelor si a afacerilor. Este un moment revelator care se poate concretiza intr-o schimbare benefica de directie, daca esti deschis, dispus sa-ti consolidezi increderea in tine si sa te vezi asa cum esti cu adevarat. Cu alte cuvinte, e momentul sa vezi de ce resurse interioare dispui si sa te bazezi exclusiv pe acestea in ceea ce urmaresti sa creezi in urmatoarea perioada. Iar daca iti vine o idee de afacere, nou proiect sau colaborare, nu te sfii sa-i dai curs, pentru ca aceasta iti poate aduce mai multa usurinta in relatia cu banii.

Oana Pascaru
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...