Acasă » Știri » Horoscop 17 iunie. Bani, dragoste…afla ce ti-au rezervat astrele

Horoscop 17 iunie. Bani, dragoste…afla ce ti-au rezervat astrele

De: Cancan 17/06/2015 | 08:25
Horoscop 17 iunie. Bani, dragoste...afla ce ti-au rezervat astrele

Horoscop 17 iunie

Berbec

Este o zi minunata pentru a te ocupa de treburile casei si de relatiile cu membrii familiei. Esti tentat sa te afunzi in chestiunile profesionale de la serviciu, insa gandurile tale vor reveni numai acasa, la cei dragi. Opreste-te din iuresul cotidian si lasa-te ancorat de treburile gospodaresti si de dialogurile cu membrii familiei. Astfel vei pune la punct planuri domestice importante, dar iti vei imbunatati si relatiile familiale.

Taur

Multe lume roieste astazi in preajma ta. Pe de o parte rudele si prietenii apropiati doresc sa te intalneasca, fie pentru a-ti cere ajutorul in chestiunile lor personale, fie pur si simplu pentru a taifasui cu tine banalitati. Astazi, pentru aceste persoane este importanta compania ta. Insa exista riscul sa preiei emotiile si problemele celor din jur. Fereste-te de a te implica in ceva care te depaseste. Spre seara ti-ar prinde o sueta cu un prieten drag.

Gemeni

Sunt momente bune pentru a te ocupa pe indelete de dieta ta. Informeaza-te din diferite surse vizavi de alimentatia de sezon, dar si despre ce anume ti se potrivieste tie cel mai bine. In acest sens este posibil sa cheltuiesti sume considerabile de bani. Pe de alta parte s-ar putea sa primesti bani sau macar vesti bune despre salarizarea de la locul de munca. Chiar si cei dragi iti poti oferi astazi favoruri sau cadouri utile. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o plimbare in aer liber.

Rac

horoscop

Rezerva-ti momente linistite si gandeste-te pe indelete cum ai dori sa fie viata ta de acum incolo. Ai sanse minunate de a alcatui planuri de viata noi, care se vor materializa incet, dar sigur. Relationezi mai greu cu ceilalti, pentru ca esti orientat mai mult spre fiinta ta. De aceea vorbeste strictul necesar si ia contact, pe cat posibil, numai cu acele persoane de care ai nevoie sau care stii tu bine ca te inteleg intuitiv. Spre seara, plimbarea pe malul unei ape te va binedispune.

Leu

Ai nevoie de odihna, departe de zgomotul cotidian. Dar, pentru ca se pot ivi contexte solicitante ar fi bine sa iti planifici atent activitatile zilei. Alege-le pe acelea care presupun efort mental si fizic minim. Eventual, la nevoie cere sprijinul celor apropiati. Chiar ar fi minunat daca ai lasa totul deoparte si te-ai ocupa numai de tine. Stai de vorba cu sufletul tau, intreaba-te serios ce anume iti doresti sa se petreaca in viata ta si ai incredere ca asa va fi.

Fecioara

Multe lucruri interesante poti afla astazi de la prieteni, dar si de la persoanele care te sustin in demersurile tale socio-profesionale. Este bine sa asculti, sa retii cele auzite, dar sa vorbesti putin sau strictul necesar. Evita destainurile si emiterea judecatilor la adresa altora. Posibil sa ti se propuna o implicare intr-un proiect profesional de anvergura. Deocamdata aduna informatii despre asta si lasa deciziile pentru zilele urmatoare.

Balanta

Poti considera ca astazi esti pe o scena si toata lumea asteapta de la tine o prestatie pe masura. Atat acasa, printre membrii familiei, cat si la serviciu ai de luat decizii importante, de prezentat diverse teme de larg interes ba chiar s-ar putea sa fii nevoit sa-i ajuti pe altii. Totusi ar fi bine sa iti dozezi eforturile si sa iti selectezi prioritatile, pentru ca exista riscul sa te implici in situatii care te depasesc. Dupa-amiaza, lasa grijile deoparte si bucura-te de compania celor dragi.

Scorpion

Este o zi in care s-ar putea sa-ti schimbi multe conceptii despre lume si viata. Temele filozofice, marile probleme ale omenirii, dar si curentele religioase la moda sunt preocuparile tale mai mult sau mai putin afisate fata de ceilalti. Chiar s-ar putea sa intalnesti persoane interesate de aceleasi subiecte ca tine si astfel schimbul de idei va fi la cote mari. Totusi, fii prudent si mai intai cerceteaza parereile altora si abia apoi formuleaza-le pe ale tale.

Sagetator

horoscop

Daca ai sa ai rabdare pentru a observa atent evenimentele si relatiile in care esti implicat ai obtine multe informatii ascunse de obicei. Asta te-ar ajuta sa gasesti solutii viabile si sa intelegi mersul real al acestora. Tendinta este de a te afunda in rezolvarea aspectelor materiale ale vietii cotidiene. Insa, in paralel, tine cont si de revelatiile avute pe masura ce se desfasoara evenimentele sau discutiile zilei.

Capricorn

Provocarile zile vin dinspre sectorul partenerial. Pe de o parte va trebui sa te ocupi de relatia cu partenerul de viata care probabil necesita imbunatairi pe anumite zone ale vietii de cuplu. Insa pe de alta parte vor aparea solicitari importante si din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. Organizandu-ti bine activitatile zilei, cu accent pe prioritati te vei descruca foarte bine atat in plan personal, cat si in plan profesional.

Varsator

Ziua iti aduce noutati in campul muncii. Ai multe de facut, insa si sporul iti este alaturi. Atat la serviciu, cat si acasa ai sustinatori, dar mai mult verbal, efortul fizic va trebui sa il depui tu. Selecteaza prioritatile si ocupa-te numai de acestea. Posibil sa intampini niscai neplaceri legate de sanatatea sistemului digestiv si osos. Ingrijeste-te ceva mai mult si rezerva-ti momente de odihna. Dupa-amiaza, partenerul de viata sau colaboratorii te pot surpinde in mod placut.

Pesti

Este o zi excelenta pentru a te ocupa de copii, de persoana iubita, dar si de hobby-urile tale. Chiar daca la orizont se ivesc nori in relatiile sentimentale, cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Potrivit astrocafe.ro, sunt momente prielnice destainurilor fata de cei dragi. Insa asculta si parerile sau doleantele lor. Vei fi surprins cat de multa nevoie au de tine si cat de usor iti va fi sa-i ajuti. Spre seara aranjeaza o iesire la o teresa in aer liber.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia civilă
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...