Acasă » Trending » Horoscop 19 martie 2021. Gemenii pot fi mai irascibili

Horoscop 19 martie 2021. Gemenii pot fi mai irascibili

De: Delina Filip 18/03/2021 | 20:35
Horoscop 19 martie 2021. Gemenii pot fi mai irascibili
Horoscop 19 martie 2021. Gemenii pot fi mai irascibili

Horoscopul zilei de 19 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni pot fi mai irascibili și conflictuali astăzi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Dacă până astăzi Berbecii au stat pe gânduri și nu au știut dacă să spună sau nu niște lucruri, de astăzi, dar mai ales mâine, vor spune ceea ce au de zis, fără prea multe rețineri, dar cu foarte mare atenție în alegerea cuvintelor. Este posibil să resimtă o agitație interioară și tensiunile  acumulate să iasă la suprafață, iar cei care au stat mai retrași până acum să se descarce. Constructiv, se pot îndrepta către învățare și acumulare de noi informații sau poate așezarea în minte a ceea ce au învățat până acum.

Horoscop Taur

Nativii Taur se preocupă de o situație financiară care-i presează. Pot avea discuții cu prietenii sau asociații, cu cei cu care se află într-un proiect de grup, în legătură cu banii. Alți nativi vor demara demersurile necesare pentru a rezolva un context ce ține de instituțiile statului. Profesional, se pot bucura de aprecierea superiorilor sau aprecierea unei persoane cu fucnție, care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop Gemeni

Luna le traversează zodia și, în plus, se află în conjuncție cu Marte și în trigon cu Saturn, prin urmare Gemenii vor da dovadă de mult curaj în susținerea punctului de vedere, vor ști cum să-și formulze opiniile astfel încât să să facă înțeleși și să nu deranjeze, dar să-și atingă obiectivul. Vor fi diplomați în ciuda faptului că pot fi enervați de autoritatea cuiva. Faptul cu au spirit de inițiativă și determinare îi ajută să facă pași înainte în direcția dorită. Cuadratura Lunii cu Mercur, guvernatorul lor, poate fi un semn al tensiunilor și agitației în legătură cu direcția profesională, de aceea horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se pripească în luarea unei decizii acum.

Horoscop Rac

Starea de spirit nu este chiar cea mai bună, iar Racii pot trece prin momente de agitație interioară, de nervozitate. Este posibil ca nici ei înșiși să nu-și înțeleagă rădăcinile reale ale acestui conflict interior. Nu este o zi favorabilă interacțiunilor cu noi persoane, însă dacă acestea vor exista, nativii vor fi neîncrezători și iritați de tot ce vine din partea acestora. Posibil ca și în cuplu să apară neînțelegeri, să se readucă în discuție situații mai vechi, însă nativii vor prefera să fie reținuți, rezervați în declarații, chiar dacă au alt punct de vedere sau chiar dacă un secret le stă pe limbă, dacă dețin o informație ascunsă.

Horoscop Leu

Nativii din semnul Leu sunt mai sociabili ca niciodată și pot pierde mult timp stând la povești cu prietenii. În alte cazuri, poate fi vorba de discuții prelungite cu partenerii profesionale sau cu asociații. Oricum, fără îndoială că ziua de astăzi este dedicată dialogului cu persoanele care înseamnă ceva în viața lor și nu cu necunoscuții. În cuplu se pot aborda subiecte financiare, legate de cheltuieli, buget comun, iar cei singuri pot fi atrași de cineva din anturaj.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să intre mai ușor în conflicte la locul de muncă, cu superiorii, mai ales dacă se grăbesc să tragă concluzii sau sunt prea direcți în expunerea punctului de vedere. Au șanse mari să-i convingă pe cei din jur, au contraargumente, însă trebuie să fie diplomați în abordare. S-ar putea să nu le fie pe plac propunerile celorlalți și să fie mai stresați în legătură cu cariera lor.

Horoscop Balanță

Este o zi favorabilă nativilor Balanță care doresc să-și consolideze povestea de iubire, mai ales dacă se află la început și încă își descoperă partenerul. Discuțiile despre viitor, despre convingeri și credințe sunt foarte bine aspectate astăzi și pot contribui la unirea partenerilor. Relațiile la distanță sunt, de asemenea, susținute. Poate unii nativi planifică o călătorie, iar alții se documentează în privința unor studii. Atenție la tensiunile de la locul de muncă care pot lua naștere din cauza opiniilor diferite și care pot strica starea nativilor.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se preocupă de rezolvarea unui context financiar ce vizează mai curând bunuri de patrimoniu, bunuri materiale, situații legale și juridice, însă s-ar putea să nu fie deloc încântați de răspunsurile primite astăzi. Pe de altă parte, în plan sentimental este multă forfotă. Unii nativi vor să clarifice ce simt ei pentru persoana iubită sau ce simte persoana iubită pentru ei. În alte cazuri, pot fi mânați de gelozii și pot dori să afle secrete.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să discute calm, diplomat și cu tact un contract de colaborare, o situație profesională, însă trebuie să fie atenți la detalii pentru că au tendința de a se lăsa emoționați de aspecte, iar o negociere emoțională le poate aduce pierderi. Pot fi ușor de impresionat. Aspectul, însă, poate fi benefic discuțiilor în cuplu, mai ales acolo unde se încearcă rezolvarea unor conflicte.

Horoscop Capricorn

Este nevoie de mai multă atenție în desfășurarea activităților zilnice, mai ales la locul de muncă. Totodată, Capricornii pot avea parte de tensiuni profesionale, de nemulțumiri care au legătură cu actele, poate cu deplasările. Posibile discuții financiare sau pe teme legate de salarizare, de un comision care enervează nativii, dar pot să-i stimuleze să-și crească eficiența sau să-și valorifice mai mult abilitățile.

Horoscop Vărsător

Este o zi favorabilă creativității și activităților distractive, culturale, artistice, mai ales că Vărsătorii simt să-și pună în valoare mai mult niște talente și abilități pe care le au. Sentimental, sunt dornici de experiențe noi, de provocări și au mai mult curaj și îndrăzneală în a flirta și a cuceri pe cine-și doresc. Cei care sunt deja parte a unui cuplu vor simți nevoia să experimenteze ceva nou alături de partener, să se dedice unor activități comune care să le alunge monotonia.

Horoscop Pești

Contextul astrologic al zilei le poate aduce Peștilor tensiuni în familie, mai ales cu părinții, conflicte cauzate de opinii și viziuni diferite. Nativii nu par a înțelege nevoile părinților sau, în alte cazuri, se pot simți constrânși să respecte o promisiune făcută sau pot considera că pretențiile familiei sunt prea mari. Atenție la sarcinile gospodărești care pot cauza mici accidente din neatenție. Horoscopul zilei de 19 martie îi atenționează că pot resimți unele apăsări sufletești, emoționale ori de câte ori trecutul le va veni în minte, însă au și șansa să se mai elibereze de acestea.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet