Home » Horoscop » Horoscop 18 martie 2021. Taurii pot da frâu liber unei pasiuni

Horoscop 18 martie 2021. Taurii pot da frâu liber unei pasiuni

De: Madalina Manole 17/03/2021 | 23:17
Horoscop 18 martie 2021. Taurii pot da frâu liber unei pasiuni

Horoscopul zilei de 18 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur pot fi mai pasionali decât de obicei și se pot înflăcăra ușor.

Astăzi se formează la grad perfect sextilul dintre Venus, planeta iubirii din zodia Pești, și Pluto, planeta transformărilor profunde, din semnul Capricorn. Acest aspect este deosebit de important în contextul astrologic al momentului și ne vorbește despre o incredibilă putere interioară de a ne vindeca rănile sentimentale, fie noi, fie vechi și foarte vechi. Se poate vindeca o traumă sexuală, o dependență de cineva sau ceva, un viciu sau o frică financiară. Însă, țineți cont că astrele doar predispun, munca o facem noi. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15 – 21 MARTIE 2021. CAPRICORNII ÎȘI DESCHID SUFLETUL MAI UȘOR)

Totodată, pentru cei care nu au de vindecat o astfel de durere sentimentală, aspectul oferă posibilitatea unei reconectări spirituale și intime la partenerul de viață, ocazia redescoperirii partenerului de lângă noi, ocazia unor experiențe sexuale mai îndrăznețe. Acum, dragostea se trăiește intens și pasional și avem nevoie să aflăm dacă suntem într-o relație autentică sau nu, pentru că ceea ce este superficiali va fi înlăturat. Cei singuri pot simți o dorință mai mare de a iubi și a fi iubiți.

Pe de altă parte, riscul acestui sextil între Venus și Pluto este obsesia. Putem deveni atrași până la obsesie de cineva, putem dezvolta o pasiune ascunsă pentru cineva. De asemenea, există riscul ca cei care încep relații acum să intre în relații care-i transformă profund sau în relații ascunse care, dintr-un motiv sau altul, rămân secrete.

Din punct de vedere financiar, acest aspect poate aduce mai multă putere și dorință pentru a câștiga bani. Totodată, ne stimulează să ne descoperim valoarea personală, stima de sine și încrederea în propriile noastre forțe. (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2021)

 Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt foarte mult ajutați de acest context astrologic să vindece o dezamăgire sentimentală, o rană, o pierdere, dat fiind că Venus este chiar guvernatoarea relațiilor lor, iar Pluto este planeta intimității lor. Nativii pot ierta un fost partener, pot depăși o traumă sentimentală/sexuală, pot depăși frica de a avea sau pierde o relație. Infidelitatea partenerului este o altă temă care poate fi dizolvată acum. Cu alte cuvinte, nativii au puterea necesară să vindece, în primul rând prin conștientizare, apoi prin iertare, compasiune, meditații și orice alte tehnici spirituale, însă puterea este la ei. Aspectul poate susține și participarea nativilor la vindecarea altora, dar și reconectarea spirituală, profundă la actualul partener, reaprinderea pasiunii în cuplu, în cazul relațiilor sănătoase. Pe de altă parte, își pot depăși o frică legată de carieră, pot să-și asume un risc pe care altă dată nu și l-ar fi asumat.

Horoscop Taur

Nativii Taur au ocazia acum să-și vindece relațiile de prietenie, să ceară iertare dacă au greșit, dar și ei, la rândul lor, au ocazia să vadă cine le este cu adevărat prieten și cine nu, cine și din ce motiv le este alături. Pe de altă parte, pot resimți o putere interioară care le dă ocazia să se ocupe de proiectele lor și să-și reconstruiască niște planuri de viitor, poate chiar din temelie. Cum Venus este planeta lor guvernatoare, iar Pluto este planeta relațiilor lor (aflată acum în sectorul spiritualității și străinătății), fără îndoială că nativii au ocazia acum să-și vindece răni lăsate de foști parteneri, au ocazia să conștientizeze la un nivel profund experiențele de viață trăite. Convingerile și credințele lor devin profunde și le pot reformata. În unele cazuri, nativii pot ierta chiar și parteneri cu care au fost în relații profesionale toxice. Nativii pot fi foarte înflăcărați acum, dar atenție la o pasiune care poate lua naștere cu cineva din anturaj sau la o atracție față de o persoană ascunsă.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot prinde mai mult curaj și pot fi mai stimulați să se încadreze pe direcția profesională dorită. Pot fi stimulați să-și atingă niște obiective de care se temeau sau pentru care nu-și găseau resursele necesare. Acum pot avea chiar și suport din partea altora și se pot folosi de resursele altora pentru a-și atinge niște obiective. Pe lângă faptul că se pot vindeca după un eșec profesional, pe lângă faptul că pot ierta o nedreptate făcută de un superior sau pot depăși un moment în care nu au avut curaj să facă un pas major în carieră, acum nativii pot avea chiar inițiativa unei schimbări de de direcție profesională. Cum Venus le guvernează sectorul iubirii și al trecutului, în unele cazuri vor fi Gemeni care se vor ierta pentru o aventură avută, poate infidelitate, vor depăși o deziluzie sentimentală, se vor ierta pentru o atitudine greșită în relația cu copiii sau o raportare greșită la ideea de maternitate/paternitate. Atenție la o posibilă pasiune pentru o persoană cu funcție sau un superior ierarhic.

Horoscop Rac

Racii resimt nevoia unei reconectări puternice la spiritualitate și credință și nu este exclus ca multe dintre principiile lor de viață, în special legate de viața de cuplu, de familie, să sufere transformări profunde acum. Acest aspect pe mulți îi poate trimite într-o călătorie de explorare, inițiatică, îi poate trimite la cursuri și seminarii pe teme de dezvoltare personală. Pe de altă parte, devine foarte importantă conectarea cu partenerul de viață, poate iertarea unor greșeli ale acestuia, poate înțelegerea unei situații de cuplu dintr-o altă perspectivă, mult mai îngăduitoare. Nativii care au relații la distanță sau cu parteneri de altă naționalitate se pot bucura de reapropiere în această perioadă.

Horoscop Leu

Nativii din semnul Leu au ocazia să trăiască foarte pasional această perioadă. Dacă sunt în cuplu, au ocazia să înlăture tabuuri, prejudecăți legate de viața intimă, iar dacă sunt singuri trebuie să aibă grijă la pasiuni care se pot transforma în aventuri secrete, infidelități, mai ales dacă sunt implicați colegi de muncă sau persoane cu care desfășoară activități cotidiene. Totodată, nativii pot schimba raportarea la resursele altora, inclusiv la resursele partenerului de viață. Pot fi mai dispuși să renunțe la ceva material. De asemenea, pot ierta mai ușor o relație profesională care i-a dezamăgit, un moment în care le-a fost afectată imaginea, cariera. Mulți Lei pot vindeca un abandon, o pierdere, chiar moartea cuiva drag.

Horoscop Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară este deosebit de important acest aspect deoarece vizează sectorul relațiilor și al iubirii. Nativii au ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu, să dea frâu liber imaginației și să se reconecteze la partener. În unele cazuri, pentru a-și îmbunătăți relația de cuplu trebuie să vindece ceva din propria lor viață lor sentimentală, poate modul în care-și arată iubirea, poate raportarea la copii sau la distracțiile vieții. Cei singuri au mare nevoie de iubire acum, însă este important unde o caută, cum o caută pentru a nu iniția alte relații transformatoare și, posibil, dureroase. Venus promite o relație cum își doresc dacă transformă modul în care oferă iubirea, în care o manifestă sau poate trebuie să aibă mai multă încredere în ei înșiși.

Horoscop Balanță

Cei din semnul Balanță trebuie să-și găsească resursele în ei înșiși pentru a lucra cu mai multă eficiență, pentru a-și îmbunătăți situația la locul de muncă. Nativii pot avea energie în toate activitățile pe care le întreprind, își pot îmbunătăți relația cu familia acum, pot ierta părinții, dacă simt dizarmonie în relațiile cu aceștia, pot vindeca relația cu copilăria lor și toate acestea pot aduce o îmbunătățire a stării de spirit și, inclusiv a sănătății. Este o perioadă bună pentru cei care au de vindecat afecțiuni, de urmat tratamente pentru că organismul poate răspunde cum nu se poate mai bine acum.

Horoscop Scorpion

Scorpionii dau frâu liber iubirii și declarațiilor de dragoste, dar este important să-și asume ceea ce spuna cum. Nativii își pot îmbunătăți viața sentimentală și relația cu partenerul prin dialog sincer, profund și deschis. Este un moment bun pentru cereri în căsătorie, pentru angajamente serioase. Sunt cupluri în care se pune problema unei sarcini sau se abordează acest subiect al copiilor, al materinității/paternității. Pe de altă parte, este o ocazie foarte bună pentru Scorpioni să-și înțeleagă în cel mai profund mod cu putință sentimentele pe care le au pentru cineva, pot purta dialoguri importante, constructive și se pot împăca cu cineva drag, poate chiar cu persoana iubită.

Horoscop Săgetător

Aspectul între Venus și Pluto poate aduce unor Săgetători conștientizarea că nu banii unesc o familie și că aspecte materiale nu pot substitui atenția și iubirea de care ei sau cei dragi au nevoie. Pe de altă parte, poate fi vorba și de inspirația financiară pe care o pot avea, poate legată de administrarea propriilor lor resurse, a bugetului, poate de administrarea unui bun de patrimoniu, unei moșteniri. Este un aspect foarte bun pentru cei care doresc să obțină un credit pentru casă. Sunt energetic susținuți să rezolve tot ce ține de locuință sau bunuri patrimoniale. Pot avea un moment de conștientizare în care înțeleg că trebuie să se iubească mai mult, așa cum sunt, cu trecutul, cu copilăria și rădăcinile lor, în sensul că trebuie să se valorizeze mai mult, să accepte iubirea pe care ceilalți le-o oferă și să aducă îmbunătățiri rutinei zilnice.

Horoscop Capricorn

Cuvintele Capricornilor au darul de a vindeca, și nu doar pe alții, ci și pe ei înșiși. Nativii pot avea conștientizări importante astăzi despre ei și pot fi foarte pasionali în intimitate. Pe de altă parte, vor fi nativi care vor înțelege că autoritatea nu este întotdeauna bună și acest aspect îi poate ajuta să-și îmbunătășească relația cu cei apropiați, dar mai ales cu copiii. Horoscopul zilei de 18 martie îi sfătuiește să fie deschiși și sinceri în comunicare, să-și exprime sentimentele fără teamă și să-și demonstreze iubirea. Cei singuri pot flirta într-un mod greu de rezistat oricui și pot fi atrași de persoane cărora altă dată nu le-ar fi dat importanță.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în semnul Vărsător au șanse să-și recapete încrederea în propria persoană, să-și redobândească stima de sine, dacă scapă de niște frici, anxietăți și angoase. Sunt temeri care nu lasă mulți nativi să-și arate talentele, abilitățile, să se pună în valoare, să se afirme și acum le pot vindeca. Pe de altă parte, ceva din trecutul lor, poate o vină, se poate vindeca acum. Din punct de vedere financiar pot fi mult mai determinați și mult mai stimulați să-și îmbunătățească situația financiară. Pot avea revelații despre ce trebuie să facă pentru a câștiga mai mulți bani sau pentru a-i administra pe cei existenți într-un mod cât mai util, cât mai benefic lor și familiei.

Horoscop Pești

Poziția lui Pluto și aspectul pe care îl face cu Venus din zodia lor poate cere Peștilor, pe de o parte, să învețe se primească iubirea, să învețe să se lase iubiți pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală. Nativii se bucură de multă pasiune în plan amoros, sunt dornici de iubire și au nevoie să-și împărtășească emoțiile, trăirile, sentimentele, dar este important să-i asculte și pe ceilalți, pentru că sfaturile acestora se pot dovedi constructive, cu mare putere de transformare a unor convingeri și credințe. Este posibil ca astăzi să le fie mai greu să vorbească despre trecutul lor, dar pot face un efort dacă într-adevăr își doresc.

Parteneri
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e inumană: primele informaţii
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor din Iași: „Nu-ți amintești de mine?! Noi doi am fost…”
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor...
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să leșine când i-a văzut împreună: ”A trimis o poză cu ei îmbrățișați. Ea îl ajuta să se dezbrace”
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o persoană la alta
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o...
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au încercat să se apere. Scenele de groază i-ar putea marca pe viaţă
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au...
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti....
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care este adevărata poveste din spatele fotografiei
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care...
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât...
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată...
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre”
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni...
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi poartă numele
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi...
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu COVID, iar starea lui se agravase
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și să îl muște în timpul cursei
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și...
„Ai fi o starletă porno de valoare
„Ai fi o starletă porno de valoare"! Alexandra Stan, atacată dur de fani după o...
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca...
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de angajaţi în România şi care este cel mai important lucru învăţat de ea în perioada pandemiei
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta acasă surpriza
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta...
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii