Acasă » Horoscop » Horoscop 18 martie 2021. Taurii pot da frâu liber unei pasiuni

Horoscop 18 martie 2021. Taurii pot da frâu liber unei pasiuni

De: Madalina Manole 17/03/2021 | 23:17
Horoscop 18 martie 2021. Taurii pot da frâu liber unei pasiuni

Horoscopul zilei de 18 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur pot fi mai pasionali decât de obicei și se pot înflăcăra ușor.

Astăzi se formează la grad perfect sextilul dintre Venus, planeta iubirii din zodia Pești, și Pluto, planeta transformărilor profunde, din semnul Capricorn. Acest aspect este deosebit de important în contextul astrologic al momentului și ne vorbește despre o incredibilă putere interioară de a ne vindeca rănile sentimentale, fie noi, fie vechi și foarte vechi. Se poate vindeca o traumă sexuală, o dependență de cineva sau ceva, un viciu sau o frică financiară. Însă, țineți cont că astrele doar predispun, munca o facem noi. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15 – 21 MARTIE 2021. CAPRICORNII ÎȘI DESCHID SUFLETUL MAI UȘOR)

Totodată, pentru cei care nu au de vindecat o astfel de durere sentimentală, aspectul oferă posibilitatea unei reconectări spirituale și intime la partenerul de viață, ocazia redescoperirii partenerului de lângă noi, ocazia unor experiențe sexuale mai îndrăznețe. Acum, dragostea se trăiește intens și pasional și avem nevoie să aflăm dacă suntem într-o relație autentică sau nu, pentru că ceea ce este superficiali va fi înlăturat. Cei singuri pot simți o dorință mai mare de a iubi și a fi iubiți.

Pe de altă parte, riscul acestui sextil între Venus și Pluto este obsesia. Putem deveni atrași până la obsesie de cineva, putem dezvolta o pasiune ascunsă pentru cineva. De asemenea, există riscul ca cei care încep relații acum să intre în relații care-i transformă profund sau în relații ascunse care, dintr-un motiv sau altul, rămân secrete.

Din punct de vedere financiar, acest aspect poate aduce mai multă putere și dorință pentru a câștiga bani. Totodată, ne stimulează să ne descoperim valoarea personală, stima de sine și încrederea în propriile noastre forțe. (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2021)

 Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt foarte mult ajutați de acest context astrologic să vindece o dezamăgire sentimentală, o rană, o pierdere, dat fiind că Venus este chiar guvernatoarea relațiilor lor, iar Pluto este planeta intimității lor. Nativii pot ierta un fost partener, pot depăși o traumă sentimentală/sexuală, pot depăși frica de a avea sau pierde o relație. Infidelitatea partenerului este o altă temă care poate fi dizolvată acum. Cu alte cuvinte, nativii au puterea necesară să vindece, în primul rând prin conștientizare, apoi prin iertare, compasiune, meditații și orice alte tehnici spirituale, însă puterea este la ei. Aspectul poate susține și participarea nativilor la vindecarea altora, dar și reconectarea spirituală, profundă la actualul partener, reaprinderea pasiunii în cuplu, în cazul relațiilor sănătoase. Pe de altă parte, își pot depăși o frică legată de carieră, pot să-și asume un risc pe care altă dată nu și l-ar fi asumat.

Horoscop Taur

Nativii Taur au ocazia acum să-și vindece relațiile de prietenie, să ceară iertare dacă au greșit, dar și ei, la rândul lor, au ocazia să vadă cine le este cu adevărat prieten și cine nu, cine și din ce motiv le este alături. Pe de altă parte, pot resimți o putere interioară care le dă ocazia să se ocupe de proiectele lor și să-și reconstruiască niște planuri de viitor, poate chiar din temelie. Cum Venus este planeta lor guvernatoare, iar Pluto este planeta relațiilor lor (aflată acum în sectorul spiritualității și străinătății), fără îndoială că nativii au ocazia acum să-și vindece răni lăsate de foști parteneri, au ocazia să conștientizeze la un nivel profund experiențele de viață trăite. Convingerile și credințele lor devin profunde și le pot reformata. În unele cazuri, nativii pot ierta chiar și parteneri cu care au fost în relații profesionale toxice. Nativii pot fi foarte înflăcărați acum, dar atenție la o pasiune care poate lua naștere cu cineva din anturaj sau la o atracție față de o persoană ascunsă.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot prinde mai mult curaj și pot fi mai stimulați să se încadreze pe direcția profesională dorită. Pot fi stimulați să-și atingă niște obiective de care se temeau sau pentru care nu-și găseau resursele necesare. Acum pot avea chiar și suport din partea altora și se pot folosi de resursele altora pentru a-și atinge niște obiective. Pe lângă faptul că se pot vindeca după un eșec profesional, pe lângă faptul că pot ierta o nedreptate făcută de un superior sau pot depăși un moment în care nu au avut curaj să facă un pas major în carieră, acum nativii pot avea chiar inițiativa unei schimbări de de direcție profesională. Cum Venus le guvernează sectorul iubirii și al trecutului, în unele cazuri vor fi Gemeni care se vor ierta pentru o aventură avută, poate infidelitate, vor depăși o deziluzie sentimentală, se vor ierta pentru o atitudine greșită în relația cu copiii sau o raportare greșită la ideea de maternitate/paternitate. Atenție la o posibilă pasiune pentru o persoană cu funcție sau un superior ierarhic.

Horoscop Rac

Racii resimt nevoia unei reconectări puternice la spiritualitate și credință și nu este exclus ca multe dintre principiile lor de viață, în special legate de viața de cuplu, de familie, să sufere transformări profunde acum. Acest aspect pe mulți îi poate trimite într-o călătorie de explorare, inițiatică, îi poate trimite la cursuri și seminarii pe teme de dezvoltare personală. Pe de altă parte, devine foarte importantă conectarea cu partenerul de viață, poate iertarea unor greșeli ale acestuia, poate înțelegerea unei situații de cuplu dintr-o altă perspectivă, mult mai îngăduitoare. Nativii care au relații la distanță sau cu parteneri de altă naționalitate se pot bucura de reapropiere în această perioadă.

Horoscop Leu

Nativii din semnul Leu au ocazia să trăiască foarte pasional această perioadă. Dacă sunt în cuplu, au ocazia să înlăture tabuuri, prejudecăți legate de viața intimă, iar dacă sunt singuri trebuie să aibă grijă la pasiuni care se pot transforma în aventuri secrete, infidelități, mai ales dacă sunt implicați colegi de muncă sau persoane cu care desfășoară activități cotidiene. Totodată, nativii pot schimba raportarea la resursele altora, inclusiv la resursele partenerului de viață. Pot fi mai dispuși să renunțe la ceva material. De asemenea, pot ierta mai ușor o relație profesională care i-a dezamăgit, un moment în care le-a fost afectată imaginea, cariera. Mulți Lei pot vindeca un abandon, o pierdere, chiar moartea cuiva drag.

Horoscop Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară este deosebit de important acest aspect deoarece vizează sectorul relațiilor și al iubirii. Nativii au ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu, să dea frâu liber imaginației și să se reconecteze la partener. În unele cazuri, pentru a-și îmbunătăți relația de cuplu trebuie să vindece ceva din propria lor viață lor sentimentală, poate modul în care-și arată iubirea, poate raportarea la copii sau la distracțiile vieții. Cei singuri au mare nevoie de iubire acum, însă este important unde o caută, cum o caută pentru a nu iniția alte relații transformatoare și, posibil, dureroase. Venus promite o relație cum își doresc dacă transformă modul în care oferă iubirea, în care o manifestă sau poate trebuie să aibă mai multă încredere în ei înșiși.

Horoscop Balanță

Cei din semnul Balanță trebuie să-și găsească resursele în ei înșiși pentru a lucra cu mai multă eficiență, pentru a-și îmbunătăți situația la locul de muncă. Nativii pot avea energie în toate activitățile pe care le întreprind, își pot îmbunătăți relația cu familia acum, pot ierta părinții, dacă simt dizarmonie în relațiile cu aceștia, pot vindeca relația cu copilăria lor și toate acestea pot aduce o îmbunătățire a stării de spirit și, inclusiv a sănătății. Este o perioadă bună pentru cei care au de vindecat afecțiuni, de urmat tratamente pentru că organismul poate răspunde cum nu se poate mai bine acum.

Horoscop Scorpion

Scorpionii dau frâu liber iubirii și declarațiilor de dragoste, dar este important să-și asume ceea ce spuna cum. Nativii își pot îmbunătăți viața sentimentală și relația cu partenerul prin dialog sincer, profund și deschis. Este un moment bun pentru cereri în căsătorie, pentru angajamente serioase. Sunt cupluri în care se pune problema unei sarcini sau se abordează acest subiect al copiilor, al materinității/paternității. Pe de altă parte, este o ocazie foarte bună pentru Scorpioni să-și înțeleagă în cel mai profund mod cu putință sentimentele pe care le au pentru cineva, pot purta dialoguri importante, constructive și se pot împăca cu cineva drag, poate chiar cu persoana iubită.

Horoscop Săgetător

Aspectul între Venus și Pluto poate aduce unor Săgetători conștientizarea că nu banii unesc o familie și că aspecte materiale nu pot substitui atenția și iubirea de care ei sau cei dragi au nevoie. Pe de altă parte, poate fi vorba și de inspirația financiară pe care o pot avea, poate legată de administrarea propriilor lor resurse, a bugetului, poate de administrarea unui bun de patrimoniu, unei moșteniri. Este un aspect foarte bun pentru cei care doresc să obțină un credit pentru casă. Sunt energetic susținuți să rezolve tot ce ține de locuință sau bunuri patrimoniale. Pot avea un moment de conștientizare în care înțeleg că trebuie să se iubească mai mult, așa cum sunt, cu trecutul, cu copilăria și rădăcinile lor, în sensul că trebuie să se valorizeze mai mult, să accepte iubirea pe care ceilalți le-o oferă și să aducă îmbunătățiri rutinei zilnice.

Horoscop Capricorn

Cuvintele Capricornilor au darul de a vindeca, și nu doar pe alții, ci și pe ei înșiși. Nativii pot avea conștientizări importante astăzi despre ei și pot fi foarte pasionali în intimitate. Pe de altă parte, vor fi nativi care vor înțelege că autoritatea nu este întotdeauna bună și acest aspect îi poate ajuta să-și îmbunătășească relația cu cei apropiați, dar mai ales cu copiii. Horoscopul zilei de 18 martie îi sfătuiește să fie deschiși și sinceri în comunicare, să-și exprime sentimentele fără teamă și să-și demonstreze iubirea. Cei singuri pot flirta într-un mod greu de rezistat oricui și pot fi atrași de persoane cărora altă dată nu le-ar fi dat importanță.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în semnul Vărsător au șanse să-și recapete încrederea în propria persoană, să-și redobândească stima de sine, dacă scapă de niște frici, anxietăți și angoase. Sunt temeri care nu lasă mulți nativi să-și arate talentele, abilitățile, să se pună în valoare, să se afirme și acum le pot vindeca. Pe de altă parte, ceva din trecutul lor, poate o vină, se poate vindeca acum. Din punct de vedere financiar pot fi mult mai determinați și mult mai stimulați să-și îmbunătățească situația financiară. Pot avea revelații despre ce trebuie să facă pentru a câștiga mai mulți bani sau pentru a-i administra pe cei existenți într-un mod cât mai util, cât mai benefic lor și familiei.

Horoscop Pești

Poziția lui Pluto și aspectul pe care îl face cu Venus din zodia lor poate cere Peștilor, pe de o parte, să învețe se primească iubirea, să învețe să se lase iubiți pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală. Nativii se bucură de multă pasiune în plan amoros, sunt dornici de iubire și au nevoie să-și împărtășească emoțiile, trăirile, sentimentele, dar este important să-i asculte și pe ceilalți, pentru că sfaturile acestora se pot dovedi constructive, cu mare putere de transformare a unor convingeri și credințe. Este posibil ca astăzi să le fie mai greu să vorbească despre trecutul lor, dar pot face un efort dacă într-adevăr își doresc.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea