Acasă » Știri » HOROSCOP 2 Martie. Gemenii sunt pregatiti pentru calatorii scurte, iar Scorpionii…

HOROSCOP 2 Martie. Gemenii sunt pregatiti pentru calatorii scurte, iar Scorpionii…

De: Cancan 02/03/2015 | 07:16
HOROSCOP 2 Martie. Gemenii sunt pregatiti pentru calatorii scurte, iar Scorpionii...

Racii au astazi noroc pe plan profesional, in timp ce Leii incep saptamana cu multa energie. Balantele sunt inconjurate de prieteni si familie.

BERBEC-Relatiile sentimentale sunt importante, pentru ca iti pot oferi sprijin, liniste sufleteasca si chiar sfaturi bune in diverse probleme de viata. Totul este sa sa iti deschizi sufletul, sa asculti rabdator ce ti se spune si sa fii sincer in aprecieri. Dupa-amiaza relaxeaza-te, alaturi de cei dragi la vizionarea unui film sau hoinarind prin locurile preferate.

TAUR-Se pare ca astazi iti este dor sa petreci mai mult timp cu membrii familiei, cu rudele sau prin locurile natale. Bucura-ti sufletul, conversand si intalnindu-te cu aceste persoane. Este o perioada in care foarte usor ti se pot schimba conceptiile vizavi de casa si ambientul familial. Orienteaza-ti eforturile si pentru a rezolva treburile gospodaresti curente.

GEMENI-Activitatile profesionale desfasurate alaturi de sefi si colegi sunt la ordinea zilei si destul de solicitante. Sunt favorizate discutiile pe teme diverse. Pe de alta parte exista si posibilitatea sa faci mai multe calatorii scurte, pentru a rezolva, fie demersuri profesionale, fie pentru a ajuta o ruda sau un prieten. Fereste-te sa dai sfaturi si sa formulezi concluzii pripite.

RAC-Pe de o parte iti vin bani de la serviciu, insa pe de alta parte, apar imediat si cheltuieli urgente. Totusi, tema importanta a zilei o constituie variantele noi de crestere a veniturilor dintr-o activitate desfasurata intr-un alt loc de munca. De aceea retine ce afli si informeaza-te corect in acest sens. Insa, deocamdata este bine sa economisesti bani.

LEU-Incepi saptamana cu multa energie si posibilitati de a schimba multe si marunte in viata ta. Ar fi bine sa te orientezi mai intai spre modelarea personalitatii tale si a felului in care relationezi cu ceilalti. Foarte usor poti vedea dincolo de perdeaua materiala a vietii cotidiene. Profita de aceste momente si gandeste-te pe indelete cum ai dori sa se desfasoare viata ta de acum incolo.

FECIOARA-Iti sunt favorizate discutiile discrete cu persoanele din anturajul profesional. Pe cai neobisnuite vei afla diverse, insa nu toate iti sunt de folos. De aceea selecteaza atat partenerii de dialog, cat si informatiile primite. Ingrijeste-ti sanatatea, pentru ca intregul organsim este ceva mai sensibil astazi. Evita consultatiile si analizele medicale, pentru ca exista riscul unor erori.

BALANTA-Multi prieteni sunt in preajma ta. Cu unii s-ar putea sa te intalnesti pur si simplu din senin, cu altii vei lua legatura prin diverse mijloace de comunicare. Oricare ar fi varianta de contact, fii prudent si vorbeste strictul necesar. Asta pentru ca exista masti care te pot induce in eroare. Dupa-amiaza, odihneste-te si analizeaza cele petrecute pe parcursul zilei.

SCORPION-Este o zi cu multa forfota la serviciu. Sefii te solicita, colegii vor si ei o mana de ajutor din partea ta, iar tie iti zboara gandurile la distractii si la cei dragi. Concentreaza-te pe treburile profesionale, deoarece exista un risc crescut de alterare a imaginii publice si chiar a pozitiei tale in cadrul grupului de lucru din care faci parte. Dupa-amiaza, rasfata-te cu un film bun.

SAGETATOR-Sunt momente bune pentru a te ocupa de calatorii. Fie ca este vorba de ceva profesional, fie personal, de agrement ti-ar prinde bine sfaturile cuiva cu experienta. Pe de alta parte, aminteste-ti de prietenii sau cunostintele plecate in tari straine, care ti-ar putea oferi informatii utile. In orele serii, relaxeaza-te la un spectacol de teatru sau la un taifas cu cineva drag.

horoscop

CAPRICORN-Segmentul financiar cere multa atentie astazi. Pe de o parte este vorba despre achitarea facturilor curente sau altor tipuri de datorii. Insa pe de alta parte, te poti gandi la planuri de investii in bunuri materiale. Traversezi o perioada favorabila dialogului cu specialisti financiari si imobiliari. Se recomanda prudenta daca te angrenezi la cheltuieli comune cu partenerul de viata sau cei profesionali.

VARSATOR-Orienteaza-ti atentia spre relatiile parteneriale. Pot reaparea discutii vechi legate de activitati profesionale desfasurate in comun. Pe de alta parte, partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca iei decizii de unul singur si nu tii cont de sfaturile sau nevoile sale. Retine ce iti spun ceilalti, pentru ca pe undeva au dreptate. Cu putin efort ai putea multumi pe toata lumea.

PESTI-Pui mult suflet astazi in tot ce intreprinzi. Totusi este posibil ca eforturile tale sa fie putin apreciate. Relatiile colegiale sunt tensionate si foarte usor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila pe segmentele inimii. Evita consulatiile si analizele medicale, insa ingrijeste-te atent.

Sursa: AstroCafe

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
Fructe pentru diabetici. Lista de fructe permise şi interzise în diabetul de tip 2
Fructe pentru diabetici. Lista de fructe permise şi interzise în diabetul de tip 2
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i s-a întâmplat, de fapt, actorului
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i...
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital: “Eu, încercând să îmi dau seama dacă… “
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital:...
A venit anunțul trist despre Florin Piersic. Medicii nu s-au mai ascuns
A venit anunțul trist despre Florin Piersic. Medicii nu s-au mai ascuns
Chef Florin Dumitrescu, anunţ oficial după 11 ani de căsnicie. Cum au reacţionat fanii
Chef Florin Dumitrescu, anunţ oficial după 11 ani de căsnicie. Cum au reacţionat fanii
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Ion Iliescu va fi înmormântat în cimitirul Sfânta Vineri! Și-a pregătit locul de veci
Ion Iliescu va fi înmormântat în cimitirul Sfânta Vineri! Și-a pregătit locul de veci
Unul dintre cei mai bogați români, alături de soție. Rar a fost văzut în asemenea momente
Unul dintre cei mai bogați români, alături de soție. Rar a fost văzut în asemenea...
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Mesajul lui Florin Piersic Jr. care i-a revoltat pe admiratorii tatălui său, maestrul Florin Piersic
Mesajul lui Florin Piersic Jr. care i-a revoltat pe admiratorii tatălui său, maestrul Florin Piersic
Gabriela Cristea, în continuare în centrul unui scandal de proporții. Detaliul care i-a revoltat pe urmăritori: „Minți! Război va fi cu cozonacii tăi”
Gabriela Cristea, în continuare în centrul unui scandal de proporții. Detaliul care i-a revoltat pe...
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se află cea mai mare mină de aur. Este foarte populată, o mulțime de grupuri etnice trăiesc aici
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se...
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor nu va mai fi la fel
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor...
×