HOROSCOP 22 ianuarie: Zi agitata pentru Varsatori! Care sunt cele mai norocoase zodii!

Publicat: 22/01/2015 | 07:15
HOROSCOP 22 ianuarie: Zi agitata pentru Varsatori! Care sunt cele mai norocoase zodii!

Astazi cei mai inspirati sunt Scorpionii, in timp ce Leii isi analizeaza foarte bine prietenii. Atentie la tendintele idealiste.

BERBEC- Concentreaza-te astazi pe cristalizarea ideilor si pe urmarea unui plan etapizat de punere in practica a planurilor tale. Mergi cu incredere mai departe, chiar daca poti traversa momente de indoiala, delimitand zona intuitiva, benefica, de tendinta de a lasa pe maine ce poti face astazi. Energia nu-ti este tocmai la un nivel optim, asa ca alege doar compania celor apropiati.

TAUR- Chiar daca esti tentat sa atragi atentia supra ta, astazi ti-ar fi de mai mult folos daca vei deveni atent la mediul ambiant si la oamenii cu care ai de-a face, interesele ascunse fiind acum in plina desfasurare. Lasa deocamdata la randul tau mai putin la vedere transformarile prin care treci, in special legate de putere si bani si tine cont in principal de considerentele practice.

horoscop

GEMENI-Exista sansa de a constata ca anumite planuri si parteneriate nu decurg intocmai cum te asteptai, fiind la mijloc neconcordante de opinie sau de natura legislativa. Insa, le poti reevalua, la fel si modul tau de abordare, astfel incat obiectivele sa fie mult mai clar definite, cu asteptari realiste si cu regulamente respectate. Atentie la tendintele idealiste, acum destul de puternice.

RAC-Daca nu te pierzi cu hranirea temerilor interioare si accepti realitatea cotidiana asa cum este ea, astazi ai putea avea mult spor in parcurgerea disciplinata a pasilor necesari pentru a-ti consolida un loc la serviciu. Partea a doua a zilei este propice demersurilor de natura spirituala decat activitatilor mundane, asa ca aloca-ti timp si pentru necesitatea de a obtine un echilibru sufletesc.

LEU- Astazi, in relatiile parteneriale, ai capacitatea de a-ti evalua obiectiv limitele, dar si de a scoate maximul din situatiile date, cu ajutorul unui rationament detasat. Anumite speculatii riscante dar si unele sentimente isi pot arata acum latura cea inselatoare, asa ca iti este in avantaj sa tii cont de semnalele subtile pe care le percepi, in loc sa fii acum mai tolerant decat este cazul.

FECIOARA– Axeaza-te astazi pe rezolvarea eficienta, poate cu o nota de originalitate, a chestiunilor de rutina, de la serviciu sau de acasa. Pot exista asteptari nerealiste din partea partenerului de viata sau lucruri trecute cu vederea care nu mai pot fi ignorate, deci sinceritatea si privirea in fata a realitatii ar trebui sa fie prioritare, daca nu vrei sa ramai intr-o zona romantica si imaginara.

BALANTA –Originalitatea si inspiratia artistica isi pot gasi mai usor astazi o cale de exprimare concreta si practica, important fiind sa te tii de ceea ce ti-ai propus, fara a te indoi de ideile tale. Ambiguitatile in relatia cu colegii ar trebui privite cu responsabilitate, daca nu doresti sa iti complici si mai mult existenta. A doua parte a zilei dedic-o relaxarii si incarcarii energetice intr-o ambianta retrasa.

SCORPION- Desi esti insotit in acest interval de o doza mare de idealism dar si de inspiratie, suplimentar te poti folosi de ajutorul nesperat si neconventional al familiei pentru a-ti recapata increderea in resursele tale interioare. Nu ignora total realitatea, insa nici nu scapa printre degete momente de mare senzitivitate care te pot purta pe taramuri cu trairi abundente.

SAGETATOR- Anumite aspecte legate de casa si familie pot iesi acum la iveala, risipindu-se asteptarile in lumina cruda a realitatii. Insa, poti face acum o analiza obiectiva a situatiei si a modului de a reactiona, asta insemnand lasarea in plan secund a tendintelor egotice. Sinceritatea va cantari mult, mai ales daca trebuie sa alegi ce anume sa accepti si unde este cazul sa vii cu alte idei.

horoscop

CAPRICORN-Ai suficiente resurse interioare pentru a depasi sentimente de indoiala si neclaritati emotionale care poate te tin acum pe loc. Insa, trebuie sa te mobilizezi sa-ti faci ordine in ganduri, sa renunti la scenarii iluzorii, dar fara a-ti inchide chemarea de a-i ajuta pe cei din jur mai putin norocosi sau de a exprima prin diverse forme emotiile tale profunde pe care le experimentezi.

VARSATOR-Trecand peste agitatia neproductiva a primei jumatati de zi, ai totusi sanse de a structura cu mai mult spor planurile tale ambitioase, extragand maximul din ceea ce ofera mediul social in care te desfasori. Sectorul banilor are nevoie insa de o abordare mult mai realista si de adoptarea unei discipline pe care sa o urmezi, asta daca nu doresti sa suporti urmarile ignorarii semnalelor de alarma.

PESTI- Toate mesajele pe care le primesti acum, pe cai cat se poate de diverse si neconventionale ar fi indicat sa le stochezi in liniste, cu rabdare, folosindu-te de ele in viitor, la timpul potrivit. Totul este sa mentii in permanenta ancorarea in concret, mai ales ca acum visarea cu ochii deschisi poate fi cea mai tentanta si placuta modalitate de petrecere a timpului.

SURSA: Astrocafe

Citește și...