Acasă » Știri » HOROSCOP 24 august. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de luni

HOROSCOP 24 august. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de luni

De: Cancan 24/08/2015 | 08:03
HOROSCOP 24 august. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de luni

Horoscop 24 august

Berbec

Iti trec o multime de ganduri prin minte, dar se pare ca cele care vizeaza segmentul profesional staruie ceva mai mult. Pentru ca acest segment de viata a inceput un proces de schimbare totala, de multe ori vei reveni asupra a ceea ce se petrece la serviciu. De aceea ar fi bine sa iti deschizi mentalul spre schimbare si sa te gandesti la parcurgerea unui program de formare sau reconversie profesionala. Sfatuieste-te cu persoane specializate!

Taur

O zi in care nelinistile financiare sunt greu de gestionat. Pentru ca de multa vreme, cei dragi tot apaleaza la veniturile tale pentru a-si satisface trebuintele sau mofturile, sigur ca din cand in cand se creeaza contextul necesar scadentei. Totusi, tu esti acela care trebuie sa puna ordine si disciplina vizavi de cheltuielile comune cu altii. Potrivit astrocafe.ro, esti usor de impresionat de catre cei dragi si mai ales cedezi rapid la insistentele lor. Fii purdent si lasa sentimentalismele deoparte!

Gemeni

Intervin astazi aspecte noi in relatiile parteneriale. Partenerul de viata doreste sa faca imbunatatiri in spatiul in care locuiti, sa achizitioneze bunuri patrimoniale sau chiar vrea sa inceapa demersuri pentru a va muta in casa noua. Fii prudent la felul in care vorbesti, deoarece exista tendinta de a riposta vehement la orice sugestie venita din partea celorlalti. Poti avea incredere in ceea ce ti se spune, mai ales daca este vorba despre cei apropiati.

Rac

Saptamana debuteaza cu multa treaba, fie ca stai casa, fie ca mergi la lucru. Ti-ai propus sa rezolvi mai ales treburile restante, insa se recomanda prudenta. Oboseala si unele afectiuni vechi isi vor spune cuvantul. Selecteaza prioritatile si lucreaza pe indelete, in ritmul tau. Fereste-te de discutiile ample, mai ales cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalitatea ta a inceput un proces de schimbare lung, asa incat razgandirile pot fi frecvente.

Leu

horoscop

Relatiile sentimentale te vor atrage in mod deosebit astazi. Ai nevoie de afectiunea celor dragi, vrei dovezi de iubire, tu la randul tau vrei sa la oferi afectiune, protectie, chiar si niscai surprize placute. S-ar putea sa nu ti se raspunda cu aceeasi moneda, pentru ca cei dragi sunt concentrati pe treburile lor. Se vor bucura de manifestarile tale fata de ei, dar altadata, cand te astepti mai putin, iti vor intoarce totul inzecit.

Fecioara

Ai spor in treburile gospodaresti si in discutiile cu membrii familiei. Pe de alta parte ar fi bine sa te interesezi de rude, de locurile natale, pur si simplu sa faci o analiza a segmentului copilariei si a persoanelor care alcatuiesc neamul tau de provenienta. Tranzitele astrale actuale te predispun la relatii stranse cu familia, pentru ca este nevoie de iertare, iubire neconditionata si depasirea unor etape de viata care trebuie finalizate cat mai curand posibil.

Balanta

Ziua iti aduce calatatorii pe distante scurte, dar si discutii multe cu persoanele din anturajul apropiat. Printre banalitati si plictiseli cotidiene vei afla lucruri interesante mascate sub forma unor simple gesturi sau vorbe, chipurile aruncate la intamplare. Este bine sa fii atent la tot ce se discuta in preajma ta, pentru ca ti se spun lucruri importante dincolo de aparente. Fereste-te de a vorbi prea mult, de a lua decizii sau de a oferi sfaturi.

Scorpion

Datorita persoanei iubite, copiilor sau prietenilor este posibil sa cheltuiesti sume importante de bani. Sau la indemnul acestor persoane exista riscul sa investesti timp si bani, lucru total neprofitabil pentru tine. Selecteaza cheltuielile, analizeaza pe indelete propunerile altora, insa deciziile majore lasa-le pentru zilele urmatoare. De retinut ca segmentul financiar este foarte vulnerabil, iar veniturile tale sunt reduse deocamdata.

Sagetator

Ai putea considera aceasta zi ca fiind numai a ta si astfel sa te comporti ca si cum trebuie sarbatorita in mod special. Chiar daca dispozitia ta sufleteasca se schimba rapid din te miri ce, totusi fundalul energetic al zilei iti permite sa vezi si sa te bucuri de partea plina a paharului vietii tale. Lasa grijile deoparte, cocentreaza-te pe ceea ce iti face placere si discuta numai cu persoanele dragi si de incredere. Seara ai nevoie de odihna si o plimbare in aer liber.

Capricorn

horoscop

Sunt favorizate activitatile intelectuale, dar cele desfasurate in tihna, departe de ochii lumii si de forfota cotidiana. Pentru ca organsimul este obosit, iar sanatatea este vulnerabila ar fi bine sa te ocupi numai de treburi usoare si mai ales placute sufletului tau. Locurile linistite, incarcate de energie pozitiva te pot ajuta mult. Anlizeaza situatiile si relatiile in care esti implicat, pentru ca ai sanse deosebite de a observa lucrurile dincolo de aparente.

Varsator

Neplacerile care survin astazi in relatiile cu persoanele din anturajul socio-profesional pot duce la destramarea unor colaborari sau intelegeri vechi. Se pare ca marul discordiei sunt banii si bunurile implicate in aceste relatii. Unii vor profit mai mare, altii vor directionarea profitului spre anumite segmente de viata, iar tie iti va fi dificil ca te decizi in acest privinte. Stai deoparte de toate aceste framantari, pentru ca zilele urmatoare lucrurile vor reintra in normal.

Pesti

Esti foarte solicitat astazi, atat la serviciu, cat si acasa de catre cei dragi. Totusi ar fi bine sa-ti directionezi atentia si eforturile mai mult spre segmentul profesional, deoarece se contureaza schimbari importante. Deocamdata adie ceva in aer, insa concret, ce anume se schimba si in ce directie este greu de anticipat. Tu fii deschis la nou si chiar gandeste-te ce anume ai imbunatati la imaginea ta publica sau la pozitia pe care o ai in cadrul unui grup de lucru.

.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe săptămână
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o numesc karma”
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
A rămas blocat pe linia de tramvai, iar la fel a păţit şi autoutilitara care a venit să îl ajute. Cum a fost rezolvat blocajul din Bucureşti
A rămas blocat pe linia de tramvai, iar la fel a păţit şi autoutilitara care...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Șansă istorică pentru SIMONA HALEP. Anunț venit astăzi, 18 APRILIE: Se fac demersuri
Șansă istorică pentru SIMONA HALEP. Anunț venit astăzi, 18 APRILIE: Se fac demersuri
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui Costel Corduneanu. Cum putea fi salvat
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui...
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...