HOROSCOP 24 IANUARIE. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de duminica

Publicat: 24/01/2016 | 09:18
HOROSCOP 24 IANUARIE. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de duminica

HOROSCOP 24 IANUARIE

Berbec

Sfarsitul acestei saptamani te va impulsiona sa-ti redefinesti relatiile sentimentale. Un capitol important se va incheia, posibil o relatie veche sau conceptiile si atitudinea ta fata de persoanele dragi se va modifica definitiv. Pentru ca se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Leului, tensiunile sufletesti sunt accentuate, iar comunicarea este ingreunata. Fereste-te de discutii aprinse si de luarea deciziilor!

Taur

Fiind atent la sarcinile de lucru, pe care le ai la locul de munca este posibil sa nu observi ca in plan familial se va incheia o etapa importanta. In Semnul Leului se construieste aspectul de Luna plina, fapt ce anunta schimbari in relatiile cu membrii familiei si finalizarea unor planuri domestice. Emotivitatea si graba sunt accentuate, de aceea fii prudent si alaturi de cei dragi. Reprosurile lor sunt fondate.

Gemeni

Probabil ca in urma evenimentelor din saptamanile anterioare, in zilele acestui weekend vei face un bilant al relatiilor cu anturajul apropiat si vei decide sa schimbi ceva. Poate fi vorba despre abordarea unei alte mentalitati sau pur si simplu vei renunta la unele persoane care s-au dovedit inselatoare. Vei fi ajutat de formarea aspectului de Luna plina in Semnul Leului, astfel ca asculta-ti cu incredere vocea interioara.

Rac

Aspectul de Luna plina care se formeaza la sfarsitul acestei saptamani in Semnul Leului te poate ajuta sa descoperi posibilitati noi de castig dinntr-o activitate profesionala desfasurata intr-un cadru oficial. Pe de alta parte este rost sa primesti cadouri, bani sau favoruri de la colegii de munca. Consuma atat cat iti trebuie si nu te hazarda la cheltuieli nefondate. Odihneste-te si evita eforturile solicitante.

Leu

horoscop

La finalul acestei saptamani primesti energii astrale deosebite, pentru ca in Semnul tau zodiacal se construieste aspectul de Luna plina. Ai sanse sa observi aspectele placute si pe cele care necesita imbunatatiri din planurile de viata in care esti implicat. Totusi este bine sa iti propui mai mult timp liber pentru tine si sufletul tau. Odihneste-te, inconjoara-te de oamenii dragi si de incredere.

Fecioara

Ai nevoie de odihna si discretie la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Leului. In liniste, departe de zgomotul cotidian vei putea medita in tihna la situatiile in care esti implicat. Indrazneste sa te gandesti la acele schimbari de care ai nevoie. Vizualizeaza felul in care ai dori sa se desfasoare viata ta de acum inainte si ai incredere ca asa se vor petrece lucrurile.

Balanta

Foarte important este acest weekend la capitolul prieteni si sustinatori in plan profesional. In Semnul Leului se va forma aspectul de Luna plina, oferindu-ti perceptii deosebite vizavi de unele persoane, care pana nu demult iti erau alaturi in diverse moduri. Este bine sa faci un bilant al acestor relatii si sa renunti la oamenii si situatiile care nu te mai inspira sau care iti pun prea multe bete in roate.

Scorpion

Finalul acestei saptamani este marcat de formarea aspectului de Luna plina in Semnul Leului, aspect care te va ajuta sa inchei un parcurs profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii, cu persoanele cu autoritate din mediul socio-profesional, dar si din mediul familial. Se recomanda prudenta, deoarece exista un risc marit de conflicte si decizii gresite. Fii intelegator atat cu tine, cat si cu ceilalti.

Sagetator

Mentalul este agitat in zilele acestui weekend, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Leului. Sunt momente excelente pentru a-ti revizui conceptiile, a renunta la idei si planuri de viata care nu-ti mai folosesc sau care te conduc pe carari gresite. Fii sincer cu tine insuti si indrazneste sa mergi mai departe, insa cu ajutorul unui alt sistem de valori morale si spirituale.

Capricorn

horoscop

Se intrezaresc schimbari in plan financiar, mai ales in segmentul comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. In Semnul Leului se formeaza aspectul de Luna plina si va scoate la iveala neregulile si nemultumirile adunate de multa vreme atat in sufletul tau, cat si in sufletul celorlalti. Evita cheltuielile majore, planurile de investitii si asumarea responsabilitatilor materiale fata de altii!

Varsator

Vrei, nu vrei vei fi nevoit ca la sfarsitul acestei saptamani sa privesti atent la segmentul partenerial. Pentru ca in Semnul Leului se construieste aspectul de Luna plina vei fi ajutat sa intelegi scopurile ascunse ale celorlalti, dar mai ales, scopurile partenerului de viata si pe cele ale colaboratorilor. Astfel vei intelege pe cine te poti baza si pe cine nu. Debaraseaza-te rapid de persoanele nepotrivite.

Pesti

La locul de munca se intrezaresc schimbari importante, dirijate cumva din umbra. In Semnul Leului se va construi aspectul de Luna plina, oferindu-ti sanse bune de a renunta la conceptii despre munca si la planuri profesionale care nu te mai ajuta. Lasa deciziile majore pentru o alta perioada, deoarece mentalul este confuz si graba accentuata. Ingrijeste-ti sanatatea, care iti poate juca feste, cand te astepti mai putin.(B.G.)

 

 

 

Citește și...