Horoscop 24 octombrie 2019. Zodia care află că a fost mințită de partener

Autor: Alina S.
Publicat: 24/10/2019 | 02:00
Horoscop 24 octombrie 2019. Zodia care află că a fost mințită de partener

Horoscopul zilei de 24 octombrie anunță multe emoții, unele pozitive, altele negative. Pe de o parte Racii și Gemenii vor avea parte de frământări interioare, pe de altă parte Taurii pot descoperi un secret al persoanei iubite. 

Cele mai importante previziuni astrologice din horoscopul zilnic scot la iveală un zbucium sufletesc pentru mai mulți nativi din zodiac.

Horoscop 24 octombrie 2019. Taurii află că au fost mințiți

Pentru tauri, horoscopul zilei de 24 octombrie anunță suspiciuni și chiar descoperirea unor minciuni ori lucruri ascunse chiar de partenerul de viață.

Horoscop 24 octombrie Taur

Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Taur să se confrunte astăzi cu unele suspiciuni legate de persoana iubită. Nativii pot afla un secret, pot afla că au fost mințiți, însă nu este exclus ca ei înșiși să fie dispuși să recunoască un adevăr, să facă o mărturisire. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite astăzi negocierile contractuale, parteneriale.

Horoscop 24 octombrie. Racii și Gemenii vor trece printr-un tumult emoțional

Horoscopul zilnic arată o avalanșă de emoții pentru nativii din Rac și Gemeni, sentimente de tot felul și frământări.

Horoscop 24 octombrie Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot exploda emoțional, pot scoate la suprafață o serie de emoții ascunse, sentimente contradictorii care le stârnesc frământări interioare ce pot favoriza o stare de letargie. Nativii se pot confrunta inclusiv cu probleme de sănătate legate de sistemul uro-genital, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie prudenți și să acorde atenție acestei zone sensibile în această perioadă. Trebuie să înveţe să se relaxeze. Să inspire şi să expire adânc. Murmurul continuu al psihicului lor se revăsă inevitabil asupra sistemului nervos.

Horoscop 24 octombrie Rac

Posibil ca cei născuți în zodia Rac să treacă printr-un tumult de stări emoționale cu privire la persoana iubită sau la copii (dacă sunt părinți). Nativii pot fi fie dezamăgiți de partener, fie mult prea entuziaști, mai ales dacă este vorba de un început de relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai mult raționament în luarea deciziilor sentimentale. Risc de iluzionare cu privire la o poveste de dragoste.

Citește și: ZODII CARE SE POTRIVESC PERFECT ÎN DRAGOSTE. CELE MAI PUTERNICE CUPLURI

Potrivit horoscopului săptămânal, Neptun fiind retrograd în zodia Pești, există riscul să visăm prea mult, să ne iluzionăm prea mult, să ne lăsăm furați de imaginație în amor. Astfel, putem să ne îndepărtăm de realitate, să ne urcăm partenerul pe un piedestal, iar riscul este ca după această perioadă, asemenea basmelor, prințul fermecător să se transforme într-o… broască.

Cu greu vom accepta autoritatea celorlalți în această perioadă și este foarte probabil să intrăm în conflicte. În plus, această incertitudine de acum ne poate face să pierdem oportunități. Vezi aici întregul horoscop săptămânal

În luna octombrie, potrivit horscopului lunar, vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare. Vor fi schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus. Vezi aici întregul horoscop lunar octombrie. 

Citește și: ZODII COMPATIBILE. IATĂ CU CE SEMN ZODIACAL POȚI FORMA UN CUPLU

Citește și...