Acasă » Trending » Horoscop 25 martie 2021. Săgetătorii își schimbă principii și crezuri

Horoscop 25 martie 2021. Săgetătorii își schimbă principii și crezuri

De: Madalina ManoleMarie Călin 25/03/2021 | 05:00
Horoscop 25 martie 2021. Săgetătorii își schimbă principii și crezuri

Horoscopul zilei de 25 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător pot avea parte de conflicte ideologice și-și pot schimba unele credințe și convingeri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii caută soluții și rezolvări la probleme mai vechi care-i macină, indiferent de ce sector de viață sunt acestea legate. Nativii știu că trebuie să schimbe o abordare, un mod de comunicare și sunt frustrați că nu găsesc direcția de exprimare potrivită. Poate fi o zi cu mai mult entuziasm ca ieri, însă este de preferat să nu exagereze în nicio dorecție.

Horoscop Taur

Nativii din semnul Taur sunt tot mai hotărâți să caute o soluție la problemele financiare sau sentimentale, de cuplu pe care le au. Este o zi în care se pot accentua unele frustrări legate de bani și va fi și aceasta o direcție în care nativii caută să reglementeze situația, să vină cu idei, să-și gestioneze bugetul altfel. Pe de altă parte, se întrevăd preocupări legate de casă și familie, activități curente care pot, în unele cazuri, strica programul nativilor.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscop Gemeni

Gemenii trebuie să evite și astăzi luarea deciziilor importante și radicale. Mercur, guvernatorul lor, este în aspect tensionat cu Nodul Nord din zodia lor, deci confuzia este foarte mare. Nativii se pot agita în găsirea celei mai bune abordări, în găsirea unui nou raționament după care să funcționeze, în găsirea celei mai bune soluții de viitor. Sunt confuzi pentru că nu știu direcția pe care să se îndrepte mai departe. Mulți nativi vor să afle adevărul, să-și pună la punct niște principii și convingeri, însă cel mai probabil vor fi doar răscoliți de avalanșa de gânduri care le trec prin minte.

Horoscop Rac

Cei născuți în semnul Rac realizează că au nevoie de o altă abordare a unor situații din trecut, o altă viziune asupra a ceea ce a fost, astfel încât să se detașeze de ceea ce le aduce încă frământări. Unii nativi își doresc cu orice preț să ierte pe cineva, să uite pe cineva. Pe de altă parte, poate fi vorba de noi convingeri, de căutarea unor noi crezuri, unor noi doctrine. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să fie atenți la cheltuieli și să încerce să evite cheltuielile în exces.

Horoscop Leu

Luna traversează și astăzi zodia Leu și se va afla în opoziție cu Jupiter din sectorul relațiilor. Nativii, deși ambițioși, dornici de expunere și motivați, astăzi nu vor simți bucuria împlinirii dorințelor. S-ar putea ca partenerul de viață să nu-i susțină într-un demers sau niște oportunități profesionale să nu poată fi obținute așa ușor. Oricum, ar fi de preferat să fie atenți și să evite excesele. Posibile neplăceri, nemulțumiri și chiar tensiuni legate de o datorie, un bun material pe care l-au împrumutat unor prieteni, asociați. Cumva trebuie să-și reanalizeze atitudinea față de aceștia.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioară nu a trecut perioada stresantă, dat fiind că Mercur, guvernatorul lor, este în careu astăzi cu Nodurile Lunare. Nativii sunt forțați de un context să-și reconfigureze o situație ce vizează cariera, funcția, strategia de atingere a unor obiective. O nouă viziune profesională îi poate ajuta. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă mai multă grijă la sănătate, în special în cazul celor care au probleme de natură cardio-vasculară. Stresul și suprasolicitarea fizică, excesele trebuie evitate.

Horoscop Balanță

Nativii Balanță s-ar putea să fie nevoiți să-ți reconfigureze niște idei, atitudini, ideologii, fie profesioanle, fie legate de sănătate. Poate fi vorba de noi tipare de gândire, de noi viziuni, toate cu rolul de a-și îmbunătăți stilul de viață sau de a-și îmbunătăți situația profesională. Tensiunile cu colegii pot continua și astăzi ca urmare a convingerilor diferite. Posibile conflicte în cercul de prieteni.

Horoscop Scorpion

Este nevoie ca Scorpionii să-și schimbe abordarea cu privire la un context ce vizează sectorul financiar, fiind vorba în special de banii altora, sau în privința unei situații ce ține de viața intimă. Poate sunt prea geloși, poate sunt prea dependenți de cineva sau ceva, poate se tem prea mult să nu piardă ceea ce au în prezent. Pe de altă parte, mai multă atenție în expunerea publică sau în fața unei autorităși, poate chiar a superiorilor.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au nevoie să-și schimbe abordarea cu privire la viața de cuplu, cu privire la partener. Poate fi vorba de unele decizii luate de nativi, de unele discuții și viziuni care necesită o nouă analiză, poate chiar o reconfigurare a ideii de viață în doi. De asemenea, și abordarea de pnă acum pe care au avut-o în relațiile profesionale necesită o schimbare. Atenție la conflictele de idei, ideologii, principii și filozofii de viață.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt forțați de evenimente, situații, dialoguri purtate să-și schimbe abordarea cu privire la un context profesional, la ceva ce ține de locul de muncă. Poate fi vorba de o schimbare a modului în care-și desfășoară activitățile, de o schimbare a atitudinii față de colegi. Contextul poate avea legătură cu o situație financiară. Nativii nu acceptă concesii și compromisuri când vine vorba de bani.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de dialoguri, dar nu este obligatoriu ca acestea să fie declanșatorul, însă au parte de situații care-i determină să-și schimbe raportarea la o relație de iubire. Este nevoie să vină cu idei noi, cu o nouă viziune pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală. Poate trebuie să stea mai mult de vorbă cu partenerul sau, în alte cazuri, cu copiii, care au nevoie de mai multă atenție și înțelegere. .

Horoscop Pești

Tot Mercur, care se află în zodia Pești, va face astăzi un careu cu Nodurile Lunare, aspect care poate aduce multe frustrări nativilor care par să nu înțeleagă rostul vieții, sensul pe care trebuie să se îndrepte în viitorul apropiat. Este un moment greu de gestionat emoțional, cu tensiuni interioare, stres, agitație, neliniște și chiar insomnii. Horoscopul zilei de 25 martie le atrage atenția nativilor care au probleme de natură cardio-vasculară să evite excesele de orice fel.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...