Horoscop 25 octombrie 2019. Zodia care va retrăi amintiri dureroase

Autor:
Publicat: 25/10/2019 | 03:00
Horoscop 25 octombrie 2019. Zodia care va retrăi amintiri dureroase

Horoscopul zilei de 25 octombrie anunță o stare de tristețe și nostalgie pentru nativii unei zodii, dar și probleme cu autoritățile statului pentru alte zodii. 

Horoscopul zilnic din data de 25 octombrie 2019 îi avertizează pe Berbeci, Raci și Gemeni că ar putea avea dificultăți de ordin juridic. Pe de altă parte, Balanța ar puea retrăi amintiri dureroase.

Horoscop 25 octombrie 2019. Balanța riscă stări de depresie

Nativii din Balanță se pot confrunta cu stări de depresie, de letargie, vor fi fără chef și vor prezenta un real dezinteres față de tot ceea ce-i înconjoară. Se recomandă mai multă odihnă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce în prezent situații dureroase, amintiri din trecut care să-i răscolească mai mult psihic decât emoțional sau sentimental.

Horoscop 25 octombrie 2019. Probleme cu legea pentru Berbec, Gemeni și Rac

Nativii celor trei zodii trebuie să fie prudenți în ceea ce privește anumite specte ce implică interacțiunea cu autoritățile statului.

Horoscop 25 octombrie 2019 Berbec

Cei născuți în zodia Berbec nu se simt deloc motivați la locul de muncă și nu au starea și cheful necesare pentru a se implica în prea multe activități, unul din motive fiind direct proporțional cu gradul de mulțumire pe care îl oferă jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu autoritățile, cu superiorii și chiar cu partenerul de viață.

Horoscop 25 octombrie 2019 Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă intens să rezolve, să soluționeze o chestiune care vizează familia sau un bun de patrimoniu. În unele cazuri se decide soarta unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea probleme juridice, inadvertențe cu actele, neplăceri legate de aplicarea unor legi.

Horoscop 25 octombrie 2019 Rac

Se întrevăd probleme legate de lege și autoritatea statului pentru cei născuți în zodia Rac, de aceea nativii ar trebui să fie foarte răbdători și foarte atenți la interacțiunea cu organele de ordine, să fie atenți cum conduc pentru a nu încălca legi și să-și revizuiască plățile pe care le au de făcut, impozitele și facturile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să rezolve niște chestiuni administrative, însă nu trebuie să se aștepte că va fi simplu și rapid.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 28 OCTOMBRIE – 3 NOIEMBRIE 2019. GEMENII POT FI CONFUZI ÎN IUBIRE

Potrivit horoscopului săptămânal, Neptun fiind retrograd în zodia Pești, există riscul să visăm prea mult, să ne iluzionăm prea mult, să ne lăsăm furați de imaginație în amor. Astfel, putem să ne îndepărtăm de realitate. Cu greu vom accepta autoritatea celorlalți în această perioadă și este foarte probabil să intrăm în conflicte. În plus, această incertitudine de acum ne poate face să pierdem oportunități. Vezi aici întregul horoscop săptămânal

În luna octombrie, potrivit horscopului lunar, vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare. Vor fi schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus. Vezi aici întregul horoscop lunar octombrie. 

Citește și: ZODII CARE SE POTRIVESC PERFECT ÎN DRAGOSTE. CELE MAI PUTERNICE CUPLURI