HOROSCOP 26 FEBRUARIE. Pești – Nu te încurca în calcule și socoteli

Publicat: 25/02/2018 | 22:51
HOROSCOP 26 FEBRUARIE. Pești – Nu te încurca în calcule și socoteli

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă în ultima perioadă ai avut multe chetuieli sau ai pierdut bani, de acum înainte se arată o perioadă în care lucrurile încep să se stabilizeze! Poți demara cu încredere noi proiecte financiare sau îți poți recupera investițiile făcute! Relația cu un colaborator sau partener este în schimbare și transformare. Lasă să iasă la suprafață problemele și frustrările ce s-au acumulat și depășește fricile cu care te confrunți. O reînnoire a concepțiilor sau a unghiului din care privești situația este binevenită!

Taur – Este posibil să apară o confruntare de planuri între ceea ce ai de făcut la locul de muncă și activitățile pe care le aveai programate alături de partenerul de viață. Nu te grăbi să renunți la niciuna din ele, ci mai degrabă încearcă să echilibrezi balanța în mod echitabil. Dacă sănătatea îți joacă feste, focusează-te în primul rând pe planul emoțional și pe eliberarea de stres deoarece corpul fizic reacționează la stările interioare pe care le acumulezi.

Gemeni – Astăzi ai chef să faci lucrurile în manieră proprie și suporți cu greu impunerile sau limitările din partea celor din jur! Chiar dacă este indicat să realizezi ceea ce simți, fii cu băgare de seamă să nu te ia gura pe dinainte și să afirmi lucruri de care îți va părea rău mai târziu. O sumă importantă de bani trebuie achitată la timp, iar tu te vezi nevoit să aplici unele artificii financiare pentru a ieși din impas! Concentrează-te pe soluții, nu pe problemă!

Rac – Responsabilitățile și sarcinile de acasă s-au acumulat și îți este greu să le rezolvi pe toate de unul singur. Programează totul cu calm și ia în considerare și posibilitatea unui ajutor de încredere. O dispută în cercul de prieteni sau problemele cuiva drag te-ar putea lua prin surprindere. Totul este trecător și se va rezolva repede, așa că nu te alarma și nu pune prea mult la suflet situația!

Leu – Informațiile pe care le primești astăzi la locul de muncă sunt contradictorii sau te pun pe gânduri. Dacă ești în dubii și nu ști cum să reacționezi, este indicat să îți spui părearea într-un mod delicat și să nu lași situația să se agraveze. Deplasările nu sunt astăzi cu succes, așa că încearcă să îți concentrezi activitățile într-un singur loc! Totodată, fii cu atenție la modul în care manevrezi documentele personale, există riscul pierderii sau deteriorării lor!

Fecioară – Banii pot fi o problemă cu care te confrunți astăzi – apar amânări ale salariului, cheltuieli neprevăzute sau pierderi. Nu te stresa și detașează-te de planul material, deoarece altele sunt activitățile în care ar trebui să te implici. Cât mai multe informații acumulate despre o situație anume îți pot lărgi orizontul din care privești lucrurile. Concentrează-te pe tabloul de ansamblu, nu pe nodurile din papură!

Balanță – Simți că ceva trebuie schimbat în viața ta, dar nu este de ajuns doar să trăiești cu această senzație, ci să și treci la acțiune! Identifică blocajele interioare care te țin pe loc și fă tot posibilul pentru a le depăși. Te vei simți eliberat și gata să manifești o nouă stare de spirit, mult mai potrivită pentru ceea ce îți dorești de la viață! Dacă partenerul de viață este una dintre probleme, acum poți vedea situația mult mai limpede și poți lua deciziile propice fericirii tale!

Scorpion – O rană relațională din trecut, care nu s-a cicatrizat încă, se poate deschide acum. Nu îți înăbuși sentimentele și nu nega ceea ce simți. Este indicat să vorbești despre ceea ce te doare și să încerci să îți rezolvi problemele cât mai curând! Persoana față de care simți iubire poate înțelege situația cu care te confrunți și poate lua parte la vindecarea ta, așa că nu ezita să îți deschizi inima în fața ei!

Săgetător – Prietenii își arată acum adevărata față, iar tu poți vedea foarte clar cine îți este alături și te înțelege și cine nu. Chiar dacă te doare sau apar dezamăgiri în sufletul tău, este mai bine să iei decizii radicale și să nu îți faci iluzii sau speranțe deșarte! Totul este în schimbare în acest domeniu, dar transformările ce apar în viața ta sunt foarte benefice și favorabile pentru viitor!

Capricorn – Astăzi pot apărea diferențe majore de opinie între tine și partenerul de viață. Chiar dacă nu ești de acord deloc cu punctul său de vedere, cel mai indicat este să nu te ambiționezi și să nu reacționezi impulsiv. Poate adevărul ce vă desparte se află undeva la mijloc, iar asta nu poți descoperi decât dacă ești deschis și flexibil! Schimbă perspectiva din care privești lucrurile și dă o nouă nuanță situației!

Vărsător – Implicarea ta în proiectele de la locul de muncă este foarte mare, ceea ce poate creea frustrări membrilor familiei sau partenerului de viață! Este indicat să îți aloci timp și pentru relaxare sau cei dragi și să îți menții mintea odihnită, detașându-te de probleme sau responsabilități! Pentru orice acțiune este un timp propice, de aceea nu amesteca situațiile între ele!

Pești – Nu te încurca în calcule și socoteli, ci focusează-te mai mult pe momentul prezent și pe trăirea clipei. Dacă este ceva care te încântă sau îți face cu adevărat plăcere, nu îți amâna bucuria de a-l avea sau de a-l întreprinde. Felul în care gândești modelează și ceea ce se întâmplă în jurul tău, precum și realitatea! Astfel, gândește pozitiv, fii deschis către viață și primește cu bucurie ceea ce ți se oferă!

 

 

 

 

Citește și...