Acasă » Horoscop » Horoscop 26 martie 2021. Vărsătorii trebuie să aibă grijă la deplasări

Horoscop 26 martie 2021. Vărsătorii trebuie să aibă grijă la deplasări

De: Madalina Manole 26/03/2021 | 05:00
Horoscop 26 martie 2021. Vărsătorii trebuie să aibă grijă la deplasări

Horoscopul zilei de 26 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător pot fi prea aventuroși astăzi, prea energici și este bine să circule cu prudență.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Astăzi se formează o conjuncție între Venus, planeta iubirii și guvernatorea relațiilor lor, și Soare, guvernatorul iubirii lor, chiar în zodia Berbec. Fără îndoială că aspectul este deosebit de benefic și promițător pentru nativi, care au șanse să se îndrăgostească, dacă sunt singuri, sau își îmbunătățesc relația cu partenerul de viață, dacă sunt parte a unui cuplu. Energia este la cote maxime și vor simți că înainte de toate este important să se iubească pe ei înșiși și să-și acorde mai multă atenție. La locul de muncă pot fi suprinși de anumite evenimente, însă motivația lor și voința de care dau dovadă îi ajută să facă față tuturor provocărilor.

Horoscop Taur

Nativii din semnul Taur au parte de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii, aspect care, alături de conjunția pe care Venus, guvernatorea lor, o face cu Soarele, le va aduce multă energie, mai mult chef de viață și de distracție. Partea cu plus a acestei perioade, care astăzi este resimțită din plin, este faptul că mulți nativi pot vedea dintr-o altă perspectivă a situație din trecutul lor sentimental, pot avea o revelație care să-i ajute să ierte și să se vindece. În cuplu se întrevăd momente plăcute alături de partener, poate chiar surprize.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt dornici de socializare, de ieșit cu prietenii și nu este exclus ca la una dintre aceste escapade să cunoască o persoană care să le trezească interesul suficient de mult cât să analizeze posibilitatea de a începe o nouă relație. Alți nativi pot fi atrași de o persoană din anturaj și pot flirta mai mult. Totodată, pot fi preocupați de o situație legată de casă și familie și pot simți nevoia de a se ocupa de o situație care aduce confort în cămin. Vor fi și nativi care vor refuza să-și exprime trăirile, indiferent de cât de intens ar simți pe interior.

Horoscop Rac

Cei născuți în semnul Rac se pot aștepta la contexte favorabile, benefice care vin din sectorul profesional. Poate fi vorba de vești neașteptate pe care le primesc. Totodată, nativii pot primi astăzi mesaje care să-i ia prin surprindere sau în alte cazuri, felul în care gândesc este mult mai deschis, mai revoluționar și pot comunica într-un mod inedit ceea ce vor să spună. Sunt posibile discuții cu superiorii și multă energie constructivă în atingerea obiectivelor profesionale.

Horoscop Leu

Leii se pot bucura din plin de aspectele zilei. Pe de o parte, în plan financiar pot veni vești neașteptate, care să-i ia prin surprindere și să-i determine să ia atitudine într-un context. Unii nativi pot fi mai cheltuitori, alții pot să-și ceară drepturile salariale. Pe de altă parte, pot avea unele conștientizări care să-i aducă la realitate. Sunt și nativi care se pot îndrăgosti de persoane de altă naționalitate sau se pot apropia de persoane cu care empatizează la nivel de convingeri. Relațiile la distanță sunt foarte mult susținute.

Horoscop Fecioară

Luna traversează astăzi zodia Fecioară și le oferă nativilor mai multă rezistență, răbdare și simț practic. Pe de altă parte, pot fi mai revoluționari în manifestări și pot avea idei bune, originale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o mai mare dorință de a se lupta pentru drepturile lor financiare. Posibil ca unii nativi să conștientizeze nevoia de a scăpa de o dependență. Viața intimă va fi stimulată de tranzitele momentului.

Horoscop Balanță

Astăzi are loc o conjuncție între Soare și Venus, planeta care-i guvernează, în sectorul relațiilor, iar acest aspect este benefic Balanțelor din mai multe puncte de vedere. Nativii singuri pot atrage mai ușor potențiali parteneri, sunt mai deschiși noilor relații și mai dornici de a avea pe cineva alături. Cei care sunt parte a unui cuplu vor avea ocazia să-și energizeze relația, să acorde mai mult interes partenerului. Pe de altă parte, aspectul le este favorabil și în relațiile profesionale, și pot fi mai determinați să rezolve un aspect ce ține de o colaborare, de un contract, poate chiar să intre într-o nouă asociere. Pe de altă parte, pot fi mai întorși către trecut, mai ușor de impresionat de amintiri.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au șansa astăzi să rezolve ceva ce ține de locul de muncă. Posibil să primească vești bune, poate chiar să se implice într-o nouă colaborare. Oricum, au mai multă energie ca niciodată, sunt stimulați să-ți termine rapid sarcinile, iar starea de sănătate se bucură de un boost de energie. În cuplu se încing mai ușor, iar cei singuri pot fi atrași de cineva din anturaj în mod surprinzător sau poate că este o dragoste la prima vedere. Prietenii pot veni cu vești neașteptate și surprize.

Horoscop Săgetător

Conjuncția de astăzi dintre Soare și Venus se petrece în sectorul iubirii și pentru mulți Săgetători singuri poate însemna chiar oportunitatea de a începe o nouă poveste de dragoste. Pe de altă parte, este vorba de mai mult interes acordat vieții sentimentale, de mai multă dorință de aventură, de flirt și poftă de distracție. La locul de muncă pot veni situații cu caracter neașteptat care se cer rezolvate altfel decât până acum. Posibile tensiuni cu autoritățile din viața lor.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de multă energie în rezolvarea treburilor casnice și gospodărești. Nativii sunt preocupați de confortul personal, de confortul căminului, dar și de cel al membrilor familiei. Reuniunile de familie pot aduce persoane interesante în viața celor singuri. Posibil ca unele convingeri de viață să fie analizate astăzi într-un mod neconvențional. Capricornii pot dori să fie mai independenți, să se dedice unor noi experinețe. Unii nativi pot primi vești neașteptate din străinătate.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte comunicativi astăzi și foarte direcți în dialoguri, dar și foarte entuziaști în exprimarea punctului de vedere. Curiozitatea este la cote înalte și dorința de a cunoaște, fie oameni, fie situații este mare. Este o zi foarte bună pentru cei care învață sau susțin interviuri, ședințe. Atenție la călătorii pentru că entuziasmul este cam mare și se poate pierde atenția. Posibile discuții pe teme financiare, patrimoniale în cazul unora.

Horoscop Pești

Pentru Pești ziua de astăzi va aduce multă energie în rezolvarea unei situații financiare. Unii nativi vor fi dornici să câștige ceva, să obțină niște beneficii materiale, în timp ce alții își pun talentele în evidență și poate chiar le monetizează. Luna traversează sectorul relațiilor, iar horoscopul zilei de 26 martie îi susține în dialogul cu partenerul de viață. Pot fi surprinși plăcut de o declarație de dragoste, iar profesional de o propunere de colaborare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Vlăduța Lupău, complexată de felul în care arată? Interviu sincer cu artista: „Mi s-a părut întotdeauna că…”
Vlăduța Lupău, complexată de felul în care arată? Interviu sincer cu artista: „Mi s-a părut...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu...
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...