Horoscop 28 octombrie 2019. Zodiile care vor avea noroc la bani

Autor:
Publicat: 28/10/2019 | 05:00
Horoscop 28 octombrie 2019. Zodiile care vor avea noroc la bani

Horoscopul zilei de 28 octombrie anunță un început de săptămână promițător din punct de vedere financiar pentru mai multe zodii. Fie că este vorba despre câștiguri imediate sau noi oportunități pe termen mediu, horoscopul zilei de 28 octombrie vine cu vești bune. 

Potrivit horoscopului săptămânal, perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2019 este caracterizată de fenomenul de Lună Nouă care se formează în zodia Scorpion încă din prima zi a perioadei analizate. Astfel, se conturează o etapă de reînnoire, de noutate în viața fiecărei zodii, un nou capitol se va deschide și va trebui să dăm dovadă de mai multă implicare emoțională, dar și de mai multă ambiție în urmărirea scopurilor. Vezi aici întregul horoscop săptămânal.

Horoscopul zilnic din data de 28 octombrie 2019 prevede câștiguri bănești, dar și demararea unor proiecte profesionale noi pentru mai multe dintre zodii.

Horoscop 28 octombrie 2019. Noi începuturi în iubire și bani în plus

Horoscopul începutului de săptămână arată noi începuturi pentru nativii mai multor zodii, atât din punct de vedere sentimental, cât și din punct de vedere financiar.

Horoscop 28 octombrie 2019. Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de noi începuturi în zona relațiilor sexuale, a intimității și a moștenirilor și banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot intra mai ușor în aventuri acum, pot fi atrași de persoane misterioase, de întâmplări ciudate, mistice și oculte. Moment favorabil pentru a îndepărta fricile și temerile legate de aceste domenii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate aduce noi situații privind un bun material, un bun de patrimoniu. Unii nativi ar putea intra în posesia unei sume de bani, posibil provenită dintr-un partaj.

Horoscop 28 octombrie 2019. Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, această lunație va aduce noi începuturi legate de locul de muncă și de sănătate. În timp ce unii nativi vor putea decide care este direcția profesională pe care vor să o urmeze de acum înainte, alții pot afla remedii care să le vindece o afecțiune sau pot merge la niște analize mai amănunțite pentru a detecta cauza reală a unui simptom. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o oportunitate remarcabilă pentru a-și schimba jobul.

Horoscop 28 octombrie 2019. Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de noi începuturi privind situația financiară. Nativii pot avea șanse noi de a-și îmbunătăți siuația financiară, însă se cere multă prudență deoarece pot fi mințiți, înșelați, păcăliți, furați. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o sumă de bani neașteptată, posibil returnarea unei datorii.

Horoscop 28 octombrie 2019. Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o perioadă în care șansele de a avansa profesional vor crește simțitor. Cariera va intra în vizorul nativilor și nu este exclus ca o serie de țeluri și aspirații să se schimbe acum, să se recontureze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie foarte atenți la imaginea pe care și-au construit-o deoarece este posibil ca cineva să încerce să-i lucreze pe la spate, să le pună bețe în roate, să-i demotiveze.

Citește și: ZODII CARE SE POTRIVESC PERFECT ÎN DRAGOSTE. CELE MAI PUTERNICE CUPLURI

În luna octombrie, potrivit horscopului lunar, vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare. Vor fi schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus. Vezi aici întregul horoscop lunar octombrie.