Horoscop 29 octombrie 2019. Zodiile care vor avea tensiuni în familie

Autor: Alina S.
Publicat: 29/10/2019 | 05:00
Horoscop 29 octombrie 2019. Zodiile care vor avea tensiuni în familie

Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019 este unul care anunță tensiuni pentru mai multe zodii, în relațiile apropiate, fie că este vorba despre familie sau prieteni buni.

Horoscopul zilnic din data de 29 octombrie 2019 îndeamnă la prudență nativii mai multor zodii, asta pentru că sunt vulnerabili și iirascibili în același timp, iar conflictele cu cei dragi pot apărea la orice pas. Iată principalele previziuni astrologice ale zilei:

Horoscop 29 octombrie 2019. Tensiuni pentru Rac, Leu, Scorpion și Capricorn

Fie că este vorba de niște cuvinte aruncate la întâmplare sau temeri ori greșeli de comunicare, Racii, Leii, Scorpionii și Capricornii sunt vizați de anumite situații conflictuale.

Horoscop 29 octombrie 2019 Rac

Relația cu persoana iubită sau cu copiii poate trece astăzi printr-o încercare destul de serioasă și nu este exclus să fie vorba de o greșeală de comunicare, de o imprudență în dialog, de niște adevăruri aruncate fără ca cei născuți în zodia Rac să se gândească la consecințe. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de trăiri intense și emoții puternice, iar cei care lucrează în domenii artistice pot atinge succesul acum.

Horoscop 29 octombrie 2019 Leu

Posibile conflicte în familie apărute ca urmare a viziunilor diferite dintre părinți și cei născuți în zodia Leu. Nu este exclus ca părinții să încerce să le impună acestora o direcție în carieră sau să le impună o schimbare de domiciliu, o regulă nouă în cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie atenți la cei din jur care s-ar putea să încerce în fel și chip să  obțină ceva de la nativi, posibil un bun material.

Horoscop 29 octombrie 2019 Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt ușor irascibili astăzi, se enervează fără motiv și devin o companie mai puțin plăcută pentru cei din jur. Posibil ca nativii să aibă această atitudine pe fondul unor frământări sufletești mai vechi care acum se reactualizează. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot resimți o stare de demotivare intensă, de aceea nu ar trebui să ia decizii majore astăzi. Se întrevăd conflicte în cuplu.

Horoscop 29 octombrie 2019 Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se pot confunta cu o serie de antipatii, invidii, gelozii și critici mascate din partea prietenilor. Posibil ca unele relații de iubire să se schimbe și să se transforme în prietenie, iar acest aspect ar putea reprezenta surpriza zilei pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea ieșiri pătimașe, pot deveni peste măsură de temperamentali și acizi.

Potrivit horoscopului săptămânal, perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2019 este caracterizată de fenomenul de Lună Nouă care se formează în zodia Scorpion încă din prima zi a perioadei analizate. Astfel, se conturează o etapă de reînnoire, de noutate în viața fiecărei zodii, un nou capitol se va deschide și va trebui să dăm dovadă de mai multă implicare emoțională, dar și de mai multă ambiție în urmărirea scopurilor. Vezi aici întregul horoscop săptămânal.

Citește și: ZODII CARE SE POTRIVESC PERFECT ÎN DRAGOSTE. CELE MAI PUTERNICE CUPLURI

În luna octombrie, potrivit horscopului lunar, vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare. Vor fi schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus. Vezi aici întregul horoscop lunar octombrie. 

Citește și...