Acasă » Știri » HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE! Ele sunt cele mai norocoase zodii de astazi!

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE! Ele sunt cele mai norocoase zodii de astazi!

De: Cancan 30/09/2015 | 08:04
HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE! Ele sunt cele mai norocoase zodii de astazi!

Gemenii sunt extrem de secretosi astazi, insa pe seara lucrurile se vor aranja in viata lor. Racii isi fac prieteni noi si petrec in sanul familiei.
 

Berbec– Se pare ca esti preocupat de cumparaturi, atat pentru mofturile tale personale, cat si pentru cei dragi. Tendinta perioadei este de a cheltui pe distractii, obiecte de infrumusetare personala sau ambientala, pentru copii, dar si pentru cei apropiati tie care chiar ar avea nevoie de sprijin material din partea ta. Insa fii prudent si pune si ceva bani deoparte, de care sa stii numai tu

Taur- Transforma aceasta zi intr-o sarbatoare personala, in care sa fii darnic cu tine insuti, cu ceilalti, sa te bucuri de tot ce te inconjoara, facand abstractie de situatiile neplacute cu care este posibil sa te confrunti in aceasta perioada. Schimbarile de care ai nevoie in structura fiintei tale le poti aborda incepand de astazi, fara rezerve, cu usurinta si cu succes garantat.

Gemeni– Esti secretos astazi si cufundat in gandurile tale. De fapt sunt momente bune pentru a privi atent la relatiile si evenimentele din viata ta si a trasa planuri personale si profesionale noi. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti vor oferi solutii interesante si de mare folos. Insa, retrage-te in locuri linistite, mai ales spre seara si mediteaza la cele petrecute peste zi.

Rac– Ziua iti aduce relatii bune cu prietenii, dar si cu persoanele din segmentul profesional. Poti afla informatii utile in varii domenii de viata. Mai ales pentru a-ti imbunatati competentele la serviciu este recomandat sa asculti si sa retii atent ceea ce iti spun ceilalti. Unele teme de discutie te pot ingrijora, pentru ca presupun mai departe sa faci eforturi serioase in sensul lucrului cu tine insuti.

Leu- O zi buna pentru socializare cu toata lumea. Emani un farmec special, ai forta in cuvinte, iar ideile prezentate de tine vor starni unora. Astfel poti castiga atat adepti, sustinatori seriosi, cat si doritori de a se implica alaturi de tine in proiecte profesionale pe termen lung. Fii intelegator cu ceilalti! Chiar daca unii iti vor bruia actiunile ai sanse deosebite de a intoarce lucrurile in favoarea ta.

horoscop

Fecioara- Te poti ocupa cu succes de studii, de lecturarea cartilor deosebite sau pentru a planifica un program de studiu, printr-o forma oficiala de scolarizare, alaturi de un grup de lucru, cu indrumatori, profesori de buna calitate. Interesul pentru filozofie, pentru abordarea vietii dintr-o perspectiva noua te relaxeaza, iti ofera un sentiment de implinire, iar ceilalti te vor admira pentru asta.

Balanta-
Orienteaza-ti eforturile si atentia spre bugetul comun cu altii. Sunt momente bune pentru a stabili cheltuielile mari pe facturi, taxe, impozite sau pentru a planui investitii de anvergura. Deocamdata, pune totul pe hartie, sfatuieste-te si cu cei dragi, insa ar fi bine sa te gandesti si la a discuta cu un specialist financiar. Pe de alta parte, nu iti divulga toate intentiile vizavi de bunurile tale materiale.

Scorpion– Sunt momente bune pentru a pune la punct activitati comune cu alti, a discuta termenii si conditiile de desfasurare a unor parteneriate profesionale. Posbil sa intampini unele obstacole din partea unora care nu doresc, in secret, ascensiunea ta personala sau profesionala. Sesizeaza aceste persoane si indeparteaza-le elegant din anturajul tau. Si partenerului de viata acorda-i atentie.

Sagetator- Este o zi in care poti rezolva multe la serviciu, dar si acasa in plan personal. Insa este posibil sa calatoresti pentru toate acestea, chiar se poate intrezari si o calatorie in strainatate sau lucrul cu parteneri straini. Fii prudent si ai incredere ca te vei descurca foarte bine, indiferent despre ce este vorba. Sprea seara iti vei gasi linistea alaturi de cei dragi, bine fiind sa le povestesti pataniile de peste zi.

Capricorn-
Primeaza relatiile amoroase si distractia astazi. Foarte usor si frumos te poti pune in valoare fie delectandu-te cu activitatile specifice unui hobby, fie participand alaturi de cei dragi la reuniuni amuzante si recreative. Copiii sunt o sursa minunata de umor, dar si de invataminte. A sta mai mult in preajma generatiilor mai tinere decat tine iti aduce un aport important de energie si de informatii noi.

horoscop


Varsator
– Contextul astral de astazi te predispune la a te gandi mai mult la oamenii si evenimentele copilariei si adolescentei. Poti lua legatura cu rudele, fie vizitandu-le, fie invitandu-le la tine acasa, fie macar taifasuind la telefon sau prin intermediul calculatorului. Oricum intoarcerea in timp si spatiu, daca se poate, te vor relaxa si bine dispune. Evita amintirea situatiilor neplacute!

Pesti- Dialogurile si intlanirile cu persoanele din anturajul apropiat iti aduc multe informatii utile si perspectivele unor parteneriate profesionale de buna calitate. Chiar si la nivel de discutie daca raman unele situatii discutate astazi tot iti prind bine, pentru ca pe viitor vei profita de cele aflate acum. Totusi ar fi bine sa vorbesti putin, sa fii prudent daca sofezi si sa nu iti asumi angajamente.
Sursa: AstroCafe

L.L

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta:
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...