Acasă » Știri » HOROSCOP 6 iulie. Afla ce zodie are astazi probleme cu banii!

HOROSCOP 6 iulie. Afla ce zodie are astazi probleme cu banii!

De: Cancan 06/07/2015 | 08:24
HOROSCOP 6 iulie. Afla ce zodie are astazi probleme cu banii!

Nativii din zodia Rac sunt implicati astazi in activitati mentale deosebite, in timp ce Leii au de infruntat dileme despre cheltuirea banilor si anume care taxe saui facturi trebuie achitate primele!
 

Berbec

Chiar daca energia ta vitala este la cote joase, organizandu-ti atent treburile zilei, te vei descurca foarte bine. Totul este sa eviti spatiile aglomerate si discutiile de anevergura. Rezerva-ti momente pentru a contempla frumusetea vietii. Plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte sau o conversatie cu cineva drag iti sunt mare folos. Se pot accentua unele afectiuni, de aceea ai nevoie de ceva mai multa ingrijire personala.

horoscop

Taur

Este o zi in care primesti ajutor subtil din partea anturajului socio-profesional. Insa, tu ai grija sa vorbesti pe tonuri placute, sa fii rabdator pentru ca exista tendinta de a riposta la ceea ce iti spun sau ce iti sugereaza altii. Pe de alta parte, unii prieteni sau unii colegi te pot dezamagi profund. Tine cont de sfaturile membrilor familiei, pentru ca deocamdata numai ei pot privi si studia obiectiv situatia ta din segmentul profesional si al relationarii cu ceilalti.

Gemeni

Esti vedeta zilei. Oricat ai incerca sa te treci neobservat tot vei iesi in evidenta fie si printr-un detaliu foarte mic, dar suficient de puternic cat sa intoarca privirile spre tine. La serviciu, sefii te vor cauta pentru a le oferi raspunsuri sau solutii vizavi de chestiunile profesionale. Emani un farmec aparte atunci cand apari intr-un grup, cand le vorbesti celorlalti sau cand asculti ceea ce povestesc acestia. Fii prudent si serios in tot ce faci!

horoscop

 

Rac

O zi in care solicitarea mentala este la cote mari. Se pare ca vei fi implicat in activitati intelectuale deosebite, activitati care pot presupune lucrul cu grupuri mai de oameni sau activitati cu efecte asupra multora, pe termen lung. De aceea, pe cat posibil, concentreaza-te pe ceea ce ai de facut si chiar daca intervine ceva neprevazut ai incredere ca te vei descurca excelent. Pe deasupra s-ar putea sa castigi atat bani, cat si un dram important de intelepciune.

Leu

Aspectele financiare comune cu altii reprezinta tema zilei. Pe de o parte trebuie sa te ocupi de platile personale catre altii, de genul facturi, taxe, datorii. Insa, pe de alta parte este bine sa privesti intregul segment financiar. Mirajul imprumuturilor pe termen lung sau increderea acordata persoanelor din anturajul apropiat in ceea ce priveste investiile importante comune este bine sa le eviti. Exista mult mister greu de elucidat vizavi de bani si bunuri.

horoscop

Fecioara

Delicata zi la capitolul relatii parteneriale. Poti avea senzatia ca lucrurile scapa de sub control. Ori in plan personal, ori in cel profesional ceva se petrece dincolo de puterea ta actuala de intelegere. Insa, providenta vegheaza atent asupra a tot ce ti se intampla si intervine in moduri foarte subtile si de nedescris in cuvinte. Controleaza-ti reactiile, pur si simplu fii doar observator si spre seara gandeste-te pe indelete le cele petrecute. Vei avea o serie de revelatii deosebite!

Balanta

Sanatatea este vulnerabila si astfel capacitatea ta de a te ocupa de treburile cotidiene este mult diminuata. Pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista un risc crescut de erori diverse. La nevoie cere ajutorul celorlalti pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ai de facut si nu poate fi amanat. Ai nevoie de odihna, dieta, plimbari usoare in aer liber si mult somn. Ajutor deosebit vine de la si prin prieteni.

horoscop

Scorpion

Starea lucrurilor la capitolul amoros te pune pe ganduri. Pe de o parte este vorba de relatia cu persoana iuibta, iar pe de alta parte despre relatia cu copiii sau cu generatiile mai tinere decat tine. Exista atractie, farmec, mister, dorinta de a colabora, insa cand te apropii de aceste persoane parca intr-un anume fel te resping sau iti raspund cu totul altfel decat ai preconizat tu. Cel mai bine ar fi sa iubesti de la distanta, neconditionat si sa zambesti la mofturile celorlalti.

Sagetator

Acasa in familie este nevoie sa fii un sprijin de nadejde. Ideile tale, felul in care vezi tu mersul lucrurilor in viata cotidiana ii poate ajuta foarte mult pe cei dragi in rezolvarea problemelor personale. Tentatia de a te afunda in sarcinile de lucru de la serviciu este paguboasa, de aceea fii prudent si echilibreaza activitatile zilei carora le acorzi efort. Ai avea mare succes la curatenii generale, alcatuirea planurilor de reparatii sau in achizitionarea obiectelor patrimoniale.

Capricorn

Mentalul este confuz si de aici si felul in care te exprimi poate fi criticat de catre persoanele din preajma ta. Mai ales la serviciu sau daca trebuie sa rezolvi chestiuni cu ajutorul unor persoane oficiale este bine sa fii precaut si sa ceri ajutor suplimentar de la cei dragi. Te-ar linisti mult si bine o lectura spirituala, un dialog cu o persoana erudita, o vizita intr-o expozitie de arta sau o plimbare usoara in aer liber.

Varsator

Castigi astazi niste bani, bunuri sau favoruri in urma desfasurarii unei activitati profesionale, mai mult sau mai putin corecte. Tentatia castigurilor rapide, mari, pe cai mai putin obisnuite este bine sa o controlezi, pentru ca sunt sanse sa platesti daune cat nu face. Multumeste-te cu strictul necesar. Privind atent la viata ta vei constata ca ai de fapt exact ceea si cat iti trebuie. Spre seara, invita-i pe cei dragi la o iesire in oras si plateste tu consumatia.

Pesti

Senzatia ca se petrec tot soiul de evenimente care te depasesc este profunda si persista intreaga zi. Orice si oricine te poate obosi, pentru ca esti sensibil si interactionezi usor cu starile si emotiile celor din jur. Fereste-te de aglomeratii, de oameni care plang pe umarul tau si de treburi care te solicita mult fizic si mental. Gasesti sprijin minunat la colegii de serviciu. Ai nevoie de odihna, detasare si o plimbare pe malul unei ape.
 

(M.N.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...