Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 10 – 16 ianuarie 2022. Vărsătorii pot fi mai confuzi

Horoscop săptămânal 10 – 16 ianuarie 2022. Vărsătorii pot fi mai confuzi

De: Madalina ManoleRăzvan Scarlat 10/01/2022 | 07:23
Horoscop săptămânal 10 – 16 ianuarie 2022. Vărsătorii pot fi mai confuzi

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 ianuarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 10 – 16 ianuarie 2022 se numără și cea a Vărsătorilor care se pot simți blocați și confuzi

Săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022 începe cu un frumos sextil între Soarele din zodia Capricorn și Neptun din Pești, care ne oferă o doză de visare și inspirație artistică, chiar intuiție. Însă, tot Neptun mai formează și un careu cu Marte din zodia Săgetător, aspect care poate aduce multă neclaritate acțiunilor noastre, de aceea ar fi ideal ca în prima parte a săptămânii să fim atenția la ceea ce facem și la activitățile în care ne implicăm.

Evenimentul important al săptămânii este intrarea în retrogradare a lui Mercur în zodia Vărsător. Planeta va retrograda aici până pe 26 ianuarie, când va intra, tot în mers retrograd, în zodia Capricorn. Urmează o perioadă mai introspectivă, de reevaluări ale tiparelor de raționament și de reevaluări ale planurilor făcute. Chiar în preajma retrogradării, Mercur va forma și un careu cu Uranus retrograd din Taur, care ne poate face mai vocali, mai certăreți și mult prea direcți în exprimare. Putem avea idei ingenioase, revoluționare, dar mai dificil de pus în practică.

Săptămâna se încheie cu o conjuncție între Soare și Pluto în zodia Capricorn care ne oferă foarte multă forță interioară și putere de regenerare. Ceea ce am ascuns în noi, chiar și de noi înșine, va ieși acum la lumină. Trebuie să avem grijă la tendința de manipulare și control a noastră asupra altora, și a altora asupra noastră.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să facă lucrurile cât mai corect săptămâna aceasta și să nu treacă peste principiile pe care le au. Compromisurile pot să-i coste scump și pot descoperi asta în timpul careului pe care-l face Marte, guvernatorul lor. În plus, nu ar trebui să intre în lupte pentru a apăra adevărul altora. S-ar putea să fie confuzi. Mercur va retrograda și le va cere nativilor să-și reevalueze implicarea în anumite proiecte, dar și să-și revizuiască planurile de viitor pe care le au. O serie de relații de prietenie vor fi reanalizate și nu este exclus ca nativii să se îndepărteze de persoane cu care nu împart aceleași valori. Finalul de săptămână poate aduce unele situații profesionale care să determine nativii să se întrebe dacă sunt sau nu pe direcția dorită și dacă fac ceea ce le place sau nu.

Horoscop săptămânal Taur: 10 – 16 ianuarie 2022

Pentru cei născuți în zodia Taur, careul lui Marte poate aduce unele confuzii de natură financiară, de aceea nativii ar trebui să se asigure că sunt la zi cu plățile, ratele, dările la stat. Nu este o perioadă bună pentru împrumuturi, credite și investiții majore pentru că pot fi păcăliți. Mercur va retrograda în sectorul carierei și s-ar putea ca mulți nativi să intre într-un amplu proces de reevaluare a situației profesionale. Discuțiile cu superiorii pot fi mai tensionate și o serie de obiective avute se pot schimba. Nu ar trebui ca nativii să ia decizii majore acum în legătură cu cariera lor. Se pot schimba complet lucrurile în câteva săptămâni.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Gemeni vor resimți retrogradarea lui Mercur, dat fiind că este guvernatorul lor, și se pot simți stimulați să mai învețe ceva. O serie de raționamente se pot schimba, principiile de viață și credințele nativilor vor fi puse sub lupă, iar călătoriile pot fi mai dificile. Unii Gemeni pot lua decizia de a se înscrie la un seminar sau de a relua un curs abandonat. Sectorul relațiilor este tensionat, dat fiind că la începutul săptămânii Marte va fi provocat de Neptun, iar la final va avea loc conjuncția Soare-Pluto. S-ar putea ca acțiunile partenerului să nu mai poată fi trecute cu vederea sau unii nativi să fie confuzi cu privire la relația în care se află. Și partenerul poate deveni nesigur pe ceea ce simte. Pot apărea conflicte serioase, însă nu este o perioadă bună pentru decizii radicale legate de relații, fie că este vorba de relații sentimentale, fie profesioanle.

Horoscop săptămânal Rac: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, ca urmare a careului Marte-Neptun. S-ar putea să aibă senzația că pot prelua mai multe sarcini decât pot duce și astfel să se suprasolicite. Cei care aștepată să primească un diagnostic ar trebui să ia în calcul că acesta poate fi greșite. Cu Mercur retrograd în sectorul relațional și financiar, s-ar putea ca mulți nativi să se simtă neînțeleși de partener, să se simtă chiar limitați de acesta sau să aibă parte de reevaluări și reorganizări ale bugetului comun. Nu sunt recomandate investițiile acum. Finalul de săptămână întoarce din nou atenția asupra vieții de cuplu. S-ar putea să se manifeste lupte de putere, manipulări și obsesii în cuplu.

Horoscop săptămânal Leu: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Leu au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul relațiilor, aspect care denotă faptul că multe situații ce țin de viața de cuplu au nevoie de reevaluare și reorganizare. S-ar putea ca și relația cu partenerul de viață să intre sub lupă și unele discuții să fie reluate. Posibil ca unii nativi să se simtă blocați de partener, neînțeleși și la toată această stare va contribui și careul Marte-Neptun. Momentan, viața sentimentală este mai confuză și de aceea nu ar trebui acționat în nicio direcție, mai ales să fie începute noi idile acum. Profesional, se pot renegocia contracte și relua colaborări mai vechi. Grijă la relațiile cu colegii care pot fi mai agitate. Mulți nativi simt nevoia să se impună în fața altora.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în Fecioară resimt și ei din plin retrogradarea lui Mercur, dat fiind că este planeta lor guvernatoare. În plus, le poate aduce unele situații nemulțumitoare la locul de muncă care să-i determine pe nativi să-și reevalueze jobul în sine, plecând de la program și până la sarcini. Și stilul de viață, rutina zilnică are nevoie de o reorganizare. Careul Marte-Neptun poate aduce tensiuni în familie și în cuplu. Posibil ca părinții să nu-l placă pe partener sau unele Fecioare să-și dorească să se mute, chiar cu partenerul. Este de preferat să nu acționeze săptămâna aceasta pentru că pot vedea mai neclar lucrurile. În weekend este momentul să-și întoarcă atenția asupra propriei lor persoane, să facă ceea ce le place și să-și dea seama cât de important este să se pună pe primul loc și să se iubească mai mult.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să fie mai confuzi în acțiunile pe care le desfășoară în prima parte a săptămânii. Pot încurca programul, pot lua decizii greșite, pot fi păcăliți în negocieri, de aceea ar trebui să evite aceste situații. Nu este recomandat să se urce la volan dacă se simt obosiți, maia les că nu se vor concentra prea bine în aceste zile. În plus, confuziile pot avea legătură și cu partenerul de viață și relația de cuplu. Pe de altă parte, Mercur va retrograda chiar în sectorul lor sentimental și-i poate stimula la reevaluări afective importante. În alte cazuri, relația cu copiii are nevoie de mai multă atenție. Grijă la impunerea autorității în familie și la tensiunile care pot să apară în weekend din cauza aceasta.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Scorpion resimt careul lui Marte, dat fiind că guvernatorul lor și ar trebui să aibă mare grijă la toate acțiunile pe care le întreprind în prima parte a săptămânii. Posibil să fie păcăliți de o situație financiară, păcăliți să facă unele cheltuieli sau poate chiar păcăliți de câștiguri rapide. Nu este momentul speculațiilor financiare și nici momentul să cheltuie pentru a impresiona sau cuceri pe cineva. Pe de altă parte, Mercur va retrograda în Vărsător și le va cere nativilor să-și reevalueze modul în care comunică cu familia, mai ales că în weekend pot exagera cu autoritaea în fața tuturor. Posibil să apară stricăciuni în casă care să necesite cheltuieli.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 – 16 ianuarie 2022

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta este mai agitată, dat fiind că începe cu careul lui Marte aflat în zodia lor. Este recomandat ca nativii să aibă mare grijă la acțiunile întreprinse pentru că pot fi confuzi, neatenți și chiar păcăliți de anumite situații. Nu sunt excluse nici tensiunile în familie. Mercur va începe să retrogradeze în Vărsător și le cere nativilor reevaluarea unor tipare de raționament, reorganizarea ideilor, reanalizarea unor decizii luate și revizuirea unor acte sau renegocierea unor situații. Nu este momentul să tragă concluzii importante, ci mai degrabă să fie foarte atenți la ceea ce vorbesc pentru că pot comite erori, pot scăpa cuvinte mai puțin dorite. Grijă și la deplasări, iar în weekend grijă la cheltuieli.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă unele neplăceri pe zona de sănătate din cauza careului Marte-Neptun și cel mai probabil să fie tentați să le treacă cu vederea. Unii nativi pot chiar primi diagnosticuri greșite. Agitația mentală poate cauza lipsă de concentrare și este de perefrat să aibă grijă la acțiunile pe care le întreprind, mai ales la deplasări. Mercur va retrograda în sectorul financiar și va cere o reevaluare a modului în care nativii își câștigă și administrează veniturile. Nu sunt excluse unele limitări financiare și cheltuieli din urmă care nu mai pot fi amânate. Conjuncția Soare-Pluto se petrece chiar în zodia lor și le aduce o mare dorință de schimbare în plan personal și nu numai. Vor vedea clar ce vor să transforme în viața lor, însă trebuie să aibă grijă să nu exagereze cu autoritatea în fața altora. Este un moment bun în weekend pentru recâștigarea puterii în fața altora.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Mercur chiar în zodia lor, aspect care-i stimulează la reevaluaea vieții personale și nu numai. S-ar putea să reia discuții mai vechi, să se reîntâlnească cu oameni din trecutul lor sau să intre într-o etapă de revizuire a vieții sentimentale. Careul lui Marte cu Neptun poate aduce unele cheltuieli inutile. De exemplu, poate fi o ofertă mincinoasă și nativii să o cumpere sau pot plăti bani pentru niște planuri, o rezervare și banii să fie pierduți. Nu este momentul să dea bani cu împrumut prietenilor și nici să investească în proiectele lor. În weekend sunt sfătuiți să se odihnească mai mult.

Horoscop săptămânal Pești: 10 – 16 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Pești resimt din plin careul lui Marte cu Neptun, dat fiind că Neptun este și guvernatorul lor și se află și în zodia lor. Astfel, s-ar putea ca mulți nativi să ajungă în punctul în care să-și dorească să renunțe la ceea ce-i provoacă și îi copleșește, mai ales din punct de vedere profesioal. Sunt sfătuiți să aibă grijă la toate acțiunile întreprinse în zona carierei, la discuțiile cu superiorii pentru că totul poate deveni public și le poate afecta imaginea. Retrogradarea lui Mercur le cere nativilor reevaluarea stării de sănătate, dar poate scoate la suprafață și secrete din trecut, mai ales în legătură cu o relație, cu un partener. Mulți nativi se pot simți blocați, limitați, constrânși de partener, fie de partenerul de viață, fie de colaboratori sau parteneri de afaceri.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
SUNT IMAGINILE PE CARE LE VREA ȘTERSE de pe net! Fosta lui Clooney și Vieri se iubește cu un român cu 15 ani mai tânăr! A fost prinsă GOALĂ pe terasă
SUNT IMAGINILE PE CARE LE VREA ȘTERSE de pe net! Fosta lui Clooney și Vieri...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Ies la iveală noi detalii din biletul de adio lăsat de Mădălina Manole: „Am un milion de defecte. Trebuie să mă opresc aici cu viața mea”
Ies la iveală noi detalii din biletul de adio lăsat de Mădălina Manole: „Am un...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...