Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 12 – 18 noiembrie 2018. Peștii devin impulsivi

Horoscop săptămânal 12 – 18 noiembrie 2018. Peștii devin impulsivi

De: Cancan 08/11/2018 | 16:39
Horoscop săptămânal 12 - 18 noiembrie 2018. Peștii devin impulsivi

Horoscop săptămânal 12 – 18 noiembrie 2018. Peștii devin impulsivi. Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 12 – 18 noiembrie 2018 se numără și cea a Peștilor care acționează sub impulsul momentului.

Săptămâna 12 – 18 noiembrie 2018 este marcată de trei evenimente astrologice importante. Primul eveniment mult așteptat al acestei perioade este ieșirea din retrogradare a lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și Micul Benefic, care, începând cu data de 16 noiembrie își va continua mersul direct prin semnul Balanță. În aceași zi, Marte, planeta acțiunii și a războiului, va intra în zodia Pești, iar la o zi distanță, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda în semnul Săgetător.

Totodată, din 16 noiembrie, Nodul Nord, care reprezintă destinul, va trece din zodia Leu in zodia Rac, unde va sta timp de un an și jumătate și va cere echilibru între anumite sectoare de viață. Este o săptămână a schimbărilor și transformărilor, iar impactul evenimentelor astrologice va fi destul de puternic și va depinde foarte mult de viziunea fiecărei persoane în parte.

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia în această săptămână să ia niște decizii importante legate de partener și de relația de cuplu și este posibil ca unele neînțelegeri să se rezolve și armonia să se aștearnă din nou. Atenția nativilor se va îndrepta către sectorul profesional și nu este exclus să plece în călătorii sau delegații. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec îi sfătuiește să caute echilibrul între viața de familie și cea profesională. Finalul perioadei analizate va aduce introspecție și-i va îndemna pe nativi să-și revizuiască anumite acțiuni și planuri de viitor.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au șansa să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, dar și cu colegii și colaboratorii, însă sunt sfătuiți să aibă grijă la comunicare, în special comunicarea pe zona financiară, unde pot apărea unele conflicte legate de banii deținuți în comun. Nativii sunt sfătuiți să fie mai echilibrați în cheltuieli. Totodată, vor simți că stresul de la locul de muncă se va diminua și unele gânduri de schimbare a direcției în carieră se vor dizolva pentru moment. Relația cu prietenii poate fi ușor afectată către finele săptămânii și nu ar trebui să-și facă planuri în comun sau să se bazeze pe aceștia în situațiile importante de viață. Interesul nativilor pentru studiu va crește și este posibil să fie dispuși să continue sau să înceapă niște cursuri de perfecționare profesională.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 5 – 11 NOIEMBRIE 2018. SĂGETĂTORII SUNT VEDETELE SĂPTĂMÂNII

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor depăși confuziile sentimentale care le-au amprentat gândirea până acum și dacă vor vrea să ia o decizie în acest sens, acum va fi momentul oportun. La capitolul comunicare vor fi foarte afectați și sunt sfătuiți să aibă grijă cum pun în discuție problemele pentru a nu-și face singuri probleme, în special la locul de muncă, unde dialogul cu superiorii va fi greoi și tensionat. Disputele de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent de natura lor. Zona financiară va suferi niște schimbări și Gemenii sunt sfătuiți să nu-și facă planuri cu sume de bani provenite de la parteneri, dar mai ales să înceapă să-și facă economii. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să găsească echilibrul între banii obținuți din munca proprie și banii partenerului de cuplu sau partenerilor de afaceri.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, iar acei nativi care doreau o schimbare de locuință pot lua decizia mutării în această perioadă. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze relația cu colegii de muncă, dar și sarcinile și responsabilitățile, fără însă a lua o decizie în acest sens. Tensiunile nu vor lipsi din acest context, iar Racii care-și doresc să facă o schimbare în carieră sunt sfătuiți să aștepte și să-și consolideze cunoștințele între timp, chiar să înceapă cursuri de perfecționare profesională. În plan amoros, pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Raxc îi sfătuiește să caute echilibrul între propriile dorințe și necesitățile partenerului de viață.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor începe un proces de reanalizare și revizuire a relației cu partenerul de cuplu, iar comunicarea va fi greoaie și anevoioasă. Nu sunt sfătuiți să ia decizii în această perioadă legate de această zonă. Nativii care au de susținut examene, teste și interviuri în această săptămână vor fi favorizați astral și vor avea succes. Este foarte probabil ca sume de bani provenite din moșteniri, credite și împrumuturi să le intre în posesie în această perioadă. Se cere mai multă atenție la sănătate. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute echilibrul între muncă și timp liber.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2018

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se concentrează pe reevaluarea și îmbunătățirea unor relații de familie, însă vor întâmpina obstacole în comunicare și sunt sfătuiți să apeleze la diplomație. Interesul nativilor către partener și relația de cuplu va crește considerabil și chiar dacă vor exista conflicte, acestea vor fi trecătoare. Pe de altă parte, este o perioadă benefică pentru a renegocia contracte și condiții salariale de care nu sunt mulțumiți. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să caute echilibrul între relațiile de prietenie și cele de iubire.

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor simți nevoia de a face schimbări legate de imagine, look, stil vestimentar și vor fi mult mai deschiși către flirt și aventură. Tot acum este momentul să rezolve chestiunile administrative amânate, să reia niște cursuri și să dea examene restante, să meargă la interviuri și să-și îmbunătățească relația cu rudele. După jumătatea săptămânii, nativii Balanță se vor preocupa mai mult de locul de muncă, dar și de sănătate. Atenție la conflictele care pot lua naștere în zona profesională și care pot aduce demisii și rupturi de relații. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Balanță îi sfătuiește să găsească echilibrul între viața profesională și cea de familie.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia să-și clarifice sentimentele față de partener sau față de o persoană cu care și-au dorit să înceapă o relație. Vor avea parte de acțiune în zona sentimentală și nu este exclus să înceapă o aventură. Pe de altă parte, nativii își vor reevalua situația financiară și sunt sfătuiți să-și facă planuri pentru a-și suplimenta veniturile, să cheltuie mai puțin și să îndrăznească să-și renegocieze salariul. De evitat speculațiile financiare. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să caute echilibrul între partea socială și studiu, activități intelectuale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să facă o pauză pentru a-și reevalua niște interese, planuri de viitor și dorințe. Se poate ca multe dintre principiile clădite până acum să nu mai corespundă cu ceea ce-și doresc în viitor. Este momentul să demareze proiecte în comun cu prietenii și chiar să-și consolideze relațiile cu persoanele din anturaj. Nu este exclus să intre în conflicte cu membrii familiei pe chestiuni ce vizează locuința, mai ales dacă aceștia locuiesc suba celași acoperiș. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Săgetător le cere nativilor să învețe să-și echilibreze veniturile proprii cu veniturile partenerului de cuplu.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot traversa o perioadă mai dificilă la locul de muncă. Nativii pot avea probleme de comunicare cu colegii și șefii, vor deveni agresivi și de neînduplecat în susținerea propriilor idei și-și vor îndeplini cu dificultate sarcinile avute. Se cere răbdare și diplomație. Nu este exclus să plece în delegații sau deplasări în interes de serviciu și să înceapă un curs de perfecționare profesională în vederea schimbării direcției în carieră. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Capricorn le cere nativilor să găsească un echilibru între propriile planuri și interesele partenerului de cuplu.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot întâmpina dificultăți în obținerea unei sume de bani și sunt sfătuiți să evite negocierile, investițiile și speculațiile financiare în această perioadă. Posibile conflicte legate de bani. În această perioadă, nativii trebuie să caute variante pentru a-și îmbunătăți veniturile și să analizeze toate propunerile care vin spre ei. Pe de altă parte, crește interesul pentru studiu și Vărsătorii pot să înceapă un curs de perfecționare profesională sau să plece în călătorii cu scopuri spirituale. Pentru a atinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Vărsător le cere să găsească echilibrul între muncă și propriile dorințe și necesități.

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se concentrează intens pe reevaluarea situației profesionale în vederea unei schimbări de direcție și nu este exclus să apară conflicte cu partenerul de viață ca urmare a lipsei de interes acordată de nativi relației de cuplu. Se anunță o perioadă prosperă din punct de vedere financiar și sume de bani neașteptate pot intra în conturi. Peștii devin impulsivi, nerăbdători să rezolve o situație, au inițiative bruște, reacții de moment și acțiuni pripite și sunt sfătuiți să se controleze cât mai mult pentru a nu regreta ulterior deciziile luate. Pentru a a tinge succesul, horoscopul săptămânal pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute echilibrul între relațiile de prietenie și viața sentimentală.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...