Home » Trending » Horoscop săptămânal 17 – 23 mai 2021. Gemenii își revin la viață

Horoscop săptămânal 17 – 23 mai 2021. Gemenii își revin la viață

De: Daria Popa 17/05/2021 | 07:18
Horoscop săptămânal 17 – 23 mai 2021. Gemenii își revin la viață

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 mai 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 17 – 23 mai 2021 se numără și cea a Gemenilor care își recapăt energia și pofta de viață.

Venus, planeta iubirii, din zodia Gemeni va face o conjuncție cu Destinul și un trigon cu Saturn, aspecte care ne susțin foarte mult să stabilim obiective pe termen lung în plan sentimental. Pe de altă parte, la finele săptămânii, Mercur, planeta comunicării, din zodia Gemeni va face un careu cu Neptun, aspect care ne aduce multă confuzie și putem interpreta eronat adevărul, putem fi mai tentați să mințim și să înșelăm sau putem fi păcăliți mai ușor, mai ales că și Soarele va face un careu cu Jupiter, Marele Benefic, proaspăt intrat în zodia Pești.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu aspecte favorabile legate de sectorul financiar. Nu este neapărat vorba de câștiguri, cât de puterea pe care nativii o au de a face bani sau dorința de a-și schimba modul de administrare a resurselor și bugetului. Se pot pune în valoare mai mult acum și-și recâștigă stima de sine. Intrarea Soarelui în Gemeni este favorabilă Berbecilor pentru că nativii capătă mai multă poftă de socializare, comunică mai mult, se împrietenesc mai ușor și simt să se întâlnească cu persoanele pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop săptămânal Taur: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna în putere și au capacitatea de a-și reface forțele ușor. Totodată, au parte de aspecte puternice în sectorul financiar, aspecte pe care le face atât Venus, guvernatoarea lor, cât și Soarele, care va activa din 20 mai acest sector. Nativii au parte de dialoguri legate de bani, negociază cu ușurință și au ocazii nenumărate să-și pună în valoare telentele personale și abilitățile. Pot începe să vadă noi variante de câștiguri. Totuși, atenție la cheltuielile excesive pe care aceștia sunt tentați să le facă în weekend. În plan sentimental sunt posibile discuții despre viitorul relației.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de multe aspecte importante săptămâna aceasta care vizează semnul lor. În primul rând, în plan sentimental pot să-și dea seama dacă sunt pe direcția care trebuie și pot avea discuții importante cu partenerul sau cu ei înșiși. Apoi, Soarele le activează zodia și vor simți o reală revenire la viață, multe angoase și temeri dispărând și liniștindu-le mintea. Au șansa să întâlnească un mentor sau să stea de vorbă cu persoane înțelepte care să le sfătuiască. Este, fără îndoială, o perioadă favorabilă să-și dea seama ce-și doresc de la viitorul lor, fie că este vorba de viitorul profesional, financiar sau relațional.

Horoscop săptămânal Rac: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de aspecte care se petrec într-un sector al interiorizării și sănătății și mulți nativi se pot simți mai obosiți mental săptămâna aceasta, mai agitați și mai anxioși. Posibil să fie nativi care-și fac analize acum sau care se preocupă mai mult de starea lor generală, realizând că au nevoie de mai multă odihnă. Totodată, este un moment bun să vadă care le sunt temerile, resursele cu care pot merge mai departe, cu alte cuvinte, își pot da seama acum ce trebuie să facă pentru a nu mai pierde timp, energie, bani. Pe de altă parte, sunt nativi care acum reușesc să se vindece după o deziluzie, chiar dezamăgire sentimentală.

Horoscop săptămânal Leu: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Leu pot primi ajutor, sprijin, sfaturi bune de la prieteni, asociați, persoane cu care interacționează destul de des. Nativii se bucură din plin de intrarea Soarelui în Gemeni pentru că le va reactiva viața socială și, posibil, chiar și anumite proiecte care părea fără viitor. În plan sentimental, în cuplu își fac planuri, iar cei care sunt singuri pot fi atrași de cineva cunoscut prin intermediul anturajului. Totuși, mare grijă că totul poate fi destul de confuz acum și se poate reduce la o simplă aventură.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe aspecte importante în sectorul carierei și se pot pune în evidență foarte bine din punct de vedere profesional, mai ales prin dialog. Nativii se vând foarte bine și pot primi aprecieri, chiar promisiuni legate de o avansare. Mai multă grijă la colaborări și contracte pentru că poate exista confuzie, nativii pot fi păcăliți chiar și fără rea intenție. În cuplu sunt posibile tensiuni și este important să-și dozeze corespunzător autoritatea.

Horoscop săptămânal Balanță: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să învețe lucruri noi, să primească mesaje importante, pe diferite căi, fie de la persoane cu experiență, fie în urma vizionării unui documentar, fie au șansa să se înscrie la un curs, seminar, să obțină o diplomă. Este o perioadă foarte bună pentru a-și face planuri, pentru a-și seta idealuri de viitor și pentru a învăța să facă ceva nou, pentru a obține un atestat. Posibile vești din străinătate sau legate de o călătorie. În plan sentimental este nevoie de maturitate și de evitarea impunerii autorității. Posibile discuții legate de viitorul unei relații.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de discuții importante care vizează planul sentimental, posibil ca o relație să fie analizată din punct de vedere sexual și financiar. Nativii vor să vadă care sunt pierderile și care sunt câștigurile unui parteneriat și aici poate fi vorba și de un contract profesional. Din punct de vedere financiar este de preferat să aibă grijă la cheltuieli, chiar să evite investițiile majore pentru că pot pierde bani. De asemenea, speculațiile financiare trebuie evitate. Mulți Scorpioni se preocupă acum de amenajarea și decorarea locuinței și au susținere să rezolve contexte ce vizează îmbunătățirea locuinței.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 – 23 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta vine cu discuții în cuplu sau dialoguri profesionale importante, menite să rezolve contexte și să clarifice perspectivele de viitor. Inclusiv nativii singuri pot să-și stabilească obiective sentimentale importante, să fie mai siguri în legătură cu ceea ce-și doresc de la un partener de viață. Jupiter, guvernatorul lor, face un careu cu Soarele, iar Mercur cu Neptun, context care poate aduce probleme legate de acte, chestiuni juridice și de preferat ar fi ca acestea să fie evitate acum. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă atenție acordată familiei și problemelor ce vizează locuința.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care comunică săptămâna aceasta, fiind vorba în special de discuțiile profesioanle, cu colegii de muncă sau legate de activitățile de al job. Este o perioadă bună să-și dea seama că munca în exces poate cauza probleme de sănătate și săptămâna aceasa ar putea chiar să ia niște decizii radicale care vizează programul sau stilul de viață. În dragoste, nativii se refac ușor după orice situație neplăcută și chiar au șansa să realizeze ce-și doresc cu adevărat de la viața sentimentală. Mulți nativi se vor întreba dacă partenerul îi pune cu adevărat în valoare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința săptămâna aceasta de a fi foarte cheltuitori și sunt sfătuiți să nu facă excese, să evite investițiile riscante și speculațiile financiare. În plus, nativii pot cheltui inclusiv pe distracții, fiind o perioadă în care pofta de viață, de aventură și flirt este foarte mare. Conjuncția lui Venus cu Destinul, dar și trigonul cu Saturn din zodia lor, poate aduce o nouă poveste de dragoste sau, pentru cei care deja au o relație, poate aduce planuri de viitor și noi obiective sentimentale. Unii Vărsători se preocupă de educația și viitorul copiilor.

Horoscop săptămânal Pești: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Pești pot trece prin stări emoționale mai greu de înțeles și de digerat. Nativii se pot simți frustrați de faptul că nu găsesc un echilibru între muncă și casă, că nu pot fi alături de familie când aceasta are nevoie de ei și mulți pot fi tentați să inventeze scuze pentru a scăpa din situații care le provoacă disconfort emoțional. Nativii pot fi confuzi și ușor de păcălit, dar și ei la rândul lor pot distorsiona adevărul și pot înșela. Sunt stări anxioase și temeri care se pot manifesta acum, chiar și la nivel inconștient și odihna este importantă. Totodată, mai multă atenție la sănătate.

Parteneri
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul de rapiță
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul...
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Gata, s-a terminat! Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram
Gata, s-a terminat! Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David:
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea a ajuns pe mâna traficanților de carne vie
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea...
George Burcea a lăsat-o cu gura căscată pe Viviana Sposub! Nici Andreea Bălan nu a avut parte de așa ceva. A spus totul în direct
George Burcea a lăsat-o cu gura căscată pe Viviana Sposub! Nici Andreea Bălan nu a...
Doliu uriaș în România. A murit un cunoscut cântăreț. Boala l-a răpus la 49 de ani
Doliu uriaș în România. A murit un cunoscut cântăreț. Boala l-a răpus la 49 de...
Moment tulburător la Survivor România. Prezentatorul i-a anunțat plecarea iar el a început să plângă
Moment tulburător la Survivor România. Prezentatorul i-a anunțat plecarea iar el a început să plângă
”Sper să nu fiu răpită”, mesajul tulburător al unei studente americane în Rusia, înainte de a fi găsită moartă într-o pădure
”Sper să nu fiu răpită”, mesajul tulburător al unei studente americane în Rusia, înainte de...
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se întâmplă între cei doi soți. Unde e acum
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se...
Greșeala teribilă care vă poate distruge auzul! Obiceiul pe care mulți oameni îl au este total greșit
Greșeala teribilă care vă poate distruge auzul! Obiceiul pe care mulți oameni îl au este...
Alex Velea a șters pe jos cu Cătălin Măruță. „Ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, iar tu ți-ai fracturat-o”
Alex Velea a șters pe jos cu Cătălin Măruță. „Ca să fii BĂRBAT ai nevoie...
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii din spate
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii...
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică Hagi spune tot
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică...
Incident filmat în traficul din Bucureşti. În mijlocul străzii, doi tineri blochează o maşină şi o distrug VIDEO
Incident filmat în traficul din Bucureşti. În mijlocul străzii, doi tineri blochează o maşină şi...
ULTIMA ORĂ de la autorități: ce s-a descoperit la dozele de vaccin pregătite pentru români
ULTIMA ORĂ de la autorități: ce s-a descoperit la dozele de vaccin pregătite pentru români
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar regia nu a mai avut ce face
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar...
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul acționar la majoratul lor
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul...
„Problema sunt eu... am niște nebunii
„Problema sunt eu... am niște nebunii"! Anamaria Prodan, reacție bizară după ce Reghe a anunțat...
Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment s-a dat de gol: ”Este un costum special creat...”
Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment...
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, la obsedanta întrebare: De ce a fost evacuat tezaurul şi de ce la Moscova?
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR,...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane de euro cu aceasta şi are un nou pariu
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...
Culiță Sterp, surprins așa cu bebelușul! Detaliu WOW observat de fani! Mămica Daniela a confirmat!
Culiță Sterp, surprins așa cu bebelușul! Detaliu WOW observat de fani! Mămica Daniela a confirmat!
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu vreau să..
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu...
Mașinile electrice sunt mai puțin poluante, dar mai „murdare” decât cele pe benzină. Cum este posibil
Mașinile electrice sunt mai puțin poluante, dar mai „murdare” decât cele pe benzină. Cum este...