Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 17 – 23 mai 2021. Gemenii își revin la viață

Horoscop săptămânal 17 – 23 mai 2021. Gemenii își revin la viață

De: Daria Popa 17/05/2021 | 07:18
Horoscop săptămânal 17 – 23 mai 2021. Gemenii își revin la viață

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 mai 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 17 – 23 mai 2021 se numără și cea a Gemenilor care își recapăt energia și pofta de viață.

Venus, planeta iubirii, din zodia Gemeni va face o conjuncție cu Destinul și un trigon cu Saturn, aspecte care ne susțin foarte mult să stabilim obiective pe termen lung în plan sentimental. Pe de altă parte, la finele săptămânii, Mercur, planeta comunicării, din zodia Gemeni va face un careu cu Neptun, aspect care ne aduce multă confuzie și putem interpreta eronat adevărul, putem fi mai tentați să mințim și să înșelăm sau putem fi păcăliți mai ușor, mai ales că și Soarele va face un careu cu Jupiter, Marele Benefic, proaspăt intrat în zodia Pești.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu aspecte favorabile legate de sectorul financiar. Nu este neapărat vorba de câștiguri, cât de puterea pe care nativii o au de a face bani sau dorința de a-și schimba modul de administrare a resurselor și bugetului. Se pot pune în valoare mai mult acum și-și recâștigă stima de sine. Intrarea Soarelui în Gemeni este favorabilă Berbecilor pentru că nativii capătă mai multă poftă de socializare, comunică mai mult, se împrietenesc mai ușor și simt să se întâlnească cu persoanele pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop săptămânal Taur: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna în putere și au capacitatea de a-și reface forțele ușor. Totodată, au parte de aspecte puternice în sectorul financiar, aspecte pe care le face atât Venus, guvernatoarea lor, cât și Soarele, care va activa din 20 mai acest sector. Nativii au parte de dialoguri legate de bani, negociază cu ușurință și au ocazii nenumărate să-și pună în valoare telentele personale și abilitățile. Pot începe să vadă noi variante de câștiguri. Totuși, atenție la cheltuielile excesive pe care aceștia sunt tentați să le facă în weekend. În plan sentimental sunt posibile discuții despre viitorul relației.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de multe aspecte importante săptămâna aceasta care vizează semnul lor. În primul rând, în plan sentimental pot să-și dea seama dacă sunt pe direcția care trebuie și pot avea discuții importante cu partenerul sau cu ei înșiși. Apoi, Soarele le activează zodia și vor simți o reală revenire la viață, multe angoase și temeri dispărând și liniștindu-le mintea. Au șansa să întâlnească un mentor sau să stea de vorbă cu persoane înțelepte care să le sfătuiască. Este, fără îndoială, o perioadă favorabilă să-și dea seama ce-și doresc de la viitorul lor, fie că este vorba de viitorul profesional, financiar sau relațional.

Horoscop săptămânal Rac: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de aspecte care se petrec într-un sector al interiorizării și sănătății și mulți nativi se pot simți mai obosiți mental săptămâna aceasta, mai agitați și mai anxioși. Posibil să fie nativi care-și fac analize acum sau care se preocupă mai mult de starea lor generală, realizând că au nevoie de mai multă odihnă. Totodată, este un moment bun să vadă care le sunt temerile, resursele cu care pot merge mai departe, cu alte cuvinte, își pot da seama acum ce trebuie să facă pentru a nu mai pierde timp, energie, bani. Pe de altă parte, sunt nativi care acum reușesc să se vindece după o deziluzie, chiar dezamăgire sentimentală.

Horoscop săptămânal Leu: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Leu pot primi ajutor, sprijin, sfaturi bune de la prieteni, asociați, persoane cu care interacționează destul de des. Nativii se bucură din plin de intrarea Soarelui în Gemeni pentru că le va reactiva viața socială și, posibil, chiar și anumite proiecte care părea fără viitor. În plan sentimental, în cuplu își fac planuri, iar cei care sunt singuri pot fi atrași de cineva cunoscut prin intermediul anturajului. Totuși, mare grijă că totul poate fi destul de confuz acum și se poate reduce la o simplă aventură.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe aspecte importante în sectorul carierei și se pot pune în evidență foarte bine din punct de vedere profesional, mai ales prin dialog. Nativii se vând foarte bine și pot primi aprecieri, chiar promisiuni legate de o avansare. Mai multă grijă la colaborări și contracte pentru că poate exista confuzie, nativii pot fi păcăliți chiar și fără rea intenție. În cuplu sunt posibile tensiuni și este important să-și dozeze corespunzător autoritatea.

Horoscop săptămânal Balanță: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să învețe lucruri noi, să primească mesaje importante, pe diferite căi, fie de la persoane cu experiență, fie în urma vizionării unui documentar, fie au șansa să se înscrie la un curs, seminar, să obțină o diplomă. Este o perioadă foarte bună pentru a-și face planuri, pentru a-și seta idealuri de viitor și pentru a învăța să facă ceva nou, pentru a obține un atestat. Posibile vești din străinătate sau legate de o călătorie. În plan sentimental este nevoie de maturitate și de evitarea impunerii autorității. Posibile discuții legate de viitorul unei relații.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de discuții importante care vizează planul sentimental, posibil ca o relație să fie analizată din punct de vedere sexual și financiar. Nativii vor să vadă care sunt pierderile și care sunt câștigurile unui parteneriat și aici poate fi vorba și de un contract profesional. Din punct de vedere financiar este de preferat să aibă grijă la cheltuieli, chiar să evite investițiile majore pentru că pot pierde bani. De asemenea, speculațiile financiare trebuie evitate. Mulți Scorpioni se preocupă acum de amenajarea și decorarea locuinței și au susținere să rezolve contexte ce vizează îmbunătățirea locuinței.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 – 23 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta vine cu discuții în cuplu sau dialoguri profesionale importante, menite să rezolve contexte și să clarifice perspectivele de viitor. Inclusiv nativii singuri pot să-și stabilească obiective sentimentale importante, să fie mai siguri în legătură cu ceea ce-și doresc de la un partener de viață. Jupiter, guvernatorul lor, face un careu cu Soarele, iar Mercur cu Neptun, context care poate aduce probleme legate de acte, chestiuni juridice și de preferat ar fi ca acestea să fie evitate acum. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă atenție acordată familiei și problemelor ce vizează locuința.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care comunică săptămâna aceasta, fiind vorba în special de discuțiile profesioanle, cu colegii de muncă sau legate de activitățile de al job. Este o perioadă bună să-și dea seama că munca în exces poate cauza probleme de sănătate și săptămâna aceasa ar putea chiar să ia niște decizii radicale care vizează programul sau stilul de viață. În dragoste, nativii se refac ușor după orice situație neplăcută și chiar au șansa să realizeze ce-și doresc cu adevărat de la viața sentimentală. Mulți nativi se vor întreba dacă partenerul îi pune cu adevărat în valoare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința săptămâna aceasta de a fi foarte cheltuitori și sunt sfătuiți să nu facă excese, să evite investițiile riscante și speculațiile financiare. În plus, nativii pot cheltui inclusiv pe distracții, fiind o perioadă în care pofta de viață, de aventură și flirt este foarte mare. Conjuncția lui Venus cu Destinul, dar și trigonul cu Saturn din zodia lor, poate aduce o nouă poveste de dragoste sau, pentru cei care deja au o relație, poate aduce planuri de viitor și noi obiective sentimentale. Unii Vărsători se preocupă de educația și viitorul copiilor.

Horoscop săptămânal Pești: 17 – 23 mai 2021

Cei născuți în zodia Pești pot trece prin stări emoționale mai greu de înțeles și de digerat. Nativii se pot simți frustrați de faptul că nu găsesc un echilibru între muncă și casă, că nu pot fi alături de familie când aceasta are nevoie de ei și mulți pot fi tentați să inventeze scuze pentru a scăpa din situații care le provoacă disconfort emoțional. Nativii pot fi confuzi și ușor de păcălit, dar și ei la rândul lor pot distorsiona adevărul și pot înșela. Sunt stări anxioase și temeri care se pot manifesta acum, chiar și la nivel inconștient și odihna este importantă. Totodată, mai multă atenție la sănătate.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...