Home » Trending » Horoscop săptămânal 18 – 24 octombrie 2021. Berbecii pun punct unui capitol de viață

Horoscop săptămânal 18 – 24 octombrie 2021. Berbecii pun punct unui capitol de viață

De: Madalina Manole 18/10/2021 | 07:10
Horoscop săptămânal 18 – 24 octombrie 2021. Berbecii pun punct unui capitol de viață

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 octombrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 18 – 24 octombrie 2021 se numără și cea a Berbecilor care pot încheia un capitol din viața lor.

Săptămâna 18 – 24 octombrie 2021 se remarcă prin ieșirea din retrogradare a două planete importante. Este vorba despre Jupiter, Marele Benefic, și despre Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, respectiv Balanță. Dacă Jupiter ne va mai aduce un plus de optimism și speranță în viitor, Mercur ne va susține să ne îmbunătățim comunicarea în relații și să luăm decizii mai clare, dar și să ne susținem cu mai mult aplomb punctul de vedere. Jupiter va face și un trigon cu Marte, aflat în zodia Balanță, aspect care ne va oferi un boost de energie și mai multă determinare să acționăm în anumite direcții.

Pe data de 20 octombrie se formează Lună Plină în zodia Berbec, aspect care va veni cu momente tensionate în relațiile cu ceilalți, cu posibile rupturi și încheieri de capitole în viața noastră, dat fiind că Marte se va afla în careu cu Pluto din Capricorn. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP ZILNIC 18 OCTOMBRIE 2021. JUPITER ÎȘI REIA MERSUL DIRECT PRIN ZODIA VĂRSĂTOR)

În weekend, pe data de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpion și energia generală se va mai schimba. Vom căpăta putere de regenerare, forță interioară, dar vom deveni și mai investigatori, mai dornici să descoperim secrete, ne va stimula să coborâm în profunzimile ființei noastre și să explorăm.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta va fi destul de tensionată, dat fiind că Luna Plină se petrece în zodia lor, iar în sectorul relațiilor îl au pe Marte, guvernatorul lor, în careu cu Pluto. Pot fi mai agitați, mai conflictuali, vor face mai multe reproșuri, vor cere să fie ascultați și urmați de ceilalți. Totuși, este un moment bun să elimine din viața lor ceea ce nu mai funcționează, inclusiv o relație, dat fiind că Soarele îi va susține ulterior în vindecarea sentimentală. De asemenea, este un moment bun să-și facă planuri de viitor cu mai multă încredere și optimism.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta aduce un soi de optimism profesional, mai ales în cazul nativilor care au simțit că și-au consumat toate rezervele de energie muncind, iar această atitudine îi poate ajuta să facă progrese în carieră, să-și facă planuri de viitor privind direcția profesională pe care vor să meargă. Totodată, este un moment bun să elimine din viața lor obiceiuri nocive, proiecte solicitante, să schimbe programul astfel încât să aibă mai mult timp de odihnă și relaxare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au motive de bucurie săptămâna aceasta, dat fiind că Mercur, guvernatorul lor, reintră în mers direct. Comunicarea cu persoana iubită și copiii se va îmbunătăți, se pot face planuri de viitor în cuplu și nativii se vor exprima cu mai multă ușurință, maia les la nivel artistic și creativ. Este momentul să-și dea seama ce-și doresc de la viață, ce-i face cu adevărat fericiți și cum își pot atinge niște idealuri înalte.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Rac vor trebui săptămâna aceasta să facă un efort pentru a găsi echilibrul între carieră și familie. Pot apărea situații stresante la locul de muncă care să-i scoată din ritm și tensiuni cu familia care are prea multe pretenții de la ei. Pot apărea conflicte cu superiorii, cu persoanele care reprezntă o autoritate în viața lor și de preferat ar fi ca nativii să ia frâiele în mâini și să nu se lase manipulați și controlați. Pe de altă parte, intrarea Soarelui în Scorpion îi susține să dea mai multă importanță vieții afective, relației cu copiii, iar pe cei singuri îi face să devină mai deschiși către noi povești de dragoste.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Leu, săptămâna aceasta este foarte importantă din punct de vedere relațional pentru că nativii pot să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, însă cel mai important este că vor ști dacă sunt sau nu pe direcția de viitor dorită, dacă sunt sau nu altături de partenerul ideal, dacă sunt sau nu în acord cu visurile lor, iar aspectele sunt valabile și pentru relațiile profesionale. Cei singuri pot începe noi relații sau, dacă sunt în relații incipiente, le pot oficializa. De acum, nativii vor fi susținuți în comunicare, în luarea deciziilor importante și în negocieri, dat fiind că Mercur își revine în mers direct în acest sector.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 octombrie 2021

Cu Mercur revenit în mers direct în sectorul financiar, cei născuți în Fecioară au ocazia să vadă mai clar care este situația financiară, pot lua decizii bune privind banii, însă pot apărea și tensiuni și nemulțumiri în preajma Lunii Pline. Investițiile pe care le fac acum pot fi bune și pot avea acces la promoții și oferte pentru articolele mult așteptate. Dat fiind că Jupiter se oprește și el din retrogradare în sectorul muncii, nu este exclus ca unii nativi să-și negociezi salariul. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a-și îmbunătăți condițiile la locul de muncă, dar și starea de sănătate.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și îmbunătățească viața, atât prin deciziile pe care le iau, și care se vor dovedi mult mai îndrăznețe, cât și grație faptului că s pot detașa mai ușor de ceilalți și pot învăța să fie fericiți cu ei înșiși. Vor deveni mai optimiști și mai dornici să se preocupe de ceea ce-i face fericiți, mai dornici de a-ți îmbunătăți viața sentimentală și relația cu copiii, și vor avea șanse în aceste direcții. Soarele va activa sectorul financiar în tranzitul său prin Scorpion și poate aduce o dorință mai mare de creștere a veniturilor sau de rezolvat situații financiare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de intrarea Soarelui în zodia lor și acest aspect le va aduce o renaștere, o mai mare poftă de viață și dorința de a ieși din starea de interioarizare în care s-au aflat în ultima perioadă. Însă, până atunci, Luna Plină le cere atenție la sănătate și mai ales la muncă, la modul în care-și desfășoară activitățile zilnice. Vor fi nativi care vor intra în conflicte cu colegii și nativi care vor vrea să încheie un capitol, poate chiar să-și schimbe jobul, mai ales dacă se simt suprasolicitați. În familie se îmbunătățesc relațiile și se pot rezolva situații ce țin de casă, de bunuri patrimoniale, poate chiar să fie vorba de o mutare în cazul unora.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de aspecte bune în zona comunicării, a negocierilor și a actelor, astfel că multe situații se pot rezolva în aceste direcții. Este o perioadă foarte bună pentru studiu, pentru a învăța ceva nou și pentru a schimba unele tipare de raționament care le blochează evoluția. Luna Plină se petrece în sectorul iubirii și poate încheia o situație sentimentală care nu le permitea nativilor să fie ei înșiși, să fie fericiți și împliniți, iar Soarele în Scorpion poate reactiva nevoia de interiorizare, de intrsopecție și poate aduce în lumină situații din trecut peste care nativii nu au trecut.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn se pot bucura de contexte financiare favorabile și pot face bani grație încrederii pe care o au în ei, dar și grație talentelor lor pe care acum și le pot pune în valoare cu mai mult curaj. Este momentul ca nativii să iasă mai mult în față, să se facă remarcați și vor primi și aprecieri și recunoașteri dacă vor îndrăzni. Posibil ca stările emoționale să fie apăsătoare și agitate, însă dacă vor găsi efort între casă și carieră vor trece cu bine peste această perioadă. De evitat conflictle cu familia.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 octombrie 2021

Cu Jupiter revenit în mers direct în semnul lor, cei născuți în zodia Vărsător vor simți că-și recapătă energia, optimismul și vor fi mult mai determinați să-și împlinească niște planuri de viitor. Este o perioadă foarte bună și pentru vindecare și ameliorarea unor probleme de sănătate. Pe de altă parte, unii nativi pot fi mai dornici să studieze, să învețe lucruri noi, să cunoască noi persoane de la care să aibă ceva de învățat.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Pești se bucură și ei de revenirea în mers direct a lui Jupiter pentru că le este guvernator și-i sprijină foarte mult în procesul de vindecare, fie ficiză, fie emoțională, fie psihică. Este o perioadă în care nativii pot elimina din viața lor ceea ce nu le este benefic, ceea ce le face rău și se pot detașa de trecut. Pe de altă parte, Soarele în Scorpion îi susține să vadă mai clar și mai profund lucrurile care se petrec în viața lor și în jurul lor. Mercur în mers direct poate ajuta la rezolvarea unor probelem financiare sau legate de viața intimă.

Parteneri
Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E alertă: a fost preluată de o
Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a rămas fără cuvinte când a văzut – VIDEO
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este...
O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Localnicii sunt ȘOCAȚI! Imaginile au făcut înconjurul lumii – FOTO
O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această...
Fetiță de 8 ani din Grecia, ”moarte lentă și dureroasă” după ce a fost strivită de poarta metalică a unei fabrici. Martorii au rămas nepăsători
Fetiță de 8 ani din Grecia, ”moarte lentă și dureroasă” după ce a fost strivită...
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
Este absolut obligatoriu pentru toată România! Un medic a spus exact ce trebuie să facă românii
Este absolut obligatoriu pentru toată România! Un medic a spus exact ce trebuie să facă...
Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi
Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să...
TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari
TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari
Tronul lui Erdogan se clatină. După mult timp preşedintele Turciei pare să aibă un adversar puternic
Tronul lui Erdogan se clatină. După mult timp preşedintele Turciei pare să aibă un adversar...
Reacția lui Bahmu' după ce copilul cel mare i-a spus că vrea să se vaccineze
Reacția lui Bahmu' după ce copilul cel mare i-a spus că vrea să se vaccineze
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a mort!”
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a...
Scumpiri URIAȘE pentru români! A fost făcut anunțul oficial: Majorări de 80%
Scumpiri URIAȘE pentru români! A fost făcut anunțul oficial: Majorări de 80%
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la care a recurs e incredibilă
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la...
Ea e femeia pe care a refuzat-o Nuțu Cămătaru: „M-a invitat la ea! Nu mint, îmi asum tot ce spun
Ea e femeia pe care a refuzat-o Nuțu Cămătaru: „M-a invitat la ea! Nu mint,...
Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae?
Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae?
Loteria Vaccinării. Vezi AICI dacă te afli printre câştigătorii premiului de 100.000 de lei de la a zecea extragere
Loteria Vaccinării. Vezi AICI dacă te afli printre câştigătorii premiului de 100.000 de lei de...
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu respectă noile reguli
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu...
Frații Sterp l-au condus pe ultimul drum. Imagini cu fiori de la groapa lui
Frații Sterp l-au condus pe ultimul drum. Imagini cu fiori de la groapa lui
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
De ce a murit, de fapt, Ion Șmecheru'! Adevărata cauză a decesului
De ce a murit, de fapt, Ion Șmecheru'! Adevărata cauză a decesului
Un site pentru adulți anunță că va oferi conținutul „premium”, pe gratis
Un site pentru adulți anunță că va oferi conținutul „premium”, pe gratis
Horoscop rune 6-12 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici:
Horoscop rune 6-12 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: "Taurul are o săptămână de fertilitate şi...