Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 19 – 25 iulie 2021. Fecioarele își îmbunătățesc viața

Horoscop săptămânal 19 – 25 iulie 2021. Fecioarele își îmbunătățesc viața

De: Cancan 19/07/2021 | 07:20
Horoscop săptămânal 19 – 25 iulie 2021. Fecioarele își îmbunătățesc viața

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 iulie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 19 – 25 iulie 2021 se numără și cea a Fecioarelor care au șansa să-și îmbunătățească viața.

Săptămâna 19 – 25 iulie 2021 debutează cu un sextil între Mercur din zodia Rac și Uranus din zodia Taur, aspect care ne cere să gândim diferit și să luăm deciziile altfel decât le-am fi luat până acum, mai ales în ceea ce privește viața de familie și locuința. Pe data de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și astfel se va activa energia acestui semn, iar noi vom fi mai dornici de afirmare. Tot acum, și Venus, planeta iubirii, va trece din Leu în Fecioară și astfel va ajuta la consolidarea poveștilor de iubire și, în plus, se va afla în opoziție cu Jupiter retrograd din Pești, aspect care va stimula persoanele singure să-și întâlnească mai ușor un partener.

Finalul săptămânii va aduce în atenția noastră o Lună Plină în zodia Vărsător, moment care poate veni cu răsturnări de situație și mult neprevăzut. Unele capitole din viața noastră se vor încheia și vom culege roadele a ceea ce am semănat în urmă cu jumătate de an. Tot acum vom avea de-a face cu un trigon între Mercur și Neptun retrograd din Pești, aspect care poate spori imaginația și visarea, idealizarea și ne poate face să luăm decizii bazându-ne pe emoții.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să„-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Berbec reușesc foarte bine să îmbine utilul cu plăcutul săptămâna aceasta. Nativii se și distrează, dar și muncesc și asta le aduce un grad mare de bucurie. Soarele în Leu îi susține în plan sentimental, le aduce energie și poftă de viață, iar Venus în Fecioară le poate aduce ocazia de a-și eficientiza modul în care-și desfășoară sarcinile și ocazia de a face mici schimbări în rutina zilnică cu efect benefic asupra stării de spirit. Inclusiv starea de sănătate se va îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Taur sunt puternic susținuți în plan sentimental și nu este deloc exclus ca nativii să înceapă o nouă poveste de iubire. Totodată, și relația cu copiii se va îmbnătăți și nativii vor fi mai atenți la dorințele acestora. Pe de altă parte, va fi mai dificil de obținut un echilibru între viața personală și cea profesională, între dorința de a sta cu cei dragi și dorința de afirmare, iar Luna Plină va avea un cuvânt decisiv acum pentru că poate aduce surprize în carieră, de la culegerea roadelor și până la încheierea unei etape.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa destul de mult de casă și de familie în această săptămână și este posibil să pună la punct detalii legate de locuință, poate o reamenajare, o reorganizare a sarcinilor în gospodărie. Este o perioadă comunicativă, bună pentru negocieri și discuții, însă deciziile trebuie luate fără grabă. Unele frici și temeri financiare se pot activa acum. Totodată, Luna Plină poate aduce schimbări legate de unele credințe avute și nativii pot lăsa în spate convingeri care nu-i mai ajută în evoluție.

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 iulie 2021

Săptămâna aceasta poate începe cu tensiuni în relații, lupte de putere și tendința de a-l domina pe celălalt. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Rac pot purta discuții pe teme financiare în cuplu și nu numai. Posibil să apară schimbări importante în plan financiar care să presupună și unele pierderi sau încheiera unei surse de venit pasiv. Atenție la tendința de a cheltui în exces, pentru mofturi și plăceri de moment. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți și se pot purta discuții importante acum, se pot semna acte sau se pot rezolva contexte ce țin de acte.

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de intrarea Soarelui în zodia Leu, aspect care îi bucură mult pe nativi având în vedere că le est guvernator. Vor da dovadă de multă energie, vitalitate, poftă de viață, dar de preferat ar fi să nu ducă nimic la extrem sau să acționeze sub impulsul momentului. Relațional, Luna Plină poate fi un moment delicat care cere schimbări majore în viața de cuplu și nu este exclus să se încheie relații sau chiar contracte de colaborare care nu aduc beneficiile așteptate, mai ales că Venus îi susține în îmbunătățirea veniturilor, deci pot găsi noi surse financiare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de intrarea lui Venus în zodia lor, iar acest context îi susține să-și îmbunătățească viața personală, chiar și rutina zilnică, mai ales că este nevoie de schimbări de stil de viață pentru ca sănătatea să nu fie afectată. Este o perioadă în care se pot activa probleme de sănătate mai vechi, cronicizate, tratate necorespunzător sau netratate. Tot Venus este responsavilă pentru o doză mai mare de farmec cu care nativii pot ieși acum la înaintare și pot atrge noi parteneri, așa că opoziția cu Jupiter din sectorul relațiilor le poate fi benefică în acest sens. Și cei care sunt parte a unui cuplu se pot bucura de momente mai pasionale, de o revigorare a relației.

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot profita de tranzitul lui Venus, dar și de Luna Plină, să se detașeze de ceva din trecutul lor care le face rău, de ceva ce încă îi doare. Pot ierta mai ușor și se pot vindeca sentimental. De evitat relațiile ascunse și de încheiat poveștile toxice. Pe de altă parte, terapiile alternative pot fi acum de bun augur în vindecarea unor probleme de sănătate mai vechi. Nativii se bucură de popularitate, de sprijin din partea prietenilor și asociaților și au șanse să aibă succes cu un proiect de grup sau online în care sunt implicați.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o nouă săptămână în care energia se va canaiza în zona carierei. Nativii sunt dornici de afirmare, pot primi funcții, pot ieși în față și pot primi aplauze. Șansele de a se apropia de un obiectiv avut sunt foarte mari. În plus, un proiect personal sau de grup poate avea parte de susținere și de îmbunătățiri care să-l conducă la succes. Atenție, însă, la echilibrul între carieră și familie pentru că cei dragi pot fi nemulțumiți de lipsa de timp și de atenție. O perioadă bună pentru prieteni și socializare. Cei singuri pot chiar cunoaște o persoană care să le atragă atenția prin intermediul anturajului.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au aspirații înalte și-și fac planuri mărețe în această perioadă, însă pentru a-și atinge idealurile este nevoie și de schimbarea unor tipare de gândire. Vin idei noi și inedite. Sunt posibile discuții și negocieri care aduc schimbări importante sau alți nativi pot culege roadele unor negocieri avute. Săgetătorii își îmbunătățesc remarcabil în perioada ce urmează situația profesională și pot aspira la o funcție mai bună.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi mai autoritari în perioada aceasta și-și pot impune mai dur și radical punctul de vedere, fără să fie atenți la dorințele partenerului de viață. Pe de altă parte, din a doua jumătate a săptămânii, pasiunea poate lua locul conflictului, însă se pot reaprinde unele tensiuni care pleacă de la bani și bunuri materiale sau de la viața intimă. Luna Plină poate aduce culegerea unor roade financiare sau, pentru unii nativi, poate aduce schimbări legate de încasări, posibil și pierderea unei surse de venit.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de schimbări importante care apar în plan personal și relațional. Nativii nu se mai pot baza pe partener sau caută cu dinadinsul să vadă ce anume îi ține într-o relație care îi nemulțumește. Oricât ar vrea să strălucească prin celălalt sau celălalt să strălucească, ceva nu se leagă și dezechilibrele de acum pot fi resimțite puternic în cuplurile cu vechime sau care au probleme financiare. La locul de muncă pot apărea tensiuni cu colegii și ar trebui ca nativii să fie mai atenți la treaba lor, la programu lor și să nu mai sară în ajutorul tuturor.

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul relațiilor și nativii au șansa să-și îmbunătășească viața de cuplu și să se apropie mai mult de partener. Este o perioadă bună să ierte și să se ierte și să facă progrese într-o poveste nou începută. Luna Plină impactează axa muncii și sănătății și este momentul unei schimbări majore care vizează jobul sau stilul de viață, rutina zilnică. Pot apărea noi contracte și cei care își caută un alt loc pot avea succes acum.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...