Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 19 – 25 iulie 2021. Fecioarele își îmbunătățesc viața

Horoscop săptămânal 19 – 25 iulie 2021. Fecioarele își îmbunătățesc viața

De: Cancan 19/07/2021 | 07:20
Horoscop săptămânal 19 – 25 iulie 2021. Fecioarele își îmbunătățesc viața

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 iulie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 19 – 25 iulie 2021 se numără și cea a Fecioarelor care au șansa să-și îmbunătățească viața.

Săptămâna 19 – 25 iulie 2021 debutează cu un sextil între Mercur din zodia Rac și Uranus din zodia Taur, aspect care ne cere să gândim diferit și să luăm deciziile altfel decât le-am fi luat până acum, mai ales în ceea ce privește viața de familie și locuința. Pe data de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și astfel se va activa energia acestui semn, iar noi vom fi mai dornici de afirmare. Tot acum, și Venus, planeta iubirii, va trece din Leu în Fecioară și astfel va ajuta la consolidarea poveștilor de iubire și, în plus, se va afla în opoziție cu Jupiter retrograd din Pești, aspect care va stimula persoanele singure să-și întâlnească mai ușor un partener.

Finalul săptămânii va aduce în atenția noastră o Lună Plină în zodia Vărsător, moment care poate veni cu răsturnări de situație și mult neprevăzut. Unele capitole din viața noastră se vor încheia și vom culege roadele a ceea ce am semănat în urmă cu jumătate de an. Tot acum vom avea de-a face cu un trigon între Mercur și Neptun retrograd din Pești, aspect care poate spori imaginația și visarea, idealizarea și ne poate face să luăm decizii bazându-ne pe emoții.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să„-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Berbec reușesc foarte bine să îmbine utilul cu plăcutul săptămâna aceasta. Nativii se și distrează, dar și muncesc și asta le aduce un grad mare de bucurie. Soarele în Leu îi susține în plan sentimental, le aduce energie și poftă de viață, iar Venus în Fecioară le poate aduce ocazia de a-și eficientiza modul în care-și desfășoară sarcinile și ocazia de a face mici schimbări în rutina zilnică cu efect benefic asupra stării de spirit. Inclusiv starea de sănătate se va îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Taur sunt puternic susținuți în plan sentimental și nu este deloc exclus ca nativii să înceapă o nouă poveste de iubire. Totodată, și relația cu copiii se va îmbnătăți și nativii vor fi mai atenți la dorințele acestora. Pe de altă parte, va fi mai dificil de obținut un echilibru între viața personală și cea profesională, între dorința de a sta cu cei dragi și dorința de afirmare, iar Luna Plină va avea un cuvânt decisiv acum pentru că poate aduce surprize în carieră, de la culegerea roadelor și până la încheierea unei etape.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa destul de mult de casă și de familie în această săptămână și este posibil să pună la punct detalii legate de locuință, poate o reamenajare, o reorganizare a sarcinilor în gospodărie. Este o perioadă comunicativă, bună pentru negocieri și discuții, însă deciziile trebuie luate fără grabă. Unele frici și temeri financiare se pot activa acum. Totodată, Luna Plină poate aduce schimbări legate de unele credințe avute și nativii pot lăsa în spate convingeri care nu-i mai ajută în evoluție.

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 iulie 2021

Săptămâna aceasta poate începe cu tensiuni în relații, lupte de putere și tendința de a-l domina pe celălalt. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Rac pot purta discuții pe teme financiare în cuplu și nu numai. Posibil să apară schimbări importante în plan financiar care să presupună și unele pierderi sau încheiera unei surse de venit pasiv. Atenție la tendința de a cheltui în exces, pentru mofturi și plăceri de moment. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți și se pot purta discuții importante acum, se pot semna acte sau se pot rezolva contexte ce țin de acte.

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de intrarea Soarelui în zodia Leu, aspect care îi bucură mult pe nativi având în vedere că le est guvernator. Vor da dovadă de multă energie, vitalitate, poftă de viață, dar de preferat ar fi să nu ducă nimic la extrem sau să acționeze sub impulsul momentului. Relațional, Luna Plină poate fi un moment delicat care cere schimbări majore în viața de cuplu și nu este exclus să se încheie relații sau chiar contracte de colaborare care nu aduc beneficiile așteptate, mai ales că Venus îi susține în îmbunătățirea veniturilor, deci pot găsi noi surse financiare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de intrarea lui Venus în zodia lor, iar acest context îi susține să-și îmbunătățească viața personală, chiar și rutina zilnică, mai ales că este nevoie de schimbări de stil de viață pentru ca sănătatea să nu fie afectată. Este o perioadă în care se pot activa probleme de sănătate mai vechi, cronicizate, tratate necorespunzător sau netratate. Tot Venus este responsavilă pentru o doză mai mare de farmec cu care nativii pot ieși acum la înaintare și pot atrge noi parteneri, așa că opoziția cu Jupiter din sectorul relațiilor le poate fi benefică în acest sens. Și cei care sunt parte a unui cuplu se pot bucura de momente mai pasionale, de o revigorare a relației.

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot profita de tranzitul lui Venus, dar și de Luna Plină, să se detașeze de ceva din trecutul lor care le face rău, de ceva ce încă îi doare. Pot ierta mai ușor și se pot vindeca sentimental. De evitat relațiile ascunse și de încheiat poveștile toxice. Pe de altă parte, terapiile alternative pot fi acum de bun augur în vindecarea unor probleme de sănătate mai vechi. Nativii se bucură de popularitate, de sprijin din partea prietenilor și asociaților și au șanse să aibă succes cu un proiect de grup sau online în care sunt implicați.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o nouă săptămână în care energia se va canaiza în zona carierei. Nativii sunt dornici de afirmare, pot primi funcții, pot ieși în față și pot primi aplauze. Șansele de a se apropia de un obiectiv avut sunt foarte mari. În plus, un proiect personal sau de grup poate avea parte de susținere și de îmbunătățiri care să-l conducă la succes. Atenție, însă, la echilibrul între carieră și familie pentru că cei dragi pot fi nemulțumiți de lipsa de timp și de atenție. O perioadă bună pentru prieteni și socializare. Cei singuri pot chiar cunoaște o persoană care să le atragă atenția prin intermediul anturajului.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au aspirații înalte și-și fac planuri mărețe în această perioadă, însă pentru a-și atinge idealurile este nevoie și de schimbarea unor tipare de gândire. Vin idei noi și inedite. Sunt posibile discuții și negocieri care aduc schimbări importante sau alți nativi pot culege roadele unor negocieri avute. Săgetătorii își îmbunătățesc remarcabil în perioada ce urmează situația profesională și pot aspira la o funcție mai bună.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi mai autoritari în perioada aceasta și-și pot impune mai dur și radical punctul de vedere, fără să fie atenți la dorințele partenerului de viață. Pe de altă parte, din a doua jumătate a săptămânii, pasiunea poate lua locul conflictului, însă se pot reaprinde unele tensiuni care pleacă de la bani și bunuri materiale sau de la viața intimă. Luna Plină poate aduce culegerea unor roade financiare sau, pentru unii nativi, poate aduce schimbări legate de încasări, posibil și pierderea unei surse de venit.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de schimbări importante care apar în plan personal și relațional. Nativii nu se mai pot baza pe partener sau caută cu dinadinsul să vadă ce anume îi ține într-o relație care îi nemulțumește. Oricât ar vrea să strălucească prin celălalt sau celălalt să strălucească, ceva nu se leagă și dezechilibrele de acum pot fi resimțite puternic în cuplurile cu vechime sau care au probleme financiare. La locul de muncă pot apărea tensiuni cu colegii și ar trebui ca nativii să fie mai atenți la treaba lor, la programu lor și să nu mai sară în ajutorul tuturor.

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 iulie 2021

Cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul relațiilor și nativii au șansa să-și îmbunătășească viața de cuplu și să se apropie mai mult de partener. Este o perioadă bună să ierte și să se ierte și să facă progrese într-o poveste nou începută. Luna Plină impactează axa muncii și sănătății și este momentul unei schimbări majore care vizează jobul sau stilul de viață, rutina zilnică. Pot apărea noi contracte și cei care își caută un alt loc pot avea succes acum.

Parteneri
Gina Pistol este DISTRUSĂ! Smiley nu o poate ierta pentru asta
Gina Pistol este DISTRUSĂ! Smiley nu o poate ierta pentru asta
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei...
Ce îi face fiul Ilincăi Vandici mamei sale, când ies din casă. Prezentatoarea Kanal D a mărturisit tot EXCLUSIV
Ce îi face fiul Ilincăi Vandici mamei sale, când ies din casă. Prezentatoarea Kanal D...
FOTO. Gimnasta Larisa Iordache, imagini senzuale! Cum își expune trupul celebra campioană
FOTO. Gimnasta Larisa Iordache, imagini senzuale! Cum își expune trupul celebra campioană
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil cum și-a surprins invitații…>
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil...
Divorțul MOMENTULUI în showbiz! S-a întâmplat în mare SECRET! Toți îi credeau fericiți, dar adevărul era altul!
Divorțul MOMENTULUI în showbiz! S-a întâmplat în mare SECRET! Toți îi credeau fericiți, dar adevărul...
Cele mai bune anvelope de iarnă în 2021 după distanța de frânare pe zăpadă
Cele mai bune anvelope de iarnă în 2021 după distanța de frânare pe zăpadă
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de patron!”
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de...
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e indicat să bei ultima cafea
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e...
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Andreea Esca a vărsat lacrimi amare. Despărțirea a lăsat urme adânci pentru vedetă. „Mai greu decât am crezut”
Andreea Esca a vărsat lacrimi amare. Despărțirea a lăsat urme adânci pentru vedetă. „Mai greu...
De ce e bine să folosești oțetul atunci când speli hainele! Trucuri GENIALE
De ce e bine să folosești oțetul atunci când speli hainele! Trucuri GENIALE
Secțiile ATI, sufocate de pacienții cu COVID. Se vor lua paturi de la bolnavii de cancer sau cei răniți grav. Manager Matei Balș:
Secțiile ATI, sufocate de pacienții cu COVID. Se vor lua paturi de la bolnavii de...
BANCUL ZILEI – Femeile apetisante și admiratorii exigenți
BANCUL ZILEI – Femeile apetisante și admiratorii exigenți
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Bombă în sistemul de pensii! Zeci de mii de români vor primi a doua pensie
Bombă în sistemul de pensii! Zeci de mii de români vor primi a doua pensie
RĂZBOI LÂNGĂ ROMÂNIA?! Este șoc total la graniță. Rusia ar putea invada un fost teritoriu românesc
RĂZBOI LÂNGĂ ROMÂNIA?! Este șoc total la graniță. Rusia ar putea invada un fost teritoriu...
Poza care îl DĂRÂMĂ pe Dragnea. Întâlnirea secretă despre care nu scoate un cuvânt. Ponta i-a făcut-o din 2018!
Poza care îl DĂRÂMĂ pe Dragnea. Întâlnirea secretă despre care nu scoate un cuvânt. Ponta...
MIHAI GÂDEA a rămas fără cuvinte! Ce i-a spus Loredana Groza în direct la Antena 3:
MIHAI GÂDEA a rămas fără cuvinte! Ce i-a spus Loredana Groza în direct la Antena...
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
Laurențiu Reghecampf a făcut ”JIHAD” la Craiova. Ce se întâmplă cu fotbaliștii
Laurențiu Reghecampf a făcut ”JIHAD” la Craiova. Ce se întâmplă cu fotbaliștii
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea prioritate
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea...
Gata, e oficial! Ministrul Educației închide toate școlile
Gata, e oficial! Ministrul Educației închide toate școlile
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
FOTO. Filmați când nu se așteptau: milionarii Cosmin Olăroiu și Gino Iorgulescu, întâlnire secretă cu Vali Vijelie!
FOTO. Filmați când nu se așteptau: milionarii Cosmin Olăroiu și Gino Iorgulescu, întâlnire secretă cu...
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
VIDEO | Vedetă de 22 de ani, cu 1 milion de fani pe Instagram, găsită moartă în parc! Iubitul ei este dat dispărut
VIDEO | Vedetă de 22 de ani, cu 1 milion de fani pe Instagram, găsită...
Cine are de primit mulți bani de la Gigi Becali! Finanțatorul FCSB și-a umplut buzunarele
Cine are de primit mulți bani de la Gigi Becali! Finanțatorul FCSB și-a umplut buzunarele
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care a construit-o de la zero. Cine este şi cum a reuşit acest tânăr să facă ce majoritatea oamenilor doar visează. A renunţat la şcoală la 19 ani pentru a pune bazele companiei
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...
Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut o alegere...”
Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut...
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000 de euro
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000...