Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 22 – 28 noiembrie 2021. Săgetătorii își recapătă energia

Horoscop săptămânal 22 – 28 noiembrie 2021. Săgetătorii își recapătă energia

De: Anna Caba 21/11/2021 | 20:47
Horoscop săptămânal 22 – 28 noiembrie 2021. Săgetătorii își recapătă energia

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 noiembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 22 – 28 noiembrie 2021 se numără și cea a Săgetătorilor, care își recapătă energia și pofta de viață.

Săptămâna 22 – 28 noiembrie 2021 este mult mai liniștită decât cea anterioară, ba chiar vine și cu o doză de optimism și entuziasm, dat fiind că Soarele se mută în Săgetător. În plus, și Mercur îl va urma acum, aspect care este foarte stimulant pentru minte și s-ar putea să devenim mai dornici de cunoaștere, de plimbări și aventură. Ne putem pune credințele sub semnul întrebării și putem analiza dintr-o altă perspectivă situațiile cu care ne-am confruntat până acum. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15 – 21 NOIEMBRIE 2021. SCORPIONII POT ÎNCHEIA RELAȚII)

Dat fiind faptul că tot acum atât Soarele, cât și Mercur fac conjuncție cu Nodul Sud Karmic din Săgetător, este posibil să dorim să căutăm adevărul cu orice preț sau să ne demonstrăm dreptatea noastră. Este important să avem grijă la ce acte semnăm, la ce decizii luăm și la deplasări, dar și la probleme cu legea, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, când ne putem confrunta cu multă confuzie.

Totodată, Venus din zodia Capricorn și Marte din Scorpion merg în tandem săptămâna aceasta, aspect deosebit de benefic pentru îmbunătățirea relațiilor sentimentale, pentru consolidarea lor și pentru rezolvarea unor probleme de cuplu care, ignorate, pot aduce rupturi în perioada de retrogradare a lui Venus care începe luna viitoare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 22 – 28 noiembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta aduce mai multă energie, mai mult chef de a face lucruri și o dorință mai mare de cunoaștere, de a afla adevăruri, de a descoperi alte perspective asupra unor situații. Unii nativi pot alege să mai învețe ceva în plus, să-și consolideze niște cunoștințe sau poate să-și obțină un atestat. Este o perioadă bună pentru a trăi mai pasional în cuplu și a se apropia de partener, de idealurile și dorințele acestuia, poate chiar discută și despre statutul relației lor.

Horoscop săptămânal Taur: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să aibă grijă cum își dozează energia săptămâna aceasta pentru că se pot suprasolicita, mai ales din cauza unor probleme legate de familie. Mare parte din atenție o vor canaliza către rezolvarea situațiilor financiare, în special situații ce nu țin de ei în totalitate, ci sunt și alții implicați. Din altă perspectivă, sunt foarte interesați de statutul unei relații, caută răspunsuri și își schimbă perspective, și discută despre viitorul acesteia și despre idealurile comune pe care le au cu partenerul.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de intrarea Soarelui, dar și a lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Nativii vor deveni mult mai sociabili, mai deschiși către alții, vor cere și vor primi sprijin mai ușor din partea altora. În cuplu se pot petrece situații mai greu de înțeles, poate chiar să se repete unele nemulțumiri mai vechi, sau situații care necesită discuții ample și o reechilibrare a conexiunii. Cei singuri pot cunoaște pe cineva, însă nu ar trebui să se grăbească să intre într-o nouă relație, ci mai degrabă să testeze persoana respectivă. Poate fi vorba de întâlniri de Destin care nu întotdeauna sunt plăcute.

Horoscop săptămânal Rac: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o săptămână plină, cu multe activități la locul de muncă care cer mai mult efort și atenție, dar și cu solicitări cotidiene, care s-ar putea să-i cam obosească. Este momentul să caute o cale de a-și eficientiza munca, dar și o direcție mai bună pentru stilul de viață astfel încât să-și îmbunătățească starea de sănătate. În cuplu este o perioadă foarte bună să-și consolideze relația, să se reapropie de partener, iar cei singuri pot întâlni pe cineva care să le trezească interesul.

Horoscop săptămânal Leu: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de o săptămână bună, după o perioadă destul de agitată, așa că pot răsufla ușurați și se pot dedica mai mult activităților care le fac plăcere. Nativii petrec timp cu partenerul, cu copii, sunt creativi și pot să se reapuce de un flirt. Este un timp foarte bun pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, iar cei singuri pot flirta mai mult, însă ar trebui să evite să înceapă noi relații săptămâna aceasta pentru că s-ar putea entuziasma prea mult și pot să nu cadă prea clar situația.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în Fecioară își vor canaliza foarte mult atenția asupra familiei în perioada următoare, iar săptămâna aceasta s-ar putea chiar să poarte unele discuții mai neplăcute cu cei dragi, să pună prea mult la suflet și să preia asupra lor problemele acestora sau să afle vești care să nu le fie pe plac despre cineva apropiat. Este de preferat să evite deciziile legate de casă, de acte patrimoniale, de vânzare/cumpărare acum. În weekend trebuie să aibă mai multă grijă la discuții pentru că pot apărea tensiuni. Pe de altă parte, începe o perioadă bună pentru discuții sentimentale, chiar și pentru flirturi, în cazul celor singuri.

Horoscop săptămânal Balanță: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o săptămână agitată, cu multe discuții, deplasări și un program mai încărcat, de aceea trebuie să facă tot posibilul să respecte o listă de priorități și să nu se aglomereze. Nu este o perioadă bună pentru decizii importante, iar cei care lucrează cu actele sau fac negocieri trebuie să aibă mare grijă la ce semnează acum. În weekend s-ar putea instala o stare de confuzie destul de neplăcută și este de preferat să fie atenți la drumurile pe care le fac pentru că pot fi neatenți.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion se desprind de Soare și de Mercur care le-au tranzitat zodia în ultima perioadă și se pot simți mai ușurați, însă acestea se mută pe sectorul financiar de unde vor stimula nativii să-și crească veniturile. Este o săptămână bună pentru negocieri, mai ales că nativii au mare putere de convingere, însă nu și pentru investiții majore. Pot apărea cheltuieli, unele chiar plăți mai vechi, iar nativii sunt sfătuiți să-și facă foarte atent calculele și socotelile pentru că pot pierde din vedere aspecte, plăți importante.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de intrarea Soarelui și a lui Mercur în zodia lor, aspecte care vin cu energie, optimism și chef de viață. Problemele de sănătate cu care unii nativi s-au confruntat până acum se mai pot ameliora, însă s-ar putea ca săptămâna aceasta să fie destul de mult resimțite. Trecutul se luminează și mulți nativi pot vedea acum o situație legată de viața personală din altă perspectivă. Posibile dezechilibre în relația cu persoana iubită sau cu copiii care cer mai multă atenție.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea ca săptămâna aceasta să fie nevoiți să se preocupe mai mult de cei dragi, poate chiar de sănătatea cuiva apropiat sau chiar de o problemă cronică cu care nativii se confruntă. Pe de altă parte, situații din trecut, karmice se pot repeta acum pentru ca nativii să le conștientizeze și să le vindece. Weekendul trebuie dedicat odihnei, mai ales că săptămâna aceasta poate aduce o viață socială destul de activă. În urma unor întâlniri cu prietenii este foarte probabil să apară și unele atracții.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 – 28 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător pot profita de intrarea Soarelui și a lui Mercur în Săgetător pentru a socializa mai mult, pentru a cunoaște oameni noi și a lega noi prietenii sau pentru a se implica în diferite proiecte și acțiuni de grup. Unii nativi pot adera la o organizație, în timp ce alții se pot simți atrași de cineva din anturaj sau din mediul online, însă de preferat ar fi să nu grăbească lucrurile acum. Planurile de viitor sunt mai optimiste, însă nu ar trebui să ia decizii importante săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal Pești: 22 – 28 noiembrie 2021

Celor născuți în zodia Pești li se va activa puternic sectorul carierei și săptămâna aceasta pot să apară fel și fel de șanse de afirmare, unele chiar așteptate de nativi, dar și discuții mai puțin plăcute legate de situația lor. Nu este momentul ca Peștii să ia decizii importante privind direcția profesională pentru că pot fi greșite sau nu văd foarte clar contextul general. Pe de altă parte, pot apărea tensiuni cu superiorii și stresul profesional poate crește. Sextilul Venus-Marte este de bun augur pentru relațiile de prietenie, dar și pentru proiectele în care nativii sunt implicați, pentru că pot primi ajutor de la alții.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2021.)

A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Jurnalism citeste mai mult
Parteneri
Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta la acest nivel. Scena petrecută
Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a rămas fără cuvinte când a văzut – VIDEO
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum nu mai e niciun dubiu
Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum...
Serghei Mizil, la închisoare: ”Sunt șef de pârnaie. Aici mă omoară, mă trezesc în fiecare zi la șase dimineața” – VIDEO
Serghei Mizil, la închisoare: ”Sunt șef de pârnaie. Aici mă omoară, mă trezesc în fiecare...
Diana Şoşoacă a apărut cu botniţă la tribuna Parlamentului:
Diana Şoşoacă a apărut cu botniţă la tribuna Parlamentului: "I-am cerut lui Moş Niculae un...
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Liviu Dragnea e distrus! Cine e bărbatul cu care Irina Tănase l-a înșelat
Liviu Dragnea e distrus! Cine e bărbatul cu care Irina Tănase l-a înșelat
Lovitură totală pentru Pfizer! S-au aflat rezultatele. Anunț pentru cei care au făcut două doze
Lovitură totală pentru Pfizer! S-au aflat rezultatele. Anunț pentru cei care au făcut două doze
Adolescent, momit acasă de un bărbat. Când au văzut cine e au rămas perplecși!
Adolescent, momit acasă de un bărbat. Când au văzut cine e au rămas perplecși!
METEO. Avertizare ANM de ninsori, polei, intensificări ale vântului în 14 judeţe
METEO. Avertizare ANM de ninsori, polei, intensificări ale vântului în 14 judeţe
Constantin Măgureanu, fără cuvinte când a ajuns acasă! A găsit coroana mortuară cu numele soției la poartă! Răzbunarea unor foști prieteni, chiar de ziua Veronicăi! „După accidentul ei. Noi eram la București!”
Constantin Măgureanu, fără cuvinte când a ajuns acasă! A găsit coroana mortuară cu numele soției...
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Fane Căpățână trăiește 'Iadul pe pământ' și cere protecție împotriva directorului Penitenciarului Iași
Fane Căpățână trăiește 'Iadul pe pământ' și cere protecție împotriva directorului Penitenciarului Iași
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la care a recurs e incredibilă
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la...
Alexandra Stan, o nouă apariție XXX: Își promovează noua melodie în haine transparente prin care se vede tot
Alexandra Stan, o nouă apariție XXX: Își promovează noua melodie în haine transparente prin care...
Dr. Adrian Marinescu, despre Omicron după sărbători în România: „Trebuie să fim mai echilibraţi”
Dr. Adrian Marinescu, despre Omicron după sărbători în România: „Trebuie să fim mai echilibraţi”
E foame de bani. Nici n-a venit bine PSD la guvernare, că se inventează o nouă taxă
E foame de bani. Nici n-a venit bine PSD la guvernare, că se inventează o...
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și impresarul său:
Adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și impresarul său: "Venea pe ascuns și îl...
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Rock-ul românesc, ÎN DOLIU! Celebrul chitarist a murit la 51 de ani, într-un grav accident rutier!
Rock-ul românesc, ÎN DOLIU! Celebrul chitarist a murit la 51 de ani, într-un grav accident...
Descoperire șocantă în cea mai mare insulă artificială de gunoi din ocean. Omenirea, condamnată?
Descoperire șocantă în cea mai mare insulă artificială de gunoi din ocean. Omenirea, condamnată?
Planta cu proprietăți antivirale care calmează tusea şi durerile în gât. Se recomandă cure de 10 zile
Planta cu proprietăți antivirale care calmează tusea şi durerile în gât. Se recomandă cure de...