Home » Trending » Horoscop săptămânal 25 – 31 octombrie 2021. Scorpionii își recapătă energia

Horoscop săptămânal 25 – 31 octombrie 2021. Scorpionii își recapătă energia

De: Madalina Manole 25/10/2021 | 09:38
Horoscop săptămânal 25 – 31 octombrie 2021. Scorpionii își recapătă energia

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 octombrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 25 – 31 octombrie 2021 se numără și cea a Scorpionilor care au ocazia să-și recapete energia, pas cu pas.

Săptămâna 25 – 31 octombrie 2021 se remarcă printr-o cuadratură pe care o face Venus, planeta iubirii, din zodia Săgetător cu planeta iluziilor, Neptun din zodia Pești. Acest aspect ne poate face prea visători și confuzi în plan sentimental. Putem să ne păcălim foarte ușor și putem fi dezamăgiți. Nu este o perioadă bună pentru noi povești de iubire pentru că nu vom vedea realitatea. De asemenea, cum Venus are și valențe financiare, de preferat ar fi să evităm deciziile și activitățile majore care implică bani.

Pe de altă parte, tot Venus va face un sextil cu Jupiter, planeta beneficiilor, aflată în zodia Vărsător, ceea ce denotă că vin și șanse de redresare, de reușită și ne putem câștiga mai ușor încrederea în noi. Este un aspect care aduce noroc și reușită, entuziasm, bucurie, idei îndrăznețe și înțelepte.

În weekend vom avea parte de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia sa de domiciliu nocturn, în Scorpion. Acest tranzit va dura aproximativ două luni și va fi intens, plin de pasiune și gesturi dramatice. Geloziile, manipulările și atitudinile răzbunătoare pot fi mult stimulate acum, însă și capacitatea de regenerare va fi crescută.

Tot acum, Soarele va face un careu cu planeta lecțiilor, Saturn, din zodia Vărsător, aspect care ne va aduce o scădere a energiei, o senzație că suntem limitați, o tendință de a deveni rigizi. Putem intra în conflicte cu persoane care reprezintă o autoritate și vom deveni frustrați de restricțiile care ni se impun, fie la nivel de societate, fie la nivel de individ, însă vom avea și forța interioară să le depășim.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta va fi destul de importantă dat fiind că Marte, guvernatorul lor, își schimbă semnul și trece din Balanță în Scorpion. Până în weekend, când se va petrece ingresul, zona de relații va fi deosebit de intensă și s-ar putea ca nativii să-și evalueze foarte clar legăturile în care se află, fie că sunt sentimentale, fie profesionale sau de altă natură și pot deveni foarte radicali cu persoanele cu care nu mai empatizează. Nu este o perioadă bună pentru noi relații și cei care au așteptat reluarea unei legături, acum pot alege să treacă mai departe fără păreri de rău. Mai multă grijă la sănătate în weekend. Va fi nevoie de odihnă și relaxare.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta pune mult preț pe relația de cuplu și s-ar putea să apară tot felul de tensiuni cu partenerul sau situații prin care acesta trece și care cer atenția nativilor. Oricum, în weekend s-ar putea ca lucrurile să degenereze și este de preferat ca nativii să nu le ducă la extrem, ci să aibă răbdare. Cei singuri ar trebui să evite noile relații deocamdată și mai degrabă să analizeze ce vor exact de la un posibil viitor partener pentru că dacă se vor avânta acum, s-ar putea să nu vadă exact care este realitatea.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni pot balansa și ei în plan relațional, dat fiind că Venus se află chiar în sectorul relațiilor lor. Nu ar trebui să se lase duși de val în noi povești de iubire și nici să nu creadă tot ce li se spune. În schimb, pot profita să-și consolideze relația și să ajungă la viziuni comune de viitor cu partenerul de viață. La locul de muncă pot să apară unele situații mai puțin confortabile, mai stresante, însă nativii le vor face față. Important este ca în weekend să nu se suprasoclite, ci să se odihnească corespunzător.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Rac vor observa că ușor, ușor starea emoțională se va îmbunătăți și situațiile care au apărut în familie în ultima perioadă se vor mai dizolva. S-ar putea ca până spre final de săptămână să mai apară unele tensiuni cu cei dragi sau legate de casă, însă ce a fost mai greu a trecut. Dat fiind faptul că se activează sectorul Scorpionului, Racii ar trebui să se dedice mai mult pasiunilor lor, hobby-urilo și să facă lucruri care le aduc bucurie. În viața sentimentală, mai ales în cazul celor singuri, pot să apară fel și fel de persoane atractive, însă nativii trebuie să știe că nu va fi vorba de nimic serios, ci mai degrabă de o aventură, o pasiune trecătoare.

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Leu, nu este nici pe departe o perioadă bună pentru flirt și noi relații, dat fiind că Venus se află în sectorul iubirii și se pot iluziona ușor, ceea ce poate aduce și deziluzii ulterior. În cuplu, în schimb, poate fi vorba de mai multă pasiune și șanse de progres. Deși până acum au fost mai agitați, Leii vor observa că ușor, ușor încep să se mai calmeze, în sensul că își vor dori să găsească echilibrul emoțional. În weekend trebuie să aibă grijă la conflictele cu cei dragi și să se preocupe mai mult de casă, dar și de nevoile lor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 octombrie 2021

Cei născuți în Fecioară pot face niște cheltuieli săptămâna aceasta, însă va fi vorba de ceva strict necesar și vor observa că încep să scape de o presiune financiară care le-a amprentat ultima perioadă. Sunt posibile drumuri de făcut, discuții, stres legat de acte, mai ales dacă își schimbă un loc de muncă sau trebuie să obțină niște avize, aprobări. La locul de muncă pot avea tendința de a exagera cu preluarea unor sarcini și de preferat ar fi să-și împartă programul astfel încât să aibă și timp liber.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță se vor despărți săptămâna aceasta de Marte, care le va părăsi zodia, de aceea până în weekend încă pot profita de energia adusă de planetă pentru a face acele activități pe care le au în plan. Ulterior, Marte le va activa sectorul financiar și vor preocupa de câștiguri, atât ale lor, cât și ale partenerului. S-ar putea să apară unele tensiuni care să plece de la cheltuieli, mai ales că în weekend tendința de a scoate prea mult din portofel este mare. Trebuie evitate speculațiile financiare! Pe de altă parte, de preferat ar fi să nu înceapă noi relații acum pentru că se pot iluziona mai ușor, însă cei care sunt parte a unui cuplu se pot bucura mai mult de compania partenerului și de activități în doi sau alături de copii. Nu este momentul promisiunilor și nici nativii nu trebuie să creadă în promisiunile altora, mai ales la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi mai agitați ți obosiți în prima parte a săptămânii, însă de îndată ce Marte va intra în zodia lor vor simți un val de energie și o revitalizare. În plan sentimental, cei singuri prezintă un risc mare de iluzionare și de visare, de aceea ar fi de preferat să se ferească de flirturi și idile. Pot deveni prea lăudăroși și asta nu-i va pune într-o lumină bună în fața unui potențial partener. Din punct de vedere financiar, tentația de a cheltui pe lucruri inutile este mare. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să înceapă să resimtă o nevoie mai mare de interiorizare, mai ales când Marte va intra în Scorpion. Pot fi mai agitați în weekend, mai stresați și frământați de gânduri, de situații din trecut. În plus, Venus este în zodia lor și pot avea parte de stări emoționale confuze, pot fi nesiguri pe sentimentele lor și dacă sunt singuri ar fi de preferat să evite noile povești amoroase. În schimb, în cuplu este o perioadă bună pentru comunicare și clarificări, pentru a vedea ce oferă ei în raport cu partenerul și a pune lucrurile în balanță.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn pot profita de finalul de tranzit al lui Marte prin sectorul carierei pentru a se afirma și a afce ceea ce aveau în plan pentru atingerea unor obiective. Ulterior, pentru nativi poate începe o perioadă mai intensă dacă au proiecte în care sunt implicați sau o perioadă bună pentru a-și face planuri de viitor. Financiar, este o perioadă bună pentru a-și crește veniturile, iar în plan sentimental pot fi tentați să reia o poveste de dragoste cu cineva din trecut sau pot fi tentați să intre în relații ascunse.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă parte de o săptămână intensă din punct de vedere profesional, mai ales spre finele sale. Pot deveni mai vizibili, fie că își doresc, fie că nu și pot avea parte de unele tensiuni cu superiorii. Cei care au proiecte personale sau de grup se pot bucura de șanse de creștere, pot face progrese în zona de online, se pot bucura de popularitate și pot să-și lărgească anturajul. Totodată, sunt de evitat flirturile între prieteni sau online și cheltuielile în plus, pe lucruri nefolositoare. Nativii ar trebui să profite de weekend și să se relaxeze mai mult, să se odihnească.

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de nemulțumiri financiare în perioada aceasta, dat fiind că Marte își încheie tranzitul prin acest sector și mulți nativi se pot simți forțați de un context să acționeze, să ia o decizie privind banii lor sau ai partenerului sau bunurile materiale comune cu alții. Ulterior, cu Marte în Scorpion, alături de Soare, zona de principii și convingeri de viață poate deveni un punct de interes pentru nativi și își pot schimba multe obiective și viziuni. Profesional, poate fi o perioadă mai neclară, mai confuză, însă nativii vor reuși să se redreseze și să primească ajutor sau să vadă care este calea cea mai bună de ieșire la lumină. Este o perioadă bună să se detașeze de trecut și să renunțe la situații toxice, la oameni nocivi și la stări anxioase, să se vindece și să se reconstruiască, renunțând la ceea ce au fost până acum și nu i-a lăsat să evolueze.

Parteneri
Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E alertă: a fost preluată de o
Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a rămas fără cuvinte când a văzut – VIDEO
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este...
O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Localnicii sunt ȘOCAȚI! Imaginile au făcut înconjurul lumii – FOTO
O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această...
Fetiță de 8 ani din Grecia, ”moarte lentă și dureroasă” după ce a fost strivită de poarta metalică a unei fabrici. Martorii au rămas nepăsători
Fetiță de 8 ani din Grecia, ”moarte lentă și dureroasă” după ce a fost strivită...
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
Este absolut obligatoriu pentru toată România! Un medic a spus exact ce trebuie să facă românii
Este absolut obligatoriu pentru toată România! Un medic a spus exact ce trebuie să facă...
Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi
Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să...
TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari
TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari
Tronul lui Erdogan se clatină. După mult timp preşedintele Turciei pare să aibă un adversar puternic
Tronul lui Erdogan se clatină. După mult timp preşedintele Turciei pare să aibă un adversar...
Reacția lui Bahmu' după ce copilul cel mare i-a spus că vrea să se vaccineze
Reacția lui Bahmu' după ce copilul cel mare i-a spus că vrea să se vaccineze
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a mort!”
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a...
Scumpiri URIAȘE pentru români! A fost făcut anunțul oficial: Majorări de 80%
Scumpiri URIAȘE pentru români! A fost făcut anunțul oficial: Majorări de 80%
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la care a recurs e incredibilă
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la...
Ea e femeia pe care a refuzat-o Nuțu Cămătaru: „M-a invitat la ea! Nu mint, îmi asum tot ce spun
Ea e femeia pe care a refuzat-o Nuțu Cămătaru: „M-a invitat la ea! Nu mint,...
Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae?
Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae?
Loteria Vaccinării. Vezi AICI dacă te afli printre câştigătorii premiului de 100.000 de lei de la a zecea extragere
Loteria Vaccinării. Vezi AICI dacă te afli printre câştigătorii premiului de 100.000 de lei de...
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu respectă noile reguli
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu...
Frații Sterp l-au condus pe ultimul drum. Imagini cu fiori de la groapa lui
Frații Sterp l-au condus pe ultimul drum. Imagini cu fiori de la groapa lui
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
De ce a murit, de fapt, Ion Șmecheru'! Adevărata cauză a decesului
De ce a murit, de fapt, Ion Șmecheru'! Adevărata cauză a decesului
Un site pentru adulți anunță că va oferi conținutul „premium”, pe gratis
Un site pentru adulți anunță că va oferi conținutul „premium”, pe gratis
Horoscop rune 6-12 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici:
Horoscop rune 6-12 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: "Taurul are o săptămână de fertilitate şi...