Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018. Racii pot pierde acte

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018. Racii pot pierde acte

De: Cancan 24/05/2018 | 19:30
Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018. Racii pot pierde acte
Horoscopul săptămânal 28 mai - 3 iunie 2018 spune că nativii zodiei Rac ar putea să piardă acte

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 28 mai – 3 iunie 2018 se numără și cea a nativilor din zodia Taur, care vor fi nevoiți să reziste la stres și la emoții și să aibă nervii tari.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 mai – 3 iunie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop săptămânal Berbec: 28 mai – 3 iunie 2018

Este o săptămână excelentă pentru studiu, pentru a te informa, a citi sau a participa la niște cursuri care să te ajute profesional sau personal pe o perioadă mai lungă de timp. Totodată, dacă apare oportunitatea unei deplasări în altă localitate, dă-i curs fără să eziți, deoarece vei avea ocazia de a socializa și de a cunoaște persoane cu totul noi, dar foarte interesante!

Horoscop săptămânal Taur: 28 mai – 3 iunie 2018

Săptămâna în curs se arată pozitivă pentru orice fel de negociere la nivel financiar – poate îți dorești un salariu mai bun, poate trebuie să semnezi un contract sau poate poți obține niște bani pe munca pe care ai depus-o până acum la nivel individual! Oricum ar fi, menține-ți punctul de vedere și ștacheta cât mai sus, ai de partea ta toate șansele de reușită!

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 mai – 3 iunie 2018

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, guvernatoarea semnului tău, îți străbate zodia, semn că în această perioadă ești în elementul tău – extrovertit, sociabil, gata de a intra în vorbă, extrem de curios! Dacă ai de susținut un examen, de negociat un contract, de luat cuvântul, de scris sau de vorbit în public, energia acestuia te susține pentru a da tot ceea ce ai mai bun!

Horoscop săptămânal Rac: 28 mai – 3 iunie 2018

Fii cu băgare de seamă în această săptămână la pierderea unor documente sau la deteriorarea lor, la gradul de legalitate în care se află sau la data la care trebuie reînnoite. Este posibil să întâmpini unele dificultăți. În plan personal, poți fi pus în fața unor adevăruri, a unor secrete sau a unor informații ce ți-au fost ascunse! Va trebui să iei unele decizii, dar nu te grăbi, ci analizează totul foarte bine!

Horoscop săptămânal Leu: 28 mai – 3 iunie 2018

Planul social și al prietenilor te preocupă foarte mult în aceste zile, mai ales dacă trebuie să și participi la un eveniment important! Alege cea mai bună ținută, simte-te bine și beneficiază la maxim de oamenii pe care îi ai lângă tine. Din vorbă în vorbă, s-ar putea să primești informații importante, sfaturi sau să înveți din experiența de viață ce îți este împărtășită.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 mai – 3 iunie 2018

Mercur, planeta ce te guvernează, activează casa carierei, a statutului și a ascensiunii profesionale. Așadar, concentrează-te pe acest domeniu de viață, ai putea avea parte de unele beneficii sau reușite. Valorifică-ți munca la maxim și nu ezita să ceri ceea ce ți se cuvine! Fii cu băgare de seamă la cheltuielile inutile, care ar putea să te dezechilibreze la nivel financiar!

Horoscop săptămânal Balanță: 28 mai – 3 iunie 2018

Începând cu această săptămână, ai putea să planifici în cele mai mici detalii o vacanță pe care intenționezi să o faci mai târziu! Pentru a avea cea mai reușită călătorie, află despre experiența oamenilor care au mai fost acolo, interesează-te de cele mai bune oferte sau itinerarii, care sunt cele mai atractive puncte turistice, care sunt tradițiile sau normele pe care trebuie să le respecți!

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 mai – 3 iunie 2018

Domeniul financiar este preocuparea ta numărul unu în această perioadă, când ai putea afla cele mai bune ponturi pentru a câștiga. Urmează ceea ce îți dictează instinctul, dar ia în seamă și recomandările ce vin către tine de la profesioniști! În plan personal, fii cu băgare de seamă la sănătate, la felul în care ai grijă de corpul tău și la modul în care îl soliciți!

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 mai – 3 iunie 2018

Începe o perioadă interesantă la nivel relațional, în care ai șansa de a comunica mult mai deschis și mai sincer cu partenerul de viață! Este indicat să puneți cărțile pe masă, să nu vă ascundeți după deget, să înfruntați realitatea așa cum este ea de fapt și să luați cele mai obiective decizii. Este momentul de a lămuri, lucruri și de a face un mare pas înainte pe curat!

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 mai – 3 iunie 2018

În această săptămână indicația principală pentru tine vizează locul de muncă. Este o perioadă propice în care să discuți mai mult cu colegii sau cu subalternii, în care să le înțelegi mai bine comportamentul și în care să ajungeți la un acord mult mai palpabil și mai concret! Deschide-te și tu și vorbește despre ceea ce ai pe suflet, va fi ca o eliberare!

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 mai – 3 iunie 2018

Vorbele de iubire, romantismul, flirtul, deciziile în cuplu sau mărturisirile sunt cuvintele ce îți caracterizează această săptămână! Așadar, lasă-te purtat de experiența prin care treci pentru a avea un rezultat cât mai pozitiv. Totodată, ești foarte creativ, îți trec prin cap multe idei ingenioase, ai inspirație sau afli foarte multe lucruri utile și de pus în practică imediat!

Horoscop săptămânal Pești: 28 mai – 3 iunie 2018

În această săptămână ai ocazia de a lămuri o situație familială care trenează de mai mult timp. Discută obiectiv cu fiecare persoană implicată în parte și încearcă să fii cât mai corect! Cu această ocazie ai putea afla și unele secrete sau informații pe care nu le dețineai și, ca atare, să ți se schimbe brusc o părere sau să înțelegi mai bine unele evenimente din trecut!

Citește și Horoscopul lunii mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au explicat ce s-a întâmplat în corpul actorului
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Leguma ieftină, gustoasă și care conține multe vitamine pe care o găsești în toate magazinele. Mihaela Bilic o recomandă, o poți mânca în loc de carne
Leguma ieftină, gustoasă și care conține multe vitamine pe care o găsești în toate magazinele....
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii...
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat...
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
Iulia Albu, prima reacție după ce Mihai Albu a anunțat că a fost diagnosticat cu CANCER
Iulia Albu, prima reacție după ce Mihai Albu a anunțat că a fost diagnosticat cu...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de lei
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de...
×