Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie 2022. Berbecii deschid un nou capitol

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie 2022. Berbecii deschid un nou capitol

De: Madalina Manole 26/03/2022 | 13:43
Horoscop săptămânal 28 martie - 3 aprilie 2022. Berbecii deschid un nou capitol

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 martie – 3 aprilie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 28 martie – 3 aprilie 2022 se numără și cea a Berbecilor care deschid un nou capitol în viața lor.

În săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022 se va resimți din plin intrarea lui Mercur în zodia Berbec, iar mintea noastră va funcționa cu motoarele turate la maxim. În plus, Mercur va forma și o conjuncție cu Soarele, pe data de 3 aprilie, moment de maximă curiozitate și agitație mentală, în care vom pune întrebări și vom avea idei strălucite.

Previziuni complete pentru săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

Încă din prima zi a săptămânii, Venus din zodia Vărsător va forma conjuncție cu Saturn, aspect care va aduce înțelepciune și maturizare în relații, dar și în modul de administrare a finanțelor. Se pot consolida relațiile bazate pe încredere și se pot rupe relațiile care nu au viitor comun. Pe data de 1 aprilie avem Lună Nouă în Berbec, prima lunație din noul an astrologic început odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbec. Astfel, ne vom putea seta noi intenții și ne vom stabili noi obiective de viitor. Dat fiind că este în conjuncție cu Mercur și Chiron, asteroidul rănii și vindecării, s-ar putea ca o serie de vulnerabilități să se manifeste acum cu scopul de a le trata.

În weekend, începând de sâmbătă seara și până în dimineața zilei de 5 aprilie, vom avea parte de Nunta Cosmică, un eveniment astrologic care semnifică faptul că Soarele este în Berbec și Luna în Taur, adică în pozițiile lor de exaltare. Contextul ne susține să ne materializăm dorințele, așa că vă sfătuiesc să gândiți pozitiv.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 28 martie – 3 aprilie 2022

Grație intrării lui Mercur în zodia lor, Berbecii vor deveni mai comunicativi și se vor exprima mai ușor și cu mai multă încredere în ei înșiși. În plus, vor avea idei ingenioase și vor fi motivați să le dea formă. Pe de altă parte, pot avea senzația că s-au răcit unele relații de prietenie sa chiar sentimentale și pot alege să le consolideze sau să le încheie. Se implică mai mult și mai responsabil în zona de online sau într-un proiect pe care vor să-l ducă la succces. Luna Nouă îi stimulează să se concentreze mai mult pe propria lor persoană și să ia decizii importante în plan personal.

Horoscop săptămânal Taur: 28 martie – 3 aprilie 2022

Taurii nu se vor simți chiar în apele lor. S-ar putea ca săptămâna aceasta să spună tot ce au pe suflet fără să se mai gândească la ceea ce zic alții. Nativii au puterea de a se detașa de oamenii care le-au adus suferință și de a se ierta pentru deciziile greșite pe care le-au luat. Pot scăpa inclusiv de niște temeri financiare. Profesional, pot fi mai răzvrătiți împotriva autorităților din viața lor. De preferat ar fi să nu-și asume responsabilități mai mari decât pot duce.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 martie – 3 aprilie 2022

Gemenii își reactivează viața socială. Pot cunoaște persoane noi, pot veni în viața lor oameni care să-i încurajeze și pot avea mai multă încredere în ei înșiși. Își vor face planuri de viitor îndrăznețe. Pe de altă parte, pot avea conștientizări importante legate de relația lor și vor ști ce să facă pe mai departe. Nu este o perioadă bună pentru călătorii, iar dacă totuși le fac, s-ar putea să aibă parte de experiențe care să le schimbe niște principii de viață. Poate chiar cunosc o persoană care să le schimbe orizontul.

Horoscop săptămânal Rac: 28 martie – 3 aprilie 2022

Racii intră într-o nouă etapă profesională și au șanse mari să-și atingă un obiectiv. Au idei despre cum să se facă remarcați profesional, dar și idei despre cum să devină mai vizibili. Pe de altă parte, pot avea parte de nemulțumiri în relația cu partenerul de viață, cel mai probabil de natură financiară sau intimă. Dacă oferă prea multe resurse personale și nu primesc înapoi același lucru, s-ar putea gândi să pună punct. Și în afaceri și colaborări devin mai radicali și deloc dispuși comptomisului.

Horoscop săptămânal Leu: 28 martie – 3 aprilie 2022

Săptămâna aceasta, Leii vor fi mai curioși și mai dornici să afle lucruri noi, să descopere noi domenii, locuri sau persoane. Unii nativi pot începe un curs, pot pleca într-o călătorie sau pot rezolva chestiuni birocratice. Este un moment bun să-și analizeze principiile și convingerile și să vadă cu ce merg mai departe. În cuplu și relațiile profesionale pot observa o realitate a celeilalte persoane, ceva care nu le place și îi nemulțumește, aspect care îi poate îndemna să ia o decizie legată de statutul relației respective.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 martie – 3 aprilie 2022

Fecioarele se preocupă de atragerea abundenței financiare în viața lor. Pot avea o intuiție aparte în legătură cu niște investiții sau în legătură cu modul în care-și administrează resursele. Totuși, la locul de muncă nu sunt foarte încântate de ceea ce se petrece. Nativii pot fi nemulțumiți de faptul că muncesc prea mult și câștigă prea puțin sau de faptul că se suprasolicită pentru ceva ce nu le place. Comunicarea cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali poate fi mai dificilă și asta pentru că nativii pot simți că depind prea mult de ceilalți.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 martie – 3 aprilie 2022

Balanțele au parte de o săptămână mai bună decât precedenta. Pot purta discuții importante în cuplu, pot lămuri neînțelegeri și pot face negocieri. Cum Luna Nouă se petrece în acest sector, o nouă etapă în relații poate lua naștere acum. Totuși, conjuncția Venus-Saturn le ajută să realizeze că nimic nu le iese fără maturitate și seriozitate. Dacă se simt nefericite, neiubite și neapreciate, cel mai probabil este din vina lor și nu a altora.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 martie – 3 aprilie 2022

Pentru Scorpioni nu este chiar cea mai bună perioadă. Nativii pot trece printr-o stare emoțională apăsătoare prilejuită de un context legat de familie, de casă sau de partener. În plus, la locul de muncă este multă agitație, schimbări, cerințe mari și toate acestea pot determina nativii să înceapă să facă schimbări de program, în stilul de viață, în rutina zilnică, în dietă. Nu este exclus ca unii nativi chiar să se apuce de sport.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 martie – 3 aprilie 2022

Săgetătorii își exprimă mai ușor afecțiunea și sentimentele în această perioadă și pot chiar flirta mai mult ca de obicei, însă totul trebuie să facă cu înțelepciune. Sunt sfătuiți să aibă grijă pentru că pot fi mult prea sinceri și direcți și pot spune un adevăr fără să realizeze repercusiunile. Luna Nouă le poate aduce o nouă poveste de dragoste sau mai mult interes pentru a-și găsi fericirea, poate un nou hobby.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 martie – 3 aprilie 2022

Capricornii sunt preocupați de latura financiară și pot face unele investiții înțelepte. Totuși, sunt sfătuiți să fie responsabili în administrarea finanțelor. Pot fi tentați să cheltuie de dragul copiilor, de dragul persoanei iubite sau pentru a cuceri și impresiona pe cineva. Pot profita de această săptămână, mai ales de weekend, pentru a discuta chestiuni importante cu familia, chiar legate de bunuri patrimoniale sau de momente delicate din trecut. Cresc preocupările legate de casă și activități gospodărești.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 martie – 3 aprilie 2022

Vărsătorii au parte de conjuncția Venus-Saturn în zodia lor și acest aspect îi poate face mai blânzi, mai îngăduitori, dar și mai dispuși să se îndepărteze de tot ce le face rău și nu-i face fericiți. În plus, și tranzitul lui Mercur le aduce idei mai clare despre ce vor să schimbe în viața lor și îi susține să-și exprime punctul de vedere. Luna Nouă le aduce noi viziuni, decizii noi și pot pune bazele unor negocieri îndrăznețe.

Horoscop săptămânal Pești: 28 martie – 3 aprilie 2022

Peștii reușesc să se detașeze cu multă înțelepciune de trecut. Este o perioadă bună să depășească o frică de schimbare pe care o cultivă de ceva vreme încoace. De asemenea, își pot conștientiza niște temeri financiare și pot avea idei curajoase despre cum să-și crească veniturile. Pot primi sfaturi și ponturi de la alții în acest sens. Totuși, de preferat ar fi să nu se arunce în cheltuieli prea mari și să nu ia decizii în grabă care să-i coste scump.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Aceasta este cea mai veche companie din lume. Funcționează de aproape 1500 de ani
Aceasta este cea mai veche companie din lume. Funcționează de aproape 1500 de ani
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy:
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...