Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 13 aprilie 2021. Nunta Cosmică va influența toate zodiile

Horoscop zilnic 13 aprilie 2021. Nunta Cosmică va influența toate zodiile

De: Madalina Manole 13/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 13 aprilie 2021. Nunta Cosmică va influența toate zodiile

Horoscopul zilei de 13 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Astăzi are loc Nunta Cosmică, un fenomeni astrologic acre va influența toate zodiile, însă cu precădere îl vor simți nativii Berbec, Taur, Rac și Leu.

Astăzi și mâine are loc Nunta Cosmică, un eveniment astrologic care marchează perioada în care Soarele și Luna se găsesc în pozițiile lor de exaltare, deci energiile lor sunt puternice. Astfel, Soarele se află în zodia Berbec, iar Luna în semnul Taur și este o perioadă de care putem profita la maxim pentru a ne seta obiective noi, pentru a demara proiecte noi, dar mai ales pentru a transmite gânduri pozitive și dorințe în Univers.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în semnul Berbec se preocupă mai mult decât de obicei de situația lor financiară. Nativii au nevoie să știe că finanțele lor sunt la adăpost și nu vor sta degeaba, ci vor încerca să-și limiteze unele cheltuieli. Ar trebui să fie atenți la plățile pe care le au de făcut pentru a nu avea surprize, mai ales că situații neașteptate pot să apară acum și cel mai probabil îi vor face pe nativi să scoată niște bani din buzunar. Pentru că Soarele din zodia lor participă la Nunta Cosmică, nativii sunt sfătuiți să-și seteze obiective financiare de viitor și să le pună în practică, mai ales că pot atrage abundența în viața lor acum.

Horoscop Taur

Taurii se bucură astăzi de tranzitul Lunii prin zodia lor care, împreună cu Soarele din Berbec, formează Nunta Cosmică. Nativii se pot aștepta la o infuzie de energie, de bucurie, la o stare de spirit bună și își pot acorda toată atenția cuvenită pentru că astăzi este o zi importantă pentru ei. Se pot preocupa de imaginea lor mai mult, pot să ierte mai ușor pe cineva și să se vindece de ceea ce-i doare, transmițând gânduri pozitive în Univers.

Horoscop Gemeni

Nativii Gemeni s-ar putea simți mai obosiți astăzi dacă nu-și canalizează corespunzător energia, mai ales că planeta acțiunii, Marte, care se află în zodia lor este în aspecte cu Soarele, de asemenea, o planetă a energiei, deci pot fi infuzați cu un entuziasm ieșit din comun și cu o poftă de a pune lucrurile în mișcare. În cazul în care se simt extenuați la final de zi, tot ce trebuie să facă este să gândească pozitiv pentru că se bucură de multă putere interioară acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și asculte cu încredere intuiția.

Horoscop Rac

Pentru Raci ziua de astăzi aduce o mai mare nevoie de a interacționa cu prietenii. Nativii sunt preocupați de cei apropiați și au ocazia să vorbească chiar și cu persoane cu care nu s-au mai întâlnit de multă vreme. Pot apărea și surprize plăcute din partea prietenilor. În plan profesional, s-ar putea să resimtă o nemulțumire vizavi de un proiect în care sunt implicați, însă grație Lunii, guvernatoarea lor, aflată în Nunta Cosmică, orice provocare va fi trecută cu brio.

Horoscop Leu

Nativii din semnul Leu au parte de tranzitul Lunii prin sectorul carierei și nativii ar trebui să profite de contextul astrologic al Nunții Cosmice pentru a-și seta obiective profesionale pe termen lung. Este posibil să aibă parte de surprize ce țin de imaginea lor, de funcția și responsabilitățile pe care le au, însă dat fiind că Soarele, guvernatorul lor, este într-o poziție atât de puternică și ei vor avea puterea să le facvă față.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt foarte serioși, sobri în pozițiile adoptate în cadrul unor confruntări de opinie sau dezbateri. Nativii își analizează cu mare responsabilitate nu doar cuvintele, ci și convingerile și principiile pe baza cărora funcționează. Posibile surprize din străinătate sau vești bune despre un curs, o diplomă, un seminar, în cazul celor care-și doresc să învețe ceva nou.

Horoscop Balanță

Balanțele se preocupă de o situație ce vizează bunurile materiale, creditele, împrumuturile, banii deținuți împreună cu alții, însă astăzi cel mai probabil nu vor rezolva totul așa cum își doresc. Poate fi vorba de acte, procese, litigii în cazul unora și de răscumpărări sau recuperarea unor drepturi financiare în cazul altora. Posibile surprize legate de plățile pe care le au de făcut, de aceea horoscopul zilei îi sfătuiește să fie la zi cu taxele, impozitele, facturile.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură de momente plăcute, liniștite și armonioase în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale. Pot apărea unele surprize, dar acestea vor fi plăcute. Cei care sunt singuri ar putea să se folosească de această perioadă de Nuntă Cosmică pentru a atrage partenerul ideal sau pentru a reflecta în mod pozitiv și optimist asupra tiparului partenerial pe care-l au.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător resimt din plin nevoia de odihnă, de liniște și de relaxare. Nativii s-ar putea să muncească mai mult astăzi și asta pentru că sunt mai eficienți ca niciodată la locul de muncă și își doresc să rezolve toate sarcinile cât mai repede. Este o zi bună să-și analizeze nevoile zilnice, rutina zilnică și să vadă de îmbunătățiri pot aduce. Posibile surprize neașteptate la locul de muncă, poate chiar din partea colegilor.

Horoscop Capricorn

Cei născuți sub semnul Capricornulu au o stare de spirit mult mai bună, sunt mai dornici de relaxare saua ctivități distractive care să-i binedispună. Natii resimt din plin dorința de a face ceva diferit în viața lor sentimentală și își pot surprinde persoana iubită, însă și e, la rândul lor, pot fi plăcut surprinși. Relația cu copiii este una bună și pot profita pentru a petrece mai mult timp cu aceștia.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se bucură mai mult de familie, de discuții cu cei dragi, de timpul perecut împreună, iar activitățile casnice nu li se vor părea deloc obositoare, ci mai degrabă îi bucură. Posibil ca nativii să facă mici reorganizări în casă pentru a spori confortul sau să aibă parte de surprize plăcute din partea celor dragi. Starea emoțională este bună și sunt veseli, binedispuși.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți de contextul astrologic al momentului care implică și Nunta Cosmică să fie atenți la mesajele care ajung la ei, la ceea ce le transmit ceilalți. Pot avea idei neașteptat de bune, dialoguri surprinzătoare și pot primi vești inedite. Horoscopul zilei de 13 aprilie le cere să ceară sfatul persoanelor avizate acolo unde simt că nu se descurcă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Codul Rutier. Este interzis total. Nu montați așa ceva pe mașină
Codul Rutier. Este interzis total. Nu montați așa ceva pe mașină
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...