Acasă » Trending » Horoscop zilnic 2 septembrie 2021. Fecioarele trebuie să fie prudente în toate acțiunile

Horoscop zilnic 2 septembrie 2021. Fecioarele trebuie să fie prudente în toate acțiunile

De: Madalina Manole 02/09/2021 | 07:11
Horoscop zilnic 2 septembrie 2021. Fecioarele trebuie să fie prudente în toate acțiunile
Zodia Fecioară. Sursă foto: Pixabay

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară trebuie să aibă grijă la modul în care acționează astăzi.

Astăzi trebuie să fim atenți la acțiunile noastre și să evităm să luăm decizii care se transformă în fapte concrete pentru că ne aflăm sub influența unei opoziții care aduce multă confuzie și neatenție. Este vorba de opoziția dintre planeta responsabilă cu acțiunile noastre, Marte, din zodia Fecioară și planeta iluziilor, Neptun retrograd din Pești.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie destul de confuzi astăzi în acțiuni, mai mult ca oricine, dat fiind că Marte le este guvernator, de aceea nativii trtebuie să aibă grijă la fiecare pas pe care-l fac, atât la propriu, cât și la figurat. La locul de muncă își vor desfășura activitățile mai greu și s-ar putea să le lipsească puterea de concentrare. Horoscopul de azi le cere mai multă odihnă și dacă se simt obosiți să apeleze la terapii naturiste pentru că vor funcționa foarte bine.

Horoscop Taur

Taurii trebuie să aibă mai multă grijă la tot ce ține de viața sentimentală pentru că au tendința de a visa cu ochii deschiși și pot idealiza un partener sau un posibil partener. De evitat atracțiile față de persoane din anturaj. Totodată, nu este exclus să fie dezamăgiți de prieteni, de cunoștințe și ar trebui să evite flirturile online deocamdată. Cei care sunt părinți pot fi mai atenți la activitățile copiilor sau la cele pe care le desfășoară împreună cu aceștia.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea simți nesiguri pe ei și pot vedea destul de neclar direcția de viitor pe care vor să se îndrepte de acum înainte, fie că este vorba de viața personală, fie de cea profesională. Pot dezvolta destul de mult diferite temeri pe care până acum le-au ținut ascunse. În familie pot să apară neînțelegeri și horoscopul zilei le cere mai multă atenție la activitățile pe care le desfășoară în gospodărie.

Horoscop Rac

Racii au parte de această opoziție pe o axă a comunicării, așa că trebuie să fie atenți la modul în care discută cu cei din jur. Pot spune ce nu trtebuie sau pot transmite mesaje greșite și ei, la rândul lor, pot interpreta eronat ceea ce alții le trasmit. Nu este momentul să ia decizii importante, să semneze acte sau să facă negocieri. Atenție mai multă la deplasări și la cuvintele altora care pot fi înșelătoare.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu ar face bine să evite cheltuielile astăzi pentru că există riscul să fie păcăliți de oferte false și reduceri mincinoase și pot plăti pe un produs mai mult decât face sau pot cumpăra lucruri inutile. Este de preferat să lase deoparte acțiunile financiare pentru că se pot înșela destul de ușor și pot pierde bani.

Horoscop Fecioară

Fecioarele resimt din plin opoziția dat fiind că Marte este în zodia lor, așa că trebuie să aibă mai multă grijă la acțiunile pe care le întreprind pentru că neatenția este mare. De asemenea, s-ar putea să fie foarte ușor confuzați de cei din jur, să dezvolte suspiciuni cu privire la partenerul de viață sau să nu aibă încredere în partenerii de afaceri, în colaboratori. Horoscopul de azi le atrage atenția că pot fi mințiți și manipulați destul de ușor.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să vadă destul de în ceață o relație în care se află, dat fiind cvă Marte este guvernatorul acestui sector. Nativii se pot simți mințiți, trădați, înșelați, însă există și reversul medaliei și pot avea tendința de a intra ei înșiși în relații ascunse. Pe de altă parte, la locul de muncă situația poate fi neclară sau nu se simt în siguranță sau este prea mult haos și îi dezechilibrează.

Horoscop Scorpion

Cum Marte le este guvernator, și Scorpionii trebuie să aibă grijă la acțiunile pe care le întreprind astăzi, mai ales că totul poate părea în ceață în jurul lor, poate părea un haos viața lor, chiar dacă nu este nici pe departe așa. De asemenea, o relație sentimentală este neclară sau nativii nu sunt siguri pe sentimentele lor și dezvoltă neîncrederi față de partener.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să treacă prin stări emoționale greu de digerat și de înțeles și să fie mai confuzi cu privire la o relație sentimentală, însă nu este momentul să ia decizii radicale, ci mai degrabă să trăiască romantic ceea ce simt acum. Pe de altă parte, azi trebuie să aibă grijă la acțiunile pe care le întreprind la locul de muncă și să evite radicalismul în tot ce ține de cariera lor. Horoscopul zilei le atrage atenția că modul de acțiune imprudent le poate afecta imaginea.

Horoscop Capricorn

Capricornii resimt opoziția de astăzi pe axa comunicării și s-ar putea să nu reușească să se înțeleagă deloc cu cei din jur, ca și cum fiecare vorbește limba lui. Nu este momentul să facă acte de justețe și corectitudine, să fie „mai catolici decât Papa” și nici să ia decizii radicale sau să semneze acte, documente și să facă negocieri. O decizie juridică venită astăzi ar trebui contestată.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie foarte atenți la acțiunile care vizează banii, mai ales dacă sunt banii altora sau au în administrare un buget comun cu cineva. Nu este o zi bună să facă cheltuieli majore pentru că pot fi păcăliți ușor și pot cumpăra obiecte inutile sau la un preț mai mare decât cel real. De asemenea, trebuie evitate investițiile și împrumuturile, fie că dau bani, fie că iau bani. În schimb, opoziția poate fi farte bună pentru nativii care vor să reaprindă pasiunea în cuplu.

Horoscop Pești

Peștii sunt și ei direct impactați de această opoziție, dat fiind că Neptun le este guvernator și se află în zodia lor. Nativii s-ar putea să-i inducă în eroare pe cei din jur foarte ușor, să fie nesiguri în acțiuni și să se răzgândească „cât ar zice… pește”. Pot fi mai agitați, mai neliniștiți și nesiguri pe ei și s-ar putea ca din cauza asta să devină suspicioși cu partenerul de viață. Horoscopul de azi le cere prudență în relațiile profesionale pentru că există riscul să păcălească sau să fie păcăliți.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...