Home » Horoscop » Horoscop zilnic 26 iunie 2021. Neptun retrograd în zodia Pești

Horoscop zilnic 26 iunie 2021. Neptun retrograd în zodia Pești

De: Madalina Manole 26/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 26 iunie 2021. Neptun retrograd în zodia Pești

Horoscopul zilei de 26 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești au parte de retrogradarea lui Neptun, guvernatorul lor, chiar în zodia lor.

Neptun, planeta visării, a iluziilor și imaginației, a confuziei, dar și a intuiției și a spiritualității, își începe de astăzi mersul retrograd prin zodia Pești, zodie pe care o guvernează și în care se află în perioada 2012 – 2026. Neptun va fi retrograd până pe 2 decembrie 2021, perioadă în care ne va întoarce foarte mult atenția către interiorul nostru, către zona spirituală a vieții. Cu Neptun retrograd în Pești putem să privim în adâncurile ființei noastre și să resimțim nevoia de reconectare cu noi înșine. De data aceasta, aspirațiile sufletului sunt cele care trebuie reevaluate. Totodată, această retrogradare ne ajută să privim realitatea diferit, ni se ridică un văl de pe ochi și astfel putem fi iluminați în maniere mai puțin raționale. Putem avea revelații, putem primi răspunsuri pe căi neobișnuite și putem avea conștientizări valoroase, mai ales până pe data de 28 iulie, cât și Marele Benefic, Jupiter, va fi retrograd în Pești.

Pe de altă parte, Neptun retrograd în Pești poate veni și cu deziluzii, decepții și vise năruite. În plus, pe data de 5 iulie, Neptun retrograd va reface pentru a treia oară careul cu planeta comunicării, Mercur, din zodia Gemeni, iar aspectul poate aduce îndoială, neîncredere, confuzie și erori de raționament sau de interpretare a unor mesaje. Practic, latura rațională va intra în conflict cu latura mistică. Neptun retrograd în Pești va fi resimțit mai puternic de către nativii care sunt născuți în partea a doua a unei zodii sau au ascendentul sau Luna în astrograma natală între gradele 15–25.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot profita de retrogradarea lui Neptun pentru a se reconecta la latura spirituală și astfel pot avea puterea de a face pace cu trecutul și de a-l depăși. Totodată, au posibilitatea să găsească un echilibru între lumea interioară și cea exterioară, să-și redescopere motivația și inspirația. Partea cu minus poate veni din faptul că nativii pot dezvolta îndoieli sau pot avea o viziune distorsionată asupra idealurilor lor, pot fi confuzi în privința motivației interioare.

Horoscop Taur

Cu Neptun retrograd în Pești, Taurii au șansa să descopere dacă planurile lor de viitor sunt aceleași cu cele mai profunde aspirații interioare și astfel să și le readapteze conform cu idealurile lor. Totodată, este o perioadă bună să reflecteze la viața socială, la prieteni și să vadă care sunt persoanele cu care împărtășesc aceleași valori morale și sufletești. Inclusiv anumite asocieri profesionale vor intra în atenția nativilor. Sunt cazuri în care Taurii vor fi confuzi cu privire la unele relații de prietenie și pot percepe eronat unele mesaje care vin din partea celor din anturaj.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de retrogradarea lui Neptun în sectorul carierei, iar aspectul este precum o sabie cu două tăișuri, mai ales cu Neptun retrograd face careu cu Mercur, guvernatorul lor, aflat în zodia lor. Astfel, pe de o parte, nativii pot să-și conștientizeze care este direcția profesională pe care vor să intre de acum înainte, care sunt cu adevărat aspirațiile lor, idealurile lor, inclusiv fiind vorba de idealuri personale, iar pe de altă parte poate fi vorba de multă neclaritate privind cariera și direcția de viitor. Pot avea parte de situații care să-i ghideze către vocația lor sau către cele mai bune strategii de atingere a obiectivelor. Horoscopul zilei îi sfătuiește ca în toată această perioadă să fie atenți ca ambițiile lor să aibă și o bază reală. Astfel, nu vor suferi deziluzii. Totodată, să evite superficialitateta pentru că le poate aduce probleme de imagine și nu numai.

Horoscop Rac

Nativii Rac au ocazia să-și scaneze în profunzime credințele, convingerile și filozofiile de viață pe baza cărora funcționează. Crezurile lor personale devin importante și mai puțin ceea ce le insuflă sau le-au insuflat alții, motiv pentru care se pot debarasa de prejudecăți și principii limitative. Cei care-și doresc evoluție, creștere personală pot ajunge mai ușor la zona spirituală și chiar pot întâlni ghizi spirituali, fie persoane, fie cărți, fie noi domenii ezoterice. Posibile drame de conștiință cu care se vor confrunta în acest răstimp, iar călătoriile în lumea interioară vor prima față de cele clasice. Desigur, pot pleca în călătorii de cunoaștere, călătorii de înalțare spirituală.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți ca în toată această perioadă de retrogradare a lui Neptun să nu se avânte în credite, investiții, zone financiare necunoscute sau cu potențial de risc, dar nici în aventuri amoroase dubioase, secrete sau bazate pe alte interese. Poate fi o perioadă în care partea mai puțin văzută a lumii să li se pare interesantă și să facă explorări în acest sens. Misticismul, ezoterismul, ocultismul pot fi domenii de atracție pentru unii nativi și folosite corespunzător vor pune bazele evoluției lor spirituale. Starea emoțională poate fi mai apăsătoare, starea interioară pote fi confuză. În cuplu poate fi nevoie de o redresare a vieții intime și o reanaliză a modului în care se administrează finanțele comune.

Horoscop Fecioară

Neptun va retrograda chiar în sectorul relațiilor, iar pentru Fecioare poate aduce o doză destul de mare de confuzie, iluzionare și nedumerire în ceea ce privește interacțiunea cu ceilalți, fie că este vorba de partener de viață sau parteneri profesionali. În cuplu pot să vadă lucrurile total diferit decât până acum, se pot îndoi de partener sau îl pot idealiza. Își pot schimba părerea despre anumite relații, colaborări, contracte. Sunt relații care se dizolovă de la sine și relații noi care pot fi înșelătoare, deci este nevoie de o doză mai mare de atenție pentru a nu face greșeli. Horoscopul de azi le atrage atenția că în perioada cu Neptun retrograd partenerul de viață se poate victimiza prea mult sau nativii sunt tentați să intre în relații cu persoane care victimizează prea mult.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Neptun în sectorul muncii și al sănătății. Deși implicațiile planetei se resimt mai mult asupra stilului de viață, nativii pot face și anumite reorganizări profesionale care să le permită mai mult timp pentru relaxare sau pot reanaliza niște aspirații și idealuri profesionale pentru a-și redresa traiectoria. Cel mai probabil, Balanțele se vor întreba dacă locul de muncă este ceea ce-și doresc cu adevărat, dacă sufletul lor este fericit mergând mai departe la jobul actual. Pe de altă parte, nativii au nevoie să-și redescopere liniștea și echilibrul fizic, psihic și emoțional. Astfel, este nevoie de rectificarea rutinei zilnice pentru a-și dedica timp lor înșiși, de căutarea remediilor naturiste și homeopate, de reechilibrarea energetică. Se pot simți mai lipsiți de vlagă și au nevoie de recuperare prin relaxare.

Horoscop Scorpion

Efectele lui Neptun retrograd pot fi simțite de Scorpioni la nivel sentimental și creativ. Astfel, nativii își pot revizui niște idealuri sentimentale pe baza cărora funcționează și pot trăi mai intens la nivel afectiv, însă pot deveni foarte alunecoși și pot să se lase prea mult conduși de visare și să ajungă deziluzionați. Pot avea parte de povești de dragoste romantice, dar cu o mare doză de nesiguranță, instabile. În schimb, în cuplu se pot reconecta mult mai profund la partener și devin mai romantici. Pe de altă parte, este o perioadă de creativitate, imaginație și simț artistic dezvoltat, deci pot profita. Horoscopul zilei le cere ca în perioada aceasta de retrogradare să evite speculațiile financiare, mai ales în primele două luni.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii resimt profund retrogradarea lui Neptun în Pești, dat fiind că aici retrogradează, până la finele lui iulie, și Jupiter, guvernatorul lor. Nativilor li se cere reconfigurarea universului emoțional, redefinirea fundației pe baza căreia și-au construit sau vor să-și construiască familia. Siguranța emoțională, dar și siguranța familiei, siguranța unei case, a unui acoperiș, le oferă liniștea, iar dacă nu au parte de acestea pot resimți frustrări interioare. Atașamentele nativilor, unele blocaje din trecut, poate traume din copilărie se cer reanalizate pentru redobândirea stării de pace și liniște, dar și pentru o mai bună înțelegere în cămin. Săgetătorii care sunt departe de țara natală pot simți un dor mai mare.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Neptun în sectorul comunicării și rațiunii. Deși poate fi vorba și de multă ceață, confuzie și indecizie, nativii au totuși susținerea de a-și dezvolta mecanisme subtile prin care să discearnă lucrurile. Pot primi mesaje de la Univers, însă nu toți le pot percepe ca atare. Intuiția nu este neapărat de urmat acum, însă imaginația va crește și nativii pot coborî în profunzimile minții pentru a o explora. Nu este exclus ca până în decembrie să-și schimbe multe percepții, raționamente și idei.

Horoscop Vărsător

Cum Neptun va fi retrograd în sectorul financiar, Vărsătorii sunt sfătuiți să fie atenți la cheltuieli, la modul în care-și administrează banii, dar și la deciziile importante pe care le iau în acest sens. Pot fi neatenți, confuzi și pot comite greșeli. Partea cu plus a perioadei este că sistemul lor de valori va trece printr-o reanaliză, aspect care îi poate ajuta să realizeze că partea materială a vieții nu este totul. Vărsătorii pot să-și recâștige stima de sine prin introspecție și pot să pună mai mult preț pe talentele lor, pe abilitățile cu care au fost înzestrați și pe acestea să le valorifice mai mult.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Neptun, guvernatorul lor, în zodia lor, iar pentru nativi urmează o perioadă de reîntoarcere la sinele lor și la lumea interioară, care are nevoie de revizuire și reconfigurări. Este o perioadă bună să pună frână zonei materiale și să se reîntoarcă la spiritualitate și credință, să se redescopere pe interior. Pot să-și reevalueze viața personală, sănătatea sufletului, să devină mai iertători, atât cu ei înșiși, cât și cu ceilalți, mai îngăduitori și mai atenți la nevoile interioare. Horoscopul de azi le atrage atenția că este foarte probabil ca în perioada următoare să fie mai confuzi și mai predispuși iluzionării.

Parteneri
Vlăduța Lupău, prinsă în brațele lui Jador. „Amanta”! Imaginea a ajuns pe internet
Vlăduța Lupău, prinsă în brațele lui Jador. „Amanta”! Imaginea a ajuns pe internet
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii
Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii
Simona Halep, nuntă secretă cu Toni Iuruc! Avem imagini bombă, exclusive, de la petrecerea demnă de o prințesă | FOTO&VIDEO
Simona Halep, nuntă secretă cu Toni Iuruc! Avem imagini bombă, exclusive, de la petrecerea demnă...
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Crima care a îngrozit Bucureștiul. A ucis-o și a tranșat-o. Ce a urmat este tulburător
Crima care a îngrozit Bucureștiul. A ucis-o și a tranșat-o. Ce a urmat este tulburător
Ce au făcut soţii Ceauşescu în ultimul concediu de la mare
Ce au făcut soţii Ceauşescu în ultimul concediu de la mare
VIDEO Anamaria Prodan, descătuşare la Dubai. Râuri de şampanie in compania unui barbat misterios
VIDEO Anamaria Prodan, descătuşare la Dubai. Râuri de şampanie in compania unui barbat misterios
„Mami, noi de ce nu locuim împreună, ca o familie?” Sofia, fetița Biancăi și a lui Victor, și-a întrebat părinții de ce s-au despărțit. Răspunsul Biancăi, halucinant
„Mami, noi de ce nu locuim împreună, ca o familie?” Sofia, fetița Biancăi și a...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Anunț tulburător: Campania de vaccinare a fost un eşec. Cei vaccinaţi îşi pot pierde..
Anunț tulburător: Campania de vaccinare a fost un eşec. Cei vaccinaţi îşi pot pierde..
A luat naștere imposibila alianță dintre PNL și PSD. Cetățenii sunt cei care vor suferi
A luat naștere imposibila alianță dintre PNL și PSD. Cetățenii sunt cei care vor suferi
Ups! Andreea Bănică, dezvăluiri intime din dormitor: 'Eu nici nu concep să mă..'
Ups! Andreea Bănică, dezvăluiri intime din dormitor: 'Eu nici nu concep să mă..'
Poliţia, chemată la hotelul în care este cazat Jean Claude Van Damme. Martorii susțin că actorul ar fi refuzat să părăsească sala de fitness după ora închiderii
Poliţia, chemată la hotelul în care este cazat Jean Claude Van Damme. Martorii susțin că...
Veronica Stegaru, momente dificile! A ajuns din nou la poligraf. Viorel nu este tatăl celui de-al doilea copil?
Veronica Stegaru, momente dificile! A ajuns din nou la poligraf. Viorel nu este tatăl celui...
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
S-a dus tinerețea lui! La 53 de ani, kilogramele în plus l-au transformat total! Nici nu-l mai recunoști
S-a dus tinerețea lui! La 53 de ani, kilogramele în plus l-au transformat total! Nici...
Mirela Vaida surprinde din nou! A fost show total. Totul s-a întâmplat în direct
Mirela Vaida surprinde din nou! A fost show total. Totul s-a întâmplat în direct
Cătălin Măruţă a rămas mască! Nu-şi putea imagina asta. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat
Cătălin Măruţă a rămas mască! Nu-şi putea imagina asta. Toată lumea a văzut ce s-a...
NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”
NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”
PRO TV a dat marea lovitură! A fost MĂCEL. Toată lumea s-a uitat
PRO TV a dat marea lovitură! A fost MĂCEL. Toată lumea s-a uitat
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se întâmple
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se...
Răzvan Simion a intrat în pământ de ruşine. Ce a putut să spună un invitat despre el şi Lidia Buble. Daliana o să înnebunească
Răzvan Simion a intrat în pământ de ruşine. Ce a putut să spună un invitat...
Victorie importantă pentru Angelina Jolie în bătălia din dosarul său de divorţ cu Brad Pitt
Victorie importantă pentru Angelina Jolie în bătălia din dosarul său de divorţ cu Brad Pitt
Oana Lis a bufnit în plâns într-un restaurant din Capitală! Copleșită de probleme, soția lui Viorel Lis a cedat
Oana Lis a bufnit în plâns într-un restaurant din Capitală! Copleșită de probleme, soția lui...
A mers la magazine de haine - Zara, H/M - și a intrat în cabinele de probă. A descoperit ceva incredibil
A mers la magazine de haine - Zara, H/M - și a intrat în cabinele...
FOTO. Bianca Drăgușanu, într-un costum minuscul pentru trupul ei `tunat`. S-a văzut tot la plaja din Turcia
FOTO. Bianca Drăgușanu, într-un costum minuscul pentru trupul ei `tunat`. S-a văzut tot la plaja...
Soția lui Messi, apariție de infarct pe străzile din Miami. A purtat cei mai sexy pantaloni scurți, iar toți ochii au fost ațintiți spre ea
Soția lui Messi, apariție de infarct pe străzile din Miami. A purtat cei mai sexy...
Decizia luată de Clejani în plin scandal cu Fulgy! Ce au postat pe internet
Decizia luată de Clejani în plin scandal cu Fulgy! Ce au postat pe internet
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
Revin lockdown-urile: O mare Capitală întră din nou în lockdown după un număr record de infectări de COVID
Revin lockdown-urile: O mare Capitală întră din nou în lockdown după un număr record de...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de pe Valea Prahovei. Preţurile sunt aproape cu jumătate mai mici decât la cazările din Sinaia sau Predeal
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Ce a făcut Florin Pastramă, înainte ca Brigitte să fie săltată de polițiști! Vedeta va face o criză de nervi
Ce a făcut Florin Pastramă, înainte ca Brigitte să fie săltată de polițiști! Vedeta va...
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Cât a ajuns să coste un șezlong la Mamaia! Turiștii au crezut că nu văd bine!
Cât a ajuns să coste un șezlong la Mamaia! Turiștii au crezut că nu văd...
Ce mașină și-a luat Simona Halep chiar înainte de a se căsători în secret? E prima din România!
Ce mașină și-a luat Simona Halep chiar înainte de a se căsători în secret? E...