Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 8 iulie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti la prima vedere

Horoscop zilnic 8 iulie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti la prima vedere

De: Anna Caba 08/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 8 iulie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti la prima vedere

Horoscopul zilei de 8 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn se pot îndrăgosti la prima vedere.

Contextul astrologic al săptămânii a fost unul destul de tensionat și, iată, după opoziția Venus-Saturn de ieri, pe care încă o resimțim din plin, astăzi avem parte de un careu între Venus și Uranus, cdareu menit să aducă schimbări și răsturnări de situație în viața noastră. Dacă opoziția de ieri ne-a făcut să ne simțim nefericiți și neiubiți, astăzi am putea avea tendința de a face orice pentru a recâștiga aprecierea și atenția celorlalți, ceea ce nu este deloc indicat. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. NOI ÎNCEPUTURI SENTIMENTALE PENTRU PEȘTI)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de surprize în viața sentimentală. Poate fi vorba de o pasiune bruscă, de o atracție irezistibilă față de o persoană sau de schimbări care se impun necondiționat în cuplu. Posibil ca unii nativi chiar să se rupă de o relație în care nu s-au simțit apreciați și iubiți. Oricum, se anunță noi începuturi în viața amoroasă, dar trebuie să aibă răbdare.

Horoscop Taur

Uranus este chiar în zodia Taur și face careu cu Venus, guvernatoarea lor, deci fără îndoială că nativii trăiesc momente frustrante în care se luptă să accepte schimbările care apar în viața lor. Dacă nu se simt iubiți și apreciați, acum pot face schimbarea care să le aducă mai multă fericire în viață. Posibile tensiuni cu părinții și frustrări care apar ca urmare a faptului că nu pot găsi un echilibru între viața personală și cea profesională. Horoscopul de azi le cere să fie flexibili și să dea dovadă de ai multă adaptabilitate la ceea ce vine nou în viața lor.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt iritați și agitați de contexte din trecut de care nu se pot detașa, însă contextul astrologic al zilei îă susține puternic să se desprindă de toate acele situații care acționează ca o ancoră în viața lor. De preferat ar fi să evite discuțiile în contradictoriu cu cei din jur și să se concentreze pe dialogurile interioare. O poveste de iubire din trecut pote reveni acum sau pot trăi o pasiune ascunsă pentru cineva.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea tendința acum de a cheltui pe fond emoțional. Nativii se simt neiubiți și nevalidați, nu au încredere în ei înșiși și asta îi poate face pe mulți să cheltuie în neștire. Totodată, resursele nu permit cheltuielile pe care ei și le doresc, însă recomandarea mea este să evite împrumuturile printre prieteni. Oricum, cei care așteaptă ca cineva să le returneze o datorie trebuie să știe că nu o vor primi. Horoscopul zilei le cere să scoată bani din propriile lor abilități, mai ales dacă au o afacere online sau sunt implicați într-un proiect de grup.

Horoscop Leu

Leii rămân în centrul acțiunii, dat fiind că Venus este în zodia lor, deși nu simt că se pot impune așa cum și-ar dori asupra celorlalți și farmecul personal nu îi ajută prea mult în acest moment. Uranus din sectorul carierei, responsabil cu schimbările și nemulțumirile profesionale, le cere nativilor să fie deschiși la nou, să fie flexibili, dar să nu facă orice pentru a se afirma și a obține atenția celorlalți, mai ales a superiorilor, capitol la care pot apărea tensiuni.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi atrași de o poveste de dragoste ascunsă sau un fost partener se poate întoarce în viața lor, dându-le tot universul peste cap. Nu este momentul să spună da, ci să o ia pas cu pas să vadă dacă merită osteneala. Horoscopul de azi le atrage atenția că trebuie să accepte pierderile cu care se confruntă acum și că toate aceste situații pe care ei nu le pot controla au rolul de a-i conduce către progres.

Horoscop Balanță

Cum Venus este guvernatoarea Balanțelor, careul cu Uranus le poate aduce pasiuni și iubiri ascunse, chiar interzise. O atracție bruscă pentru cineva din anturaj îi poate dezechilibra complet. Nu este momemntul să facă orice pentru a obține popularitae sau succes cu un proiect în care sunt implicați pentru că pot pierde mai mult decât au investit. Orice pierdere de acum este un pas în față spre evoluție.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion resimt puternic contextul astrologic al zilei, dat fiind că zodia lor este implicată într-o configurație numită Crucea Cosmică, care este foarte provocatoare. Nativii trebuie să găsească calea de mijloc între cerințele celor dragi și cerințele superiorilor. Au aspirații foarte înalte, însă partenerul de viață se poate simți singur. Este nevoie de schimbări majore în viața de cuplu pentru ca lucrurile să continue, de aceea unii nativi se gândesc la oficializarea unei relații sau la încheierea acesteia. Horoscopul zilei le cere atenție la reputație pentru că pot apărea situații profesionale neprevăzute și au nevoie să fie flexbili.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea tendința de a fi în continuare conflictuali cu cei din jur, ba mai mult să intre în competiție cu colegii. Nativii simt că știu mai mult decât ceilalți, dar nu sunt validați, motiv pentru care ar trebui să vadă ce este de apreciat și de învățat de la ceilalți în loc să se preocupe de a ieși pe primul loc. Sunt schimbări care apar la locul de muncă și în legătură ci starea lor de sănătate care pot fi bulversante și frustrante, greu de acceptat momentan.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt pasionali și dornici de iubire, însă nu este momentul să se gândească la căsătorie cu o persoană abia intrată în viața lor. Pasiunea de acum, în cupluri, poate aduce posesivitate și gelozii, discuții despre fidelitate și bani sau poate evidenția unele probleme de natură sexuală. Cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere. Horoscopul de azi le cere ca în perioada aceasta să fie atenți la sarcini nedorite. Pentru cei care-și doresc să fie părinți, în schimb, este o perioadă fertilă.

Horoscop Vărsător

Uranus este guvernatorul Vărsătorilor, însă nu este într-o poziție deloc confortabilă, maia les că formează un careu în T cu Saturn din zodia lor și cu Venus din sectorul relațiilor. Este un context astrologic tensionat, provocator pentru nativi care trebuie să învețe că și dorințele celorlalți rebuie luate în seamă. Partenerul de viață le poate reproșa răceala pe care o manifestă. Pe de altă parte, unii nativi nu vor ști dacă să intre sau nu într-o relație, dat fiind că își mai doresc libertate. Cei care se mută cu partenerul pot fi stresați chiar de acest context pentru că-și pierd intimitatea.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot primi vești legate de sănătate la care nu se așteptau, însă se vor dovedi benefice pentru că vor lua decizia să-ți îmbunătățească stilul de viață și rutina zilnică. Posibile tensiuni cu colegii de muncă. Nativii care-și caută un job, se pot angaja. Totodată, horoscopul de azi le cere prudență în deplasări, mai ales grijă la acte. În plan sentimental pot repara ceva din trecut, însă cu mult efort și perseverență.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2021)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Jurnalism citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă nu aveţi autovehiculele echipate corespunzător
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...