Acasă » Știri » Horoscop săptămânal. Noi începuturi sentimentale pentru Pești

Horoscop săptămânal. Noi începuturi sentimentale pentru Pești

De: Madalina Manole 05/07/2021 | 08:23
Horoscop săptămânal. Noi începuturi sentimentale pentru Pești
Horoscop săptămânal. Noi începuturi sentimentale pentru Pești

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 iulie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 5 – 11 iulie 2021 se numără și cea a Peștilor care pot avea parte de noi începuturi în viața sentimentală.

Săptămâna 5 – 11 iulie 2021 este marcată de cel de-al treilea careu pe care-l face Mercur din Gemeni cu Neptun din Pești, de această dată retrograd. Contextul anunță foarte multă confuzie, neclaritate și poate aduce o viziune distorsionată asupra realității. Ne poate afecta raționamentul și putem lua decizii pripite și neinspirate.

Un alt aspect impactant al acestei perioade este opoziția dintre Venus, planeta iubirii, din Leu și Saturn retrograd din Vărsător, aspect  care poate aduce o serie de limitări în plan sentimental, dar și financiar. Putem avea senzația că suntem neiubiți, nedoriți și putem fi nemulțumiți de noi înșine. Totodată, Venus va face careu și cu Uranus, aspect care poate aduce schimbări neașteptate în relații, iar tendința noastră poate fi aceea de a face lucruri ieșite din comun pentru a atrage atenția.

Pe data de 10 iulie avem parte de o Lună Nouă în zodia Rac, moment care poate deschide noi uși în relația cu noi înșine sau cu cei dragi, iar la o zi distanță Mercur, planeta comunicării și raționamentului, va intra în zodia Rac, ipostază din care ne va oferi suport în îmbunătățirea relației cu familia, în rezolvarea unor acte ce țin de casă și totodată ne va stimula să ne susținem cu mai multă siguranță ideile. Însă acest ingres va fi resimțit cu precădere de săptămâna viitoare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie mai atenți la cum comunică și ce informații transmit, dar mai ales cum le interpretează săptămâna aceasta pentru că pot fi foarte confuzxi, motiv pentru care ar fi bine să nu ia decizii radicale, să fie atenți la negocieri, dar și la deplasări pentru că-și pot pierde mai ușor concentrarea, mai ales în preajma zilei de 6 iulie. Sentimental, pot avea senzația că nimic nu le merge bine, că lucrurile nu ies cum vor ei. Se simt limitați de partener, neiubiți și neapreciați, de aceea s-ar putea să exagereze cu gesturile de afecțiune pentru a capta atenția. Sunt relații care pot fi afectate până la ruptură, iar cei singuri s-ar putea să fie atrași brusc de cineva din anturaj sau cunoscut în mediul online. În schimb, în familie au ocazia să-și îmbunătățească relația cu părinții și să rezolve contexte ce țin de casă.

Taur: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Taur vor trebui să depună mai mult efort pentru a menține echilibrul între carieră și familie. Nativii se pot simți nemulțumiți de propria lor persoană și pot dori să facă unele schimbări pentru a-și recâștiga stima de sine. Totodată, se pot simți blocați într-un context ce ține de casă, posibil ca lucruirle să nu iasă cum vor ei în această direcție. De preferat ar fi să nu forțeze nota și să evite tensiunile cu părinții. Profesional trebuie să facă pași mărunți și să ia lucrurile mai în serios și cu mai multă responsabilitate. De evitat deciziile financiare majore, mai ales cheltuielile. Se pot lămuri mai bine, ba chiar pot rezolva probleme cu actele săptămâna viitoare. O invitație surpriză îi poate anima. Posibil ca nativii care sunt în căutarea iubirii să se îndrăgostească la prima vedere.

 Gemeni: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care comunică săptămâna aceasta, la ideile pe care le au și să evite să ia decizii sau să creadă în fantezii. Pot avea o viziune distorsionată asupra realității, mai ales în ceea ce privește sectorul profesional. Atenție, totodată, și la imagine! Posibil să intre mai ușor în conflicte pe teme ideologice, să fie nesiguri pe ei înșiși, de aceea pot fi și mai conflictuali. Totodată, cineva din trecutul lor sentimental îi poate căuta și le poate da universul peste cap. Din punct de vedere financiar, vin noutăți și sunt posibile noi surse de venit. O nouă metodă de administrare a finanțelor este de bun augur în viitor.

Rac: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot resimți unele limitări financiare, pot avea blocaje în primirea unei sume de bani și conflictele în această zonă nu sunt deloc excluse. Pe de altă parte, nu este momentul pentru a cheltui în neștire sau pentru a impresiona, mai ales că nu sunt excluse surprizele neașteptate, ci este momentul să vină cu idei noi care să-i ajute să-și crească veniturile. Pe o parte pot câștiga bani, iar pe alta pot pierde. Frământările interioare pot fi destul de obositoare, așa că nu sunt excluse insomniile. Sunt cazuri în care trecutul, persoane din trecut pot reveni și pot bulversa amintirile nativilor. Luna Nouă le va aduce totuși ocazia de a-și pune totul în ordine în viața lor și pot să-și seteze noi intenții personale, dar și relaționale.

 Leu: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Leu se pot simți nemulțumiți de cum arată, se pot simți neiubiți și pot avea tendința de a da vina pe partener pentru multe din stările lor. Au senzația că perechea de viață este prea rece cu ei sau că le impune prea multe reguli. Posibil ca Leii să dramatizeze mai mult acum, să victimizeze pentru a obține atenția tuturor. Cei singuri pot fi atrași de o persoană cu funcție. Profesional, se luptă să integreze în viața lor schimbările, însă unii nativi pot profita pentru a-și pune niște talente personale în lumină. Mai multă grijă la cheltuieli și la deciziile financiare! Pe de altă parte, este momentul să se debaraseze complet de trecut și să ridice ancora în multe situații limitative de viață.

Fecioară: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi mai confuzi săptămâna aceasta, se pot concentra mai greu pe obiectivele lor și tensiunile profesionale nu vor lipsi. Nativii s-ar putea să nu vadă acum prea clar o situație care vizează cariera sau partenerul de viață și de aceea ar fi bine să nu se avânte în decizii. Sunt mai nesiguri și mai neîncrezători în cuplu. O iubire din trecut poate reveni în viața lor și poate promite marea cu sarea, însă schimbările nu se fac peste noapte, și bine ar fi să nu creadă tot ce aud fără dovezi. Din punct de vedere financiar pot avea parte de unele neplăceri, blocaje în primirea unei sume de bani și este de preferat să-și reorganizeze bugetul și nicidecum să cheltuie sub impulsivitaea momentului. Noi proiecte de grup se arată la orizont.

Balanță: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot resimți unele blocaje în plan personal sau relațional și sentimentul poate fi acela de neiubire și neapreciere. Totodată,, pot fi nemulțumiți de propria lor viață, de imaginea lor, de modul în care arată. Nu este deloc exclus să apară atracții bruște în anturaj, dar deocamdată nu se va concretiza nimic. Dacă vor să cucerească pe cineva trebuie să schimbe tactica, dar și să fie mai responsabili. Luna Nouă se petrece în sectorul carierei și poate aduce noi ocazii de afirmare și de atingere a unor obiective avute. Chiar dacă se pot simți limitați creativ, nativii trebuie să lupte pentru a se exprima liber. Un proiect în care sunt implicați are nevoie de schimbări pentru a se bucura de progres și promovare.

Scorpion: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion se pot simți înfrânați în relația cu partenerul de viață și orice ar face și oricum ar pune problema pot avea senzația că cealaltă persoană îi ignoră sau se manifestă cu prea multă răceală. Este momentul unor schimbări majore în relația de cuplu, este momentul să alunge monotonia sau să pună punct unui context dacă simt că nu rezonează cu celălalt. Partenerul le poate reproșa chiar faptul că nu se implică în viața de familie, iar viitorul relației pe termen lung poate fi compromis. Cei singuri pot fi atrași de o persoană la prima vedere, însă de evitat relațiile cu superiorii ierarhici sau care iau naștere la locul de muncă. Profesional, deși vor să se afirme, să preia o funcție, să crească, acum pot întâmpina obstacole și trebuie să devină mai maleabili și flexibili pentru a-și îmbunătăți situația.

Săgetător: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi dornici de aventură, de a cuceri pe cineva și nu este exclus să fie atrași de persoane străine, de altă cultură și religie sau care au un alt sistem de valori decât al lor, alte principii și filozofii de viață. Pe de altă parte, în cuplu s-ar putea să apară neînțelegeri mai vechi, să reia unele discuții și de preferat ar fi să nu ia decizii radicale acum pentru că pot fi greșite, mai ales că sunt multe confuzii care apar în dialogul cu partenerul de viață sau viziunea lor fațp de relație este distorsionată. Pe de altă parte, pot trăi o poveste de dragoste ascunsă sau departe de ochii lumii. Unele frici interioare vor determina Săgetătorii să facă schimbări la locul de muncă sau în ceea ce privește stilul de viață.

Capricorn: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea tensiuni cu colegii de muncă sau cu subalternii și  pot fi foarte confuzi cu privire la programul lor, la modul în care își desfășoară sarcinile, însă nu ar trebui să ia decizii acum care vizează o schimbare. Pe de altă parte, în viața de cuplu este multă pasiune, dar și multă tensiune, ceea ce denotă că este nevoie de o schimbare, de alungarea monotoniei, dacă vorbim de cupluri vechi. Nu sunt excluse geloziile și crizele de posesivitate. Cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere, însă nu neapărat vor dori să renunșe la libertate și să-și asume noi responsabilități. Financiar este o perioadă de limitări, blocaje și sunt sfătuiți să fie mai atenți la modul în care-ți gestionează resursele la comun cu alții. De evitat investițiile și speculațiile!

Vărsător: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă senzația că partenerul de viață le cere prea mult și astfel pot deveni impunători și pot limita bucuriile celuilalt. Această atitudine nu le este benefică, ci din contră ar trebui să fie mai flexibili și mai deschiși unor schimbări în cuplu astfel încât lucrurile să funcționeze. Viața de cuplu se poate îmbunătăți doar cu aportul lor. În familie pot avea tensiuni și nu vor suporta să li se impună nimic. Cei singuri pot fi destul de confuzi cu privire la o poveste de iubire și de preferat ar fi să nu ia decizii acum. Mai multă grijă la mesajele pe care le transmit copiii, pentru cei care sunt părinți. La locul de muncă pot avea parte de noi începuturi, posibil noi variante de program, noi colegi sau noi sarcini.

Pești: 5 – 11 iulie 2021

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să evite conflictele cu familia și deciziile importante care vizează o locuință pentru că pot distorsiona realitatea. Raționamentul lor fantezist se poate izbi de gândirea celorlalți și tensiunile pot lua naștere ușor. Totodată, este o perioadă favorabilă iubirii și pot începe un nou capitol în viața sentimentală. Atenție mai multă la sănătate și la diagnosticele primite acum. Pentru a-și îmbunătăți stilul de viață sunt în continuare necesare schimbări de program, de sarcini și mai multă odihnă.

Sursă foto: pixabay.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a...
Băiețelul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf, viral pe net! Liam a adunat mii de like-uri: „Doamne, cât e de frumos”
Băiețelul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf, viral pe net! Liam a adunat mii de...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor de laborator au ieşit negative.
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor de laborator...
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul Putin și i-au fost confiscate uzinele
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul...
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc: Ce-i cu asta, nenorocito?
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce s-a întâmplat, de fapt?!
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce...
„S-a agravat”. Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist | FOTO
„S-a agravat”. Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist | FOTO
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu 2 camere de 1200 de euro.” Octavian Strunilă despre datoriile strânse la patru bănci
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu...
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu i-a venit să creadă ce i-a făcut Anghel Damian. A tot sperat că lucrurile vor sta altfel: „Mă usuc de nervi”
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 FEBRUARIE
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 FEBRUARIE
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
CE I-A FĂCUT Ponta lui TRAIAN BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier A RECUNOSCUT abia acum: Am greșit și regret
CE I-A FĂCUT Ponta lui TRAIAN BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier A...
Denis Rifai și Dan Bittman, surprinși din nou împreună. Unde i-au fotografiat paparazzi
Denis Rifai și Dan Bittman, surprinși din nou împreună. Unde i-au fotografiat paparazzi
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o conservă din magazin
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o...
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a fost găsit mort la doar 31 de ani
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a...
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale