Home » Horoscop » Horoscop zilnic 8 mai 2021. Berbecii pot exagera cu cheltuielile

Horoscop zilnic 8 mai 2021. Berbecii pot exagera cu cheltuielile

De: Madalina Manole 08/05/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 8 mai 2021. Berbecii pot exagera cu cheltuielile

Horoscopul zilei de 8 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec pot exagera cu cheltuielile.

Este ultima zi în care Venus, planeta iubirii, mai tranzitează zodia Taur, zodia sa de domiciliu, prin urmare energia sa este foarte puternică, chiar dusă la extrem, cu atât mai mult cu cât astăzi face un careu cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, și el aflat, pe ultimul grad, în zodia Vărsător, deci într-o manifestare copleșitoare. Va trebui să avem mare grijă la excese pentru că putem duce totul în extreme foarte ușor astăzi, în special afectată fiind latura sentimentală și cea financiară. Mare grijă la cheltuieli, la lăcomie și la gelozie, la tendința de a poseda libertatea partenerului de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au tendința astăzi de a cheltui în exces și nu neapărat pentru că au nevoi, ci pentru că au dorințe și plăceri pe care vor să și le îndeplinească. Energia este la cote înalte și de preferat ar fi să o folosească constructiv și nu să-și risipească resursele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere prudență la tot ce ține de latura financiară, de administrarea banilor pentru că pot face imprudențe care să-i coste ulterior. Totodată, atenție la modul de manifestare a emoțiilor și sentimentelor în cuplu. Tendința este fie de gelozie, fie de posesivitate, fie este posibil ca nativii să aibă senzația că iubirea se cumpără cu bani.

Horoscop Taur

Taurii pot fi destul de neliniștiți astăzi, dat fiind că aspectul zilei îi vizează direct și Venus le este guvernatoare, iar Luna trece prin sectorul subconștientului. Posibil ca nativii să ducă lucrurile la extrem foarte ușor, să dezvolte sentimente de gelozie, de nesiguranță sentimentală, să se simtă trădați și înșelați, însă acum este momentul să spună ceea ce simt și ceea ce au ținut ascuns. Pot face declarații și promisiuni mărețe pe care apoi să nu le poată îndeplini și, de asemenea, pot cheltui excesiv. Horoscopul zilei le cere foarte multă cumpătare și stăpânire de sine. Pot fi și nativi cuprinși de lene, care vor amâna tot ce au în plan sau vor întârzia și amâna  tot ce și-au propus să facă.

Horoscop Gemeni

Gemenii, deși Mercur, guvernatorul lor, a intrat în zodia lor, încă nu se pot bucura pe deplin de energia sa. Nativii mai au un hop pănă să răsufle ușurați, și anume ziua de astăzi, care poate veni cu multe frământări, regrete, stres și anxietate, stări de angoasă. De mâine, când Venus, va intra și ea în semnul lor, vor vedea o reală îmbunătățire a stării generale, însă deocamdată ar trebui să încerce să se odihnească mai mult și să nu ia decizii importante. Sunt posibile tensiuni în cuplu sau revenirea unor amintiri dintr-o fostă relație. Unii nativii se pot simți constrânși de un anume context sau pot fi nevoiți să-și calce pe mândrie, să facă un compromis major care îi indispune.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie să aibă grijă la tendința de a dezvolta sentimente de vinovăție, dependențe, la tendința de a fi prea autoritari cu cei din jur. Posibil ca nativii să aibă așteptări prea mari de la prieteni și asociați sau să intervină tensiuni legate de bani, investiții, datorii. Atenție și la cheltuielile pe care le pot face de dragul distracției. Pe de altă parte, pot simți unele frustrări vizavi de ceva ce au pierdut sau de o persoană pe care au pierdut-o, din diverse motive. Totodată, pot găsi ceva ce au pierdut sau se pot întâlni cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme, pe care o credeau uitată.

Horoscop Leu

Leii pot fi frământați și astăzi de niște situații profesionale și pot discuta cu superiorii sau cu persoane responsabile de un proiect, de un context, de cariera lor în vederea găsirii unor soluții de viitor. Sunt nativi care-și fac strategii profesionale foarte practice și sunt mai hotărâți ca niciodată să avanseze. Imaginea este foarte importantă pentru nativi și azi se pot pune în valoare mai mult ca oricând, important fiind să nu exagereze, să culeagă laude și nu critici. În plus, nativii simt să se distreze mai mult, să se dedice unor activități care să-i scoată din rutină.

Horoscop Fecioară

Pentru cei din semnul Fecioară, ziua de astăzi aduce o mare dorință de a se plimba, de a călători, însă cel mai probabil niște situații profesionale sau activități pe care le-au tot amânat vor trebui rezolvate. Nu este exclus să aibă parte de mai mult stres și mai multă oboseală ca de obicei, însă poate fi și un moment în care nativii să-și dorească să facă lucrurile altfel și să iasă din zona de confort. Horoscopul de azi îi susține dacă vor să aducă unele îmbunătățiri stilului de viață și rutinei zilnice.

Horoscop Balanță

Balanțele au tendința astăzi de a duce lucrurile la extrem într-o situație sentimentală sau legată de copii. Contextul zilei poate determina nativii să fie foarte radicali, să încheie o relație, să se impună cu vehemență în fața copiilor și să nu accepte compromisuri. Horoscopul de azi atrage atenția că se poate umple paharul în multe relații. Cei singuri pot fi tentați de aventuri pasionale și distracții. Pe de altă parte, o serie de frici financiare se pot activa acum, însă și tendința de a cheltui nechibzuit.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi foarte atenți la ceilalți, excesiv de atenți la dorințele tuturor și se pot neglija pe ei înșiși. Emoțional, pot fi foarte agitați și la final de zi se pot simți epuizați. Tendința nativilor în cuplu este de a duce lucrurile la extrem în încercarea de a-și demonstra iubirea, așa că trebuie să aibă grijă să nu-și acapareze partenerul de viață sau să devină geloși. În unele cazuri, familia sau activitățile casnice pot sta la baza oboselii.

Horoscop Săgetător

Cum Jupiter este guvernatorul lor, tendința Săgetătorilor poate fi să vorbească prea mult astăzi, să facă promisiuni mărețe, să-și declare în gura mare sentimentele, dat fiind că Luna le traversează sectorul iubirii. Însă, aceasta ar fi partea bună pentru că nativii pot fi și foarte agitați mental, se pot afla în ipostaza de a trebui să facă o alegere grea sau să recunoască ceva ce nu-și doresc, să spună ceva ce rănește o persoană dragă. Pe de altă parte, pot exagera cu munca și se pot suprasolicita. Nu este exclus ca o problemă de sănătate să fie resimțită mai acut și să ia decizia de a schimba o rutină zilnică.

Horoscop Capricorn

Jupiter se află pe ultimul grad în sectorul financiar și tendința Capricornilor de a cheltui peste măsură poate fi mai mare până pe data de 14 mai, însă astăzi poate fi chiar exagerată. Horoscopul zilei le cere să evite speculațiile financiare. Însă, tot Jupiter îi poate stimula puternic să-și îmbunătățească veniturile și să-și folosească talentele și creativitatea pentru a face bani, poate chiar renunțând la timpul liber. Pe de altă parte, Venus din sectorul iubirii poate aduce unele manifestări mai pătimașe, poate chiar gelozii, dar și o tendință de aventură care pentru cei singuri poate fi distractivă, în schimb poate fi problematică pentru cei care sunt parte a unui cuplu.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă în care entuziasmul poate fi exagerat, perioadă care se întinde până pe 14 mai, când Jupiter le părăsește pentru o scurtă perioadă semnul. Totuși, prin poziția lui Venus, optimismul poate fi înfrânat astăzi de o situație de familie sau poate renunță la ceva ce-i bucură pentru că trebuie să se ocupe de locuință. Posibil ca unii nativi să își dea seama că trebuie să renunțe la un vis avut, să renunțe la o situație sentimentală. Horoscopul zilei de 8 mai le atrage atenția că pot fi exagerați cu familia, poate prea impunători sau prea justițiari.

Horoscop Pești

Jupiter este guvernator al Peștilor, iar faptul că se află pe ultimul grad în sectorul subconștientului le poate intensifica puternic starea de agitație mentală, frământările, regretele, amintirile, trecutul poate reveni sub diverse forme și poate fi copleșitor. Aspectul va dura până pe 14 mai, când Jupiter va intra în zodia lor și le va aduce ocazia îmbunătățirii stării de spirit. Însă astăzi, prin careul cu Venus, planeta iubirii și armoniei, poate fi vorba de o zi eliberatoare, o zi în care se pot descărca dacă vor sta de vorbă cu cineva apropiat. Nativii sunt chiar sfătuiți să comunice și să dea frâu liber gândurilor, să-și recunoască sentimentele, greșelile, minusurile, să depășească tendința de a se înfrâna. Azi, în mod deosebit, atenție la cheltuieli.

Parteneri
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Incredibil! Câți lei a primit acest bărbat fără un picior de la Gigi Becali:
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul de rapiță
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul...
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BOMBĂ! Alexia Eram și Mario, la un pas de DESPĂRȚIRE! Fiica Andreei Esca a confirmat
BOMBĂ! Alexia Eram și Mario, la un pas de DESPĂRȚIRE! Fiica Andreei Esca a confirmat
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David:
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
Kate Middleton, surprinsă de ploaie într-o rochie deschisă la culoare. Cum arată ducesa
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea a ajuns pe mâna traficanților de carne vie
'Eram VIRGINĂ, a început să mă mângâie dezbrăcată și să mă...' Mărturii de coșmar! Andreea...
Veste bombă pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul cutremurător venit chiar acum. Trebuie să știe
Veste bombă pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul cutremurător venit chiar acum. Trebuie să...
DRAMĂ fără MARGINI în lumea filmului. Are cancer în stadiul 4. „Probabil că mă va ucide”
DRAMĂ fără MARGINI în lumea filmului. Are cancer în stadiul 4. „Probabil că mă va...
Mesaj INCREDiBIL al lui Cătălin Scărlătescu pentru contestatarii Narcisei Birjaru. 'Să lingeți televizoarele!'
Mesaj INCREDiBIL al lui Cătălin Scărlătescu pentru contestatarii Narcisei Birjaru. 'Să lingeți televizoarele!'
Evaluare Națională 2021. Rezolvarea subiectelor la Limba română, live video, marți, pe observatornews.ro
Evaluare Națională 2021. Rezolvarea subiectelor la Limba română, live video, marți, pe observatornews.ro
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se întâmplă între cei doi soți. Unde e acum
Ce s-a ales de Nuți, bona familiei Reghecampf? Femeia a asistat la tot ce se...
Veste bombă despre PFIZER! Anunțul făcut de companie. NIMENI nu se aștepta la asta
Veste bombă despre PFIZER! Anunțul făcut de companie. NIMENI nu se aștepta la asta
Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO
Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii din spate
Imagini teribile: A blocat bulevardul cu BMW-ul și apoi s-a năpustit cu crosa asupra mașinii...
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor iPhone-ul lui său. Surpriza pe care au avut-o
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică Hagi spune tot
Ianis Hagi își dorește să se însoare cu tânăra iubită? Gestul evident făcut de Gică...
De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de vară: Evităm duşurile şi sălile de baie
De ce este periculos să faci baie când fulgeră? Sfaturile IGSU în cazul furtunilor de...
Ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte! „Pentru mine e prea târziu...”
Ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte! „Pentru mine e prea târziu...”
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar regia nu a mai avut ce face
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar...
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
FOTO. Inna, imagini interzise cardiacilor! A ieșit așa în costum de baie
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul acționar la majoratul lor
Transformare spectaculoasă pentru gemenii lui Cristi Borcea, la 18 ani. Cu cine s-a afișat fostul...
„Problema sunt eu... am niște nebunii
„Problema sunt eu... am niște nebunii"! Anamaria Prodan, reacție bizară după ce Reghe a anunțat...
Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...” Urmărește o ediție incendiară Puterea Dragostei MARȚI, 22 iunie, de la 11:00 și de la 17:00 pe Kanal D
Alexandra, criză de plâns după despărțirea de Codruț: ”vreau să se termine...” Urmărește o ediție...
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, la obsedanta întrebare: De ce a fost evacuat tezaurul şi de ce la Moscova?
Problema tezaurului României furat de ruşi revine în actualitate. Ce răspunde Mugur Isărescu, guvernatorul BNR,...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane de euro cu aceasta şi are un nou pariu
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...
Prodanca, mesaj către Reghe, în plin divorț:
Prodanca, mesaj către Reghe, în plin divorț: "Nu-mi pot lua ochii de la tine, nu...
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu vreau să..
Ce a scris o ieșeancă în dosarul de divorț: 'Soțul nu m-a satisfăcut sexual. Nu...
Top 8 mașini cu care să pleci în vacanță în Grecia și să nu te simți deloc obosit când ajungi acolo
Top 8 mașini cu care să pleci în vacanță în Grecia și să nu te...