Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 8 mai 2021. Berbecii pot exagera cu cheltuielile

Horoscop zilnic 8 mai 2021. Berbecii pot exagera cu cheltuielile

De: Madalina Manole 08/05/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 8 mai 2021. Berbecii pot exagera cu cheltuielile

Horoscopul zilei de 8 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec pot exagera cu cheltuielile.

Este ultima zi în care Venus, planeta iubirii, mai tranzitează zodia Taur, zodia sa de domiciliu, prin urmare energia sa este foarte puternică, chiar dusă la extrem, cu atât mai mult cu cât astăzi face un careu cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, și el aflat, pe ultimul grad, în zodia Vărsător, deci într-o manifestare copleșitoare. Va trebui să avem mare grijă la excese pentru că putem duce totul în extreme foarte ușor astăzi, în special afectată fiind latura sentimentală și cea financiară. Mare grijă la cheltuieli, la lăcomie și la gelozie, la tendința de a poseda libertatea partenerului de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au tendința astăzi de a cheltui în exces și nu neapărat pentru că au nevoi, ci pentru că au dorințe și plăceri pe care vor să și le îndeplinească. Energia este la cote înalte și de preferat ar fi să o folosească constructiv și nu să-și risipească resursele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere prudență la tot ce ține de latura financiară, de administrarea banilor pentru că pot face imprudențe care să-i coste ulterior. Totodată, atenție la modul de manifestare a emoțiilor și sentimentelor în cuplu. Tendința este fie de gelozie, fie de posesivitate, fie este posibil ca nativii să aibă senzația că iubirea se cumpără cu bani.

Horoscop Taur

Taurii pot fi destul de neliniștiți astăzi, dat fiind că aspectul zilei îi vizează direct și Venus le este guvernatoare, iar Luna trece prin sectorul subconștientului. Posibil ca nativii să ducă lucrurile la extrem foarte ușor, să dezvolte sentimente de gelozie, de nesiguranță sentimentală, să se simtă trădați și înșelați, însă acum este momentul să spună ceea ce simt și ceea ce au ținut ascuns. Pot face declarații și promisiuni mărețe pe care apoi să nu le poată îndeplini și, de asemenea, pot cheltui excesiv. Horoscopul zilei le cere foarte multă cumpătare și stăpânire de sine. Pot fi și nativi cuprinși de lene, care vor amâna tot ce au în plan sau vor întârzia și amâna  tot ce și-au propus să facă.

Horoscop Gemeni

Gemenii, deși Mercur, guvernatorul lor, a intrat în zodia lor, încă nu se pot bucura pe deplin de energia sa. Nativii mai au un hop pănă să răsufle ușurați, și anume ziua de astăzi, care poate veni cu multe frământări, regrete, stres și anxietate, stări de angoasă. De mâine, când Venus, va intra și ea în semnul lor, vor vedea o reală îmbunătățire a stării generale, însă deocamdată ar trebui să încerce să se odihnească mai mult și să nu ia decizii importante. Sunt posibile tensiuni în cuplu sau revenirea unor amintiri dintr-o fostă relație. Unii nativii se pot simți constrânși de un anume context sau pot fi nevoiți să-și calce pe mândrie, să facă un compromis major care îi indispune.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie să aibă grijă la tendința de a dezvolta sentimente de vinovăție, dependențe, la tendința de a fi prea autoritari cu cei din jur. Posibil ca nativii să aibă așteptări prea mari de la prieteni și asociați sau să intervină tensiuni legate de bani, investiții, datorii. Atenție și la cheltuielile pe care le pot face de dragul distracției. Pe de altă parte, pot simți unele frustrări vizavi de ceva ce au pierdut sau de o persoană pe care au pierdut-o, din diverse motive. Totodată, pot găsi ceva ce au pierdut sau se pot întâlni cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme, pe care o credeau uitată.

Horoscop Leu

Leii pot fi frământați și astăzi de niște situații profesionale și pot discuta cu superiorii sau cu persoane responsabile de un proiect, de un context, de cariera lor în vederea găsirii unor soluții de viitor. Sunt nativi care-și fac strategii profesionale foarte practice și sunt mai hotărâți ca niciodată să avanseze. Imaginea este foarte importantă pentru nativi și azi se pot pune în valoare mai mult ca oricând, important fiind să nu exagereze, să culeagă laude și nu critici. În plus, nativii simt să se distreze mai mult, să se dedice unor activități care să-i scoată din rutină.

Horoscop Fecioară

Pentru cei din semnul Fecioară, ziua de astăzi aduce o mare dorință de a se plimba, de a călători, însă cel mai probabil niște situații profesionale sau activități pe care le-au tot amânat vor trebui rezolvate. Nu este exclus să aibă parte de mai mult stres și mai multă oboseală ca de obicei, însă poate fi și un moment în care nativii să-și dorească să facă lucrurile altfel și să iasă din zona de confort. Horoscopul de azi îi susține dacă vor să aducă unele îmbunătățiri stilului de viață și rutinei zilnice.

Horoscop Balanță

Balanțele au tendința astăzi de a duce lucrurile la extrem într-o situație sentimentală sau legată de copii. Contextul zilei poate determina nativii să fie foarte radicali, să încheie o relație, să se impună cu vehemență în fața copiilor și să nu accepte compromisuri. Horoscopul de azi atrage atenția că se poate umple paharul în multe relații. Cei singuri pot fi tentați de aventuri pasionale și distracții. Pe de altă parte, o serie de frici financiare se pot activa acum, însă și tendința de a cheltui nechibzuit.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi foarte atenți la ceilalți, excesiv de atenți la dorințele tuturor și se pot neglija pe ei înșiși. Emoțional, pot fi foarte agitați și la final de zi se pot simți epuizați. Tendința nativilor în cuplu este de a duce lucrurile la extrem în încercarea de a-și demonstra iubirea, așa că trebuie să aibă grijă să nu-și acapareze partenerul de viață sau să devină geloși. În unele cazuri, familia sau activitățile casnice pot sta la baza oboselii.

Horoscop Săgetător

Cum Jupiter este guvernatorul lor, tendința Săgetătorilor poate fi să vorbească prea mult astăzi, să facă promisiuni mărețe, să-și declare în gura mare sentimentele, dat fiind că Luna le traversează sectorul iubirii. Însă, aceasta ar fi partea bună pentru că nativii pot fi și foarte agitați mental, se pot afla în ipostaza de a trebui să facă o alegere grea sau să recunoască ceva ce nu-și doresc, să spună ceva ce rănește o persoană dragă. Pe de altă parte, pot exagera cu munca și se pot suprasolicita. Nu este exclus ca o problemă de sănătate să fie resimțită mai acut și să ia decizia de a schimba o rutină zilnică.

Horoscop Capricorn

Jupiter se află pe ultimul grad în sectorul financiar și tendința Capricornilor de a cheltui peste măsură poate fi mai mare până pe data de 14 mai, însă astăzi poate fi chiar exagerată. Horoscopul zilei le cere să evite speculațiile financiare. Însă, tot Jupiter îi poate stimula puternic să-și îmbunătățească veniturile și să-și folosească talentele și creativitatea pentru a face bani, poate chiar renunțând la timpul liber. Pe de altă parte, Venus din sectorul iubirii poate aduce unele manifestări mai pătimașe, poate chiar gelozii, dar și o tendință de aventură care pentru cei singuri poate fi distractivă, în schimb poate fi problematică pentru cei care sunt parte a unui cuplu.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă în care entuziasmul poate fi exagerat, perioadă care se întinde până pe 14 mai, când Jupiter le părăsește pentru o scurtă perioadă semnul. Totuși, prin poziția lui Venus, optimismul poate fi înfrânat astăzi de o situație de familie sau poate renunță la ceva ce-i bucură pentru că trebuie să se ocupe de locuință. Posibil ca unii nativi să își dea seama că trebuie să renunțe la un vis avut, să renunțe la o situație sentimentală. Horoscopul zilei de 8 mai le atrage atenția că pot fi exagerați cu familia, poate prea impunători sau prea justițiari.

Horoscop Pești

Jupiter este guvernator al Peștilor, iar faptul că se află pe ultimul grad în sectorul subconștientului le poate intensifica puternic starea de agitație mentală, frământările, regretele, amintirile, trecutul poate reveni sub diverse forme și poate fi copleșitor. Aspectul va dura până pe 14 mai, când Jupiter va intra în zodia lor și le va aduce ocazia îmbunătățirii stării de spirit. Însă astăzi, prin careul cu Venus, planeta iubirii și armoniei, poate fi vorba de o zi eliberatoare, o zi în care se pot descărca dacă vor sta de vorbă cu cineva apropiat. Nativii sunt chiar sfătuiți să comunice și să dea frâu liber gândurilor, să-și recunoască sentimentele, greșelile, minusurile, să depășească tendința de a se înfrâna. Azi, în mod deosebit, atenție la cheltuieli.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea