Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 9 iulie 2021. Săgetătorii se împacă cu o persoană dragă

Horoscop zilnic 9 iulie 2021. Săgetătorii se împacă cu o persoană dragă

De: Madalina Manole 09/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 9 iulie 2021. Săgetătorii se împacă cu o persoană dragă

Horoscopul zilei de 9 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător se împacă cu partenerul sau cu un asociat sau altă persoană apropiată lor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec reușesc să restabilească conexiunea cu cei din jur și să poarte discuții care le fac bine atât minții, cât și sufletului. Nativii sunt deschiși comunicării, găsesc soluții noi la probleme vechi, iar cei care dau astăzi examene, teste, interviuri sau susțin negocieri sunt destul de bine aspectați. Posibile vizite la rude sau excursii și deplasări care le fac plăcere. Atenție la cheltuieli!

Horoscop Taur

Taur au parte astăzi de discuții financiare și încearcă să reglementeze un context salarial sau legat de o bonificație. Nativii analizează posibilitatea de a-și crește veniturile. Nu le lipsesc ideile în acest sens, iar dacă până acum nu vedeau o cale de ieșire dintr-un context legat de bani, acum au idei și soluții noi. Horoscopul de azi le aduce ocazia să-și recâștige stima de sine

Horoscop Gemeni

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, Gemenii sunt mult mai comunicativi și mai deschiși dialogului, lăsând-o mai moale cu impunerile în fața celorlalți. Este o zi bună pentru discursuri publice și pentru a-și susține punctul de vedere într-o conferință. Nativii ies în evidență grație modului în care-și construiesc discursul. Sunt mai dornici să învețe, să citească, să cunoască lucruri noi.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se simt bine din punct de vedere al sănătății și niște frici legate de starea lor sau a celor dragi încep să se evapore și astfel liniștea în mintea nativilor se reașează. Totuși, nu este exclus ca anumite amintiri să le mai dea târcoale acum, însă deja intensitatea lor nu mai este aceeași. Horoscopul zilei le cere să se concentreze pe odihnă pentru că mâine va avea loc o Lună Nouă în zodia lor, moment energetic important, care va veni cu noi perspective de viitor.

Horoscop Leu

După o perioadă destul de tensionată, în care nativii Leu au fost supuși unor teste și lecții, ca urmare a aspectelor tensionate făcute de Venus, planeta iubirii și a banilor, din zodia lor, iată că ziua de astăzi este mai liniștită. Stresul profesional cu care au început săptămâna nu dispare, dar se diminuează considerabil și permite nativilor să iasă din casă și să se distreze cu prietenii mai mult. Dialogurile vor fi plăcute, însă horoscopul zilei le cere să evite să se raporteze la alții pentru a nu-și strica starea.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte astăzi de tranzitul Lunii prin sectorul carierei, iar acest aspect îi susține foarte mult în expunerea punctului de vedere, în discuții despre carieră și atingerea unor obiective avute. Nativii se afirmă prin dialog și se fac plăcuți de superiori care remarcă, în sfârșit, calitățile acestora, așa că o propunere de ascensiune, de preluarea a unei funcții sau a unor responsabilități nu este exclusă.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt deschise dialogurilor pe teme filozofice, spirituale, politice, culturale sau din orice alt domeniu care le trezește interesul. Nativii sunt dornici de explorare, de cunoaștere și pot nota tot ceea ce-i incită la alte persoane, aspect care le poate deschide noi orizonturi și viziuni. Horoscopul zilei susține nativii să-și facă planuri de vacanță, poate chiar legate de o călătorie în străinătate.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia astăzi să obțină niște aprobări, mai ales fiind vorba de aprobări și avize din partea unor instituții ale statului. Se întrevăd discuții legate de bani, bunuri materiale și de patrimoniu, moșteniri, iar în unele cazuri se pune problema unor partaje, litigii. Scorpionii încearcă să găsească soluții pentru un credit, fie pentru a-l face, fie pentru a-l achita mai repede.

Horoscop Săgetător

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, Săgetătorii se bucură, în sfârșit, de un dialog calm și cald în cuplu. Nativii ajung mai ușor la o înțelegere cu partenerul și pot discuta despre viitorul relației lor fără să dea naștere tensiunilor. Posibilitatea unor împăcări în cazul celor despărțiți. Pe de altă parte, și discuțiile profesionale sunt bine aspectate și se poate ajunge la un acord comun în privința continuării unei colaborări.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn reușesc să comunice mai bine cu colegii sau subalternii, se fac înțeleși și ajung la înțelegeri cu aceștia. Totodată, nativii au idei despre cum să-ți reglementeze programul de muncă astfel încât să le ajungă tmpul sau cum să-și eficientizeze sarcinile. Horoscopul zilei de 9 iulie le poate aduce în cale un remediu efcient pentru o afecțiune cu care se confruntă și căreia până acum nu i-au găsit leac.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au avut pare de o săptămână plină și tensionată, agitată din multe puncte de vedere, dar iată că astăzi nevoia lor cea mai mare este de detașare, de relaxare și de distracție. Nativii pot ieși în aer liber, pot fi mai sociabili ca până acum și în plan sentimental pot fi mai dornici de manifestarea afecțiunii. De asemenea, cei singuri pot flirta cu mai mult entuziasm. Horoscopul de azi le cere să se dedice unui hobby pe care l-au ignorat în ultimul timp.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de discuții în familie constructive. De această dată, nativii pot ajunge mai ușor la o înțelegere cu părinții, mai ales dacă se discută pe tema bunurilor de patrimoniu sau în legătură cu o mutare, cu o schimbare de domiciliu. Starea emoțională este una mai bună și nevoia lor de a sta în intimitatea căminului pentru a-și reîncărca bateriile este mare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu te poate amenda
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...