Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 martie 2019. Venus intră în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 martie 2019. Venus intră în zodia Vărsător

De: Cancan 28/02/2019 | 20:30
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 martie 2019. Venus intră în zodia Vărsător
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 martie 2019. Venus intră în Vărsător

Horoscopul zilei de 1 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, dar și Micul Benefic al zodiacului, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Acest tranzit va fi benefic tuturor zodiilor și va dura până 26 martie 2019.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de socializare, întâlniri cu grupul de prieteni, iar nativii vor reuși să lege noi și frumoase prietenii, unele chiar de lungă durată. Venus le poate aduce celor singuri și un partener cunoscut prin intermediul prietenilor și nu este exclus ca un amic să le declare în mod sincer iubirea. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să se împace cu un prieten și să încheie un conflict mai vechi.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, planeta lor guvernatoare, întocmai în sectorul socio-profesional. Nativii vor reuși în această perioadă să se pună mai mult în evidență la locul de muncă, să-și consolideze imaginea și nu este exclus să aibă parte de o avansare în carieră. În orice caz, beneficiile vor exista, iar acest aspect le poate aduce inclusiv noi colaborări și proiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia celor singuri de a se îndrăgosti de un partener cunoscut prin intermediul jobului sau chiar de un coleg de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să-și lărgească orizonturile și să-și consolideze poziția în societate prin studiu, dar și prin schimbarea principiilor de viață. Este un moment favorabil pentru a începe niște cursuri de perfecționare profesională. Pe de altă parte, cei care sunt singuri pot avea șansa de a cunoaște un posibil viitor partener în timpul unei călătorii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a consolida o relație cu persoană aflată în străinătate sau care este de altă cultură, religie.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 MARTIE 2019. TAURII ÎNCEP SĂ FACĂ SCHIMBĂRI ÎN VIAȚĂ

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să-și îmbunătățească situația financiară prin intermediul unor avantaje materiale primite de la sau prin intermediul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri. Nativii sunt sfătuiți să nu rateze oportunitățile care vin spre ei și să semneze cu încredere colaborări și asocieri de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă șansa de a-și îmbunătăți relația sexuală cu persoana iubită, iar cei singuri pot avea parte de aventuri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu sunt cei mai norocoși din întreg zodiacul la capitolul sentimental. Nativii singuri au șansa de a începe o nouă relație, în timp ce aceia care se află într-o relație de lungă durată au ocazia să o consolideze și nu este exclus să fie chiar ceruți în căsătorie. Pe de altă parte, se conturează un moment favorabil semnării de parteneriate de afaceri și colaborări avantajoase. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia să se împace cu un asociat cu care până acum au fost în conflict.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor reuși să-și îndeplinească sarcinile și obligațiile profesionale cu multă răspundere și responsabilitate. Moment bun pentru consolidarea relației cu colegii de muncă și superiorii. Cei care își caută de lucru se pot angaja în această perioadă, oportunitățile profesionale fiind multiple. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce îmbunătățiri la capitolul sănătate și chiar ocazia de a descoperi un tratament eficient pentru a vindeca o problemă mai veche.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus în sectorul sentimental. Nativii care sunt în căutarea jumătății, vor avea ocazia să o descopere în această perioadă. De asemenea, este un moment bun pentru consolidarea poveștilor de dragoste și nu este exclus ca cei care se află în relații longevive să afle că vor deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă șansa să-și îmbunătățească relația cu copiii și să-și pună în valoarea talentele artistice. Din zona de creație pot veni câștiguri și beneficii în toată această perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea șansa să-și îmbunătățească și să-și consolideze relația cu membrii familiei. Acolo unde au existat neînțelegeri până acum, acestea se vor lămuri și armonia se va reinstaura în cămin. Perioadă a împăcărilor între generații. Pe de altă parte, este un moment favorabil tranzacțiilor imobiliare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și îndrepte atenția asupra activităților casnice și administrative care nu mai suportă amânare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi susținuți de Venus să-și continue studiile sau să se înscrie la cursuri de dezvoltare profesională. Nativii vor da dovadă de o comunicare bună, armonioasă cu cei din jur și procesul de învățare va fi mult înlesnit. Pe de altă parte, nativii se pot împăca cu frații și rudele cu care au fost în conflict până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține nativii care au de dat examene și interviuri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus întocmai în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Micul Benefic le va aduce oportunități majore de îmbunătățire a veniturilor, iar nativii pot obține de la bonusuri și prime și până la măriri de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a semna un contract de colaborare care să le aducă mulți bani în cont în viitorul apropiat.

Citește și: HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 28 FEBRUARIE 2019. CAPRICORNII DEVIN MAI ECHILIBRAȚI EMOȚIONAL

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Venus întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor fi energici, veseli și bine dispuși, chiar excesiv de optimiști. Unii dintre aceștia vor simți nevoia să se dedice mai mult îmbunătățirii imaginii, să-și facă o schimbare de look și să se pună în evidență. Tendința celor aflați în relații de lungă durată va fi să petreacă mai mult timp în preajma persoanei iubite, să-și consolideze relația, iar cei singuri vor avea șanse remarcabile de a deschide un nou capitol sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra unui flirt în aparență nevinovat, dar care îi poate determina să calce strâmb.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor avea șansa de a-și dizolva niște amintiri dureroase din trecutul lor. Nativii sunt sfătuiți să se folosească de tranzitul lui Venus prin sectorul subconștientului pentru a-și vindeca durerile sentimentale și traumele psihice din relațiile trecute. Este o perioadă bună pentru reechilibrare emoțională. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate scoate în cale o persoană cu care să aibă o relație karmică și care să-i ajute în depășirea momentului, dar și în evoluție.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...