Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 iulie 2019. Peștii pot încheia relații de prietenie

Publicat: 14/07/2019 | 20:20
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 iulie 2019. Peștii pot încheia relații de prietenie

Horoscopul zilei de 15 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești pot încheia o relație de prietenie sau se pot îndepărta de un anturaj.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot întâmpina unele obstacole, neplăceri, blocaje în desfășurarea activităților. Nativii pot afla informații legate de locul de muncă care să nu le placă și să-i incomodeze în desfășurarea sarcinilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă grijă cum abordează un dialog public sau cu autoritățile, inclusiv șefii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de unele neînțelegeri, bariere legate de carieră. Nativii simt că nu-și pot pune în aplicare un plan, că nu-și pot atinge țelurile. Moment delicat în care este recomandat să nu se ia decizii radicale în această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce neplăceri legate de prieteni sau de persoane care aveau rolul de a-i susține în carieră.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de blocaje și restrocționări financiare. Nativii pot renunța la o idee de a face bani din cauza unor neînțelegeri cu colaboratorii și asociații sau pot avea parte de obstacole venite din partea instituțiilor statului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate amplifica niște discuții despre partaje, moșteniri, bani deținuți împreună cu alții, inclusiv împreună cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de blocaje majore în relația cu partanerul de viață. Nativii nu vor reuși să poarte un dialog, să stabilească niște reguli, să ajungă la un consens cu acesta. Zonă de ostilitate și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu insiste pentru că rezolvarea situației cere timp. Probabil sunt adunate multe dezamăgiri la mijloc, care devin imposibil de trecut cu vederea în această perioadă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de o stare generală proastă. Oboseala acumulată își poate spune cuvântul, iar nativii vor fi fără dispoziție, manifestând rigiditate, ostilitate și chiar nervozitate față de tot ce-i înconjoară. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă odihnă și amânarea activităților care-i pot copleși fizic și psihic.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi foarte critici și autoritari cu cei din jur, în special cu persoana iubită și cu copiii. Nativii sunt foarte raționali și devin imposibil de înduplecat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce blocarea trăirilor interioare prin naesumarea unor sentimente, stări, trăiri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de unele blocaje și restricționări care au legătură, de la caz la caz, cu locuința, cu țara sau cu membrii familiei sau comunitatea din care fac parte. Nativii pot fi conflictualiacasă ca urmare a suprasolicitărilor de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să regândească o strategie profesională de atingere a scopurilor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri stânjenitoare, neplăcute și iritante cu prietenii, cu frații sau cu persoane din anturajul apropiat, inclusiv cunoscuții ocazionali. Moment de nereușită în plan juridic, în lucrul cu instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă grijă la dialog și la modul de abordare a relașiilor de orice fel.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de încurcături financiare menite să le dea niște planuri peste cap. Nativii pot întâmpina blocaje în primirea unei sume de bani, în achitarea unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot fi amânate niște plăți, mai ales dacă și-au schimbat de curând locul de muncă sau și-au modificat niște condiții salariale și așteaptă primirea salariului.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de blocaje și conflicte cu partenerii de afaceri și asociații. Se întrevăd dispute, renunțări, asocieri cu probleme, demersuri în instanțe. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și păstreze calmul și să dea dovadă de multă corectitudine și morașitate în acțiunile întreprinse în această perioadă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o stare generală proastă, iar ceea ce simt fizic le va amprenta puternic și starea psihică. Nativii pot resimți efectele stresului și poate fi vorba de o suprasaturare a organismului care cere pauză, liniște, odihnă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite excesele de orice fel. Atenție majoră la bolile cronice!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de conflicte cu prietenii, blocaje emoționale legate de aceștia și trăirea cu multă dezamăgire și nemulțumire a unei situații în anturaj. Posibilă înstrăinare de un grup de prieteni ca urmare a valorilor și principiilor diferite. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu mai amâne și să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă asta înseamnă îndepărtarea de un grup, ruperea unei relații de prietenie.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15 – 21 IULIE 2019. RACII ÎNCHEIE RELAȚII ȘI FAC CURĂȚENIE ÎN SENTIMENTE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2019

 

Citește și...