Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2019

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2019

De: Cristian Lisandru 28/06/2019 | 08:37
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2019
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2019

Cancan.ro îți prezintă horoscopul lunar iulie 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii iulie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii iulie sunt Luna Nouă din data de 2 iulie care se formează în zodia Rac și care este însoțită de o Eclipsă totală de Soare și Luna Plină din 17 iulie care se formează în zodia Capricorn și care este însoțită de o Eclipsă parțială de Lună. Aceste fenomene astrologice care amprentează luna lui Cuptor aduc răsturnări de situație neașteptate, implicit noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează.

Soarele, energia, va tranzita semnul Rac până pe data de 23 iulie, moment când va intra în zodia Leu. Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va părăsi zodia Gemeni pe data de 3 iulie pentru a poposi în zodia Rac pe care o va tranzita până pe data de 28 iulie. Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va tranzita zodia Leu până pe data de 8 iulie, moment în care va începe să retrogradeze până ce se va reîntoarce în zodia Rac, pe 19 iulie. Marte, planeta acțiunii, a determinării și a războiului, își va încheia tranzitul prin zodia Rac pe 2 iulie și va intra în zodia Leu.

Luna iulie 2019 va fi o perioadă destul de dificilă și impactantă pentru toate zodiile având în vedere că acum retrogradează o multitudine de planete. Saturn retrogradeaza in zodia Capricorn zodie în care se află și Pluton retrograd in zodia Capricorn. În plus, Jupiter retrogradează în zodia Săgetător, iar Neptun tocmai și-a început retrogradarea în zodia Pești. Ei bine, acestor retrogradări, în luna iulie 2019, li se alătură și Mercur care va retrograda în două zodii, atât în Leu, cât și în Rac.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Berbec

Carieră

Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte solicitați din punct de vedere psihic în direcția profesională. Nativii vor trebui să ia niște decizii (posibil impuse de un context), însă se întrevăd în continuare nemulțumiri de natură să conducă până la schimbarea locului de muncă. Poate ar fi mai bine să analizeze acum eventuale noi oportunități și să ia decizia ulterior acestei perioade. În plus, le va fi aproape imposibil să găsească un echilibru între muncă și familie și de aici se pot naște tot felul de tensiuni în ambele direcții.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o lună foarte intensă și înflăcărată la capitolul sentimental. Cuplurile de lungă durată, bine sudate vor discuta despre căsătorie (sunt posibile cereri în căsătorie acum), iar cei care sunt singuri vor avea un entuziasm ieșit din comun care-i va călăuzi către aventură, către flirt și cucerire, dar și către noi povești de iubire. Însă, odată cu retrogradarea lui Mercur întocmai în sectorul sentimental se cere foarte multă atenție la dialog. Nativii au tendința de a fi impulsivi și încăpățânați, iar dacă vor dori să depășească cu bine această perioadă, atunci vor trebui să fie calmi și înțelepți.

Sănătate

Mercur le guvernează sectorul sănătății celor născuți în zodia Berbec și este posibil ca odată cu retrogradare lui, din cauza unor emoții inhibate, reprimate să apară unele neplăceri. Sunt sfătuiți să înceapă un proces de reevaluare a stării generale de sănătate.

Bani

Din punct de vedere financiar nu este nici pe departe o lună favorabilă celor născuți în zodia Berbec. În primul rând, nativii vor fi tentați să cheltuie foarte mult, mai ales pe distracții, iar în al doilea rând este posibil să întâmpine unele obstacole în recuperarea unor sume de bani.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1 – 7 IULIE 2019. CAPRICORNII TREC PRINTR-O PERIOADĂ DELICATĂ

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Taur

Carieră

Cei născuți în zodia Taur traversează o etapă de căutări. Nativii caută sensul profesional către care să se îndrepte în viitor și mai greu va fi pentru aceeia care au deja o carieră, o funcție și care nu pot renunța prea ușor. Este posibil ca Taurii să simtă nevoia redefinirii personale și, implicit, profesionale. Nu se recomandă decizii majore și radicale în acest segment de viață.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Taur luna iulie va fi destul de sensibilă la capitolul sentimental. Mercur este planeta care guvernează casa sentimentală, prin urmare, odată cu retrogradarea sa vede, să apară conflicte în cuplu, gelozii, tensiuni și o serie de secrete pot ieși la suprafață. Nativilor li se cere să-și reîntoarcă atenția către propriile lor sentimente și să le reanalizeze. Poate cu unele dintre acestea nu mai rezonează și merg din inerție într-o relație. Pe de altă parte, nu este exclus ca nativii singuri să nască adevărate pasiuni în această lună, însă vedem ca toate să se stingă cu aceeași repeziciune cu care s-au aprins.

Sănătate

Pentru cei născuți în zodia Taur este o perioadă destul de stresantă și din acest motiv și starea emoțională și psihică poate fi afectată. Important este ca nativii să nu lase nicio afecțiune să evolueze, ci să o trateze din timp. Se recomandă mai multă odihnă și eliminare stresului. Este o perioadă favorabilă pentru concediu.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Taur s-ar putea să aibă parte de cheltuieli neprevăzute care să le destabilizeze veniturile. Sunt sfătuiți să fie foarte prudenți în administrarea resurselor și pe cât posibil să facă economii.

Vezi și aici: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Gemeni

Carieră

Din punct de vedere profesional, cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie răbdători și să nu caute minuni în această perioadă. Este posibil ca mânați de instinctele financiare și dorindu-și să câștige mai mult să fie tentați să facă schimbări de job, însă nu sunt indicate în această lună când guvernatorul lor, Mercur, retrogradează. Atenție! Pot ieși în pierdere la negocierea unor contracte!

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni vor atinge extremele în această lună. Cei căsătoriți sau aflați în relații de lungă durată, stabile, vor simți acut nevoia de libertate și independență, iar cei singuri vor căuta flirtul, aventura, motiv pentru care viața sexuală va fi una dinamică, mai cu seamă va fi centrul de interes al perioadei. Acesta spect poate favoriza infidelitatea, prin urmare se recomandă mai multă prudență în decizii, mai multă rațiune ca niciodată.

Sănătate

Se anunță o perioadă destul de tensionată, prin urmare nu este exclus ca o serie de afecțiuni, mai ales cele cronice, să-și facă simțită prezența. Se recomandă odihnă, alimentație sănătoasă și evitarea stresului. Atenție la deplasări! Există risc de accidente și accidentări!

Bani

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de retrogradarea lui Mercur, întocmai planeta lor guvernatoare, într-o zonă financiară, prin urmare se cere prudență în cheltuieli. Este posibil ca nativii să facă o reevaluare a situației financiare, a banilor deținuți împreună cu alții, a unei moșteniri și să caute alte soluții decât cele găsite până acum. Atenție în preajma eclipsei de Soare când se pot pierde sume de bani. Nativii trebuie să evite investițiile riscante.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Rac

Carieră

Cei născuți în zodia Rac care au afaceri personale sau în colaborare cu alți parteneri, asociați, sunt sfătuiți să fie foarte atenți la demersurile pe care le întreprind în această perioadă, la ce semnează, pe ce acte își dau acordul pentru a nu fi păcăliți, înșelați. Nu este de preferat ca nativii să-și schimbe locul de muncă acum, dar este indicat să-și reanalizeze țelurile și aspirațiile profesionale.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă impactantă în plan personal. Dacă eclipsa de Soare le poate răsturna principii solide despre viață, inclusiv viața de cuplu, eclipsa de Lună le va aduce situații absolut neașteptate și neprevăzute legate de parteneriate, și aici cel mai mult de îndurat vor avea cei care sunt căsătoriți sau care au relații solide și de lungă durată. Sfatul nostru este să fie prudenți, calmi și deschiși către dialog și soluționarea problemelor apărute în plan sentimental. Nici nativii singuri nu au prea multe șanse să-și întâlnească sufletul pereche în această lună. De preferat ar fi să-și redefinească valorile după care se ghidează în alegerea partenerului de viață.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să se retragă din tumultul vieții cotidiene, să-și ia un moment de răgaz pentru a se odihni, dar și pentru a se reanaliza și reinventa. Nativii resimt acut nevoia de odihnă și liniște. Este posibil să se confrunte cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi pe care nu le-au tratat la momentul respectiv sau le-au tratat necorespunzător, superficial.

Bani

Cei născuți în zodia Rac sunt favorizați de Marte să câștige bani și să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii pot munci mai mult, pot depune mai mult efort pentru a-și atinge un scop, însă remunerația va fi pe măsură. Atenție la negocieri, investiții și tranzacții în perioada de retrogradare a lui Mercur.

Nu rata: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2019

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Leu

Carieră

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de situații neprevăzute la locul de muncă, de răsturnări de situație sosite în preajma eclipsei de Lună și sunt sfătuiți să fie vigilenți și prudenți. Se întrevăd nemulțumiri legate de atitudinea celorlalți, de sarcini suplimentare, de lipsa aprecierii la adevărata valoare. Sunt sfătuiți să nu acționeze cu mândrie și orgoliu.

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tranzitul lui Marte prin semnul lor și nativii vor dori să strălucească, să cucerească, să fie invincibili, iar de aici și până la declanșarea unor orgolii personale nu mai este decât un pas. Ei bine, cei care fac acest pas s-ar putea ciocni de conflicte în cuplu. Nu este exclus să se reîntoarcă la o iubire din trecut, să se împace cu un fost partener sau, cel puțin, să se gândească la acesta, să rememoreze amintiri.

Sănătate

Ambele eclipse vor activa o casă a sănătății, prin urmare cei născuți în zodia Leu pot avea parte de revenirea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi, dar care, însă au o cauză emoțională, spirituală, psihică. Astfel, nativilor li se recomandă conștientizarea unor traume și vindecarea lor, cultivarea iertării și a bunătății, dar și întoarcerea către credință.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Leu ar trebui să evite investițiile, cheltuielile, tranzacțiile și orice formă de negociere. Mercur este planeta care le guvernează banii munciți și va retrograda în această perioadă, prin urmare este de preferat să-și facă o reanaliză financiară și să-și întocmească un nou plan de administrare a finanțelor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Fecioară

Carieră

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă de reevaluări și revizuiri profesionale, dat fiind că întocmai guvernatorul lor și al casei carierei, planeta Mercur, se află în mers aparent retrograd. Nu este momentul marilor decizii și nici al schimbărilor de loc de muncă. Atenție mare la contractele negociate, semnate acum. Pot fi însălătoare!

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de mult tumult la capitolul sentimental în luna iulie, având în vedere că ambele eclipse, atât cea de Soare, cât și cea de Lună, vor activa axa iubirii și, în plus, în sectorul sentimental se mențin retrograde planetele Saturn și Pluton. Prin urmare acești nativi pot avea parte de îndrăgostiri spectaculoase, la prima vedere, dar și despărțiri bruște, neplanificate și neașteptate. Se întrevăd momente de criză în cuplu, când cel mai bine este să-și mențină calmul și echilibrul. De altfel, Mercur, prin retrogradarea sa le va cere revizuirea atitudinii față de ei înșiși, de familie și de cei dragi. Este de preferat ca în această perioadă să nu ia decizii majore și să-și reevalueze sentimentele în tihnă, cu răbdare.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară nu stau prea bine nici la capitolul sănătate și este posibil să fie nevoiți să-și refacă niște analize, să urmeze un alt tratament, dar mai ales să-și schimbe stilul de viață cu unul sănătos. Recomandarea noastră este odihna și alimentația cât mai naturală.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Fecioară au parte de un tranzit venusian benefic, prin urmare au șanse să-și îmbunătățească veniturile prin asocieri și colaborări, însă, dacă sunt pe cont propriu, pot profita de această lună pentru a se pune mai mult în evidență și a câștiga popularitate în segmentu vizat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Balanță

Carieră

Cei născuți în zodia Balanță au parte de cele două eclipse, atât de Soareă, cât și de Lună, întocmai pe casa carierei, iar aceste aspecte pot aduce răsturnări de situație neașteptate și radicale. De aceea, unii nativi pot fi tentați să-și dea demisia, însă sunt sfătuiți să o facă doar dacă au un AS în mânecă. Cei care țintesc poziții deconducere sunt sfăuiți să aibă răbdare și să se preocupe mai mult de consolidarea bazei, decât de ajungerea în vârf.

Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o lună bună la capitolul sentimental. Nativii care sunt căsătoriți sau se află în relații de ungă durată pot reuși să lămurească situații mai vechi și astfel să reaștearnă armonia în cuplu. În schimb, cei singuri pot fi mai superficiali și își pot pune în practică sex-appealul cu care au fost înzestrați de Venus pentru a porni în noi aventuri. Devin mai cuceritori, flirtează mai mult, însă pot cădea în propria capcană și se pot îndrăgosti eu înșiși.

Sănătate

Este foarte important ca cei născuți în zodia Balanță să se preocupe mai mult de propria persoană și mai puțin de cei din jur, în sensul că nu trebuie să pună la suflet tot ce li se întâmplă celorlalți. Fiecare cu karma lui și lecția lui de viață. Interesul va trebui să fie îndreptat către armonizarea minții cu sufletul și cu trupul. Da, echilibrul interior îi va scoate din impas în această lună în care tind să se lase copleșiți de ceea ce este în jurul lor. Nu ar strica un concediu de odihnă și o călătorie spirituală.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de cheltuieli mai mari în această lună datorate unui plan, posibil un plan legat de locuință, de familie, prin urmare sunt sfătuiți să-și gestionezez cu foarte mare atenție finanțele pentru a nu ajunge (prea repede) la fundul sacului.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Scorpion

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Scorpion luna iulie poate aduce unele realizări de natură profesională, însă sunt sfătuiți să fie atenți la deciziile luate acum, în perioada de retrogradare a lui Mercur. Dacă simt nevoia să acționeze, atunci sfatul nostru este să se pună cât mai mult în valoare la locul de muncă pentru că ceea ce întreprind acum va avea ecou favorabil ulterior.

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Scorpion pot pleca într-o călătorie cu persoana iubită sau, dacă sunt singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul în timpul unei călătorii, deplasări, vacanțe. Nu este exclus să fie vorba de o persoană din străinătate sau de altă cultură și religie. În schimb, din a doua jumătate a perioadei analizate pot apărea conflicte în cuplu care gestionate necorespunzător și duse la extrem pot aduce inclusiv o despărțire.

Sănătate

Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să învețe să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să încerce să se proiecteze în viitor cu mai mult entuziasm. Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă relaxarea va fi bine venită.

Bani

Din punct de vedere financiar, cuvântul de ordine în luna iulie pentru cei nascuți în zodia Scorpion este chibzuința, chiar limitarea de la unele plăceri, mofturi. Retrogradările majore din acest sector îndeamnă la răbdare și prudență. Nativii pot pierde bani, deci nici investițiile și nici împrumuturile nu sunt bine aspectate în acaestă perioadă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Săgetător

Carieră

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă de reevaluări profesionale, însă cu impact favorabil asupra carierei, asupra aspirațiilor de viitor. Este posibil ca vechi propuneri de colaborare să reapară în actualitate, inclusiv oportunitatea plecării din țară. Se întrevăd renegocieri de contracte, de clauze contractuale.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți ca pe întreaga perioadă de retrogradare a lui Mercur să evite discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață deoarece pot sfârși printr-o ruptură sau, în cel mai fericit caz, printr-o pauză. O serie de secrete pot ieși acum la suprafață și încrederea, fidelitatea pot fi puse sub semnul întrebării. Cei singuri nu ar trebui să-și facă mari speranțe în găsirea perechii în această lună, însă nici nu trebuie să deznădăjduiască. Se întrevăd aventuri pasagere. Depinde doar de ei dacă le transformă în viitor sau amintire.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o lună energică, însă sunt sfătuiți să-și canalizeze surplusul către ceva constructiv. Poate fi vorba de un sport, de începerea unui antrenament susținut, de o călătorie în natură care să impună și efort fizic.

Bani

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de răsturnări de situație legate de zona financiară favorizate de cele două eclipse, atât cea de Soare, cât și cea de Lună. Însă, orice schimbare își are rolul ei și contextul astrologic al momentului poate redefini niște țeluri noi, targeturi noi. Nu este exclus să apară noi posibilități de îmbunătățire a veniturilor, însă nu trebuie să se aștepte la creșteri salariale, ci mai degrabă la activități extra job.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Capricorn

Carieră

Mercur, planeta care guvernează casa muncii, va retrograda în luna iulie și cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale în sectorul profesional, dar mai ales să fie foarte atemnți la parteneriatele, asocierile și colaborările pe care le au. Unele se pot încheia, însă Venus poate sprijini semnarea de noi contracte. Deci, oarecum, va fi un echilibru în acest sens, dar foarte sensibil. Atenție la comunicarea cu șefii și colegii de muncă! Pot apărea conflicte greu de gestionat.

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-o perioadă foarte provocatoare din punct de vedere sentimental. Încă din primele zile ale lunii, odată cu eclipsa de Soare formată în zodia lor parteneră, în Rac, acești nativi vor fi puși la încercare. Își mai doresc să continue relația în care se află? – acesta va fi punctul cheie al momentului, motiv pentru care mulți nativi vor alege să facă o schimbare, să încheie definitiv o relație, un mariaj. Se întrevăd răsturnări majore de situație în zona sentimentală și multe vor izvorî din dorința nativilor de a se redefini. Să nu uităm că încă se află sub semnul retrogradării planetelor Saturn și Pluton, în casa personalității, iar eclipsa de Lună tot aici va aduce ineditul și neprevăzutul. Sunt sfătuiți să aibă răbdare, să fie puternici și încrezători în propriile forțe. Cei ai avantajați sunt nativii singuri care au ocazia să înceapă o nouă relație.

Sănătate

Pentru cei născuți în zodia Capricorn această perioadă vine cu cerința de a stopa stresul și suprasolicitarea, deoarece lui Jupiter deja retrograd i se alătură și Mercur retrograd, ambele planete guvernând casa sănătății. Fie începe o perioadă în care nativii fac reevaluări ale stării de sănătate, fie oboseala le va încetini mersul firesc al vieții. Se recomandă evitarea exceselor de orice fel, iar remediul pe care-l recomandăm acum este vacanța.

Bani

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de conflicte cu persoana iubită din cauza banilor, iar cei care se află în partaj, care împart moșteniri pot trece printr-o etapă dificilă, marcantă financiar. Nu este recomandat sub nicio formă să exagereze cu cheltuielile, să facă investiții și tranzacții financiare în acaestă perioadă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Vărsător

Carieră

Eclipsele din luna iulie au impact asupra sectorului muncii și cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o serie de răsturnări de situație, de momente neprevăzute care îndeamnă la acțiune rapidă și eficientă. Atenție la zona de contracte! Pot apărea încheieri neașteptate de parteneriate. Dacă unii nativi se pot angaja acum, alții pot să-și depună demisia, aspect care nu este tocmai constructiv pentru cei care nu au un job de rezervă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți ca în luna iulie să nu ia decizii majore în plan sentimental, ci să înceapă o reanaliză profundă a sentimentelor pe care le au vizavi de partener. Mercur le guvernează casa iubirii și în mersul său retrograd poate aduce obstacole și tensiuni în dialogul cu persoana iubită. Cei singuri nu ar trebui să-și facă mari speranțe, legarea unei noi relații fiind acum o provocare greu de trecut. Atenție la tendința de a reîntoarcere în trecut (poate la o fostă relație) care le poate aduce multă confuzie și chiar suferință.

Sănătate

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să se odihnească mai mult în această perioadă, să-și ia concediu sau să evite suprasolșicitarea. Ambele eclipse activează casa sănătății și este posibil ca unii nativi să resimtă stări de oboseală mai accentuată acum sau unele simptome ale unor afecțiuni din trecut să-și facă simțită prezența. Nu trebuie lăsate emoțiile să-și pună impact negativ asupra stării de spirit.

Bani

Mercur retrogradează pe o casă financiară, a banilor deținuți împreună cu alții, prin urmare nu este momentul să se facă nici investiții, nici tranzacții, mai ales că zona negocierilor poate fi dezavantajată. Cei născuți în zodia Vărsător ar trebui să-și redefinească obiectivele financiare în această perioadă, fără a acționa și a lua decizii cu impact pe viitor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iulie 2019, zodia Pești

Carieră

Cei născuți în zodia Pești își vor da silința mai mult ca niciodată la locul de muncă și, stimulați de Marte, pot aduce un nou suflu activităților cotidiene, inclusiv prin semnarea de noi parteneriate și colaborări. Nu este exclus ca nativii care nu sunt mulțumiți de remunerație să-și schimbe locul de muncă, însă sunt sfătuiți să o facă cu grijă și atenție pentru că Jupiter continuă să fie retrograd în casa carierei.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Pești, eclipsele din luna iulie pun accent pe sectorul iubirii. În timp ce unii nativi încep noi povești de dragoste, alții pot încheia în mod neașteptat o relație, mai ales un mariaj, Mercur, planeta care guvernează căsătoria, fiind în mișcare retrogradă acum. Peștii vor emana sex-appeal, senzualitate și vor simți nevoia să flirteze, să cucerească și de la o aventură la o relație de lungă durată va fi doar un pas. Tot ceea ce li se cere acestor nativi acum este prudență și răbdare.

Sănătate

Cei născuți în zodia Pești au parte de o stare de sănătate bună. Nativii sunt energici, entuziaști și bine dispuși și probabilitatea de a începe un antrenament, de a da curs unui hobby este mare. Perioadă favorabilă distracțiilor și activităților recreative, de relaxare.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Pești reușesc să găsească un minim echilibru și este foarte probabil ca cineva să le returneze o sumă de bani, o datorie. Dacă au afaceri personale pot obține o refinanțare, o sponsorizare a unui proiect.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...