Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 martie 2019. Peștii se pot îndrăgosti

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 martie 2019. Peștii se pot îndrăgosti

De: Cancan 14/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 martie 2019. Peștii se pot îndrăgosti
Horoscopul zilei de 15 martie spune că Peștii se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 15 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești se pot îndrăgosti și chiar pot începe o nouă relație.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia să se dedice exclusiv familiei și activităților casnice, prin urmare nu este exclus ca unii să-și ia o zi liberă pentru a renova, redecora locuința sau pentru a pleca în vizită la părinți, bunici, în locurile copilăriei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce momente încărcate de emoție și sensibilitate, dar și clipe de romantism alături de persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de o capacitate de comunicare excepțională care-i va ajuta să lege noi relații profesionale sau personale. Nativii pot pleca într-o scurtă călătorie, o călătorie care le va face plăcere și îi va ajuta să se relaxeze. Este posibil să meargă în vizită la rude sau la prieteni de suflet. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă șansa de a se reîntâlni cu o persoană dragă revenită în țară sau de a primi vești bune din străinătate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de îmbunătățiri mult așteptate în sectorul financiar. Chiar dacă nu este vorba de o mărire de salariu, poate fi vorba de o primă sau de semnarea unui contract avantajos. Nativii vor fi tentați să cheltuie bani pentru redecorarea sau reamenajarea locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce un cadou din partea unui membru al familiei, cu precădere din partea părinților.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Lunii întocmai în semnul lor. Nativii vor fi mai sensibili, mai emotivi, mai sentimentali și mai ușor impresionabili, însă, totodată, vor avea și energia necesară pentru a se preocupa de problemele personale sau de familie care necesită rezolvare rapidă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce momente romantice în cuplu și chiar discuții legate de conceperea unui copil, acolo unde relația este solidă și de lungă durată.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de stări de interiorizare, de regret, de melancolie și chiar ușoară depresie. Niște sentimente mai vechi pe care le credeau dizolvate se pot intensifica acum și pot bulversa nativii. Totodată, nu este exclus ca amintiri și oameni din trecut să se întoarcă agresiv în memoria și viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să acorde (în continuare) mai multă atenție sănătății.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de momente frumoase și trăiri intense în grupul de prieteni. Pot reanaliza niște planuri făcute împreună cu cei din anturaj și chiar pot pleca în scurte plimbări în locurile copilăriei. Moment bun pentru a se reîntâlni cu foști colegi de școală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce clipe romantice, emoționante în cuplu, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva prin intermediul cunoștințelor comune.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot relua niște dialoguri în zona profesională care au fost amânate sau pur și simplu la momentul respectiv nu-i avantajau, nu li se păreau oportune. Nativii pot fi susținuți în carieră de membrii familiei, de părinți sau persoana iubită și pot întreprinde diferite demersuri în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează agenții imobiliari și vânzătorii, dar și activitățile notariale. Aceștia pot înregistra mici succese în carieră.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion este posibil să aibă parte de niște evenimente de natură să le schimbe niște principii de viață, niște concepții adând înrădăcinate. Este momentul ca nativii să-și reevalueze niște prejudecăți și să renunțe la ceea ce nu-i mai reprezintă și nu-i lasă să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia să se înscrie la niște cursuri de dezvoltare profesională sau personală.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot primi o sumă de bani sau, cel puțin, vești legate de momentul în care va avea loc încasarea. Nu este exclus să pună bazele unor planuri de viitor în asociere cu partenerul de viață sau terți, însă sunt sfătuiți să fie foarte prudenți în negocieri și să analizeze în detaliu situația. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești despre o moștenire sau un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de discuții cu persoana iubită, unele mai tensionate, altele de natură să lămurească o situație mai veche. Nativii sunt sfătuiți să fie mai înțelegători, mai răbdători și calmi și să-i acorde mai multă încredere partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să aibă mare grijă în negocieri, în semnarea unor contracte cu partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător sunt ușor nemulțumiți de situația de la locul de muncă. Poate fi vorba de relațiile cu colegii sau superiorii, care se dovedesc tensionate, dar și sarcinile li se vor părea acaparante și obositoare. Tot acest context se poate răsfrânge asupra stării de spirit, prin urmare, horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește ca după program să iasă în oraș, să se plimbe în natură sau să practice un sport pentru a se detensiona.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot acorda mai multă atenție ca de obicei zonei sentimentale. Unii nativi se pot redescoperi prin prisma unor emoții, alții își pot da seama că sunt îndrăgostiți. Cei care se află în relații de lungă durată pot vedea cu alți ochi persoana de alături și pot reaprinde flacăra pasiunii în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce idei creative, soluții ingenioase și revoluționare la problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 MARTIE 2019. SCORPIONII SE POT DESPĂRȚI DE PARTENER

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Un IT-ist din Cluj a cerut instanței să devină FEMEIE! Motivul: Nu îi mai place să fie bărbat. Ce a decis judecătorul
Un IT-ist din Cluj a cerut instanței să devină FEMEIE! Motivul: Nu îi mai place...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează și bea lichide singur”
Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de lei
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de...
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat...
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
BANC | La recrutare, Bulă îi dă medicului o foaie pe care scria
BANC | La recrutare, Bulă îi dă medicului o foaie pe care scria
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit această distincție
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit...
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină care te scapă de un mare dăunător și îți salvează recolta
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină...
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a ajuns o ruină, iar turiștii au ajuns să evite locul
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a...
×