Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 martie 2019. Fecioarele au idei ingenioase

Publicat: 15/03/2019 | 20:07

Horoscopul zilei de 16 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea idei ingenioase și revoluționare pe care sunt sfătuiți să le pună în practică cu încredere.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie surprinși de niște gânduri, să le vină niște idei și să caute soluții de a le pune în practică. Nu este exclus să fie vorba chiar de zona financiară sau profesională, capitole la care nativii încă își doresc schimbări. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce momente liniștite în cuplu, armonie cu persoana iubită, dar și cu membrii familiei.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur traversează o perioadă bună, favorabilă stării psihice, dar și fizice. Nativii își revin după un lung șir de lovituri emoționale, posibil unii după o boală, o perioadă în care au zăcut. În plan financiar lucrurile par, de asemenea, să se așeze la locul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi ușor dezamăgiți de atitudinea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni traversează o etapă favorabilă din punct de vedere sentimental și emoțional. Se pot înțelege mai bine cu persoana iubită, pot lămuri niște situații și-și pot face planuri de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut și relaxant. În zona financiară se întrevăd nemulțumiri, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor obstacole pe care le pot întâlni în primirea, recuperarea unei sume de bani.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac sunt foarte responsabili și calculați când vine vorba de partea financiară. S-ar putea să nu fie chiar dispuși să facă cheltuieli astăzi sau să achiziționeze un bun de valoare, chiar dacă era în plan cumpărarea acestuia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unor dialoguri utile, constructive cu membrii familiei.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu ar putea intra în mici polemici cu prietenii. Nativii își impun punctul de vedere în stilul lor caracteristic, dar de această dată este foarte probabil să fie surprinși de contraargumentele venite din partea celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poatea duce tensiuni și în relația de cuplu, dacă nu învață să-și tempereze pornirile.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de idei ingenioase, sclipitoare legate de zona financiară, idei pe care le pot transpune într-o soluție avantajoasă pentru rezolvarea unui aspect legat de locuință. Dacă nativii au avut parte de suferințe în dragoste în ultima perioadă, horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce împăcare, liniște și echilibru în cuplu .

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a da vina pe cei din jur pentru ceea ce nu funcționează în viața lor și prima persoană vizată este întocmai partenerul de cuplu. Această atitudine va amplifica și mai mult tensiunile și nu este exclus să-și petreacă ziua în casă, suparați și dezamăgiți de contextul creat (de ei înșiși). Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să devină mai sumați și mai responsabili de propriile lor acțiuni.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi, cel puțin în prima parte a zilei, concentrați pe o problemă profesională, care vizează cariera și locul de muncă. Nativii sunt dispuși să facă unele compromisuri în relațiile cu cei din jur doar pentru a-și îmbunătăți condiția de moment. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să acorde mai multă atenție familiei și sarcinilor gospodărești.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a fi prea visători, prea lipsiți de realism și rațiune și din acest motiv ar putea lua decizii care să-i afecteze ulterior. Atenție la cheltuieli! Pot face calcule greșite și pot fi prea darnici cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie mai reținuți în a da sfaturi celorlalți.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn se pot simți nedreptățiți într-un context ce privește o situație de familie. Cei care au frați pot intra în conflicte cu aceștia și, la modul general, neînțelegerile pot apărea la fiecare pas. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să încerce să fie mai înțelegători și, pe cât posibil, să facă mici compromisuri pentru binele tuturor. Să lase chiar impresia că pot fi păcăliți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți în continuare să caute relaxarea, să se odihnească mai mult, să evite evenimentele și activitățile obositoare, dar și persoanele care vorbesc mult. De asemenea, ar trebui să evite mâncărurile grase, greu digerabile și să consume cât mai multe lichide. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să petreacă cât mai mult timp în natură, să se plimbe în aer liber pentru a-și îmbunătăți starea psihică.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești se pot stresa pentru o sumă de bani care nu le-a intrat în cont și din această cauză este posibil ca niște planuri să se anuleze sau să se amâne. Nativii pot împrumuta bani de la membrii familiei sau de la prieteni, însă horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie foarte calculați și să nu exagereze cu suma cerută.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 MARTIE 2019. SCORPIONII SE POT DESPĂRȚI DE PARTENER

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

 

Citește și...