Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 aprilie 2020. Balanțele se pot îndrăgosti

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 aprilie 2020. Balanțele se pot îndrăgosti

De: Alice Zotta 16/04/2020 | 20:50
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 aprilie 2020. Balanțele se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță flirtează și cuceresc, însă se pot și  îndrăgosti.

Citește și: Horoscopul relațiilor aflate în impas. Ce spune, de fapt, acesta în 2020

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt ușor cam visători și fanteziști, iar iluziile sunt bune, însă nu și dacă au de realizat un proiect profesional sau dacă au de luat o decizie profesională. Unii nativi care lucrează astăzi sau desfășoară altfel de cativități pot fi furați de gânduri și s-ar putea să nu ducă la bun sfârșit ce au început. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ajutorul sau susținerea cuiva din familie.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de un talent ieșit din comun și îl pot pune fără probleme în practică și chiar pot atrage de partea lor oameni interesanți. Nativii pot primi vești bune de la un prieten sau de la un coleg de muncă, partener de afaceri, persoană cu care desfășoară o colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să ia în seamă sfaturile unei persoane mai în vârstă, mai ales dacă sunt cu conotație financiară.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de interminabile discuții cu prietenii și vor primi aprecieri, adulații și cuvinte de laudă. Nativii pot fi surprinși plăcut de niște situații și pot constata că sentimentele lor iau amploare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dialoguri legate de spiritualitate și pot analiza mentalități, concepții, pot fi destul de profunzi în această direcție.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi foarte bună, în care emoțiile nativilor vor fi intense, puternice, profunde și-și pot manifesta niște emoții într-un mod mult mai direct, fără blocaje și restricții. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu-și consume toate resursele de energie în sectorul profesional pentru că au tendința de a munci și astăzi.

Află și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt foarte tentați să plece într-o călătorie, mai ales dacă la destinație este vorba de persoana iubită care-i așteaptă. De preferat ar fi să nu încalce restricțiile momentului. Totodată este o zi bună pentru a face planuri de viitor în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce celor singuri ocazia de a cunoaște pe cineva de la distanță sau care este de altă cultură, religie, naționalitate.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară își dediză ziua liberă pentru a scoate un ban în plus, pentru a face niște comisioane. Nativii care au de primit o sumă de bani de la cineva s-ar putea să aibă norocul să li se returneze. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce celor singuri ocazia de a cunoaște pe cineva, de a flirta cu o persoană cunoscută cel mai probabil prin intermediul profesiei sau al aunei activități pe care o desfășoară astăzi, mai ales dacă este de voluntariat.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au paret de o zi minunată, în care emoțiile vor fi la cote înalte și puternic amplificate de ceea ce trăiesc în plan sentimental. Zi favorabilă pentru a se îndrăgosti, pentru a da curs unei povești de dragoste, pentru a cuceri pe cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a-și deschide sufletul cu mai multă ușurință în fața partenerului.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de creativitate, telaent artistic și se pot face remarcați, mai ales dacă lucrează în domeniul artelor. Nativii pot cunoaște persoane care să-i ajute în ascensiunea profesională, să-i sprijine în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să acorde mai multă atenție persoanei iubite și relației.

Nu rata: Horoscopul norocoșilor. Care sunt cele 4 zodii au șanse mari să câștige marele premiu la Loto 6 din 49 în 2020

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător care lucrează astăzi s-ar putea să fie destul de obosiți, de solicitați profesional și din acaestă cauză să fie și irascibili. Totuși, este o zi bună pentru câștigiri financiare, bonusuri, comisioane. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai prezenți în viața de cuplu și să evite reproșurile și acuzele acum.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să primească un cadou neașteptat sau chiar o sumă de bani de la cineva din familie. Poate chiar un cadou pentru casă. Oricum locuința intră în vizor și pot face reamenajări, însă și cheltuieli pe măsură pentru a-și pune ideile în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce trăiri puternice legate de cei dragi, mai ales în cazul în care aceștia nu sunt împreună cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca în prima parte a zilei să fie luați pe sus de un val de emoții copleșitoare pe care să nu știe cum să le ascundă sau cum să le administreze, prin urmare vor spune tot ce simt și tot ce le trece prin cap. Seara pot face calcule și se pot ocupa de niște plăți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite deplasările în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot fi ușor confuzi și pot lua deciziigreșite, eronate legate de bani, de cheltuieli și investiții. Zi bună pentru odihnă și pentru reculegerea gândurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce trăiri emoționale puternice, neașteptate vizavi de o persoană din trecut ca și cum la amintirea acesteia s-ar simți străfulgerați.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Cum arată castelul unui primar din România! E copiat după „Muzeul bântuit”, iar proprietara din acte este mama PENSIONARĂ a „vătafului” de la Câmpina
Cum arată castelul unui primar din România! E copiat după „Muzeul bântuit”, iar proprietara din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...