Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2021. Soarele intră în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2021. Soarele intră în zodia Pești

De: Madalina Manole 17/02/2021 | 22:36
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2021. Soarele intră în zodia Pești
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 februarie 2021. Soarele intră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 18 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 februarie 2021 spune că nativii din zodia Pești se vor bucura de intrarea Soarelui în semnul lor, un aspect benefic care va contribui la îmbunătățirea vieții acestora.

Soarele intră anul acesta în zodia Pești pe data de 18 februarie, cu o zi mai devreme decât în mod normal, ceea ce înseamnă că cei care se nasc astăzi, după ora 12:45, vor fi în zodia Pești și nu Vărsător. Soarele va tranzita zodia Pești până pe data de 20 martie, perioadă în care ne va stimula sensibilitatea, empatia, visarea, zona emoțională și spirituală și ne va aduce vindecare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o perioadă în care vor fi mai visători, mai sensibili și mai întorși către trecut. Starea de sănătate se va îmbunătăți pentru că nativii vor simți nevoia să se odihnească mai mult, iar emoțional pot avea parte detrăiri mai intense decât de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce discuții pe teme financiare în cuplu sau de natură profesională.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură din plin de ingresul Soarelui în Pești pentru că își reactivează viața socială și vor avea energia necesară pentru a se întâlni cu prietenii și a petrece cât mai multe astfel de momente. Sunt posibile noi cunoștințe, noi relații. De asemenea, nativii își canalizează energia către proiectele care le aduc fascinație, poate chiar proiecte de grup, și au o viziune cu totul nouă asupra unor planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce energie fizică și determinare, voință și poftă de acțiune.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de intraea Soarelui în sectorul carierei, iar acest aspect astrtologic îi va ajuta foarte mult în canalizarea energiei pentru a-și atinge niște obiective profesionale. Totodată, nativii vor face față cu brio provocărilor legate de carieră și vor avea ocazii de afirmare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce aprecieri din partea superiorilor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot profita de acest tranzit al Soarelui în Pești pentru a-și lumina niște convingeri de viață, credințe și mentalități. Nativii le pot vedea dintr-un alt unghi și asta îi poate ajuta să-și stabilească noi idealuri de viitor. Este o perioadă în care spiritualitatea va fi mai pregnantă în viața nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce un interes aparte pentru explorarea de noi domenii care să le dezvolte cunoașterea.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia în perioada următoare de a se raporta altfel la banii și resursele celorlalți, inclusiv ale partenerului de viață. În cuplu se pune problema bugetului și nativii pot primi sprijinul partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce mai multă determinare pentru a se ocupa de obținerea unor drepturi materiale, poate de recuperarea unor bunuri care li se cuvin de drept.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul Soarelui în Pești în sectorul relațiilor. Pentru nativi va urma o perioadă în care se vor preocupa de armonizarea vieții de cuplu și vor avea susținere să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii profesionali. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o nouă perspectivă asupra unei asocieri, asupra unui contract sau asupra unor colegi de muncă.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi mai energici în desfășurarea activităților zilnice, dar și în rezolvarea sarcinilor de la locul de muncă. Nu li se va mai părea așa mare efortul, indiferent de activitățile întreprinse. Totodată, Soarele din Pești îi va susține în îmbunătățirea stării de sănătate și în ameliorarea problemelor deja existente. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții plăcute cu colegii și înțelegere.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură din plin de intrarea Soarelui în Pești deoarece le activează sectorul iubirii. Nativii vor trăi intens viața sentimentală, iar dacă sunt singuri se pot îndrăgosti. În cuplu se reapropie de partener, iar relațiile cu copiii se bucură de înețelegere și atenție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o mare craetivitate și un simț artistic pe care vor avea șanse să-l dezvolte la maximum în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot profita de acest tranzit al Soarelui prin Pești pentru a-și îmbunătăți relația cu familia și pentru a se apropia mai mult de cei dragi. Activitățile care vizează locuința vor fi înlesnite și nativii își vor canaliza energia pentru a rezolva ceea ce nu este la locul lui în casă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o stare emoțională bună, plăcută, empatie și înțelegere.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur, să dialogheze la un nivel mai înțelept și să obțină mai ușor ceea ce-și doresc. Nativii sunt susținuți în negocieri și vor avea mereu cuvintele pregătite pentru a da cele mai bune răspunsuri. Cei care învață sau susțin discursuri publicde sunt avantajați. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce aprecieri într-o ședință, iar altor nativi le poate trezi pofta de plimbare, de excursii și vacanțe.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul financiar, iar nativii vor avea sclipiri la acest capitol, nu de natură majoră, dar cât să-i ajute să-și îmbunătățească veniturile. Poate fi vorba de idei bune, de negocieri favorabile sau chiar de noi sarcini pe care și le asumă pentru creșterea veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a-și evidenția un talent, o abilitate cu care sunt înzestrați.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură din plin de intrarea Soarelui în zodia lor, dat fiind perioada destul de anxioasă pe care o traversează. Nativii își recapătă energia, mare parte din entuziasm și văd viața cu mai mult optimism. În plus, starea de sănătate se va îmbunătăți și vor fi mai eficienți în activitățile întreprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o stare de spirit bună și multă veselie.

Parteneri
Un om al strazii a gasit un portofel de firma, plin cu bani si l-a dus direct la politie. Nu se aștepta ca proprietarul portofelului să facă asta:
Un om al strazii a gasit un portofel de firma, plin cu bani si l-a...
Nouă lovitură pentru Elena Udrea! DNA a făcut anunțul de urgență
Nouă lovitură pentru Elena Udrea! DNA a făcut anunțul de urgență
Viorel Lis are grave probleme de sănătate. Soția lui a făcut anunțul trist
Viorel Lis are grave probleme de sănătate. Soția lui a făcut anunțul trist
FOTO. Bianca Drăgușanu, goală în cadă! Imagini interzise cu fosta soție a lui Alex Bodi au ajuns pe net
FOTO. Bianca Drăgușanu, goală în cadă! Imagini interzise cu fosta soție a lui Alex Bodi...
Dezvăluiri din interior. Ce se întâmplă, de fapt, la clinica lui Gigi Becali. Un medic de acolo a rupt tăcerea
Dezvăluiri din interior. Ce se întâmplă, de fapt, la clinica lui Gigi Becali. Un medic...
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
SE ÎNCHID DIN NOU școlile pe 8 martie? Anunțul făcut de ministrului Educației pentru toți elevii:
SE ÎNCHID DIN NOU școlile pe 8 martie? Anunțul făcut de ministrului Educației pentru toți...
S-a aflat tot adevărul. Cu cine l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion
S-a aflat tot adevărul. Cu cine l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion
Se închid școlile săptămâna viitoare!  Anunțul făcut în direct!
Se închid școlile săptămâna viitoare! Anunțul făcut în direct!
Cate kilograme trebuie să ai în funcție de înălțime. Calculatorul greutății ideale
Cate kilograme trebuie să ai în funcție de înălțime. Calculatorul greutății ideale
Dan Negru, cuvinte dure despre TVR! Prezentatorul aduce acuzaţii grave. 'Le-am distrus pe toate'
Dan Negru, cuvinte dure despre TVR! Prezentatorul aduce acuzaţii grave. 'Le-am distrus pe toate'
Fraţi români, executaţi pe malul unei bălţi de pescuit, în Belgia. Un fost ofiţer de poliţie i-ar fi ucis pe cei doi
Fraţi români, executaţi pe malul unei bălţi de pescuit, în Belgia. Un fost ofiţer de...
Dosarele X într-o comună din Iași. A murit și după cinci ani și-a schimbat buletinul
Dosarele X într-o comună din Iași. A murit și după cinci ani și-a schimbat buletinul
SCANDAL DE PROPORȚII la Survivor românia! S-au aruncat cuvinte grele
SCANDAL DE PROPORȚII la Survivor românia! S-au aruncat cuvinte grele
Uluitor. Câți bani poate câștiga lunar Patriarhul Daniel
Uluitor. Câți bani poate câștiga lunar Patriarhul Daniel
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Un barbat a gasit un telefon pe strada iar cand s-a uitat mai bine, a incremenit. Ce mesaj lasase posesorul lipit de husa
Un barbat a gasit un telefon pe strada iar cand s-a uitat mai bine, a...
Panică la Casa Regală Britanică, Operație de urgență
Panică la Casa Regală Britanică, Operație de urgență
Răsturnare de situație! Apropiat al lui Klaus Iohannis, propus pe o funcție deosebit de importantă
Răsturnare de situație! Apropiat al lui Klaus Iohannis, propus pe o funcție deosebit de importantă
O molimă teribilă îi amenință pe adolescenți! Covid-19 a declanșat nebunia
O molimă teribilă îi amenință pe adolescenți! Covid-19 a declanșat nebunia
Se închid școlile săptămâna viitoare!  Anunțul făcut în direct!
Se închid școlile săptămâna viitoare! Anunțul făcut în direct!
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul” oamenilor
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul”...
Messi, UMILIT grav de un coleg de-al său: ”Există un trofeu pe care nu-l va cuceri niciodată!”
Messi, UMILIT grav de un coleg de-al său: ”Există un trofeu pe care nu-l va...
Meghan Markle acuză Palatul Buckingham că ”răspândeşte minciuni ”despre ea şi prinţul Harry: ”„Nu ştiu cum ar putea să se aştepte să rămânem tăcuţi”
Meghan Markle acuză Palatul Buckingham că ”răspândeşte minciuni ”despre ea şi prinţul Harry: ”„Nu ştiu...
Loto 4 martie 2021, rezultate 6/49, Joker și Noroc
Loto 4 martie 2021, rezultate 6/49, Joker și Noroc
Accident cumplit! Din păcate, la volan se afla o vedetă cunoscută! A murit pe loc
Accident cumplit! Din păcate, la volan se afla o vedetă cunoscută! A murit pe loc
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”
FOTO. Nicoleta Luciu, senzuală ca pe vremea când poza în Playboy! Cum s-a fotografiat vedeta
FOTO. Nicoleta Luciu, senzuală ca pe vremea când poza în Playboy! Cum s-a fotografiat vedeta
A nascut gemeni la 64 de ani, dar statul i-a luat imediat copiii! Cazul care a socat lumea! Decizia de ultima ora a instantei
A nascut gemeni la 64 de ani, dar statul i-a luat imediat copiii! Cazul care...
Bianca Drăgușanu, goală în cadă: S-a aplecat și s-a filmat așa, iar imaginile interzise minorilor au apărut pe net
Bianca Drăgușanu, goală în cadă: S-a aplecat și s-a filmat așa, iar imaginile interzise minorilor...
Incredibil! Ce s-a întâmplat în tabăra Războinicilor în timpul nopții? Camerele de filmat au surprins totul!
Incredibil! Ce s-a întâmplat în tabăra Războinicilor în timpul nopții? Camerele de filmat au surprins...
Ţara europeană care se pregăteşte de un dezastru: 17.000 de cutremure au lovit în ultima săptămână. O erupţie ar putea fi iminentă
Ţara europeană care se pregăteşte de un dezastru: 17.000 de cutremure au lovit în ultima...
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
Andreea Bănică, dezvăluirea momentului despre Culiță Sterp:
Andreea Bănică, dezvăluirea momentului despre Culiță Sterp: "L-aș..."
Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum!
Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum!
Se închid școlile săptămâna viitoare!  Anunțul făcut în direct!
Se închid școlile săptămâna viitoare! Anunțul făcut în direct!
Începe Programul RABLA! Cele mai ieftine oferte Rabla de pe piață: două modele japoneze în top
Începe Programul RABLA! Cele mai ieftine oferte Rabla de pe piață: două modele japoneze în...
A avut pe mana peste 3000 de femei si tuturor le-a dat bani de nunta. Motivul INCREDIBIL pentru care un magnat indian căsătorește anual sute de femei
A avut pe mana peste 3000 de femei si tuturor le-a dat bani de nunta....
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...