Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 august 2020. Lună Nouă în zodia Leu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 august 2020. Lună Nouă în zodia Leu

De: Madalina Manole 18/08/2020 | 20:27
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 august 2020. Lună Nouă în zodia Leu

Horoscopul zilei de 19 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2020 spune că nativii din zodia Leu au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor, cu impact benefic asupra vieții personale.

Astăzi se formează aspectul de Lună Nouă în zodia Leu, un eveniment astrologic care ne aduce noi începuturi, noi oportunități și șanse, iar acestea vor fi resimțite cel mai puternic în acel domeniu de viață care este reprezentat de zodia Leu în astrograma natală. Totodată, cei mai impactați de această lunație vor fi Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii, dar și cei care au ascendentul în aceste semne zodiacale. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 17 – 23 AUGUST 2020. LEII AU PARTE DE NOI ÎNCEPUTURI ÎN DRAGOSTE)

Luna Nouă reprezintă momentul în care Soarele și Luna își unesc energiile, prin conjuncție, iar această lunație este cu atât mai puternică cu cât Soarele este guvernator al zodiei Leu. Prin urmare, la modul general, va fi vorba de noi șanse și oportunități în dragoste, noi povești de iubire, romantism și exprimarea sentimentelor la un nivel înalt. De asemenea, vom avea ocazia de a găsi noi abordări în relația cu copiii (crește fertilitatea).

Luna Nouă din zodia Leu ne aduce ocazii remarcabile de a ne afirma, de a ne pune creativitatea în valoare, ne aduce curajul de a ieși în față, dar poate activa și mândria, orgoliul, lauda de sine, egoismul și dorința de a domina. Impactul acestei lunații se va resimți o lună de acum înainte, însă foarte puternic în următoarele aproximativ două săptămâni.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020_

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de noi începuturi în dragoste, noi povești de iubire sau ocazia de a duce actuala relație la un nivel superior. Mulți nativi vor simți nevoia, dorinșa de a deveni părinți. Este o perioadă în care nativii își pot pune în valoarea creativitatea, talentele artistice și se pot afirma astfel, inclusiv profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă mai multă grijă de înfățișarea lor, să facă sport și să nu ezite să apeleze la un salon de înfrumusețare. Își vor schimba starea de spirit.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur resimt din plin nevoia de a aduce un plus de confort casei lor, de a face amenajări, de a aduce îmbunătățiri. Unii nativi își pot schimba domiciliul. Totodată, crește sensibilitatea și nevoia de a iubi și de a fi iubiți, resimt mai puternic dorul de părinți și dorința de a fi alături de familie. Mulți nativi pot dori să devină ei însuși părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce trecutul în lumină, pentru a fi vindecat.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia de a afla informații importante în această perioadă, de a primi vești bune și tot ce ține de domeniul comunicării poate cunoaște noi începuturi. Astfel, unii nativi pot începe noi cursuri, pot învăța lucruri noi, pot cunoaște noi persoane sau pot pleca în deplasări care să le deschidă noi orizonturi. Se îmbunătățesc relațiile cu cei dragi, cu prietenii, frații și surorile, cu vecinii. Gemenii se pot remarca prin discursuri publice, prin ședințe, conferinșe, negoț și comerț. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a face sau primi declarații de dragoste, cineva le poate recunoaște sentimetele sau ei pot fi cei care își dezvăluie sentimentele.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de oportunități și ocazii remarcabile pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Se întrevăd noi investiții, tranzacții, o nouă sursă de venit. Mulți nativi își pot pune în valoare un talent cu care au fost înzestrați și-l pot monetiza. Crește nevoia de siguranță materială, dar și de apreciere a propriei persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra exceselor alimentare.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt vedetele acestei lunații și au marea oportunitate de a începe ceva nou în viața lor, de porni pe un nou drum, de a se afirma printr-un nou proiect creativ, de a-și schimba sistemul de valori la care s-au raportat până acum. Mulți nativi dau dovadă de curaj pentru a demara acțiuni pe care altă dată le-au privit cu reticență. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a face o schimbare de look, de garderobă. Unii Lei aduc un plus de valoare poveștii de dragoste în care se află.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară resimt această Lună Nouă din Leu într-un mod profund, interior, psihic. Mulți nativi se vor interioriza, vor medita la trecut, vor căuta liniștea și pacea emoțională, vor prefera să se cufunde în visare și iluzie. Sentimentul de vină se poate accentua, dramele de conștiință pot reveni în prim-plan. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că se pot confrunta cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi și pot avea o stare de spirit mai proastă. De evitat viciile și gțndurile obsesive.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să socializeze mai mult în această perioadă și nativii pot cunoaște oameni noi, pot lega noi prietenii de durată, mai ales cu persoane care să-i ajute în afirmarea propriilor talente sau în demararea unui plan. Unele Balanțe chiar pot începe noi proiecte acum, se pot implica în noi activități, pot intra în noi anturaje. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce nevoia de a se simți mai liberi și mai independenți și de a-și folosi curajul în noi scopuri, pentru a face o schimbare în viață. Posibile relații de prietenie cu iz romantic.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Nouă din Leu întocmai în sectorul carierei, iar pentru aceștia va începe o perioadă în care nevoia de popularitate, de a ieși în față și a se face remarcați, de a primi aprecieri și laude este mare. Nativii pot începe noi proiecte profesionale care să le aducă succes, pot avea parte de ascensiune în carieră, faimă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți imaginea, reputația, statutul.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia odată cu această lunați să-și deschidă noi orizonturi, să evolueze spiritual, să dea o nouă patină unor principii și mentalități. Este o perioadă de cunoaștere și mulți nativi se pot înscrie la cursuri noi, la seminarii de dezvoltare personală sau profesională, pot pleca în călătorii, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere maturizare și trasarea unor noi idealuri de viitor.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia în această perioadă să aducă îmbunătățiri situației financiare, fiind vorba de contexte care vizează banii deținuț împreună cu alții. Posibil să se aprobe un credit, să câștige un proces, să intre în posesia unui bun material. Pe de altă parte, nativii vor fi mult mai atrași de latura ascunsă a vieții, pot afla secrete, pot desluși mistere, pot vedea din lat unghi viața intimă sau o relație sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poatea duce ocazia de a trăi foarte pasional o aventură.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă din Leu întocmai în sectorul relațiilor, iar acest aspect va aduce posibilitatea unor noi contracte profesionale, noi asocieri și colaborări care să le pună în evidență mai mult niște talente. Nativii care se află în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie, iar cei care sunt singuri pot simți nevoia unui partener și pot fi mai deschiși în legarea unei noi relații. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a cunoaște noi persoane ce se vor dovedi importante în viața lor.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia de a intra într-o nouă etapă profesională. Mulți nativi vor simți nevoia de a face schimbări la locul de muncă, legate de sarcini, de modul de lucru, de program. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum, în timp ce alți nativi pot primi noi responsabilități profesionale. De asemenea, este o perioadă în care resimt puternic nevoia de a-și schimba stilul de viață, de a face curățenie în jurul lor și în interiorul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a lega noi relații profesionale.

Parteneri
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu mă pune să…”
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu...
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor. E puțin șocant…
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor....
ȘOC! Vedeta din România care a ajuns la un pas de ANOREXIE după ce a slăbit 70 de kg. E devastată
ȘOC! Vedeta din România care a ajuns la un pas de ANOREXIE după ce a...
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Toată România îl ştia. Zi tristă, a murit subit în urma unui infarct
Toată România îl ştia. Zi tristă, a murit subit în urma unui infarct
Cel mai ieftin SUV nou-nouț care poate fi cumpărat azi în România
Cel mai ieftin SUV nou-nouț care poate fi cumpărat azi în România
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe președinte: „Dacă simțeați că sunt fraier …”
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Bomba anului în showbiz. Ilie Năstase, din nou tătic
Bomba anului în showbiz. Ilie Năstase, din nou tătic
Cum să îi cucereşti pe bărbaţi în funcţie de zodie. Nativii care pun lumea la picioare femeii iubite
Cum să îi cucereşti pe bărbaţi în funcţie de zodie. Nativii care pun lumea la...
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să scape de prunc:
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a îngrășat enorm și NIMENI nu-și mai aduce aminte de el
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a...
Europa se clatină din temelii. Lovitura care zguduie tot continentul. Și România va avea de suferit
Europa se clatină din temelii. Lovitura care zguduie tot continentul. Și România va avea de...
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
SE RAȚIONALIZEAZĂ MOTORINA ȘI BENZINA. Așa criză nu s-a mai văzut de la Al Doilea Război Mondial
SE RAȚIONALIZEAZĂ MOTORINA ȘI BENZINA. Așa criză nu s-a mai văzut de la Al Doilea...
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”
Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”
Ludovic Orban anunţă demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ruperea de Iohannis
Ludovic Orban anunţă demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ruperea de Iohannis
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a dat-o actorului
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani la spital! NU a fost externată! Adevărul despre starea ei
Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani la spital! NU a fost externată! Adevărul despre...
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii au remarcat-o
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
E oficial! Carantina de NOAPTE in Romania! Incepe de azi!
E oficial! Carantina de NOAPTE in Romania! Incepe de azi!
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu! Pe ce poziții sunt Elena Udrea, Mirela Vaida, Carmen de la Sălciua sau Bianca Comănici
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca...
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!