Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 februarie 2019. Luna Plină în zodia Fecioară

Publicat: 18/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 februarie 2019. Luna Plină în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 19 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Va fi momentul ca o etapă să se încheie, să se culeagă roadele și, în cazul celor mai norocoși, o altă etapă să se deschidă. Aspectul va influența toate zodiile pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia de a încheia o etapă legată de sectorul profesional, aspect care poate însemna, de la caz la ca, schimbarea jobului, redistribuirea sarcinilor și primirea de noi responsabilități, dar și încheierea unui proiect și culegerea roadelor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate oferi ocazia de a vindeca o problemă de sănătate mai veche sau cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul sentimental, al copiilor și al activităților de creație. Nativii au ocazia să treacă la un alt nivel în relația de cuplu, nu este exclus să devină părinți sau femeile Taur să afle vestea cea mare că sunt însărcinate. De asemenea, în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează se poate lua decizia de a se încheia relația. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să culeagă roadele unui act artistic, de creație. În toată această perioadă, nativii sunt sfătuiți să-și pună mai mult în valoare talentele cu care au fost înzestrați. Atenție la speculațiile financiare, care pot fi îndoielnice!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor trece la alt nivel în relația cu cei dragi, în special cu părinții, capitol la care pot reuși prin dialog să se facă mai bine înțeleși și să dobândească sprijinul de care au nevoie. De asemenea, pot finaliza lucrările de renovare ale casei sau pot începe un proces de reamenajare și reorganizare a căminului. Nu sunt excluse mutările ca urmare, posibil, a unui conflict cu membrii familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a culege roadele unor demersuri (posibil administrative, financiare) legate de locuință.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul comunicării, al relației cu rudele, al informării, dar și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii pot avea parte de încheierea unei etape și culegerea roadelor în toate activitățile pe care, de la caz la caz, în funcție de harta natală, le întreprind. Pentru unii poate fi vorba și de noi începuturi, poate o relaționare mai bună cu cei din jur, poate un dialog lămuritor cu rudele. De asemenea, nativii pot încheia cu succes un proiect care are legătură cu sectorul de comunicare, social media, PR sau pot avea ocazia de a începe un curs prin care să-și îmbogățească cunoștințele. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează deplasările în scopul rezolvării unor treburi administrative legate de locuință sau de locul de muncă.

Citește și: Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie 2019. Leii au parte de câștiguri financiare

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot avea ocazia să încheie un proiect și să culeagă roadele financiare, pot renegocia salariul de la locul de muncă sau pot primi noi sarcini remunerate mulțumitor. Poate fi vorba de o perioadă înfloritoare a veniturilor, mai ales în cazul celor care au întreprins până acum acțiuni cu acest scop. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să demareze sau cel puțin să discute despre încheierea de noi colaborări, noi asocieri care să le aducă profit în viitorul apropiat.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de fenomenul de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii pot culege roadele acțiunilor lor, fie în domeniul personal, fie profesional. Este un moment care poate aduce recunoașterea meritelor și aceștia își pot pune în evidență abilitățile și calitățile. De asemenea, axa relațională va fi activată acum, iar cei care se află în relații ce nu mai funcționează pot pune punct legăturii, în timp ce alții pot trece la o nouă treaptă de evoluție alături de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia celor singuri de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul și alături de care să înceapă o posibilă povetse de dragoste.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul subconștientului. Nativii vor trece printr-o etapă de interiorizare, de introspecție și meditație și pot primi răspunsuri la întrebări care-i macină de ceva vreme. De asemenea, tot acum se activează și axa sănătății, iar aceștia se pot confrunta cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi pe care le-au ignorat până acum sau nu le-au tratat corespunzător. Sunt sfătuiți să nu mai amâne vizita la medic și să-și facă un set de analize complet. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate scoate în cale o persoană din trecut cu scopul de a lămuri o situație, de a clarifica o mai veche neînțelegere. Totodată, aceștia sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție odihnei și relaxării.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii pot încheia acum o relație de prietenie care nu-i mai reprezintă, însă pe de altă parte au șansa de a-și lărgi cercul de cunoștințe și de a pune la cale proiecte de viitor alături de aceștia, dar și de cei din anturaj. Totodată, acum se activează și axa relațională și nu este exclus ca nativii care sunt singuri să cunoască o persoană prin intermediul cercului de prieteni care să le trezească interesul și chiar să înceapă o poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion favorizează întâlnirile romantice, dar și ieșirile cu grupul de prieteni. În unele situații este posibil ca o relație de amiciție să capete altă formă și să trezească interes sentimental nativilor.

Citește și: Avem cel mai amănunțit horoscop chinezesc pentru Noul An!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul socio-profesional. Nativii pot încheia o etapă în carieră și pot culege roadele demersurilor întreprinse în ultimul timp și acest aspect poate aduce aprecieri de natură să-i pună într-o lumină favorabilă la locul de muncă. Poate fi vorba de schimbarea statutului profesional, de o avansare în funcție sau de îmbunătățirea imaginii profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să iasă în față și să se facă remarcați.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul studiilor, al călătoriilor, al relației cu străinătatea, dar și al principiilor de viață. Nativii își pot schimba cariera în această perioadă, pot decide să se mute (provizoriu) în altă țară pentru a urma niște cursuri sau chiar cu locul de muncă, pot încheia (sau relua) legătura cu o persoană aflată dincolo de granițele țării.  Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce evenimente de natură să le schimbe concepții și chiar modul de gândire. Pentru unii nativi poate veni momentul să lase în spate niște prejudecăți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul financiar, mai exact al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii pot lua decizia și pot face un plan de returnare a unor datorii sau credite. În unele cazuri va fi nevoie de rezolvarea unei chestiuni bănești care privește persoana iubită sau partenerii de afaceri, iar într-un context negativ, fenomenul poate aduce partaje în urma încheierii unor relații (personale sau profesionale) sau în urma încheierii unor proiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate aduce discuții pe tema banilor în cuplu.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de fenomenul de Lună Plină în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii pot încheia un proiect profesional și pot culege roadele. Nu este exclus să semneze noi parteneriate de afaceri. Pe parte sentimentală, nativii care se află în relații ce nu mai funcționează pot lua decizia să pună punct și pot aduce în discuție inclusiv divorțul. Este momentul să facă o schimbare în plan amoros și acest aspect va veni cu provocări, de la caz la caz, ceea ce înseamnă ca cei singuri ar putea începe o nouă relație cu o persoană cu care doar s-au tatonat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să comunice mai mult cu cei din jur.

Citește și...