Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2021. Soarele intră în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2021. Soarele intră în zodia Vărsător

De: Elena NicaMadalina Manole 18/01/2021 | 22:38
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2021. Soarele intră în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul Soarelui prin zodia lor.

Soarele intră astăzi în zodia Vărsător și o va traversa până pe data de 18 februarie 2021. În tot acest timp ne va stimula altruismul, umanitarismul, dorința de independență și libertate. Vom avea idei noi, revoluționare și vom descoperi soluții la problemele cu care ne confruntăm. Soarele va întâlni în acest tranzit toate planetele aflate în Vărsător, Saturn, Jupiter, Mercur, și se va întâlni cu Luna, formând o Lună Nouă aici, deci va fi vorba despre o perioadă explozivă, cu schimbări multiple.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia în următoarea perioadă, cât Soarele traversează Vărsătorul, să cunoscă persoane noi, importante prin funcție, statut, valoare, care vor contribui semnificativ la conturarea unor planuri de viitor pe care nativii le au. Totodată, vor avea ocazia să-și dezvolte o serie de proiecte sau să se implice în altele noi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o mai mare dorință de reactivare a vieții sociale.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia în următoarea perioadă, cu Soarele în tranzit prin sectorul carierei, să se afirme profesional și să-și atingă niște obiective pe care le au în plan. Nativii vor fi provocați de contexte să facă unele schimbări importante în cariera lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce recunoașterea meritelor.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi stimulați de tranzitul Soarelui prin Vărsător să facă progrese și vor intra într-o perioadă în care vor face reajustări importante legate de sistemele lor de credinție și de valori. Multe convingeri și principii de viață se vor schimba acum pentru ca nativii să se poată racorda la provocările viitorului, mai ales la cele profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate stimula unora dorința de a studia mai mult, de a explora și  de a se dezvolta personal sau profesional.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi stimulați de tranzitul Soarelui prin Vărsător să-și rezolve niște situații ce țin de zona financiară, de bunuri materiale, de credite, asigurări, moșteniri, partaje și litigii. Mulți nativi pot încheia un divorț acum. Unii Raci vor schimba o strategie de obținere sau valorificare a unor bunuri materiale. Pot exista renunțări și pierderi, însă toate cu scop evolutiv. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce mai multă pasiune în viața intimă, ocazia de a reenergiza relația de cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui întocmai prin sectorul relațiilor, sector ce va fi puternic luminat în următoarea perioadă. Nativii vor avea ocazia să vadă dintr-o altă perspectivă viața de cuplu, o relație, o căsătorie, dar și să vadă adevărata față a persoanelor cu care colaborează, cu care se află în parteneriate profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia negocierii sau renegocierii unui contract, analizării unor termeni ce țin de un contract.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății. Nativii s-ar putea să întâmpine fel și fel de neplăceri la locul de muncă, de schimbări și evenimente neprevăzute menite pe unii să-i facă să-și schimbe direcția profesională, iar pe alții să-și reconfigureze strategia de lucru. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că deși vor fi energizați de Soare, sănătateta va fi delicată și nativii trebuie să evite stresul și să fie mai atebți al problemele cardiovasculare.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de energizarea vieții sentimentale odată cu acest tranzit al Soarelui prin Vărsător. Nativii singuri au ocazia să se îndrăgostească și să înceapă noi povești de iubire, în timp ce Balanțele care sunt într-o relație pot trece la un nou nivel și chiar pot deveni părinți sau discuta despre acest subiect. Mulți nativi își canalizează energia cătrte copii acum, iar alți către hobby-uri și pasiuni pe acre le au. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a-și pune în valoare într-un mod inedit creativitateta și simțul artistic.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul familiei și locuinței. Nativii vor fi stimulați de diferite împrejurări să-și schimbe raportarea la ideea de cămin, ceea ce unora le poate aduce dorința de a-și construi o familie, iar altora de a-și construi o casă, de a o renova, reamenaja. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o mai mare responsabilizare față de bunurile de patrimoniu.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul Soarelui prin Vărsător prin sectorul comunicării și deplasărilor. Nativii pot avea parte de informații surprinzătoare, de dialoguri neașteptate cu cei din jur, de vești, mesaje, ședințe și interviuri menite să le schimbe viața. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a-și schimba niște tipare de raționament. Dorința de studiu, de învățare și activități din sfera intelectuală va crește. Mulți nativi vor avea parte de deplasări în urma cărora pot rezolva niște contexte importante.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură din plin de tranzitul Soarelui prin Vărsător deoarece le luminează sectorul financiar. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească veniturile, vor avea parte de idei financiare bune, vor avea șansa să găsească noi modalități de câștig și să-și pună în practică talentele și abilitățile în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le va spori încrederea în propria lor persoană.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul Soarelui prin zodia lor, aspect care le va aduce multă energie, vitalitate, putere fizică și psihică și determinare să-și atingă scopurile și planurile avute. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că în următoarea perioadă Soarele va întâlni, pe rând, mănunchiul de planete aflate în semnul lor, iar întregul context va marca schimbări importante în viața lor menite să aducă îmbunătățiri și evoluție.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de tranzitul Soarelui prin sectorul subconștientului și al trecutului, dar și al sănătății. Dincolo de faptul că le poate pune în lumină niște afecțiuni mai vechi, acest context le cere nativilor detașarea și vindecarea trecutului. Vor trebui să lase în spate, de bună voie sau siliți de provocările perioadei, o serie de amintiri, blocaje, inhibiții și stări anxioase. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să apeleze la spiritualitate și la meditație, la introspecție pentru a depăși cu bine următoarea perioadă și a se recalibra la cerințele viitorului.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci Ion Creangă
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă:
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...