Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 martie 2019. Gemenii au probleme cu banii

Publicat: 01/03/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 2 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni se pot confrunta cu unele lipsuri financiare.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec care se află la locul de muncă sau în ipostaze publice vor trebui să aibă mai multă grijă la ceea ce vorbesc cu cei din jur. Imaginea le-ar putea fi afectată dacă se dezlănțuie. În plus, nu este momentul să demonstreze nimic nimănui, ci să-și urmeze propriul interes. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se dedice mai mult relaxării și activităților care le plac, care-i distrează. Atenție la tendința generală de irascibilitate! (Prinde oferta Telekom)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur se pot interesa de niște studii sau cursuri de dezvoltare profesională. Nativii fac calcule și iau decizii în acest sens. Este un moment oportun pentru a-și analiza aspirațiile de viitor și pentru a decide care este următorul pas pe care doresc să-l facă în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a trăi niște evenimente, posibil într-o călătorie, cu impact puternic asupra credințelor și principiilor.

Citește și: Horoscop săptămânal 4 – 10 martie 2019. Taurii încep să facă schimbări în viață

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să fie nevoiți să-și amâne un plan făcut din cauza unor lipsuri financiare. Nativii care așteaptă ca o sumă de bani să le intre în conturi s-ar putea să fie dezamăgiți de rezultat. Orice formă de încasare este blocată, cel puțin în prima parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se teamă să ceară ajutorul material celor apropiați. (3 luni cadou la Mobil5)

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot întra în conflicte cu membrii familiei și temele care vor provoca tensiuni vor fi, în principal, legate de zona financiară. Este posibil ca nativii să fie tentați să cheltuie peste măsură sau chiar să piardă o sursă de venit. De exemplu, un contract de colaborare se poate încheia sau în urma unui partaj, aceștia pot să nu aibă câștig de cauză. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să aibă grijă la negocieri și să nu ducă situațiile la extrem.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de o etapă mai puțin favorabilă sănătății. Nativii pot avea probleme cu oasele, mai ales în contextul unei afecțiuni cronice, pot face întinderi de mușchi și durerile de cap sau chiar de dinți le pot strica toată buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai atenți la drum, să se uite unde pun piciorul și să nu ridice greutăți deoarece se pot accidenta. (5 euro/luna și ai net NELIMITAT)

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot trece prin confruntări de principii și idei cu persoana iubită. Nativii care vor simți că nu mai sunt compatibili vor lua decizia de a încheia relația, de aceea sfatul nostru este să se caute echilibrul în comunicare și să nu se ducă dialogul la extrem. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o stare de totală indiferență față de tot ce se petrece în jurul lor. În unele cazuri, poate fi vorba doar de faptul că s-au săturat să dea explicații și să lupte pentru a-i convinge pe cei din jur.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță întră în conflicte cu rudele sau membrii familiei, mai ales cu cei cu care locuiesc sub același acoperiș. Diferențele de idei și dorința de a petrece timpul liber în mod diferit pot sta la baza neînțelegerilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu încerce să se impună cu orice preț și să fie mai îngăduitori. Nu sunt excluse probleme care au legătură cu locuința.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion nu vor fi deloc în apele lor astăzi și vor evita pe cât posibil implicarea în activități care presupun consum de energie. De asemenea, nici socializarea nu va fi punctul lor forte și nu este exclus să-și contramandeze niște planuri avute pentru a sta liniștiți cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să iasă la plimbări în natură și să se dedice mai mult propriilor pasiuni și hobby-uri. (Net NELIMITAT la 5 euro)

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător își vor strica întreaga bună dispoziție din cauza unor probleme financiare, neajunsuri, nemulțumiri care se pot manifesta cu precădere în prima parte a zilei. Sunt sfătuiți să-și amâne cheltuielile care nu sunt urgente pentru că ar putea declanșa un adevărat dezechilibru în portofel. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unei persoane care refuză sau întârzie să le returneze o sumă de bani, posibil chiar o plată salarială.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de gânduri negre și-și fac griji din orice. Nativii sunt peste măsură de stresați cu o chestiune care ține de sectorul financiar sau profesional, însă contextul se va dovedi inutil ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să caute armonia în interior și să se dedice activităților detensionante. Sportul le poate deveni un bun aliat astăzi.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător sunt ușor confuzi în prima parte a zilei și nu vor ști ce atitudine să adopte într-o ipostază de viață. Unii vor prefera să se retragă, iar alții să tacă și să nu dea curs discuțiilor în contradictoriu. Nu sunt excluse tensiunile cu membrii familiei sau prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mai multă încredere în propria persoană și să fie mai siguri pe ei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie dezamăgiți de un prieten și să simtă că un sacrificiu de-al lor a fost în zadar. Nu vor fi dispuși la dialog și nici nu vor dori să lămurească situația, preferând să se retragă din context. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate scoate în cale o persoană cu care să aibă o relație karmică și care să-i ajute în depășirea momentului, dar și în evoluție.

 

 

Citește și...