Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2019. Soarele a intrat în zodia Pești

Publicat: 19/02/2019 | 20:43
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2019. Soarele a intrat în zodia Pești

Horoscopul zilei de 20 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 februarie 2019 spune că nativii din zodia Pești se vor bucura de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până pe data de 20 martie 2019, moment când va intra în zodia Berbec.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Soarelui în sectorul subconștientului. Nativii vor simți din plin energia benefică a acestuia și vor deveni mai conștiincioși să-și rezolve problemele sufletești și emoționale cu care s-au confruntat până acum. Meditația îi va ajuta foarte mult în acest proces. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a ameliora o problemă de sănătate care i-a măcinat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Soarelui în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen. Nativii vor fi dornici de distracție și socializare, vor petrece timp alături de persoanele din anturaj și chiar pot pune în aplicare proiectele în comun discutate la începutul lunii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce energie și mai mult interes pentru relația de cuplu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Soarelui în sectorul socio-profesional. Nativii vor avea parte de energia și determinarea necesare pentru a se preocupa de cariera lor. Este posibil să demareze niște planuri care au legătură că o avansare în funcție, cu o schimbare a statutului actual. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a se pune într-o lumină bună la locul de muncă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Soarelui în sectorul studiilor și al călătoriilor. Nativii vor pune la cale un plan de vacanță sau, în unele cazuri, chiar vor pleca în concediu. De asemenea, pot începe un curs de avansare profesională sau de dezvoltare personală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să se pună în evidență prin idei inedite, revoluționare și constructive.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii vor fi determinați să intre în posesia unei sume de bani provenite dintr-un partaj, dintr-o moștenire sau dintr-un parteneriat de afaceri și vor face tot posibilul să-și atungă scopul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un cadou consistent din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul Soarelui în sectorul căsătoriei și al parteneriatelor. Nativii vor fi determinați să încheie un contract avantajos în zona profesională, iar pentru unii poate fi vorba de semnarea actelor de căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce energia necesară pentru a se dedica persoanei iubite, nevoilor acesteia și vieții de cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Nativii care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate vor observa o ameliorare majoră a simptomelor, chiar o vindecare a afecțiunii în sine. De asemenea, va crește preocuparea pentru această zonă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate oferi determinarea necesară pentru a pune în acțiune un plan ce vizează locul de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui în sectorul sentimental și al creativității. Nativii vor fi dornici să-și manifeste talentele artistice și vor înregistra succese în zona artistică. De asemenea, cei care sunt părinți vor dedica mai mult timp educației copiilor și activităților distractive împreună cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și canalizeze energia în scopul îmbunătățirii relației cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul Soarelui în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi determinați să încheie (sau demareze) niște acțiuni care vizează casa, posibil să fie vorba de o renovare sau reamenajare. În unele cazuri vor finaliza cu succes un proces de vânzare-cumpărare a unui imobil. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să dedice mai mult timp membrilor familiei, să-și canalizeze energia în acaestă direcție. Moment favorabil pentru nativii care desfășoară activități imobiliare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Soarelui în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor da dovadă de o energie ieșită din comun în toate activitățile pe care le vor întreprinde. Este posibil să plece la drum să rezolve chestiuni mai vechi pe care le-au amânat. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține procesul de învățare și avantajează acumularea de noi cunoștințe. Moment excelent pentru cei care se pregătesc pentru un examen sau interviu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul Soarelui în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii își vor canaliza toată energia pentru a obține, fie o primă, un bonus, un comision, fie chiar o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sumă de bani neașteptată cu titlu de remunerație pentru o sarcină îndeplinită corespunzător.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă în toată această perioadă de energie, bună dispoziție și vor deveni mai veseli, mai comunicativi și mai determinați să-și atingă scopurile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și canalizeze atenția asupra relației cu persoana iubită. Unii nativi își pot dizolva unele dubii, confuzii și pot decide să înceapă o poveste de dragoste.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18 – 24 FEBRUARIE 2019. LEII AU PARTE DE CÂȘTIGURI FINANCIARE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

Citește și...