Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2019. Soarele a intrat în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2019. Soarele a intrat în zodia Pești

De: Cancan 19/02/2019 | 20:43
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2019. Soarele a intrat în zodia Pești
Horoscopul zilei de 19 februarie 2019 spune că Soarele a intrat în zodia Pești

Horoscopul zilei de 20 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 februarie 2019 spune că nativii din zodia Pești se vor bucura de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până pe data de 20 martie 2019, moment când va intra în zodia Berbec.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Soarelui în sectorul subconștientului. Nativii vor simți din plin energia benefică a acestuia și vor deveni mai conștiincioși să-și rezolve problemele sufletești și emoționale cu care s-au confruntat până acum. Meditația îi va ajuta foarte mult în acest proces. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a ameliora o problemă de sănătate care i-a măcinat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Soarelui în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen. Nativii vor fi dornici de distracție și socializare, vor petrece timp alături de persoanele din anturaj și chiar pot pune în aplicare proiectele în comun discutate la începutul lunii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce energie și mai mult interes pentru relația de cuplu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Soarelui în sectorul socio-profesional. Nativii vor avea parte de energia și determinarea necesare pentru a se preocupa de cariera lor. Este posibil să demareze niște planuri care au legătură că o avansare în funcție, cu o schimbare a statutului actual. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a se pune într-o lumină bună la locul de muncă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Soarelui în sectorul studiilor și al călătoriilor. Nativii vor pune la cale un plan de vacanță sau, în unele cazuri, chiar vor pleca în concediu. De asemenea, pot începe un curs de avansare profesională sau de dezvoltare personală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să se pună în evidență prin idei inedite, revoluționare și constructive.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii vor fi determinați să intre în posesia unei sume de bani provenite dintr-un partaj, dintr-o moștenire sau dintr-un parteneriat de afaceri și vor face tot posibilul să-și atungă scopul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un cadou consistent din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul Soarelui în sectorul căsătoriei și al parteneriatelor. Nativii vor fi determinați să încheie un contract avantajos în zona profesională, iar pentru unii poate fi vorba de semnarea actelor de căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce energia necesară pentru a se dedica persoanei iubite, nevoilor acesteia și vieții de cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Nativii care s-au confruntat până acum cu probleme de sănătate vor observa o ameliorare majoră a simptomelor, chiar o vindecare a afecțiunii în sine. De asemenea, va crește preocuparea pentru această zonă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate oferi determinarea necesară pentru a pune în acțiune un plan ce vizează locul de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui în sectorul sentimental și al creativității. Nativii vor fi dornici să-și manifeste talentele artistice și vor înregistra succese în zona artistică. De asemenea, cei care sunt părinți vor dedica mai mult timp educației copiilor și activităților distractive împreună cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și canalizeze energia în scopul îmbunătățirii relației cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul Soarelui în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi determinați să încheie (sau demareze) niște acțiuni care vizează casa, posibil să fie vorba de o renovare sau reamenajare. În unele cazuri vor finaliza cu succes un proces de vânzare-cumpărare a unui imobil. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să dedice mai mult timp membrilor familiei, să-și canalizeze energia în acaestă direcție. Moment favorabil pentru nativii care desfășoară activități imobiliare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Soarelui în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor da dovadă de o energie ieșită din comun în toate activitățile pe care le vor întreprinde. Este posibil să plece la drum să rezolve chestiuni mai vechi pe care le-au amânat. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține procesul de învățare și avantajează acumularea de noi cunoștințe. Moment excelent pentru cei care se pregătesc pentru un examen sau interviu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul Soarelui în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii își vor canaliza toată energia pentru a obține, fie o primă, un bonus, un comision, fie chiar o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sumă de bani neașteptată cu titlu de remunerație pentru o sarcină îndeplinită corespunzător.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă în toată această perioadă de energie, bună dispoziție și vor deveni mai veseli, mai comunicativi și mai determinați să-și atingă scopurile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și canalizeze atenția asupra relației cu persoana iubită. Unii nativi își pot dizolva unele dubii, confuzii și pot decide să înceapă o poveste de dragoste.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18 – 24 FEBRUARIE 2019. LEII AU PARTE DE CÂȘTIGURI FINANCIARE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita niciodată”
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte