Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2021. Gemenii se exprimă mai ușor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2021. Gemenii se exprimă mai ușor

De: Delina Filip 19/02/2021 | 22:23
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2021. Gemenii se exprimă mai ușor
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2021. Gemenii se exprimă mai ușor

Horoscopul zilei de 20 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 februarie 2021 spune că nativii din zodia Gemeni reușesc să se exprima mai ușor și să se facă înțeleși.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt comunicativi astăzi, mai ales că au nevoie de companie, au nevoie să stea de vorbă cu cei apropiați, însă mai degrabă pentru a le cere sfaturi decât pentru a sta la povești. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a primi mesaje și informații importante. În anumite cazuri, de preferat ar fi să asculte îndemnurile persoanelor abilitate sau cu experiență pe segmentul lor de interes și nu ale prietenilor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot fi mai conflictuali cu prietenii astăzi sau cu persoane din anturaj cu care au ceva de împărțit. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce discuții financiare, legate de bani, calcule, socoteli. Mulți nativi pun bani deoparte, fac plăți, caută noi surse de venit. Și în cuplu sunt discuții legate de bani.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni se simt mai bine, au mai multă energie, chef de exprimare a emoțiillor și disponibilitate pentru a se deplasa. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține nu doar în dialog, ci și în apărarea unor drepturi, inclusiv profesionale, în susținerea unor discursuri. Sunt nativi care se pregătesc pentru un interviu sau pentru un discurs public.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac caută să se detensioneze, să se relaxeze după această săptămână încărcată. Mulți nativi apelează la tehnici de meditație, yoga, își reanalizează trecutul, încercând să extragă doar lucrurile bune și frumoase. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce o bună evoluție a stării de sănătate.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de întâlniri și dialoguri cu prietenii, de momente plăcute petrecute alături de copii, de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să caute să se liniștească pentru că mulți nativi se preocupă în continuare de situația profesională, de rezolvări ce țin de proiectele în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să se facă remarcați printr-un discurs, prin modul de susținere al unui punct de vedere, poate chiar printr-un dialog în fața unui public. Moment de notorietate pentru unii nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce, pe de altă parte, ocazia de a-și analiza obiectiv niște aspirații, o strategie de atingere a unor obiective profesionale.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță își dedică ziua pentru a se informa în anumite privințe, pentru a se documenta cu privire la un domeniu care le-a stârnit interes. Pe de altă parte, unii nativi pot studia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o nevoie mai mare de a călători. Posibile vești din străinătate sau de la persoane de altă cultură, de altă naționalitate.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de niște bunuri materiale, poate chiar bunuri de patrimoniu. În unele cazuri, nativii fac calcule, iar în alte cazuri se interesează pentru abordări legale, juridice ale unui context. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce un interes mai mare pentru intimitate, pentru discuții intime și în unele cazuri se discută despre bugetul familiei, al cuplului.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de dialoguri în cuplu, de momente de conectare la nevoile partenerului. Mulți nativi se preocupă de relațiile profesionale, poate au parte de po întâlnire de afaceri, de o discuție cu un colaborator. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia unor momente plăcute în cuplu, dar nu neapărat este vorba de împăcări, pentru cei care sunt în tensiuni.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o zi de respiro. Nativii se dedică cu relaxare, detașare unor probleme activități cotidiene și evită să se suprasolicite. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce și o îmbunătățire a stării de spirit, dar și a stării generale de sănătate. Context favorabil relaxării prin activități intelectuale.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de momente frumoase în plan sentimental. Unii nativi flirtează, dar mai mult în glumă, alții detensionează relația de cuplu prin felul lor jovial de a fi, alții petrec timp cu copiii și se distrează cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în demersurile artistice și creative.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de casă și familie. Posibil ca nativii să facă ordine în locuință, să facă unele mici schimbări, oricum se dedică unor sarcini gospodărești ușoare. Starea emoțională se îmbunătățește. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce reuniuni de familie, discuții cu părinții și cei dragi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...